הודעה לכל בעלי המקס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
תשמע, כל אחד עושה את השיקול.
דעתי האישית היא שה-FEATURE SET של ה-YES MAX עדיין לא בשל וזו גם הסיבה שאין לי כזה בבית...
כל אחד צריך לעשות את השיקול שלו. אין ספק שיש כאן בעיה של ביצה ותרנגולת - אם לא מספיק אנשים רוכשים את המכשיר ומשלמים את העלות של השירות (אל תשכחו - פיתוח התוכנה צריכה להיות ממומנת על ידי יס, אבל בעצם הם לא מרוויחים מהמכשיר כלום מכיוון שהוא נמכר על ידי ניופאן...) אז עדכוני התוכנה לא מסופקים מספיק מהר.
לפי מה שאני שומע, ה-ADDED VALUE יגיע בקרוב. קשה לדעת מה זה "בקרוב", אבל אני בדעה שמה שאתה מקבל בחבילה מראש זה מה שאתה יודע בוודאות שקיבלת, אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד. לכן, אני ממתין ועדיין לא רוכש מכשיר כזה, למרות הפיתוי הגדול...
דעתי האישית היא שה-FEATURE SET של ה-YES MAX עדיין לא בשל וזו גם הסיבה שאין לי כזה בבית...
כל אחד צריך לעשות את השיקול שלו. אין ספק שיש כאן בעיה של ביצה ותרנגולת - אם לא מספיק אנשים רוכשים את המכשיר ומשלמים את העלות של השירות (אל תשכחו - פיתוח התוכנה צריכה להיות ממומנת על ידי יס, אבל בעצם הם לא מרוויחים מהמכשיר כלום מכיוון שהוא נמכר על ידי ניופאן...) אז עדכוני התוכנה לא מסופקים מספיק מהר.
לפי מה שאני שומע, ה-ADDED VALUE יגיע בקרוב. קשה לדעת מה זה "בקרוב", אבל אני בדעה שמה שאתה מקבל בחבילה מראש זה מה שאתה יודע בוודאות שקיבלת, אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד. לכן, אני ממתין ועדיין לא רוכש מכשיר כזה, למרות הפיתוי הגדול...
סתם תזכורת לנושא המקורי. אנחנו מתקרבים עוד מעט לחגיגות השלושה חודשים לתקלה המעצבנת של לוח השידורים המוגבל ליומיים וחצי, ופיתרון לא נראה באופק. דיברתי איתם אתמול ואין להם צפי לפיתרון. למישהו נראה הגיוני שהם לא מצליחים לפתור בעיה כבר קרוב לשלושה חודשים? אולי הם פשוט לא מתאמצים מספיק?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
אני מחכה כבר יותר מ 4 חודשים לפיתרון בעייה
ש"ממש ממש" בקרוב יצר עדכון תוכנה (הקלטה שלא נפסקת). האכזבה שלי מיס היא ענקית. הם מיהרו להוציא לשוק ממיר מלא בבאגים. הבטיחו להוסיף פיצ'רים כמו הקלטת שתי תוכניות או הקלטת סידרה...וכלום
הסיבה לכל העיקובים להערכתי היא הכישלון בהחדרת המוצר. כנראה לא אכפת להם מכמה אלפי הלקוחות שרכשו את הממיר במיטב כספם. אני אישית כבר לא מודיע לשירות הלקוחות על 3,4 ההקלטות שנכשלות לי בשבוע. התרגלתי
הסיבה לכל העיקובים להערכתי היא הכישלון בהחדרת המוצר. כנראה לא אכפת להם מכמה אלפי הלקוחות שרכשו את הממיר במיטב כספם. אני אישית כבר לא מודיע לשירות הלקוחות על 3,4 ההקלטות שנכשלות לי בשבוע. התרגלתי
Re: אני מחכה כבר יותר מ 4 חודשים לפיתרון בעייה
ראשית, הבעיה שאני מתאר היא לכלל הלקוחות ולא רק למקס.ride כתב:ש"ממש ממש" בקרוב יצר עדכון תוכנה (הקלטה שלא נפסקת). האכזבה שלי מיס היא ענקית. הם מיהרו להוציא לשוק ממיר מלא בבאגים. הבטיחו להוסיף פיצ'רים כמו הקלטת שתי תוכניות או הקלטת סידרה...וכלום
הסיבה לכל העיקובים להערכתי היא הכישלון בהחדרת המוצר. כנראה לא אכפת להם מכמה אלפי הלקוחות שרכשו את הממיר במיטב כספם. אני אישית כבר לא מודיע לשירות הלקוחות על 3,4 ההקלטות שנכשלות לי בשבוע. התרגלתי...
שנית, אני כבר הרבה זמן לא נתקלתי בבעית הקלטה (טפו טפו טפו). אתה ניסית להחליף מכשיר?
לגבי העדכון המיוחל עם כל הפיצ'רים החדשים, הוא צפוי בחודש הבא.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
עופר,
תוכל אולי להשתמש בקשריך הטובים ב-yes ולברר את הנושא בצורה אמינה- מתי צפוי שדרוג יכולות המקס?
והאם הוא יכלול
*הקלטת 2 תוכניות במקביל
*הקלטה סדרתית
*הקלטת באפר
תודה רבה מראש!
תוכל אולי להשתמש בקשריך הטובים ב-yes ולברר את הנושא בצורה אמינה- מתי צפוי שדרוג יכולות המקס?
והאם הוא יכלול
*הקלטת 2 תוכניות במקביל
*הקלטה סדרתית
*הקלטת באפר
תודה רבה מראש!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
yes-man,
הם בעצמם לא יודעים, הדחיפות של הפיצ'רים השונים משתנה מכל מני סיבות.
הגירסא הזו היתה כבר צריכה לצאת מזמן.
הם בעצמם לא יודעים, הדחיפות של הפיצ'רים השונים משתנה מכל מני סיבות.
הגירסא הזו היתה כבר צריכה לצאת מזמן.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

עכשיו שחוק וסדר מתנגש עם ארץ נהדרת זה נהיה דחוף 
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT