הכי טוב בלי בזק - אם רק אפשר

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
mamaWitch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

מישהו ברח לבזק ומאשימים אותי?
בשמחה ובמזל שכרתי דירה. כחלק מסידורי ההעברה התקשרתי לבזק, מוקד 199, ב-4 בפברואר, יום שני. ובתמימות ביקשתי להעביר את קו הטלפון שלי לדירה החדשה, בכתובת אחרת – העברה בתוך אילת . המוקדנית החביבה עשתה את הפעולות ואף תיאמה איתי ליום ראשון ה-17 בפברואר, והבטיחה כי בין 14.00 ל-16.00 יגיע הטכנאי ויחבר לי גם את קו הטלפון וגם את תשתית האינטרנט.
למחרת 5.2 התקשרתי שוב וביקשתי להצמיד לאותה העברה גם את העברת הטלפון של אמי, קשישה בת 83, העוברת לגור איתי. העברה מערד לאילת, בכתובת החדשה. כן, שני הטלפונים לאותה דירה.
בעת זו התבשרתי על ידי מוקדנית (חביבה גם היא) כי יש בעייה!! אי אפשר להעביר שום טלפונים לכל הבניין הזה מפאת חשד להונאה. לדבריה חסמו את כל הבניין! מיידית היא הבטיחה לי שאין מה לדאוג ותוך 24 שעות יפתרו את הבעייה ויתקשרו אלי.
ב-6.2 אחה"צ, בתום 24 השעות לא קיבלתי שום טלפון מבזק. התקשרתי אליהם.עוד מוקדנית חביבה לחשה לי שהחשד בהונאה הוא כלפי! וכל כך למה? כי היה בדירה (שכורה כאמור) מישהו בשם דומה לששמי הפרטי השני. מיד קפץ חשד ו.... כל הבניין חסום ובזק בודקים, כך לחשה לי אותה מוקדנית חביבה. אותה חביבה הבטיחה לי כי תוך 3 ימי עבודה יחזרו אלי וכמובן... שלא אדאג....
היום, יום ששי ה-8.2 התחלתי בכל זאת לדאוג. הרי גיליתי שיש בעייה רק במקרה, לחזור אלי לא חזרו והנה אני אעבור דירה ב-17 בחודש, אשב ואחכה לטכנאי שלא יגיע, ואמי בת ה-83 עם פרקינסון תהיה ללא לחצן מצוקה (המורכב רק על תשתית של בזק).
היום, ששי, 7.2 שוב צלצלתי למוקד 199. אלונה אמרה שהיא מבינה אותי אבל אני "חייבת להבין את בזק". (כן? למה? יש לי שם מניות? אני עובדת אצלהם? אני אמורה לפתור את בעיות בזק?) טיעוני שיבדקו את החשבונות של אמי ושלי שם יש את תעודות הזהות ואמצעי התשלום הפעילים כל הזמן, ושונים מאותו אדם עלום שאיני מכירה – נפלו על אזניים ערלות. אני זו שצריכה להבין שהבדיקות שלהם לוקחות זמן, שחשד בהונאה זה חמור מאוד (נכון, ואני מתקוממת מאוד על שחושדים בי בכך!!). אחרי מאמצי שיכנוע רבים העבירה אותי לאחראית. ענת האחראית אמרה לי חד וחלק שלא איכפת לה שאעבור ל-012, והבהירה לי שאני לא בסדר ואולי אני זו שמרמה... אין לה איך לדעת. בלעתי את העלבון על הרמיזות והצעתי שוב לבדוק תעודות זהות, אמצעי תשלום וכו'.... כלום לא עזר.
ביקשתי שרות לקוחות או תלונות או ... מישהו מוסמך אחר שאולי יהיה איכפתי לכך שכלקוחה אשאר בבזק.
הגברת ענת העבירה אותי ל"שימור לקוחות".... כך לדבריה. למעשה הקו הפך לתפוס והגברת פשוט נעלמה.
חייגתי שוב 199. שם התבשרתי שהגעתי למוקד ירושלים (לאן הגעתי קודם באותו 199 מאותו טלפון של בזק?) קיבלתי את יאיר משימור לקוחות. בתחילה הוא היה חביב, סימפטטי והסכים איתי שכך זה לא הגיוני מה שעושים לי "חכי על הקו, אני מתקשר לטכני ופותר את זה על המקום" כך הבטיח. חיכיתי. וחיכיתי... כ-20 דקות שבהן הג'ינגל מספר לי כמה טוב בבית עם בזק. הלו????? מישהו התבלבל!!! רע מאוד עם בזק ואפילו מאוד מעליב.
יאיר חזר בטון אחר לגמרי. תוקפני משהו והוא מודיע לי שעלי להוכיח שאני לא ההוא שברח להם בלי לשלם. ואף בישר לי "את לא מבינה, בזק זקוקה להוכחה" . בזק זקוקה? יופי שיבררו בתוך המחשבים שלהם. "את לא תשני לנו פרוצדורות" התבשרתי. עלי לשלוח לו בפקס את החוזה. ולי, בבית אין פקס לכן עלי ללכת לדואר, לחכות בתור של 1/2 שעה לפחות, לשלם מכספי ו.... להוכיח לבזק שאני לא מישהו שאפילו אינני יודעת מי הוא!!! מחר יבקשו ממני להוכיח שאני לא עוד 8 אנשים אחרים ואם לא – לא מעבירים לי את הקו, ואגב... גם אין לי אחות (לפי אותה בדיחה ידועה. ליאיר לא היה איכפת: "בזק זקוק להוכחה" ואם אני רוצה את הקו שלי על זכויותיו ושימושיו עלי לספק להם את ההוכחה. כלומר – אני צריכה לפתור את בעיית בזק עם אותו אדם אלמוני שברח להם.
ביקשתי מיאיר לדבר עם מישהו יותר מוסמך והתבשרתי שאין. ושהוא לא יעביר אותי לאף אחד אחר. האם הבנתי נכון שאותו יאיר בשימור לקוחות הוא יו"ר הדירקטוריון של בזק??? או שמא רק המנכ"ל??? ואולי בכלל שר התקשורת? למיטב הבנתי במוסדות היררכיים שכאלה אמור להיות מישו מעליו... או שמא טעיתי. מבחינת יאיר אין אף אחד שזכותי לדבר איתו ויאיר לא יעביר אותי אפילו לאחראי עליו.
מעניין....
הבנתי שבזק לא רוצה בי ובאמי כלקוחות.
לצערי אין לי ברירה: אני חייבת את תשתית בזק. לצערי הרב פעמון המצוקה של קשישים פועל רק על תשתית בזק!!!!
מה נותר לי לעשות?
האם עלי לפנות לעורך דין ולתבוע, אני הקטנה, את בזק הגדולה והכל יכולה ולהוסיף על זה גם את הזמן, עוגמת הנפש והעלבון על כך שכל מוקדן האשים אותי בהונאה? וכן, לתבוע אותם להמשיך את היותי לקוחה של בזק?
תודה לכם מראש על התייחסותכם
מה עושים?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

הדרך הטובה ביותר זה לפנות לעיתונות (YNET - הלחצן האדום או משהו כזה, שכחתי)

כמו כן, לפנות למשרד התקשורת בפקס (ולכתוב שם בפירוש עותקים ל-YNET, ידיעות אחרונות וכו') כדי שידעו שאת רצינית, כמובן לשלוח עותק לדובר בזק.

mamaWitch פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

YNET רעיון מצויין

שרשור שלא נקרא #3 

שלחתי במייל גם לרדיו ללא הפסקה,
לגבי גזית שאני מאוד מאמינה ביכולתו ובאיכפתיות שלו
לחתי לדוברות משרד התקשורת
שלחתי לבזק.... רק חבל ששם זה מגיע לאותו "מדור שימור לקוחות" או משהו כזה שבעצם הודיעו לי שלא איכפת להם שאעזוב....
עוד רעיונות? פקס אין לי אבל מה שבמייל בלי בעייה
תודה ושבת שלום

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”