מבצעי יס ו-yes-max

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

דיברתי עכשיו עם נציגת שירות ביס לגבי הארכת התקופה איתם ובאותה הזדמנות ביררתי גם על היס-מקס ונתקלתי בכמה תשובות קצת תמוהות.

אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד אם זה נכון או שהיא מדברת שטויות או שזה לא ממש אכפת לי שהיא מדברת שטויות כל עוד היא תתחייב לזה :wink:

קודם כל היא קצת בלבלה את העניין של נפח הדיסק החדש וטענה שזה עדיין 80 ורק בקרוב יהיה 160 והם ישדרגו בחינם למי שקנה.
אחר-כך היא טענה שבאמת מעכשיו זה כבר ה-160.
חוץ מזה היא התעקשה שאין אפשרויות קניה שונות כפי שהועלו פה בפורום (כמו פיקדון) אלא רק קניה של המכשיר ב-1890 ש"ח.
למרות שאני קונה את המכשיר היא טענה שאני כמובן עדיין לקוח של יס וזכאי לשדרוג המכשיר אם יוצא מכשיר חדש יותר, לדוגמא אם עוד כמה חודשים, או חצי שנה יוצא ממיר עם 400 ג'יגה אני זכאי לשדרוג חינם שלו.
נקודה מאוד מעניינת... 8O

חוץ מזה היא לא הזכירה את ה-15 ש"ח החודשיים לשימוש ב-yes-max.
אני לא רציתי לשאול שאלת קיטבג אבל בהחלט חזרתי כמה פעמים על המחיר שהיא הציעה עם או בלי ה-yes-max ונראה שהיא אכן לא דיברה על שום תשלום חודשי עבורו.

יש למישהו מושג ?
היא מעופפת ?
זה טוב לי ? או שברגע האמת הם יחזרו בהם מהכל ?
(yes-man - אתה האוטוריטה פה, לא ? :wink: )

חוץ מזה אני כל-כך לא סובל את הזמן הזה בשנה שבו צריך לעבור אצל כל נותני השירות ולתפוס אותם לפני שהם מפגיזים במחיר מטורף בלי להגיד כלום כי המבצע שלי נגמר.
כשמתקשרים לחדש אז יש להם אצל אנשי שירות הלקוחות סולם דרגות בשיטת מצליח כשהטענה השולטת היא שבמבצע הקודם קיבלתי תנאים מטורפים שהיום הם לא יכולים לתת ואז צריך להתחיל במסע המיותר של ניגוח מול המתחרים.
שיתנו מחיר, אני אתחייב לכמה שנים אפילו ושיעזבו אותי בשקט :evil:

תודה,
ניר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #2 

תגיד, מה שחשוב הוא לא מה שרשום באותיות הקטנות במסמך שאתה חותם?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #3 

ברור אבל אני לא באמת חותם על שום דבר.
כמו בפעם הקודמת, אתה מגיע לסיכום טלפוני ואחרי חודש שולחים לך את החוזה סתם כדי שיהיה לך.

מבחינתי מה שנציגת שירות אומרת בטלפון צריך לחייב אותם.
זה כמובן לא שולל את האפשרות שכשנגיע לסגור סופית היא פתאום 'תיזכר' בכל מיני דברים אבל אז יש לי קייס מצויין להתעצבן (זה יהיה במקום להתחיל להתקשר להוט ולריב עם שניהם 8) ).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

היא נראית לי מעופפת...

שים לב שלפי מידע מאחד החברים באתר, אין להם יותר את המבצעי הכירות בגלל שנגמרו המכשירים עם ה-80G.

לצערי בגלל חוסר זמן (מסיבות ברורות למי שעוקב אחרי האתר) אני לא מספיק לעקוב אחרי השינויים הללו...

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4778
נתן תודות: 361 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

הנציגה כנראה לא מעודכנת.
כיום מציעים את ה-yes max עם ה-160GB בלבד. לא מפרסמים את זה עדיין כדי לא להרגיז את המנויים שקנו רק לאחרונה את גירסת ה-80GB עדיין.
אופציות ההשאלה וההשכרה בהחלט קיימות והן נשלחו לכל הלקוחות בהודעה לממיר.

בנוגע לדמי השימוש, אני חושש שאתה תחוייב בהם גם אם הנציגה לא טרחה לציין כי לפני שהיא הייתה מתאמת לך טכנאי שיבוא להתקין את ה-yes max היא הייתה שולחת לך חוזה באורך הגלות לחתום עליו ולפקסס חזרה.

בחוזה מצוין שאי תשלום דמי השימוש יהפוך את ה-yes max לממיר מן המניין(ללא יכולות הקלטה ואו ניגון תוכניות מוקלטות)

שדרוגים חינם מאד לא סביר שיהיו ואף אחד לא מבטיח את זה בחוזה של ה- yes max

חבל שנציגי השירות, בלהיטותם למכור, מבטיחים הבטחות שאין מאחוריהם כלום.

גם אני שונא את התקופה הזאת שבה צריך להתקשר ולתאם מחיר שפוי, לזכות yes יש לומר שהם מודיעים לך לפני תום התקופה הזאת שמחירי המבצע עומדים להסתיים.

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #6 

עכשיו ראיתי את ההודעה בממיר.
מדהים כמה שהיא הייתה בשוק.
היא אפילו שאלה אותי אם אני פונה אליהם בעקבות ההודעה בממיר ולמרות זאת לא היה לה מושג.
התעקשתי כמה פעמים שקיימים הסדרי תשלום נוספים והיא בשלה.

טוב, נדבר איתם מחר ונראה.

אגב, זה רק אני או שצורות התשלום האחרות לא נשמעות טובות כל-כך ?

ניר

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4018
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

ההתנהלות הזאת קצת מוזרה במיוחד לאור המתחרה החדש מהוט, אני מאמין ששוה לחכות קצת הם בטח יתעוררו עוד כמה ימים.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #8 

תזכור שצורות התשלום האחרות מלבד רכישה, הן היחידות שמאפשרות לך לשדרג אותו, בלי לחכות למבצעי שדרוג אם יהיו.
היום עדיין לא מוצעת ללקוחות עם ה-80GB אפשרות שדרוג ל-160GB, אבל ככל הנראה בעתיד תהיה. מעניין לראות מה יהיו התנאים בו השדרוג יוצע.

מה תעשה שיצא עוד שנה, אולי שנתיים, yes max שתומך ב-VOD?
תקנה עוד אחד?
תחזיק שני ממירים בסלון?(אחד מקס ואחד ל-VOD)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #9 

yes-man,

מעולם לא הבנתי מדוע צריך VOD אם יש לך PVR...

VOD תמיד באיכות פחות טובה. ההיצע של VOD יקח זמן רב עד שיהיה מספק וחשוב להבין שיס עדיין לא קיבלו אישור להתחיל עם VOD (והאישור הזה עדיין די רחוק).

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #10 

ידוע לי שהנושא רחוק, אבל בהחלט יש דיבורים על כך שזו אחת "הסוכריות" שיקבל סבן

היתרון ב-VOD הוא היצע ענק של תכנים מעבר למה שמוצע בערוצי השידור.
מה שניתן להציע בערוצי השידור הוא תוכן מוגבל, ב-VOD יש קלאסיקות רבות ולא רק תוכניות בשידורים חוזרים.
הקטלוג שקיים ב-HOT הוא בהחלט מרשים והנה רק היום מדווח שהם במגעים לקניית כל הקטלוג של טלעד שחלקו או כולו ישובץ ב-VOD.

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... trassID=10

VOD הוא דבר שונה לגמרי מ-PVR ואני רואה אותו כדבר משלים.

דבר נוסף שרציתי לציין הוא שבדגם של yes max שמוצג באתר היצרן UEC קיימת כניסת רשת, שהיא התמיכה ב-VOD, אם אינני טועה מדובר באותו הדגם וחבל ש-yes החליטו לוותר על כניסת ה-ethernet
http://www.uec.co.za/products/DVR830.htm

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #11 

yes-man,

ברור לך שעם הטכנולוגיה הנוכחית של ADSL, זה עדיין לא ברמה ש-VOD זקוק לה (צריך 3M מינימום).

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #12 

האם בזק לא מסוגלת היום לספק 3M דרך ה-ADSL?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #13 

yes-man,

יש להם גם ניסויים של 8M, אבל זה עדיין בשלב ניסוי ראשוני.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #14 

אתה, כמובן, מקושר יותר טוב ממני אבל קשה לי להאמין ש-yes תרשה לעצמה להישאר מאחור כ"כ הרבה זמן.

ולראיה הממיר החדש שסיקרת כבר תומך ב-VOD.

לפי דעתי לא כ"כ רחוק היום שבו yes תזנח את חל"ל ותעביר את כל שידוריה על גבי תשתית בזק.
זה מהלך טבעי שקורה בעולם שבו חברות הטלפוניה נכנסות לתחום השידורים הרב ערוציים

בעולם זה קורה בנוסף, כלומר בנוסף לחברות הלווין והכבלים נכנסות חברות הבזק לתחום הטלויזיה הרב-ערוצית, אבל במדינתנו הקטנה ועם אחזקות בזק ב-yes אני מניח שזה יהיה התהליך בסופו של דבר.

NMP פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #15 

טוב, יש לי עידכונים.

דיברתי איתם שוב (עוד עליה בסולם) ודיברתי עם מישהי שדווקא נשמעת די בעניינים (אפילו דיברנו על ה-pace1000 :lol: ).
אני הבעתי את החשש מלהיתקע עם יס-מקס בבעלותי בזמן שיוצאים דברים חדשים (פה הייתה ההזדמנות להראות לה שאני מכיר ומתעניין בכל התכנונים העתידיים שלהם) ושאלתי לגבי אפשרויות השדרוג.
פה כבר קיבלתי ממנה 'רמז'/הצעה אישית לחכות עם ה-yes-max. לגמרי לא משהו רשמי אלא בנימה אישית (היא עם pace1000 כנראה ומחכה עם היס-מקס...).

במקביל גם ביררתי יותר לעומק את הפרטים לגבי היס-מקס (ממש צריך להסביר להם את המבצעים שהם בעצמם מפרסמים ושלחו לנו לממירים :? ). אכן, 160 בלבד כרגע, 15 ש"ח לחודש שלא מתקזזים עם חבילות או משהו כזה ויש אפשרות לפיקדון של 3300 ופחת של 10% לשנה. זה דווקא יכול להיות פתרון אם צריך לחכות קצת למשהו שווה יותר.

אז למה אנחנו מחכים בעצם ?
עופר/yes-man ?
לא מדובר על הממיר הרגיל שאמור לצאת ולא מדובר על נפח גדול יותר של יס-מקס או משהו כזה.
זה או ירידת מחירים/מבצע שווה יותר או קידום מטורף של vod (לא נראה לי ריאלי כל-כך בפרקי זמן קצרים).

בקיצור, כבר התחלתי להיסגר על המקס ועכשיו אני רק מבולבל :מבולבל:

ניר

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”