תקלות מוזרות בממיר YES HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #16 

היו בעיות אחרות הרבה יותר אקוטיות בשלב הפיילוט.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

XVision
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מתנתק מ-YES-HD

שרשור שלא נקרא #17 

לאור סדרת הכתבות המאוד חיוביות לגבי שידורי YES-HD שפורסמו באתר בחודש אחרון החלטתי להצטרף לשירות .
שמחתי מאוד על השקת הטכנולוגיה החדשה בגלל שמאוד רציתי לראות סופסוף שידורים באיכות גבוה על הטלויזיה FHD 50 אינץ שקניתי עבור 24000 שח לפני חודשיים .
ביום חמישי שעבר הגיע לביתי טכנאי ובתום שעתיים של התקנה יכולתי להנות מהשידורים בטכנולוגיה החדשה של יס . עד שעות הערב צפיתי בשני סרטי טבע מרשימים , בערב בסרט ששודר ובערוץ הספורט ראיתי כמה פעמים את אותו המשחק .
השבת הגיעה ואיתה גם הצפיות שלי לצפות בתכנים בהפרדה גבוהה גדלו . עד השעה 4 אחרי הצהריים יכולתי לצפות רק בשקופיות ובשעה 4 בערוץ הטבע ראיתי שידור מיום חמישי כשבערוץ הספורט , 500 , שודר אותו משחק מהליגה האנגלית כמו ביום חמישי בפעם הלא יודע כמה .
השבת עברה והחלטתי שלמרות האיכות הטובה מאוד , המחסור בתכנים ואי-קיום ההבטחות לגבי התכנים מצד יס , יהיה זה נכון מצידי להתנתק מהשירות עד שיס יוכלו למלא את ההבטחות . התקשרתי במוצ"ש ליס וביקשתי להתנתק מחבילת YES-HD וביקשתי לתאם ניתוק וחזרה לממיר SD .
קיבלתי תגובה מאוד עוינת ש"לא מתנתקים יומיים אחרי שמזמינים שירות חדש" וש"אני לא יכול לטרטר את הטכנאים של יס כי הם עסוקים מאוד בהתקנות " . כשביקשתי בחזרה את 139שח עבור ההתקנה נאמר לי שלא רק שלא אקבל אותם בחזרה , גם אחוייב עבור הורדת ההתקנה ובנוסף אשלם קנס בכפוף לחוזה שאליו חתמתי לפני יומיים .
נסיתי להרגיע את נציגת השירות של יס ולהסביר לה שמאוד נהנהתי מאיכות השידורים אבל אני הסכמתי להתחבר לשירות כדי לצפות בסרטים , סדרות , ומשחקי כדורגל בשידור ישיר ואם יס היו עומדים בתנאים אלה לא היתי חושב להתנתק . נציגת השירות ענתה לי שאם היתי מברר עם יס לפני ההתקנה היתי יודע שיקח עוד מספר חודשים עד שהערוצים ישדרו כמתוכנן .
בדיעבד אני רואה שזה המצב אבל לא הפרסותות או הפרסומים של יס ולא הכתבתו המאוד חיוביות שפורסמו באתר על הטכנולוגיה החדשה רמזו אפילו בקצת על זה שיס לא מתכונים למלא את ההבטחות בהשקת YES-HD .
השיחה עם נציגת השירות עשתה את ההחלטה שלי ליותר קלה . אני לא רציתי להרחיב איתה על נושא הכספי אבל אם יס לא יחזירו את דמי ההתקנה על סך 139 ש"ח או יחיבו אותי בקנס על שימוש של יומיים בYES-HD , זה יהיה הסכום האחרון שאשלם ליס כמנוי בחברה .

צריך לברך את יס על הפרוייקט שהם לקחו לקידמת הטכנולוגיה בישראל אבל כשנכשלים צריכים לשמור על הוגנות כלפי הלקוחות . אם זה לא קורה , אין שום סיכוי לשמור על שביעות רצון גבוה מצד הלקוחות .

בהחלטה לרכוש את חבילת YES-HD נאזרתי בכתבתות הבאות שפורסמו באתר :

דעה אישית: שידורי הניסיון HDTV של יס . כתב עופר לאור :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1080

חשיפה: שירותי HDTV של יס . כתב עופר לאור :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1109

כתבת וידאו: למי שפספס - כתבת וידאו ´הוט HD מול יס HD´ בערוץ 10 . כתב והשתתף בכתבה עופר לאור :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1133

[/url]

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

עלות ההתקנה זו העלות של הבאת הטכנאי למקום.

אם אתה רוצה להתנתק (חוקי, ליגיטימי) לא רואה מדוע מגיע לך התשלום בחזרה - אחרי הכל הם התקינו לך, כלומר עשו את העבודה. שילמת על זמנו של הטכנאי, הוא קיבל את הכסף שלו.

לגבי ניתוק, כמו שכתבתי במקומות רבים באתר, צריך להתייחס לשידורים הנוכחיים כפיילוט, יש עוד הרבה תכנים, כרגע הם מגיעים לאט לאט לממיר.

בשידורי הנסיון של ערוץ הספורט הם שידרו את אותו משחק בלופ, וכיום התווספו לא מעט משחקים לסבב, אני מעריך שיתווספו עוד הרבה משחקים בהקדם.

לגבי הסרטים והסדרות, לא ברור לי מדוע הם משתחררים כ"כ לאט. בשידורי הניסיון היו יותר תכנים. נראה לי שהם כרגע בשלב הכנה ועדיין לא כל התכנים מוכנים לשביעות רצונם.

בכל מקרה, כמו שכתבתי - ליגיטימי לחלוטין להתנתק מהשירות אם גילית שזה לא מתאים לך. לדעתי לא מגיע לך דמי ההתקנה בחזרה (כאמור, זה התשלום עבור זמן הטכנאי, והוא היה ועשה את עבודתו כשורה).

XVision
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #19 

אתמול הגיע הטכנאי לביתי כדי להחליף את הממירים .
הטכנאי ענה לי לשאלות באותו נוסח שאתה ענית ולא יכולת להמנע מלשאול אותו אם הוא "עופר" או שיש לו קרבה אליך . הוא ענה שלמרות שלא מכיר אותך אישית הוא מכיר אותך בצורה עקיפה.
לעצם העיניין : הממיר הוחלף בהתחלה לממיר SD רגיל 3100 אבל הטכנאי אמר שזה לא בתחום אחראיותו נושא החזר הכספי שדרשתי .
לאור המצב ביקשתי שיחזיר את הממיר שהביא איתו ועוד שני הממירים האחרים שבביתי . את ההסדרים הכספים ביקשתי לעשות באותו הזמן עם יס לסגירת החשבון באופן מוחטלט . מיד הוא התקשר למוקד השירות והביא לי לשוחח עם "נציגת שירות בכירה" . גם לה הסברתי שאם התקופה הנוכחית מוגדרת כ"פיילוט" כמו שהטכנאי אמר ותכנים לא צפוים להגיע בקרוב , יס היו צריכים להודיע על זה בכל כלי התקשורת שבהם השירות החדש פורסם . אני לא טוב בניחושים ולא יכולתי לעלות על הדעת שיס יעשו צחוק מהלקוחות ולא יקימו חוזה פשוט . לאור התגובה שלי נציגת השירות הבכירה שלחה לי במייל מכתב על כך שכל דמי ההתקנה יוחזרו מבלי שאצטרך לשלם קנס על חמישה הימים שממיר הHD היה ברשותי . כפיצוי על כך שהיתי צריך להגיע סתם לביתי באמצע יום עבודה פעמיים בשבוע אחרון להתקנת הממיר והחזרתו , קיבלתי ממיר YES-MAX בחינם ללא התחיבות .
כמו שעופר כתב כאן יס עדיין בשלבי הפילוט הבסיסים ושהחליטו להרחיב את הניסוי דרך חיבורים אמיתים למנוים . מפריע לי שאף אחד לא הזכיר לא בפרסומות של יס ולא בסקירות כאן שגם אחרי תאריך ההשקה , השירות יהיה על בסיס פילוט דל תכנים עבור תנאים כספים גבוהים והתחיבויות לא הגיוניות .
תיזהרו לא לפול בפח !
oferlaor כתב:עלות ההתקנה זו העלות של הבאת הטכנאי למקום.

אם אתה רוצה להתנתק (חוקי, ליגיטימי) לא רואה מדוע מגיע לך התשלום בחזרה - אחרי הכל הם התקינו לך, כלומר עשו את העבודה. שילמת על זמנו של הטכנאי, הוא קיבל את הכסף שלו.

לגבי ניתוק, כמו שכתבתי במקומות רבים באתר, צריך להתייחס לשידורים הנוכחיים כפיילוט, יש עוד הרבה תכנים, כרגע הם מגיעים לאט לאט לממיר.

בשידורי הנסיון של ערוץ הספורט הם שידרו את אותו משחק בלופ, וכיום התווספו לא מעט משחקים לסבב, אני מעריך שיתווספו עוד הרבה משחקים בהקדם.

לגבי הסרטים והסדרות, לא ברור לי מדוע הם משתחררים כ"כ לאט. בשידורי הניסיון היו יותר תכנים. נראה לי שהם כרגע בשלב הכנה ועדיין לא כל התכנים מוכנים לשביעות רצונם.

בכל מקרה, כמו שכתבתי - ליגיטימי לחלוטין להתנתק מהשירות אם גילית שזה לא מתאים לך. לדעתי לא מגיע לך דמי ההתקנה בחזרה (כאמור, זה התשלום עבור זמן הטכנאי, והוא היה ועשה את עבודתו כשורה).
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

יתכן שהוא קורא את כתיבתי... בכל מקרה, אני לא מתאם את התשובות עם אף אחד מיס, זו דעתי הפרטית בלבד.

שמח שהכל הסתדר לך.

לגבי הפיילוט, זה תלוי כמה זמן זה ימשך. אם באמת לא ישפרו את היצע התכנים בחודש הקרוב, אז אכן יש כאן טעם לפגם.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

Re: מתנתק מ-YES-HD

שרשור שלא נקרא #21 

XVision כתב: מפריע לי שאף אחד לא הזכיר לא בפרסומות של יס ולא בסקירות כאן שגם אחרי תאריך ההשקה , השירות יהיה על בסיס פילוט דל תכנים עבור תנאים כספים גבוהים והתחיבויות לא הגיוניות .
]
...
אוי כמה שאתה צודק. העיוות וההטעיה פשוט זועקים לשמיים.
לרגע לא ציינו, אפילו לא ב- * את המילה פיילוט/חוסר תכנים.
זה שהם שמו את Hometheater.co.il כלינק ראשון באתר שלהם, לא אומר שכל לקוח HD פוטנציאלי הוא גם מבקר קבוע פה באתר, ושאמור לדעת שבהתחלה לא יהיו מספיק תכנים.
בכל מקרה, נחמד לשמוע שהתעשתו שם ולא חייבו אותך בקנסות.
...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”