קבלתי מכתב תביעה מ- HOT
גם אם לכאורה מדובר בסכום קטן , אתה צריך להתעקש ולא לוותר.
מי שצריך להוכיח את קיומו של החוב זו חברת הוט ולא אתה ואם הם יגיעו להליך משפטי אני מניח שללא אסמכתא שחתמת עליה הם יקבלו על הראש ובהוצאות שהם ישלמו לך תוכל לממן יס במשך כמה חודשים טובים.
המכתב שקיבלת ממשרד עורכי הדין הוא חלק מתהליך שיגרתי של כל חברה שיש לה "חובות" כאלה ואחרים והיא מעוניינת לגבות אותם , היא מעבירה את כל התיקים לעורכי דין ששולחים מכתבים סטנדרטיים עם איומי גביה דרך הוצאה לפועל.
היה לי סיפור כזה עם עיריית ת"א שדרשו 350 ש"ח בגין דו"ח של 100 ש"ח שעליו ביקשתי להישפט (ועקב חלמאות שלהם הם לא זימנו אותי למשפט ואחרי שנה הדו"ח מתבטל אוטומטית).
אחרי כל מיני "איומים" בהוצאה לפועל הם התקפלו וביקשו רק 50ש"ח דמי גביה. התעקשתי לא לשלם אגורה ובסוף הם ביטלו את כל הסיפור.
מה שמלמד שהעקשנות משתלמת ואם אתה צודק אל תוותר ואל תתרגש מעורכי דין - יש יותר מדי מהם וכולם צריכים להתפרנס.
מי שצריך להוכיח את קיומו של החוב זו חברת הוט ולא אתה ואם הם יגיעו להליך משפטי אני מניח שללא אסמכתא שחתמת עליה הם יקבלו על הראש ובהוצאות שהם ישלמו לך תוכל לממן יס במשך כמה חודשים טובים.
המכתב שקיבלת ממשרד עורכי הדין הוא חלק מתהליך שיגרתי של כל חברה שיש לה "חובות" כאלה ואחרים והיא מעוניינת לגבות אותם , היא מעבירה את כל התיקים לעורכי דין ששולחים מכתבים סטנדרטיים עם איומי גביה דרך הוצאה לפועל.
היה לי סיפור כזה עם עיריית ת"א שדרשו 350 ש"ח בגין דו"ח של 100 ש"ח שעליו ביקשתי להישפט (ועקב חלמאות שלהם הם לא זימנו אותי למשפט ואחרי שנה הדו"ח מתבטל אוטומטית).
אחרי כל מיני "איומים" בהוצאה לפועל הם התקפלו וביקשו רק 50ש"ח דמי גביה. התעקשתי לא לשלם אגורה ובסוף הם ביטלו את כל הסיפור.
מה שמלמד שהעקשנות משתלמת ואם אתה צודק אל תוותר ואל תתרגש מעורכי דין - יש יותר מדי מהם וכולם צריכים להתפרנס.
Re: אל תוותר ואל תיכנע לסחטנות
מה שקרה לך ממש לא קשור לענין של הבחור הזה, ודרך הפעולה שונה לחלוטין.nemnem11 כתב:גם אם לכאורה מדובר בסכום קטן , אתה צריך להתעקש ולא לוותר.
מה שמלמד שהעקשנות משתלמת ואם אתה צודק אל תוותר ואל תתרגש מעורכי דין - יש יותר מדי מהם וכולם צריכים להתפרנס....
השלב הבא יהיה הגשת תביעה בסדר דין מקוצר לבית המשפט.
אני מציע לך אחרי ששלחת מכתב למשרד עורכי הדין להרים טלפון ולבקש לדבר עם מי שמטפל בענין. להם הרבה יותר קל לסגור את הדברים מול הוט והם לא שמחים ללכת למשפט על סכומים כאלה כשהם יודעים שמי שעומד מולם מתכוון להתגונן ולהלחם. זה פשוט לא משתלם להם כלכלית כעורכי דין.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
HOT "התקפלו" !!!
שלום לכולם
חזרתי אתמול בערב מחופשה. לפני שיצאתי לחופשה, שלחתי מכתב תגובה חריף מאוד למשרד עורכי הדין מטעם HOT עם העתק לחברתHOT עצמה, שם תקפתי אותם תוך שימוש מדוייק בכל הרישום שביצעתי במשך הזמן (זמנים, מסרים, עם מי דברתי וכו"..)
היום בבוקר יצרתי קשר עם חברת האשראי כדי לברר עימה הכין עומד הטיפול שלהם מול HOT (בזמנו, ביצעתי "הכחשת עסקה").
הייתי המום, כשנמסר לי ע"י נציג "לאומי כארד" שנשלחה בקשה ל- HOT לקבלת אסמכתא בגין החיוב, כבר בתאריך ה- 30/4 . לאחר מכן בוצע עוד נסיון ע"י חברת האשראי כדי לקבל את האסמכתא אך גם אז חברת HOT לא הגיבה.
לפני כחצי שעה יצרתי קשר עם HOT כדי להביא לידם את הפרט הזה, ולהעביר להם מסר שאם לא תישלח לי האסמכתא (ואז כמובן אדאג לשלם את הסכום בניכוי שכ"ט עו"ד), ואם לא יישלח לי מכתב המבטל את כתב התביעה המאיים מלפני שבוע, אדאג לתבוע אותם, שכן מדובר פה בהטרדה, מבחינתי.
לשמחתי/הפתעתי, נציגת HOT מסרה לי בטלפון כי התקבל המכתב שלי משבוע שעבר, נבדקו שוב כל הפרטים, ונמצא כי איני חייב בסכום האמור ואף יש לי יתרת זכות של 30 ש"ח שחברת HOT צריכה להעביר לזכותי.
אז כנראה שהעקשנות משתלמת, וכנראה שהסאגה הגיעה לסיומה, כמובן שאמתין רק למכתב ממשרד עורכי הדין שמאשר את הדברים.
חבל רק שב- HOT התקעקשו במשך 5 חודשים לעשות לעצמם נזק, ולא לבדוק את הדברים לעומקם.
אני בטוח שאני לא היחיד שחוייב שלא כדין, מקווה שאנשים נוספים לא יקבלו זאת כעובדה מוגמרת ויילחמו על מה שמגיע להם, לא רק מול HOT אלא מול כל גורם אחר.
תודה לכולכם על העזרה והתמיכה, אם יהיה עוד מידע רלוונטי להעביר בנושא, אדאג לעדכן.
ואל תשכחו לרגע:
http://www.ihatehot.com
זו לא רק חתימה...
Giliboy
חזרתי אתמול בערב מחופשה. לפני שיצאתי לחופשה, שלחתי מכתב תגובה חריף מאוד למשרד עורכי הדין מטעם HOT עם העתק לחברתHOT עצמה, שם תקפתי אותם תוך שימוש מדוייק בכל הרישום שביצעתי במשך הזמן (זמנים, מסרים, עם מי דברתי וכו"..)
היום בבוקר יצרתי קשר עם חברת האשראי כדי לברר עימה הכין עומד הטיפול שלהם מול HOT (בזמנו, ביצעתי "הכחשת עסקה").
הייתי המום, כשנמסר לי ע"י נציג "לאומי כארד" שנשלחה בקשה ל- HOT לקבלת אסמכתא בגין החיוב, כבר בתאריך ה- 30/4 . לאחר מכן בוצע עוד נסיון ע"י חברת האשראי כדי לקבל את האסמכתא אך גם אז חברת HOT לא הגיבה.
לפני כחצי שעה יצרתי קשר עם HOT כדי להביא לידם את הפרט הזה, ולהעביר להם מסר שאם לא תישלח לי האסמכתא (ואז כמובן אדאג לשלם את הסכום בניכוי שכ"ט עו"ד), ואם לא יישלח לי מכתב המבטל את כתב התביעה המאיים מלפני שבוע, אדאג לתבוע אותם, שכן מדובר פה בהטרדה, מבחינתי.
לשמחתי/הפתעתי, נציגת HOT מסרה לי בטלפון כי התקבל המכתב שלי משבוע שעבר, נבדקו שוב כל הפרטים, ונמצא כי איני חייב בסכום האמור ואף יש לי יתרת זכות של 30 ש"ח שחברת HOT צריכה להעביר לזכותי.
אז כנראה שהעקשנות משתלמת, וכנראה שהסאגה הגיעה לסיומה, כמובן שאמתין רק למכתב ממשרד עורכי הדין שמאשר את הדברים.
חבל רק שב- HOT התקעקשו במשך 5 חודשים לעשות לעצמם נזק, ולא לבדוק את הדברים לעומקם.
אני בטוח שאני לא היחיד שחוייב שלא כדין, מקווה שאנשים נוספים לא יקבלו זאת כעובדה מוגמרת ויילחמו על מה שמגיע להם, לא רק מול HOT אלא מול כל גורם אחר.
תודה לכולכם על העזרה והתמיכה, אם יהיה עוד מידע רלוונטי להעביר בנושא, אדאג לעדכן.
ואל תשכחו לרגע:
http://www.ihatehot.com
זו לא רק חתימה...
Giliboy
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5132
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Giliboy
יפה מאוד , כל הכבוד על העקשנות .
אחרי הסיפור שלך אני עוד פחות מבין את החברה הזאת .
אם היתה טעות , אז קורה .
אם הם צדקו אז הם לא היו מוותרים ומסבירים לך איפה הטעות שלך .
אבל שיטת מצליח זה הדבר הכי מעצבן שקיים , וזה מתאים יותר לבסטה בשוק ולא לחברה רצינית .
אם היתה טעות , אז קורה .
אבל שיטת מצליח זה הדבר הכי מעצבן שקיים , וזה מתאים יותר לבסטה בשוק ולא לחברה רצינית .
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
dudibdudib כתב:Giliboy![]()
אם היתה טעות , אז קורה .
אבל שיטת מצליח זה הדבר הכי מעצבן שקיים , וזה מתאים יותר לבסטה בשוק ולא לחברה רצינית ....
יכוללהיות שאני לא ממש אובייקטיבי בדעותיי לגבי HOT. ובכל זאת, קשה לי להאמין שמדובר היה בטעות. עברתי איתם גיהנום עד השיחה היום בצהריים, לדעתי מדובר בדפוס התנהלות שאינו תקינן ושחוזר על עצמו.
שמישהו בר דעת יבוא ויסביר לי איך חברה מחייבת את חשבונך בסכום מסויים, וכאשר אתה מבקש את האסמכתא לתשלום, או איזשהו חוזה ולו הכללי ביותר המאשר את ידיעתך לגבי החיוב, אומרים לך כי ה"מתקין החתים אותך והטפסים צריכים להיות אצלך". הרי זו שיא החוצפה, שיא הזלזול ושיא הרמאות. ואני לא כבר לא מדבר שלאחר התעקשות חוזרת ונשנית על אסמכתא חתומה בשמי, העסקה פתאום הפכה ל"עסקה טלפונית".
אם לחזור לתחילת דבריי, לדעתי יש פה התנהלות לא תקינה של HOT. נתקלתי השבוע בשני אנשים שבעת ניתוקם מ- HOT הם חוייבו בסכום שנע בין 150 ל- 180 ש"ח ולא היה להם מושג ממה נבע החיוב. כמובן שלא היה להם חשק לבדוק את הדברים וזה נשאר כך. אם החיוב היה תקין או לא- אי אפשר לדעת. אפשר רק להציץ על המקרה שלי ולהניח שאני לא הראשון.
לדעתי HOT בונה על אותם אנשים שאין להם את הזמן והסבלנות, ופשוט מחייבת אותם בחיובים שבניגוד לחוזה, בדיוק כמו שנעשה איתי.
אם יקרה לי מקרה דומה עם חברת YES, אז HOT היא ממש לא אלטרנטיבה מבחינתי, וכנראה שאשאר עם ה- TVIX..
...
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
תזכורת קצרה , אני ביקשתי להתנתק מ HOT ולאחר המון בעיום נדרשתי לשלם קנס של 740 ש"ח ... המצב הנפשי היה גרוע בהרבה מהמצב הכלכלי - כך שהסכמתי לשלם .
לאחר מס' חודשים אני מקבל מכתב מעו"ד שטוען שלא שילמתי את חובי על סך 740 ש"ח ועכשיו בתופסת הוצאות בבל"ת עלי לשלם 1300 ש"ח ....וזאת לאחר שלא עניתי להם להודועת חוזרות ונשנות לתשלום הקנס .
לא התעצלתי התחברתי לשרות הקלטת שיחות בפלאפון שעולה גרוש וחצי , שיחת טלפון לנציג השרות שיבדוק על מה קיבלתי מכתב מעו"ד אם מעולם לא נשלחה אלי תזכורת , הנציד בדק ובדק ואמר אני באמת לא מבין מה קורה , אני רואה שמעולם לא שלחו לך הודעה שניה .
שאלתי איזה פרטיס כ"א נופיע אצלכם נתן לי מס' של כ"א שמזמן כבר לא איתי (סיפור אחר על רכישותי בדרום הארץ של אבני שיש ייחודים לבניית המפלס החדש בבית -
כן בטח, מה שאילץ אותי לבטל את הכרטיס הגנוב ולהזמין אחד חדש)
לאחר שכל 25 הדקות היו מוקלטות (מתוכן 21 דקות המתנה) ביקשתי שיבטלו את המכתב מהעו"ד ושיגבו את הסכון המקורי - כמובן שאין דבר כזה תשובה במקום ואמרו שיחזרו מחר ....מה שבפועל גרם לי להמתין 3 ימים ע שהתקשרתי שוב לברר מה קורה ...
בקיצור , ענה לי נציג אחר כנראה נוכל מדופלם אבל קצת טיפש , אמר שהוא לא מבין מה הבעיה ושעלי לשלם את מלוא הסכום לעו"ד ושזה בכלל לא בעיה שלהם ואם אני לא אשלם - חבל עלי כי אני בחור יפה .
תוספת של 6 שקלים את ההקלטה שולחים לך למייל בקובץ אודיו איכותי , מהמייל בתפוצה לעו"ד של HOT , למח' פניות הציבור של HOT ועוד לכמה חברים ברשימת תפוצה (כ 250...)
חיש מהר קיבלתי טלפון שנפלה טעות ושאני ישלם את הסכום המקורי .
למה אני מספר לכם את זה , כי HOT זו חברה בריונית , שיד שמאל אינה יודעת מיד ימין , משתמשים בתכסיסים ,שקרים ומניפולציות על מנת לטשטש את שגיאותיהם ...
אם אתה צודק ומאמין בצדקתך לך עד הסוף
IHATEHOT
לאחר מס' חודשים אני מקבל מכתב מעו"ד שטוען שלא שילמתי את חובי על סך 740 ש"ח ועכשיו בתופסת הוצאות בבל"ת עלי לשלם 1300 ש"ח ....וזאת לאחר שלא עניתי להם להודועת חוזרות ונשנות לתשלום הקנס .
לא התעצלתי התחברתי לשרות הקלטת שיחות בפלאפון שעולה גרוש וחצי , שיחת טלפון לנציג השרות שיבדוק על מה קיבלתי מכתב מעו"ד אם מעולם לא נשלחה אלי תזכורת , הנציד בדק ובדק ואמר אני באמת לא מבין מה קורה , אני רואה שמעולם לא שלחו לך הודעה שניה .
שאלתי איזה פרטיס כ"א נופיע אצלכם נתן לי מס' של כ"א שמזמן כבר לא איתי (סיפור אחר על רכישותי בדרום הארץ של אבני שיש ייחודים לבניית המפלס החדש בבית -
לאחר שכל 25 הדקות היו מוקלטות (מתוכן 21 דקות המתנה) ביקשתי שיבטלו את המכתב מהעו"ד ושיגבו את הסכון המקורי - כמובן שאין דבר כזה תשובה במקום ואמרו שיחזרו מחר ....מה שבפועל גרם לי להמתין 3 ימים ע שהתקשרתי שוב לברר מה קורה ...
בקיצור , ענה לי נציג אחר כנראה נוכל מדופלם אבל קצת טיפש , אמר שהוא לא מבין מה הבעיה ושעלי לשלם את מלוא הסכום לעו"ד ושזה בכלל לא בעיה שלהם ואם אני לא אשלם - חבל עלי כי אני בחור יפה .
תוספת של 6 שקלים את ההקלטה שולחים לך למייל בקובץ אודיו איכותי , מהמייל בתפוצה לעו"ד של HOT , למח' פניות הציבור של HOT ועוד לכמה חברים ברשימת תפוצה (כ 250...)
חיש מהר קיבלתי טלפון שנפלה טעות ושאני ישלם את הסכום המקורי .
למה אני מספר לכם את זה , כי HOT זו חברה בריונית , שיד שמאל אינה יודעת מיד ימין , משתמשים בתכסיסים ,שקרים ומניפולציות על מנת לטשטש את שגיאותיהם ...
אם אתה צודק ומאמין בצדקתך לך עד הסוף
IHATEHOT
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מעולה!! 
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
די למה לעשות את זה לעצמכם אתם לא פוגעים רק בביריונים בהוט אתם פוגעים בתכנאים ובעובדים המסכנים סגרו את האתר ופתחו אחד חדש כדי ללמד אנשים איך להתמודד עם מצבים מסוג זה או אחר ככה באמת תוכלו לעזור ולא רק להתלונן ולהאשים את הוט ואחותה הצולעת
ניר
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3542
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 407 פעמים
- קיבל תודות: 349 פעמים
- יצירת קשר:
ובינתיים אנשים צריכים לשבת בשקט לשלם כל סכום נידרש ואז גם לחטוף הוצאה לפועל החרמת מיטלטליו וכו'ps3mee כתב:די למה לעשות את זה לעצמכם אתם לא פוגעים רק בביריונים בהוט אתם פוגעים בטכנאים ובעובדים המסכנים סגרו את האתר ופתחו אחד חדש כדי ללמד אנשים איך להתמודד עם מצבים מסוג זה או אחר ככה באמת תוכלו לעזור ולא רק להתלונן ולהאשים את הוט ואחותה הצולעת...
ps3mee אתה טועה בגדול הבן אדם שילם את חובו ובתמורה לכך הוא מקבל דרישת לתשלום עוד חוב ואיומים עד פה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
חברים,
אני מודע לכך שיש כאן הרבה מטען, רגשות, היסטוריה והרבה לחץ.
אבל בבקשה להרגיע את הרוחות.
אני מודע לכך שיש כאן הרבה מטען, רגשות, היסטוריה והרבה לחץ.
אבל בבקשה להרגיע את הרוחות.