אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד אם זה נכון או שהיא מדברת שטויות או שזה לא ממש אכפת לי שהיא מדברת שטויות כל עוד היא תתחייב לזה
קודם כל היא קצת בלבלה את העניין של נפח הדיסק החדש וטענה שזה עדיין 80 ורק בקרוב יהיה 160 והם ישדרגו בחינם למי שקנה.
אחר-כך היא טענה שבאמת מעכשיו זה כבר ה-160.
חוץ מזה היא התעקשה שאין אפשרויות קניה שונות כפי שהועלו פה בפורום (כמו פיקדון) אלא רק קניה של המכשיר ב-1890 ש"ח.
למרות שאני קונה את המכשיר היא טענה שאני כמובן עדיין לקוח של יס וזכאי לשדרוג המכשיר אם יוצא מכשיר חדש יותר, לדוגמא אם עוד כמה חודשים, או חצי שנה יוצא ממיר עם 400 ג'יגה אני זכאי לשדרוג חינם שלו.
נקודה מאוד מעניינת...
חוץ מזה היא לא הזכירה את ה-15 ש"ח החודשיים לשימוש ב-yes-max.
אני לא רציתי לשאול שאלת קיטבג אבל בהחלט חזרתי כמה פעמים על המחיר שהיא הציעה עם או בלי ה-yes-max ונראה שהיא אכן לא דיברה על שום תשלום חודשי עבורו.
יש למישהו מושג ?
היא מעופפת ?
זה טוב לי ? או שברגע האמת הם יחזרו בהם מהכל ?
(yes-man - אתה האוטוריטה פה, לא ?
חוץ מזה אני כל-כך לא סובל את הזמן הזה בשנה שבו צריך לעבור אצל כל נותני השירות ולתפוס אותם לפני שהם מפגיזים במחיר מטורף בלי להגיד כלום כי המבצע שלי נגמר.
כשמתקשרים לחדש אז יש להם אצל אנשי שירות הלקוחות סולם דרגות בשיטת מצליח כשהטענה השולטת היא שבמבצע הקודם קיבלתי תנאים מטורפים שהיום הם לא יכולים לתת ואז צריך להתחיל במסע המיותר של ניגוח מול המתחרים.
שיתנו מחיר, אני אתחייב לכמה שנים אפילו ושיעזבו אותי בשקט
תודה,
ניר