מבצעי יס ו-yes-max
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
לי אין מידע על מה yes מתכננים.
כמו שכתבתי בעבר האופציה היחידה שאני שוקל היא אופצית הפקדון בלבד, וכך אני מסכן 330 ש"ח בלבד.
כרגע אני נוטה להשאיר אותו, או יותר נכון לקבל אח משודרג שלו(160GB), כי הפרידה ממנו נראית קשה.
אבל יש לי עד אמצע אוקטובר להחליט.
אני באמת מאמין שה-yes max הוא לא ממיר ה-PVR האחרון ש-yes מוציאים ולכן לא הייתי קונה אותו,
תמיד אפשר לחכות עד שיצא הממיר האולטמטיבי אבל אם קיימת אופצית הפקדון אני מעונין להנות ממה שיש כרגע- כבר היום.
(התאפקתי יפה כשהוא היה ניתן לרכישה בלבד ובמחיר גבוה)
בנוגע למבצעים שווים יותר- באמת שאי אפשר לדעת, אבל גם כאן בהנחה שעוד שנה יש מבצע טוב. אני "מחזיר" את ה-yes max ולוקח אותו במבצע החדש.
כמו שכתבתי בעבר האופציה היחידה שאני שוקל היא אופצית הפקדון בלבד, וכך אני מסכן 330 ש"ח בלבד.
כרגע אני נוטה להשאיר אותו, או יותר נכון לקבל אח משודרג שלו(160GB), כי הפרידה ממנו נראית קשה.
אבל יש לי עד אמצע אוקטובר להחליט.
אני באמת מאמין שה-yes max הוא לא ממיר ה-PVR האחרון ש-yes מוציאים ולכן לא הייתי קונה אותו,
תמיד אפשר לחכות עד שיצא הממיר האולטמטיבי אבל אם קיימת אופצית הפקדון אני מעונין להנות ממה שיש כרגע- כבר היום.
(התאפקתי יפה כשהוא היה ניתן לרכישה בלבד ובמחיר גבוה)
בנוגע למבצעים שווים יותר- באמת שאי אפשר לדעת, אבל גם כאן בהנחה שעוד שנה יש מבצע טוב. אני "מחזיר" את ה-yes max ולוקח אותו במבצע החדש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני אישית מחכה לראות את ה-PVR החדש של פיליפס (CINEOS 9000H) וגם את גירסאת התוכנה הבאה של YES MAX (עם הקלטה כפולה).
אז אני אחליט. יש סיכוי שבסוף ארכוש את שניהם (כל אחד עושה דברים שונים...).
אז אני אחליט. יש סיכוי שבסוף ארכוש את שניהם (כל אחד עושה דברים שונים...).
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
איזה שימושים היית עושה עם הפיליפס?
גיבוי פיזי של תוכניות ושכפול סרטים?
אם יש yes max מה נותן ה-HD, למעט אפשרות להקלטה שלא תלויה בתוכנית?
גיבוי פיזי של תוכניות ושכפול סרטים?
אם יש yes max מה נותן ה-HD, למעט אפשרות להקלטה שלא תלויה בתוכנית?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
yes-man,
אני יודע מה אני עושה עם הפיליפס היום...
אם יש סרט ממש טוב שאני רוצה לשמור, אני עושה לו ARCHIVE ושומר אותו.
צפיתי, למשל, בסרט "אוכלים ובגדול" (מקדונלדס) ביחד עם אחותי. היא רצתה לקחת את זה הביתה בכדי לצפות עם החבר שלה. אחרי כמה דקות פשוט נתתי לה עותק.
סרטים וסדרות לילדים (ע"ע דרגון בול) פשוט עוברים למכשיר ה-DVD בחדר הילדים, וכיוצ"ב.
אני יודע מה אני עושה עם הפיליפס היום...
אם יש סרט ממש טוב שאני רוצה לשמור, אני עושה לו ARCHIVE ושומר אותו.
צפיתי, למשל, בסרט "אוכלים ובגדול" (מקדונלדס) ביחד עם אחותי. היא רצתה לקחת את זה הביתה בכדי לצפות עם החבר שלה. אחרי כמה דקות פשוט נתתי לה עותק.
סרטים וסדרות לילדים (ע"ע דרגון בול) פשוט עוברים למכשיר ה-DVD בחדר הילדים, וכיוצ"ב.