לקראת המונדיאל , כיצד ניתן לצפות בהם מבלי להרגיש פריירים.
לקראת המונדיאל , הייתה כתבה באחד העיתונים נראה לי ידיעות על כך שמי שירצה לצפות בכל השידורים יהיה חייב לשלם ליס או הוט סכום קרוב ל-100 שקלים.
עוד הוזכר שתמנע הצפיה בערוצים האחרים שישדרו את המשחקים ( הערוצים הזרים).
רציתי לדעת איך אפשר לצפות בערוצים מלי להרגיש פרייאר ...
צלחת פרטית לדוגמא שתשמש אותי גם לאחרי וכו' , וכמה זה עולה.
אני יודע שקרוב לוודאי שיהיה אפשר להוריד את המשחקים דרך האינטרנט אבל אני רוצה ב-live, ובאיכות טובה.
תודה
עוד הוזכר שתמנע הצפיה בערוצים האחרים שישדרו את המשחקים ( הערוצים הזרים).
רציתי לדעת איך אפשר לצפות בערוצים מלי להרגיש פרייאר ...
צלחת פרטית לדוגמא שתשמש אותי גם לאחרי וכו' , וכמה זה עולה.
אני יודע שקרוב לוודאי שיהיה אפשר להוריד את המשחקים דרך האינטרנט אבל אני רוצה ב-live, ובאיכות טובה.
תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
אתה מתכוון קרוב ל-1000 ש"ח...
לפני 4 שנים גם דיברו, בסוף לקחו 50 ש"ח.
אם אתה צופה קבוע בשידורי הכדורגל בשבת אז להוט יש דיל מצויין שיחסוך לך הרבה כסף - 50 ש"ח לחודש ל-22 חודשים ויש לך את כל השלם וצפה לשנתיים + מונדיאל.
אם אתה לא צופה בזה (כמוני...) אז זה לא כדאי בכלל
אני מתכוון לחכות למבצעים של הרגע האחרון, אין לי שום כוונה לשלם סכום כזה. מקסימום נקנה אנטנה ונראה ירדן
גיא
נ.ב
לגבי צלחת - לגיסי היה, צריך צלחת וממיר - כמה מאות שקלים, ניתן להתקין לבד
אפשר כמובן צלחת גדולה וממיר דיגיטלי, כל תוספת מייקרת
לפני 4 שנים גם דיברו, בסוף לקחו 50 ש"ח.
אם אתה צופה קבוע בשידורי הכדורגל בשבת אז להוט יש דיל מצויין שיחסוך לך הרבה כסף - 50 ש"ח לחודש ל-22 חודשים ויש לך את כל השלם וצפה לשנתיים + מונדיאל.
אם אתה לא צופה בזה (כמוני...) אז זה לא כדאי בכלל
אני מתכוון לחכות למבצעים של הרגע האחרון, אין לי שום כוונה לשלם סכום כזה. מקסימום נקנה אנטנה ונראה ירדן
גיא
נ.ב
לגבי צלחת - לגיסי היה, צריך צלחת וממיר - כמה מאות שקלים, ניתן להתקין לבד
אפשר כמובן צלחת גדולה וממיר דיגיטלי, כל תוספת מייקרת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Oran,
ברור שיש חבילות - זה בדיוק כמו יס, רק בארצות אחרות. יש ערוצים חופשיים (ברוב השפות פרט לאנגלית...).
ברור שיש חבילות - זה בדיוק כמו יס, רק בארצות אחרות. יש ערוצים חופשיים (ברוב השפות פרט לאנגלית...).
אני לא מאמין שזה יהיה 1000 ש"ח או אפילו קרוב. זו יריית פתיחה וזה ייסגר איפה שהם יגלו שהציבור מוכן לספוג (בטח עושים סקרים כל הזמן). יש הרבה מאוד חובבי מונדיאל בארץ, אבל אני מתאר לי שאצל רובם הנכונות לשלם תיעצר במאה-מאתיים ש"ח.
מצד שני , זה צריך להיות יקר משמעותית מהמונדיאל הקודם. הקודם שודר בשעות העבודה, מה שגרם לביקוש מאוד נמוך.
אני בעד שערוץ 1 ישדר עם כספי האגרה שלי.
מצד שני , זה צריך להיות יקר משמעותית מהמונדיאל הקודם. הקודם שודר בשעות העבודה, מה שגרם לביקוש מאוד נמוך.
אני בעד שערוץ 1 ישדר עם כספי האגרה שלי.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני חייב לומר שזו ממש שערוריה!
ערוץ ממלכתי שתקציבו השנתי הוא קרוב ל-900 מיליון שקל!!! לא יישדר? אז מי יישדר?
את הגמר והחצי גמר הם אמרו שהם יישדרו בחינם (ממש תודה לכם) אבל את שלב הבתים הם לא יישדרו אלא רק בתשלום, זה פשוט מרתיח לי את הדם.
הגיע הזמן לשים סוף לערוץ המטומטם הזה, אם הם יודעים לגבות כסף מכל אזרח במדינה הזאת אז שייתנו תמורה לכסף, אם לא, שיעבירו את הזכויות לערוצים המסחריים, אני בטוח שהם ייקפצו על זה ולא ייגבו אגורה.
הערוץ הממלכתי שמרפד את כיסיהם של עובדיו במשכורות מנופחות שאשכרה מגיעות מהכסף שלנו לא נותן תמורה לכסף ואין לו זכות קיום, הגיע הזמן לצאת מתקופת האופל הזו ולזרוק את כולם משם לאלף קיבינימט ולסגור את הערוץ המיותר הזה.
אם תקציבה של מחלקת הספורט בערוץ עומד על כמעט 150 מיליון שקלים זה גורם לי לתהות לאן לעזאזל הולך כל הכסף? הרי ליגת העל (עלאק) לא שלהם, הליגה בכדורסל לא שלהם, לא ליגת האלופות, לא N.B.A, לא פורמולה אחת, אף לא ליגה אירופאית אחת, אז לאן הולך כל הכסף? לתוכנית הפרישה של ניסים קיוותי?!? כל מה שאנחנו חובבי הספורט מקבלים ב-150 מיליון שקל שנתיים זה את בוני גינזבורג ודני נוימן מבלבלים את המוח בכל מוצ"ש, תיסלחו לי מאוד אבל אני עושה גם ב-10 שקלים בשנה! אם גם מונדיאל ואולימפידה הם בקושי משדרים אז אין להם זכות קיום!!
צריך להקים על הבזבוז המשווע הזה וועדת חקירה מיוחדת!!
ואל תדאגו מכבי כבר יימצאו ערוץ שיישדר את המשחקים שלהם.
ערוץ ממלכתי שתקציבו השנתי הוא קרוב ל-900 מיליון שקל!!! לא יישדר? אז מי יישדר?
את הגמר והחצי גמר הם אמרו שהם יישדרו בחינם (ממש תודה לכם) אבל את שלב הבתים הם לא יישדרו אלא רק בתשלום, זה פשוט מרתיח לי את הדם.
הגיע הזמן לשים סוף לערוץ המטומטם הזה, אם הם יודעים לגבות כסף מכל אזרח במדינה הזאת אז שייתנו תמורה לכסף, אם לא, שיעבירו את הזכויות לערוצים המסחריים, אני בטוח שהם ייקפצו על זה ולא ייגבו אגורה.
הערוץ הממלכתי שמרפד את כיסיהם של עובדיו במשכורות מנופחות שאשכרה מגיעות מהכסף שלנו לא נותן תמורה לכסף ואין לו זכות קיום, הגיע הזמן לצאת מתקופת האופל הזו ולזרוק את כולם משם לאלף קיבינימט ולסגור את הערוץ המיותר הזה.
אם תקציבה של מחלקת הספורט בערוץ עומד על כמעט 150 מיליון שקלים זה גורם לי לתהות לאן לעזאזל הולך כל הכסף? הרי ליגת העל (עלאק) לא שלהם, הליגה בכדורסל לא שלהם, לא ליגת האלופות, לא N.B.A, לא פורמולה אחת, אף לא ליגה אירופאית אחת, אז לאן הולך כל הכסף? לתוכנית הפרישה של ניסים קיוותי?!? כל מה שאנחנו חובבי הספורט מקבלים ב-150 מיליון שקל שנתיים זה את בוני גינזבורג ודני נוימן מבלבלים את המוח בכל מוצ"ש, תיסלחו לי מאוד אבל אני עושה גם ב-10 שקלים בשנה! אם גם מונדיאל ואולימפידה הם בקושי משדרים אז אין להם זכות קיום!!
צריך להקים על הבזבוז המשווע הזה וועדת חקירה מיוחדת!!
ואל תדאגו מכבי כבר יימצאו ערוץ שיישדר את המשחקים שלהם.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני יודע......
פשוט נמאס מכל הביזיון הזה שנקרא הערוץ הראשון.....
גם אם הם לא יישדרו את המונדיאל בחינם, זה ניחה, מה עם כל התחרויות הרשמיות שמשלחות ישראליות משתתפות בהם? איפוא כל אליפויות הנוער? רק לפני מספר ימים חזרה המשלחת הישראלית לג'ודו כשהיא אלופת אירופה! מי שידר? חוץ מהבלחות של ערוץ הספורט אף אחד, גורנישט, למה קוראים להם הערוץ הממלכתי? כדי לשדר את ההמנון הלאומי בלילה? ואתה יודע מה הכי מרגיז? הם יחשיכו את השידור בערוצים זרים כדי שאף אחד לא יוכל לראות משחקים מרשתותו זרות וכולם יהיו חייבים לשלם להם. אם זה לא ימי הביניים אני לא יודע מה כן.
אתה יודע מה עזוב ספורט, מה עם סדרות מקור? מה עם סדרות רכש? הרי אין שם כלום!!!
חבורת הכלום ושום דבר הזאת שיושבת ברוממה בירושלים צריכה לשים את המפתחות על השולחן ולבקש סליחה מכל הציבור.
צריך לנעול את הדלת ולרתך אותה ב - CO2 כדי שאף אחד לא יחשוב לחזור לשם.
די, נמאסתם!
פשוט נמאס מכל הביזיון הזה שנקרא הערוץ הראשון.....
גם אם הם לא יישדרו את המונדיאל בחינם, זה ניחה, מה עם כל התחרויות הרשמיות שמשלחות ישראליות משתתפות בהם? איפוא כל אליפויות הנוער? רק לפני מספר ימים חזרה המשלחת הישראלית לג'ודו כשהיא אלופת אירופה! מי שידר? חוץ מהבלחות של ערוץ הספורט אף אחד, גורנישט, למה קוראים להם הערוץ הממלכתי? כדי לשדר את ההמנון הלאומי בלילה? ואתה יודע מה הכי מרגיז? הם יחשיכו את השידור בערוצים זרים כדי שאף אחד לא יוכל לראות משחקים מרשתותו זרות וכולם יהיו חייבים לשלם להם. אם זה לא ימי הביניים אני לא יודע מה כן.
אתה יודע מה עזוב ספורט, מה עם סדרות מקור? מה עם סדרות רכש? הרי אין שם כלום!!!
חבורת הכלום ושום דבר הזאת שיושבת ברוממה בירושלים צריכה לשים את המפתחות על השולחן ולבקש סליחה מכל הציבור.
צריך לנעול את הדלת ולרתך אותה ב - CO2 כדי שאף אחד לא יחשוב לחזור לשם.
די, נמאסתם!
נערך לאחרונה על ידי d-tox ב 07/11/2005 16:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
guyezra, תודה על על האתר, אני יבדוק אותו.
בקשר לערוץ הראשון:
זה ידוע שכספי הציבורים מתבזבזים בערוץ הזה, ובגלל שזה לא כסף שלהם - או בעצם שלהם אבל הם מקבלים אותו ללא עבודה וללא קשר לעבודתם הם תמיד ישארו עתיקים... אז לאן הולך כל הכסף בכל זאת אם לא למונדיאל, כמו רוב המדינה שלנו לפי דעתי, הכל "נעלם" איפשהו במערכת, אם אתם מבינים למה כוונתי ...
צר לי שזה ככה אבל ככה כמעט כל המדינה שלנו...
בקשר לערוץ הראשון:
זה ידוע שכספי הציבורים מתבזבזים בערוץ הזה, ובגלל שזה לא כסף שלהם - או בעצם שלהם אבל הם מקבלים אותו ללא עבודה וללא קשר לעבודתם הם תמיד ישארו עתיקים... אז לאן הולך כל הכסף בכל זאת אם לא למונדיאל, כמו רוב המדינה שלנו לפי דעתי, הכל "נעלם" איפשהו במערכת, אם אתם מבינים למה כוונתי ...
צר לי שזה ככה אבל ככה כמעט כל המדינה שלנו...
משחקי המונדיאל בערוצים השונים
למרות הכעס הרב ( והמוצדק, גם לדעתי) פניה דברים הם, שבשנים האחרונות הבעיה של תשלום עבור צפיה באירועים כמו המונדיאל נעוצה בחמדנות הבלתי נגמרת של אירגוני ספורט בינלאומיים שאינם שבעים אף פעם ומנסים לסחוט עוד ועוד הכנסות מתמלוגים עבור שידור אירועי ספורט מובילים בכל העולם.
לא רק בישראל, גם במרבית המדינות באירופוה ובארה"ב בהן פועלות חבילות ערוצים בתשלום, איסדו הערוצים הציבוריים את זכויות בשידור לאירועים אלה לטובת החבילות וזאת, בגלל מיגבלות תקציב.
אז נא לא לבוא חשבון עם הטלווזיה הישראלית - זה ממש לא משנה מה התקציב שלה במקרה זה -גם ה ARD ו ZDF הגרמניים , ה RAI האיטלקית או BBC ה בבריטניה אינם מסוגלים להרשות לעצמם לשלם כל כך הרבה עבור ו זכויות השידור המלאות ונאלצים לשדר רק את הרבע ,החצי והגמר, כי זה כאמור אסור למכור בבלעדיות בתשלום.
אבל לדעתי הגלגל תמיד מסתובב ובעתיד הלא רחוק המצב ישתפר לטובת הציבור באמצעות הערוצים הצבוריים. גם המחוקק ( ובאירופה- מוסדות הקהילה) כבר החלו למאוס בבלעדיות הזו ואסרו לאחרונה על ה PREIMIER LEAGUE למכור את משחקיה בלעדיות לחבילת SKY.
באשר לאיפה אפשר יהי לראות ללא תשלום
במדינות פחות עשירות המשדרות בלווינים משור המונדיאל ללא תשלום וללא הצפנה . ניתן יהיה לעקוב אחרי אירועים אלה באמצעות צלחת בגודל צנוע. לעצרי, כרגע לא ידוע בדיוק אילו ערוצים רכשו את הזכויות ובאילו לווינים -לכן יש להתאזר בסבלנות.
עלי שביט
אתר הלווינים הישראלי
http://www.satil.com
לא רק בישראל, גם במרבית המדינות באירופוה ובארה"ב בהן פועלות חבילות ערוצים בתשלום, איסדו הערוצים הציבוריים את זכויות בשידור לאירועים אלה לטובת החבילות וזאת, בגלל מיגבלות תקציב.
אז נא לא לבוא חשבון עם הטלווזיה הישראלית - זה ממש לא משנה מה התקציב שלה במקרה זה -גם ה ARD ו ZDF הגרמניים , ה RAI האיטלקית או BBC ה בבריטניה אינם מסוגלים להרשות לעצמם לשלם כל כך הרבה עבור ו זכויות השידור המלאות ונאלצים לשדר רק את הרבע ,החצי והגמר, כי זה כאמור אסור למכור בבלעדיות בתשלום.
אבל לדעתי הגלגל תמיד מסתובב ובעתיד הלא רחוק המצב ישתפר לטובת הציבור באמצעות הערוצים הצבוריים. גם המחוקק ( ובאירופה- מוסדות הקהילה) כבר החלו למאוס בבלעדיות הזו ואסרו לאחרונה על ה PREIMIER LEAGUE למכור את משחקיה בלעדיות לחבילת SKY.
באשר לאיפה אפשר יהי לראות ללא תשלום
במדינות פחות עשירות המשדרות בלווינים משור המונדיאל ללא תשלום וללא הצפנה . ניתן יהיה לעקוב אחרי אירועים אלה באמצעות צלחת בגודל צנוע. לעצרי, כרגע לא ידוע בדיוק אילו ערוצים רכשו את הזכויות ובאילו לווינים -לכן יש להתאזר בסבלנות.
עלי שביט
אתר הלווינים הישראלי
http://www.satil.com