הודעה לכל בעלי המקס
למי שלא שם לב, בנוסף לשאר הבאגים ביס מקס יש גם בעיה בלוח המשדרים. במקום לתת ארבעה ימים הם מפרסמים רק שניים. פניתי ליס ונאמר לי שזו תקלה ידועה שתתוקן בגרסת הבאה של כל הממירים (לא רק המקס). לבעלי המקס כדאי לפנות ליס ולהתלונן ובכך אתם עשויים לקבל זיכוי על דמי השירות המיותרים של המקס בסך 14.90 ש"ח. בהצלחה!
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
אצלי זה ככה בכל הממירים, לא רק במקס
אבל יש תקצירים על כל התוכניות ולא רק על 24 השעות הראשונות כמו בעבר.
אצל מישהו המצב שונה?
אבל יש תקצירים על כל התוכניות ולא רק על 24 השעות הראשונות כמו בעבר.
אצל מישהו המצב שונה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה לא נראה לי בכלל קשור ל-MAX אלא פשוט בעיה בלוח השידורים עצמו.
אני אנסה לברר מה קורה דרך הקשרים שלי ביס (לא בטוח שהם יגידו לי, אבל לא מזיק לנסות).
אני אנסה לברר מה קורה דרך הקשרים שלי ביס (לא בטוח שהם יגידו לי, אבל לא מזיק לנסות).
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
דיברתי עם YES
אמרו לי שכרגע יש את הבעיה הזו בכל הממירים.
הסיבה לכך היא שהם מעדכנים את לוח השדורים כך שיכיל מידע לשבוע קדימה.
הסיבה לכך היא שהם מעדכנים את לוח השדורים כך שיכיל מידע לשבוע קדימה.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
הבעיה קיימת כבר חודשיים!. אני לא זוכר כבר כמה פעמים דיברתי עם יס. בהתחלה אמרו לי ש"עוד שבועיים" יפתרו את הבעיה, אבל זה כמובן לא קרה.
לדעתי זה ביזיון ענק שהם לא מצליחים לפתור תקלה במשך חודשיים. הם זיכו אותי כבר פעם אחת על דמי השימוש למקס, אבל אמרו לי שלא יזכו אותי עוד. הבעיה כאמור לא רק במקס, אבל במקס זה חמור עוד יותר. המכשיר גם ככה מוגבל כשהוא ללא פונקציה של הקלטת סידרה, אבל לוח שידורים של יומיים וחצי בכלל מגביל וגורם לפספס סדרות, מה שהמקס אמור כביכול לפתור.
לדעתי זה ביזיון ענק שהם לא מצליחים לפתור תקלה במשך חודשיים. הם זיכו אותי כבר פעם אחת על דמי השימוש למקס, אבל אמרו לי שלא יזכו אותי עוד. הבעיה כאמור לא רק במקס, אבל במקס זה חמור עוד יותר. המכשיר גם ככה מוגבל כשהוא ללא פונקציה של הקלטת סידרה, אבל לוח שידורים של יומיים וחצי בכלל מגביל וגורם לפספס סדרות, מה שהמקס אמור כביכול לפתור.
- oferlaor
- מנהל

adsagi,
אני בוודאות לא ראיתי את הבעיה למשך חודשיים. יתכן שהיא היתה חודשיים עם היס מקס ונוצרה לאחרונה בממירים האחרים.
אני בוודאות לא ראיתי את הבעיה למשך חודשיים. יתכן שהיא היתה חודשיים עם היס מקס ונוצרה לאחרונה בממירים האחרים.
עפר, אני בקשר איתם כבר חודשיים. טוב שיש פורומים כי ראיתי שההודעה הראשונה שלי בנושא היא מה- 21/8 (באתר אחר). כבר אז הם אמרו לי שזאת בעיה כללית שלא קשורה למקס. מה שייתכן זה שהבעיה לא הופיעה אז בכל הממירים, ושהיום היא מופיעה ביותר ממירים.
כל הכבוד למגיבים, אבל אתם מפספסים את העיקר.
לכל בעלי המקס שלא הבינו את הרמז העבה:
1.לפי יס יש בעיה בכל הממירים בלוח השידורים, הבעיה קיימת למעלה מחודש.
2. בעלי היס מקס משלמים תשלום חודשי, לא מוצדק בכלל לטעמי, ו-"בתמורה" מקבלים לוח שידורים לארבעה ימים שזה יותר ממה שיש לכל האחרים.
3. היות שבעלי המקס לא מקבלים כאמור את השירות עקב תקלה שלכאורה תתוקן רק בדצמבר, יש מצב שאין סיבה שישלמו דמי שירות על שירות שכשל.
4. ואחרי הרמז העבה הזה אתם מוזמנים להתקשר ליס ולנסות את מזלכם.
5. מי שרוצה מוזמן להודות לי על הטיפ.
ביי ובהצלחה
לכל בעלי המקס שלא הבינו את הרמז העבה:
1.לפי יס יש בעיה בכל הממירים בלוח השידורים, הבעיה קיימת למעלה מחודש.
2. בעלי היס מקס משלמים תשלום חודשי, לא מוצדק בכלל לטעמי, ו-"בתמורה" מקבלים לוח שידורים לארבעה ימים שזה יותר ממה שיש לכל האחרים.
3. היות שבעלי המקס לא מקבלים כאמור את השירות עקב תקלה שלכאורה תתוקן רק בדצמבר, יש מצב שאין סיבה שישלמו דמי שירות על שירות שכשל.
4. ואחרי הרמז העבה הזה אתם מוזמנים להתקשר ליס ולנסות את מזלכם.
5. מי שרוצה מוזמן להודות לי על הטיפ.
ביי ובהצלחה
bedarshi, למקס אין שום דבר מיוחד בתחום ה- EPG. במצב תקין אתה אמור לראות 4 ימים קדימה במקס, כמו בכל ממיר אחר. התשלום של 15 ש"ח הוא לתכונות המיוחדות של הממיר, וה- EPG נכון להיום לא כלול באותן תכונות. בעתיד הבנתי שבמקס יראו שבוע קדימה, בעוד האחרים ישארו על 4 ימים, אבל אני לא יודע אם זה נכון.
התקלה של ה- EPG היא תקלה גורפת. אותי הם הסכימו לזכות על דמי השימוש בגלל נושא זה (כי בכל זאת זה משפיע על בעלי המקס יותר מעל האחרים), אבל אמרו לי שזה באופן חד פעמי. דרך אגב, בעבר הם זיכו אותי על דמי השימוש של המקס בגלל שבוע רצוף של תקלות, אבל זה כבר סיפור אחר.
התקלה של ה- EPG היא תקלה גורפת. אותי הם הסכימו לזכות על דמי השימוש בגלל נושא זה (כי בכל זאת זה משפיע על בעלי המקס יותר מעל האחרים), אבל אמרו לי שזה באופן חד פעמי. דרך אגב, בעבר הם זיכו אותי על דמי השימוש של המקס בגלל שבוע רצוף של תקלות, אבל זה כבר סיפור אחר.
adsagi היקר,
הרשה לי לחלוק על אבחנתך.
היות שמכשיר המקס בדרך כלל נרכש ע"י הלקוח במחיר גבוה, למעשה הלקוח נושא בעלות המכשיר ופיתוח התכונות שהרוכש מקבל. אני מקורב למישהו שעוסק בפיתוח המוצר ולפי עדותו העלות אכן מכסה את זה.
לפיכך, היות שלמעשה עלות החומרה שמאפשרת את התכונות הנ"ל כוסתה על ידי הלקוח, משתמשי המקס אמורים לשלם תשלום שוטף עבור תוכן עודף שלא מוצע לשאר הלקוחות. כרגע מדובר רק על לוח שידורים מורחב למרות שבעולם מוצעים הרבה תכנים נוספים כמו פילוח הרגלי הצפייה האישיים של כל אחד והתאמה אוטומטית של התוכניות שמוזמנות.
קצרה היריעה מלהרחיב אבל במסגרת עבודתי באחד מגופי התקשורת נכחתי כבר לפני חמש שנים בסמינר שדן בהרחבה בנושא.
בקיצור: תשלום נוסף אמור להיות רק על תוכן נוסף. אם אין תוכן נוסף התשלום לא מוצדק.
הרשה לי לחלוק על אבחנתך.
היות שמכשיר המקס בדרך כלל נרכש ע"י הלקוח במחיר גבוה, למעשה הלקוח נושא בעלות המכשיר ופיתוח התכונות שהרוכש מקבל. אני מקורב למישהו שעוסק בפיתוח המוצר ולפי עדותו העלות אכן מכסה את זה.
לפיכך, היות שלמעשה עלות החומרה שמאפשרת את התכונות הנ"ל כוסתה על ידי הלקוח, משתמשי המקס אמורים לשלם תשלום שוטף עבור תוכן עודף שלא מוצע לשאר הלקוחות. כרגע מדובר רק על לוח שידורים מורחב למרות שבעולם מוצעים הרבה תכנים נוספים כמו פילוח הרגלי הצפייה האישיים של כל אחד והתאמה אוטומטית של התוכניות שמוזמנות.
קצרה היריעה מלהרחיב אבל במסגרת עבודתי באחד מגופי התקשורת נכחתי כבר לפני חמש שנים בסמינר שדן בהרחבה בנושא.
בקיצור: תשלום נוסף אמור להיות רק על תוכן נוסף. אם אין תוכן נוסף התשלום לא מוצדק.
אני באמת לא רוצה להיכנס לוויכוחים מיותרים מאחר ושנינו מסכימים שיומיים וחצי EPG זה ממש לא לעניין, ושבכל מקרה התשלום הנוסף מיותר, אבל במקרה הזה מה שקובע זה החוזה ולא מה שאמור להיות בעולם אוטופי. ומה שכתוב בחוזה זה ששירותי ה- YesMax המוספים כוללים בין היתר הקלטת שידורים וממשק ללוח השידורים האלקטרונים. ואת זה יש לך כך שהם לא ממש חייבים לוותר לך על ה- 15 ש"ח בגלל שלוח השידורים הוא יומיים וחצי במקום 4. אם לעומת זאת לא תצליח להקליט בגלל תקלות בהקלטה, הם בהחלט יחזירו לך את הכסף.
כמה משלם לקוח יס שמנוי ליס מקס 3 חבילות ואינטרנט 750KB
אני בכבלים
4 נקודות בחינם אנלוגי
מחיר בסיס 199 שקל 3 חבילות סרטים ספורט בידור
וממיר דיגטלי כל ממיר נוסף 8 שקל
ואינטרנט מהיר 750KB
כלומר 199 + 9.90 עבור ספריית VOD שיש מה לראות
אני בכבלים
4 נקודות בחינם אנלוגי
מחיר בסיס 199 שקל 3 חבילות סרטים ספורט בידור
וממיר דיגטלי כל ממיר נוסף 8 שקל
ואינטרנט מהיר 750KB
כלומר 199 + 9.90 עבור ספריית VOD שיש מה לראות
- oferlaor
- מנהל

NEW_WAVE,
לא הבנתי את הקשר בין מה שאתה כתבת לבין YES MAX.
אם זה היה פורום על נושאי רכב, זה היה מקביל ל:
-- מישהו מתלונן על כך שבפורד יש יחס ק"מ לליטר נמוך מדי
-- אתה עונה שלפיאט יש רכב הרבה יותר זול...
לא הבנתי את הקשר בין מה שאתה כתבת לבין YES MAX.
אם זה היה פורום על נושאי רכב, זה היה מקביל ל:
-- מישהו מתלונן על כך שבפורד יש יחס ק"מ לליטר נמוך מדי
-- אתה עונה שלפיאט יש רכב הרבה יותר זול...
הקשר חלקי
ישנה בחלק מהתגובות התייחסות בין הקשר לשירות המיוחד בעבור EPG ב MAX
והמחיר בעבור השירות
3. היות שבעלי המקס לא מקבלים כאמור את השירות עקב תקלה שלכאורה תתוקן רק בדצמבר, יש מצב שאין סיבה שישלמו דמי שירות על שירות שכשל
התקלה של ה- EPG היא תקלה גורפת. אותי הם הסכימו לזכות על דמי השימוש בגלל נושא זה
ולכן לאור התלונות על המוצר רציתי לדעת בסהכ אחרי כל השירותים שאתם מקבלים מיס כלול
יס MAX מוצר שנחשב למתקדם כולל ואינטרנט KB 750
מהו היחס בין התמורה לסהכ הכסף שאתם משלמים בעבור מוצר שנחשב למתקדם
ואני הבאתי כדוגמא את המנוי לכבליםEPG ל שבוע +אינטרנט+VOD
ואכן הקשר חלקי וקיים וכל זה מבלי לפתוח אשכול מיותר כי התשובה היא אחת ויחידה
וכל זה על מנת לדעת אם קיימת כדאיות למעבר ליס או להפך
ישנה בחלק מהתגובות התייחסות בין הקשר לשירות המיוחד בעבור EPG ב MAX
והמחיר בעבור השירות
3. היות שבעלי המקס לא מקבלים כאמור את השירות עקב תקלה שלכאורה תתוקן רק בדצמבר, יש מצב שאין סיבה שישלמו דמי שירות על שירות שכשל
התקלה של ה- EPG היא תקלה גורפת. אותי הם הסכימו לזכות על דמי השימוש בגלל נושא זה
ולכן לאור התלונות על המוצר רציתי לדעת בסהכ אחרי כל השירותים שאתם מקבלים מיס כלול
יס MAX מוצר שנחשב למתקדם כולל ואינטרנט KB 750
מהו היחס בין התמורה לסהכ הכסף שאתם משלמים בעבור מוצר שנחשב למתקדם
ואני הבאתי כדוגמא את המנוי לכבליםEPG ל שבוע +אינטרנט+VOD
ואכן הקשר חלקי וקיים וכל זה מבלי לפתוח אשכול מיותר כי התשובה היא אחת ויחידה
וכל זה על מנת לדעת אם קיימת כדאיות למעבר ליס או להפך