שרשור הבאגים של יס מקס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Ram פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

בזמן האחרון נתקלתי במספר חוזר של בעיות ביס מקס. טכנאים של יס באו פעמיים ואמרו שזו רק בעיית תוכנה ואין מה להחליף מכשיר.
הייתי רוצה לדעת עם עוד אנשים כאן נתקלו בבעיות.
הבעיות הן שכשאר אני מזמין הקלטה היא מתחילה כמו שצריך אבל לא נגמרת אלא אם כן אני מפסיק אותה ידנית. הבעיה השניה היא שאחרי הקלטה כל הערוצים מציגים מסך שחור או את אותו ערוץ (לדוגמא : שידורי ערוץ ערוץ שלוש יוצגו בכל הערוצים).
כמובן שאחרי תקלות אלו אני נאלץ לנתק את המקס מהחשמל ולהכניס אותו שוב... מה שאני בטוח שאחרי מספר חוזר רב מאוד של פעמים כבר פוגע במכשיר. התקלה מופיעה בכל ההקלטות לאחר ההקלטה הראשונה (שעבדה כראוי) לאחר שהמכשיר הוצא מהחשמל והוחזר.
רציתי לדעת אם עוד בעלי יס מקס נתקלו בבעיות אלו ובתדירות הגבוהה הזאת... כדי לדעת אם אני יכול לדרוש מהם שיחליפו לי מכשיר. (אולי על עוגמת הנפש יתנו לי לשדרג לדגם עם הזיכרון הגדול יותר אם הם משווקים אותו כבר?)
נערך לאחרונה על ידי Ram ב 28/10/2005 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

NimrodKadim
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
קיבל תודות: 1 פעם

רשימת התקלות שלי...

שרשור שלא נקרא #2 

1) לפעמים, בצפייה בתוכנית מוקלטת, כשאני מריץ אחורה או קדימה, המקס קופץ לתחילת התוכנית (קורה לפעמים, סתם מציק)

2) לפעמים, בצפייה בתוכנית מוקלטת, כאשר משחקים קדימה-אחורה, מהר-לאט, התוכנית נתקעת ב-PAUSE. צריך לצאת מהתוכנית ולהיכנס שוב.

3) כאשר המקס מקליט תוכנית לפני חצות הוא ממשיך להקליט עד שהדיסק מתמלא.

4) לפעמים, ערוץ שנמצא ב-PAUSE למשך יותר מ-15~20 דקות נתקע ויש צורך לעבור לערוץ אחר או לבטל את מצב ההשהיה (ולאבד כמובן את התוכן ב-BUFFER).

5) אם לוחצים על REC לערוץ שנמצא בהשהייה אם המקס מקליט ערוץ אחר במקביל, מוקלטת התוכנית אבל תוכן התוכנית הוא מסך שחור (זה עבד בעבר ואמור לעבוד!!!)

6) כאשר בוחרים "תוכניות לפי סוגים" ומקבלים רשימה של כל התוכניות מהסוג שנבחר, מופיעות בראש הרשימה תוכניות שהוקלטו (שזה בסדר) ולאחריהן, תוכניות שישודרו. התוכניות שהוקלטו מופיעות עם הקידומת: הקלטה. שם התוכנית מוצמד למילה "הקלטה" ללא רווח (שזה לא בסדר) - טוב נו, זה באמת בקטנה...

חוץ מזה, התקלות שתיארת לא מופיעות אצלי.

אגב, בדצמבר אמורה לצאת גרסה חדשה שתעודכן ככל הנראה אוטומטית והיא אמורה להכניס או כמה תקלות חדשות.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

גם אני לא נתקלתי בבעיות שאתה מתאר. הבעיה היחידה שהיתה לי בזמן האחרון זאת תוכנית שההקלטה שלה לא הופסקה (דווקא תוכנית שהיתה אמורה להסתיים הרבה לפני 12), והייתי צריך לנתק את המקס מחשמל.

לדעתי שווה לך לבקש שיחליפו לך מכשיר, ותנסה להתעקש על ה- 160GB.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

ram,

אנשי יס קוראים את השרשורים כאן (אחרי שאני שולח להם לינק).

תערוך את ההודעה ותשנה לה את הכותרת "שרשור הבאגים של יס מקס" ואני אפנה אותם אליה.

ych
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

הבעיה של קפיצה לתחילת התכנית כאשר מריצים מהר קיימת גם אצלי לפעמים.

בעיה נוספת:
מקס מאפשר להקליט שתי תכניות צמודות בערוצים שונים. זאת אומרת שהתכנית הראשונה נגמרת ב 2:00 והשניה מתחילה ב 2:00.
בפועל, בגלל מרווח הבטחון בהקלטה, יוצא שהתכנית השניה מתחילה לפני סיום התכנית הראשונה ומפסידים את סוף התכנית הראשונה.

doron_amedey
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

וחוץ מזה הוא מושלם :lol:
שאלה: כמה ממי שיש לו היום YESMAX אילו היום היה עומד בפני הקניה היה קונה?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

אני קיבלתי את המקס ביום בו הוא שוחרר להתקנה חופשית (לא נסיינים). היו לי מאז תקלות, ותוכניות שנדפקו, אבל אני לא מצטער לרגע שקניתי אותו. ידעתי טוב מאד שאם אני אחכה שנה, שנתיים, שלוש, הוא יהיה מאד זול, אבל הייתי חייב אותו באותו רגע. וחוץ מאותן תקלות הוא ממלא את תפקידו נאמנה ומאפשר לי לראות תוכניות שככה לא היה לי סיכוי לראות אותן (שני ילדים קטנים בבית + עבודה).

אבל, אני לא הבוס של הטלויזיה שלי. אני עובד בשביל ה- EPG שנתן לי בתקופתו הטובה 4 ימים והיום רק יומיים וחצי. כמובן ללא הקלטת סדרות. אני מחכה בקוצר רוח לשידרוג בדצמבר ואז סוף כל סוף יהיה ליס PVR אמיתי.

NMP
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584

שרשור שלא נקרא #8 

שלי לא מקבל אף-פעם הודעות.
שאר הממירים בבית מקבלים והוא כלום...

Ram פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

המשך לבעיה

שרשור שלא נקרא #9 

אוקי אני לא יודע אם הבעיה נמשכת או מסתדרת.
חיברתי את המקס בנקודה אחרת בבית והוא עובד מעולה. כל התקלות שרשומות בהודעה מלמעלה לא מופיעות. וכל זה למרות שטכנאים שהיו בדקו והראו לי שהסיגנל שיוצא מהכבל בנקודה שהמקס היה בה היה מעל הנדרש (אם אני לא טועה 75.5 כשצריך 74).
למישהו יש הסבר?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”