תביעה נגד אתרי מכירות - מפעילים משתמשים פיקטיביים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15221
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

שרשור שלא נקרא #61 

amitgba כתב: ועוד משהו: מה ההבדל בין מכירה פומבית/אישית/מכרז?
...
מכירה פומבית זה אומר שהמכירה מתחילה מ-99 ש"ח. יש לה שעת סגירה קבועה מראש.
מתחילים להתחרות בכפולות של 50/100/150 . כל אחד שם את הצעתו. בשעת הסגירה שנקבעה מראש- המכירה נסגרת על המחיר אליו היא הגיעה, לא משנה כמה זה.

מכירה אישית/מכרז - אלה 2 שמות שונים לאותה שיטה. במכרז הספק/יבואן נותן מחיר מטרה.
אתה מגיש הצעה בסכום שאתה בוחר. אם הגשת הצעה נמוכה ממחיר המטרה - אתה מקבל מיידית הודעה שלא זכית, ואתה יכול להגיש הצעה נוספת גבוהה יותר (בדר"כ מוגבל עד 5 הצעות ללקוח על מכירה בודדת).
במידה והגשת הצעה שהיא במחיר המטרה או מעליו, אתה מקבל הודעת זכיה שזכית במחיר שביקשת.

ydotan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מניסיון רב

שרשור שלא נקרא #62 

לא רכשתי היי פיי, אבל רב הדברים האחרים שרכשתי - לא היו שווים. הם יורים לעצמם ברגל.
אני אחד שקונה הרבה, עם הפומביות.קבוצתיות גמרתי.
האמת יד2 , הומלס ו WINWIN הם אתרי הקניות שלי כרגע. קניתי שם מציאות כמו מקרר סאב זירו ב 5000 שעולה חדש 60000. אחרי שנה שנתיים אם רוב המוצרים (רובם חשמל) אני יכול להגיד לכם שאני מאושר מכל היד שנייה שקניתי, ולא מאושר משום מוצר שקניתי בפומביות או קבוצתיות.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #63 

dudib כתב:
amitgba כתב:המחשב שלי לא קושר קבצי pdf...מי כתוב שם?

ועוד משהו: מה ההבדל בין מכירה פומבית/אישית/מכרז?
...
מה זה לא קושר ?
א. תלחץ מקש ימני על הקישור שהוצג ו- save target as ושמור אותו בתור קובץ איפה שתרצה ותוכך ךראות אותו עם אקרובט
ב. תכנס ב-explorer ל-tools ותלחץ על -manage add-ons ותראה אם מופיע לך adobe pdf reader link helper מסומן - enable
...

התכוונתי לא קורא...ואפשר הסבר למי שיש לו אקספלורר בעברית? כמי טולז לא הצלחתי :mrgreen:

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

Re: מניסיון רב

שרשור שלא נקרא #64 

ydotan כתב:לא רכשתי היי פיי, אבל רב הדברים האחרים שרכשתי - לא היו שווים. הם יורים לעצמם ברגל.
אני אחד שקונה הרבה, עם הפומביות.קבוצתיות גמרתי.
האמת יד2 , הומלס ו WINWIN הם אתרי הקניות שלי כרגע. קניתי שם מציאות כמו מקרר סאב זירו ב 5000 שעולה חדש 60000. אחרי שנה שנתיים אם רוב המוצרים (רובם חשמל) אני יכול להגיד לכם שאני מאושר מכל היד שנייה שקניתי, ולא מאושר משום מוצר שקניתי בפומביות או קבוצתיות.
...
אמנם לא קנית היי-פיי, אבל אתה מבין את הבעייתיות של מה שאתה אומר?
אתן דוגמא מעולם ההיפיי: אתה באמת מאמין שדנון שקונים בפומביות זה לא אותו דנון שיש בחנויות? או במילים אחרות..... קנית מוצרי מדבקה זולים ואתה לא מרוצה מהם, איפה העובדה שקנית בפומבית נכנסת פה?

ydotan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

ל קולוקיטו

שרשור שלא נקרא #65 

אין לי מושג מה מוכרים בפומביות בהיי פיית רבל אני יכול להגיד לך באחריות שישנם דגמים יחודיים לפומביות והאתרים מנסים לטשטש מה שיותר את ההבדלים. אותם דגמים שקניתי בכלל לא נמצאים בחנויות. וללקוח הלא מתוחכם לא תהיה בררה אלא לאכול אותה. גם אני - המחשיב עצמי לקוח מתוחכם (וטוב), אכלתי אותה בגדול, ומחברות מאוד ידועות. הם לא רימו אותי - הם הטעו אותי - שמבחינתי זה יותר גרוע. ביד שניה יש גם מוצרים יותר אקזוטיים ומעניינים ואני ממליץ בחום - כמובן שגם פה יש רמאים ונוכלים, אבל התמורה לכסף אדירה (אם אתה מתמקח כמו שצריך).

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #66 

אתה צודק לגבי דבר אחד- הלקוח הלא מתוחכם אוכל אותה, ותמיד.

מי שלא עושה שיעורי בית לא יכול לקנות במכרזים כי הוא ידפק, אבל גם בחנויות "אמיתיות" הוא ידפק... זה לא משנה.
האם אתה מסתכל רק על הלוגו כשאתה בא לקנות מוצר או שאתה מתעניין גם בדגם ובמפרט טכני? נראה לי שלא... כי אחרת לא היית אומר "חברות גדולות וידועות" (גרונדיג? ITT?) אלא "דגמים טובים וחדישים". אני אסביר את כוונתי:
אם אתר מבטיח לך LCD TOSHIBA ונותן לך TOBISHI - זו הטעיה וזו עבירה על החוק, על זה אני לא מדבר, לשם כך יש בימ"ש תביעות קטנות.

אם אתר הבטיח לך LCD TOSHIBA אבל לא שמת לב שמדובר בדגם מיושן או ביבוא מקביל- חייך, אכלת אותה. ובאשמתך.
אבל את אותו התרגיל יכל לעשות לך סוחר ממולח בקניון הקרוב למקום מגוריך.
ועוד משהו: מניסיון ומידע פנימי: אין דבר כזה "דגמים ייחודיים לפומביות" . יש מוצרי מדבקה שנמכרים רק בפומביות.

ydotan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

ל קולוקיטו

שרשור שלא נקרא #67 

היי

LCD אני קונה חדש מחנות (פעם אחרונה לפני חודש ב ZMAXואני מרוצה) \ הדברים שאכלתי אותה לא קשורים לחשמך אפילו : דוגמא : מיטה של הולנדיה. אכלתי אותה איתם בגדול. במכשירי חשמל וסטראו מאוד קשה לעבוד עלי. במוצרי לאו טק יותר קל.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”