קבלתי מכתב תביעה מ- HOT
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
בוקר טוב
אתמול קיבלתי מכתב תביעה ממשרד עורכי דין המייצג את חברת HOT.
בזמנו, כשהתנתקתי משירותי החברה, בנוסף לחיוב האחרון בגין השירותים השוטפים, חוייבתי בסכום נוסף של 170 ש"ח עבור ניתוק שירותי טלפוניה במסגרת חבילת ה"טריפל" עליה הייתי מנוי.
בקשותי מנציגי החברה לשלוח לי הסכם/מסמך עליו אני חתום ובו מצויין כי במקרה ואצא מהחביל בטרם זמן אחוייב בסכום כזה או אחר עלו בתוהו.
נאמר לי מנציגי השירות כי הטכנאי שהתקין עבורי את השירות החתים אותי על הטפסים ואלה צריכים להימצא אצלי. אתם מבינים את האבסורד? הם מחייבים אותי על תשלום ואני צריך להמציא את האסמכתא בגינו. ממש בדיחה.
משהמשכתי להתעקש כדי שישלחו לי הסכם חתום, פתאום הם טענו כי מדובר היה בעסקה טלפונית. פתאום העסקה נהפכה ל"טלפונית".
לא נותרה לי ברירה אלא להכחיש את החיוב דרך חברת האשראי.
בעוד זה נמצא בבירור בין שני הגורמים, נשלח לי כתב תבעיה על סך הסכום שציינתי, בתוספת 250ש"ח שכ"ט עו"ד.
במכתב הם מאיימים על הליכים משפטיים והוצאה לפועל, שיגרמו לי לעוגמת נפש והוצאות כספיות גבוהות הרבה יותר מאלה המתבקשות מכתב התביעה.
החלטתי ללכת עד הסוף בעניין ובשום אופן לא ל"התקפל" ולשלם את הסכום, חרף איומיהם.
כמו שאתם יכולים לראות, החלטתי לעדכן את החתימה באתר, ומעכשיו היא תהיה כדלקמן:
www.ihatehot.com
כמו כן, החלטתי לתרום סכום של 50 ש"ח, כפי שמבקשים בעלי האתר, בתקווה שזה ימשיך להתקיים ולהעביר את המסר.
הגיע הזמן לשים סוף לבריונות של חברת HOT, המהלכת אימים על לקוחותיה, כפי שאפשר לראות בלא מעט שרשורים פה.
Giliboy
אתמול קיבלתי מכתב תביעה ממשרד עורכי דין המייצג את חברת HOT.
בזמנו, כשהתנתקתי משירותי החברה, בנוסף לחיוב האחרון בגין השירותים השוטפים, חוייבתי בסכום נוסף של 170 ש"ח עבור ניתוק שירותי טלפוניה במסגרת חבילת ה"טריפל" עליה הייתי מנוי.
בקשותי מנציגי החברה לשלוח לי הסכם/מסמך עליו אני חתום ובו מצויין כי במקרה ואצא מהחביל בטרם זמן אחוייב בסכום כזה או אחר עלו בתוהו.
נאמר לי מנציגי השירות כי הטכנאי שהתקין עבורי את השירות החתים אותי על הטפסים ואלה צריכים להימצא אצלי. אתם מבינים את האבסורד? הם מחייבים אותי על תשלום ואני צריך להמציא את האסמכתא בגינו. ממש בדיחה.
משהמשכתי להתעקש כדי שישלחו לי הסכם חתום, פתאום הם טענו כי מדובר היה בעסקה טלפונית. פתאום העסקה נהפכה ל"טלפונית".
לא נותרה לי ברירה אלא להכחיש את החיוב דרך חברת האשראי.
בעוד זה נמצא בבירור בין שני הגורמים, נשלח לי כתב תבעיה על סך הסכום שציינתי, בתוספת 250ש"ח שכ"ט עו"ד.
במכתב הם מאיימים על הליכים משפטיים והוצאה לפועל, שיגרמו לי לעוגמת נפש והוצאות כספיות גבוהות הרבה יותר מאלה המתבקשות מכתב התביעה.
החלטתי ללכת עד הסוף בעניין ובשום אופן לא ל"התקפל" ולשלם את הסכום, חרף איומיהם.
כמו שאתם יכולים לראות, החלטתי לעדכן את החתימה באתר, ומעכשיו היא תהיה כדלקמן:
www.ihatehot.com
כמו כן, החלטתי לתרום סכום של 50 ש"ח, כפי שמבקשים בעלי האתר, בתקווה שזה ימשיך להתקיים ולהעביר את המסר.
הגיע הזמן לשים סוף לבריונות של חברת HOT, המהלכת אימים על לקוחותיה, כפי שאפשר לראות בלא מעט שרשורים פה.
Giliboy
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 12/07/2007 15:23, נערך 3 פעמים בסך הכל.
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
שיהיה בהצלחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שיהיה הרבה הרבה בהצלחה. נמאס כבר מהם!!! 
Silence speaks louder than words
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תודה רבה לכולכם.
אעדכן.
giliboy
אעדכן.
giliboy
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

שוב תודה לכולכם על התמיכה.
אני מראה את התגובות שלכם לחברה שלי, אולי זה יצליח לשפר את ההרגשה שלה- היא פשוט מבוהלת מכתב התביעה שנשלח ופוחדת להיות לבד בבית כאשר יגיעו הבריונים של ההוצאה לפועל בחסות
. (הוט)
היא עדיין בתקווה שאני אשלם את הקנס כדי שלא נגיע לסיטואציה כזו....
Giliboy
אני מראה את התגובות שלכם לחברה שלי, אולי זה יצליח לשפר את ההרגשה שלה- היא פשוט מבוהלת מכתב התביעה שנשלח ופוחדת להיות לבד בבית כאשר יגיעו הבריונים של ההוצאה לפועל בחסות
היא עדיין בתקווה שאני אשלם את הקנס כדי שלא נגיע לסיטואציה כזו....
Giliboy
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

Re: עצה...
עוד משהו שאני צריך לעשות בשביל המטומטמים האלה?XEON כתב:תוציאה מהבית את כל מוצרי החשמל האהובים,ותביא במקומם מההורים,חברים וכו...מוצרים ישנים שממילא כדאי למכור אותם.
בהצלחה...!!!...
...
הצעה
כל הכבוד.
פנה למדורי הצרכנות ב YNET, NRG ודומיהם. אי מניח שהטיפול שלהם בפניות הוא יחסית מהיר. אני גם בטוח שאם הם יגיעו למסקנה שאתה צודק, ויפנו עם המקרה שלך להוט עם איום בפרסום, הוט יתקפלו במהירות שעומדת ביחס הפוך למהירות המענה הטלפוני שלהם.
פנה למדורי הצרכנות ב YNET, NRG ודומיהם. אי מניח שהטיפול שלהם בפניות הוא יחסית מהיר. אני גם בטוח שאם הם יגיעו למסקנה שאתה צודק, ויפנו עם המקרה שלך להוט עם איום בפרסום, הוט יתקפלו במהירות שעומדת ביחס הפוך למהירות המענה הטלפוני שלהם.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3542
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 407 פעמים
- קיבל תודות: 349 פעמים
- יצירת קשר:
Hot
Giliboy
בניגוד לחברים פה אני ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד טוב ולא לשחק "באני גיבור ונראה אותכם"
במקרה זה הייתי משלם את שהם מבקשים ואז תובע אותם בבית משפט שישלמו פיצויים מהאף
,או מה שייעץ לך עו"ד.
להיכנס ראש בראש עם הוצאה לפועל זה להכניס ראש בקיר, אותם לא מעניין אם אתה צודק,
וחבל להיכנס לסרט של עיקולי משכורת מיטלטלין וכדומה.
בהצלחה
בניגוד לחברים פה אני ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד טוב ולא לשחק "באני גיבור ונראה אותכם"
במקרה זה הייתי משלם את שהם מבקשים ואז תובע אותם בבית משפט שישלמו פיצויים מהאף
בהצלחה
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

Re: Hot
הייarotman כתב:Giliboy
במקרה זה הייתי משלם את שהם מבקשים ואז תובע אותם בבית משפט שישלמו פיצויים מהאף,או מה שייעץ לך עו"ד.
בהצלחה...
תודה על התגובה.
אני ממש לא רוצה להיכנס עם הראש בקיר. שלחתי למשרד עורכי הדין מכתב בחזרה, המסביר את הכל.
ציינתי שוב במכתב, כי אם ימציאו לי מסמך/הסכם חתום בכתב ידי המאשר גבייה של סכום כזה או אחר על נטישת החבילה- אשלם את התשלום מיידית.
אני באמת חושש מההוצאה לפועל, ונתתי הנחיה לחברה שלי לא לפתוח את הדלת לאף אחד שהיא לא מכירה. לא נעים, באמת. היא, בדיוק כמוך, בקשה שאשלם ואחר כך אתבע.
אם אני אשלם אני יודע שכבר לא יהיו לי העצבים להתעסק עם זה.
מה בדבר ההוצאה לפועל? באישור/צו של מי הם באים? רק על סמך החלטה של הוט? אני ממש לא מבין בזה, אשמח לקבל ממך או מאחרים פרטים. לא יכול להיות שחברת הוט תשים עצמה גם לרשות השופטת וגם לרשות המבצעת.
תודה,
giliboy
...