שידורי HD בארץ ? מתי, איך כמה ולמה?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6075
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

וזה פלח שוק בצמיחה
אני בטוח שאם תעביר סקר בפורום עם מסירת נתונים תראה שיש מאות נוספים
וזה לדעתי -נקודת פתיחה בכלל לא רעה עבור הספקים-בהנחה שיסתכלו על זה בראיה אסטרטגית עתידית ולא ינסו לעשות קופה על הדור הראשון של המתחברים
בתודה ובהצלחה
ישראל

eladdo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 342
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Count me in

שרשור שלא נקרא #17 

אני לא מילאתי שאלון, אבל בהחלט מעוניין בשרות שכזה.
אם תצליחו לדחוף מהלך שכזה, אני מצביע עבורכם לכנסת (Y)
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

מפלגת HD 8)

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4018
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

לדעתי גם אם נשלח להם ניירות של 1000 איש הם לא יקדמו את העניין כי זה עדיין לא מסה רצינית , לנו חברי הפורום נראה שנושא זה מעניין הרבה אנשים אבל זו רק אשליה כי זה רק ביננו ,צריך לזכור ( ואני לא מזלזל ) שרוב האוכלוסיה עדיין עם מסכי CRT ולא יודעים מה זה HD והאבסורד היותר גדול זה שגם רוב רוכשי המסכים לא יודעים מה זה במיוחד לאור החנויות הרבות שבהם מוכרים לא מיקצועיים שמוסרים נתונים שגויים, וגם לא בטוח שכל בעלי המסכים יהיו מעוניינים בשידורים כאלו יש גם פונקציה של מחיר ותכנים, נקווה שתוך שנתיים שלוש זה ישתנה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

לירון,

אם זה יהיה משהו שיכלול שמות ספציפים ופרטים קונקרטים, ואם זה יכלול אחוז יחסית גדול של חברי האתר, אני חושב שיהיה לזה אימפקט.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4018
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

הלוואי...

עלי_שביט
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 243
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 21 פעמים

נאלץ להצטרף לדעתו של lironk

שרשור שלא נקרא #22 

אלא אם באחת מהחברות מישהו מאותגר טכנולוגית יחליט,שהוא רוצה "לעשות את זה". אפילו כמה אלפי חותמים לא מספקים גרעין משמעותי ל"הפקה" כזו .

ebay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #23 

כרגע ניתן להסתפק במאגרים של החברים בפורום שזה לא מעט, אני מניח שניתן לאגור לפחות 15 טרה של חומרי HD מכל הסוגים
צריך רק לקטלג אותם לנושאים כגון סרטים, תוכניות TV , הופעות, סדרות, אנימציה וכו'....

אם יש כמה חברה רציניים שמוכנים לשבת איזה ערב ולדבר אני אשמח להצטרף.

כבעל עשרות סרטי HD בפורמט TS ושלל ירקות ב HD 1080I (טרה של חומר) אני מניח שאני יכול לתרום להאצת התאליך.
DSC00251.jpg
Maxtor16Mb 250GB x4
(43.87 KiB) הורד 5159 פעמים
נערך לאחרונה על ידי ebay ב 17/12/2005 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #24 

עדיין, אם היה לי פיתרון סביר הייתי אישית קופץ על זה בשתי רגליים...

לגבי כינוסי HD, יש לי הרגשה שזה ממש לא רחוק, כשיהיו כבר זמינים מכשירים ללא צורך ב-HTPC, אני חושב שיהיו לא מעט שיהיו מעוניינים בזה.

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1677
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

עלי מאז ומתמיד היה פסימיסט ומדכא קידמה, מוריד כל התלהבות ורצון ליזום פעילות לקידום מהלכים כאלו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #26 

י-א,

אני עדיין צעיר ונמרץ, אני בהחלט מזכיר את הדבר בכל שיחה שיש לי עם בכירים מהחברות הנ"ל.

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #27 

עופר, אני בהחלט יודע שאתה צעיר ונלהב מהנושא לא פחות ממני. אני התיחסתי לדברי עלי שביט שכרגלו מזה שנים רבות יוצר אווירה שלילית לכל מי שמנסה ליזום איזה שהוא תהליך לקידום דברים כמו שידור דיגיטלי של ערוץ 1, DVB-T, DAB רדיו דיגיטלי ובטח נושאים הקשורים ב HDTV בארץ.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #28 

י-א,

כידוע לך, אנחנו לא מעוניינים להיות פלטפורמה לניגוח בין אנשים.

אם יש לך טענות לאיש, זכותך להביע אותם כלפיו באופן אישי.

פאסימיות היא תכונה מכוננת. אני איש פאסימי מאוד מטבעי ומשמש כסמן שמרני בחברה שלי (כלומר, בתור זה ששומר שלא נשתולל ונבזבז כספים על בסיס אמונות לא מבוססות). אני מבין לחלוטין את עלי - מדיבורים עם בכירים בתעשיה, הם כלל לא משוכנעים שיש לכך ביקוש אמיתי. מדובר כאן בהחלט בהשקעה משמעותית של מיליוני דולרים רבים, וסקרים כמו שנערכו לאחרונה בארה"ב (שמרבית בעלי מסכי HDTV בארה"ב לא מחוברים למקור HDTV אך הם חושבים לתומם שהם רואים HDTV למרות זאת) לא ממש מאפשרים לי לעשות לנושא CASE.

כרגע אני לא רואה באמת תזוזה אמיתית בתחום, אבל זה לא אומר שאני לא אעשה את המקסימום בכדי לקדם זאת. אם לא תהיה התקדמות, אז ONE WAY OR ANOTHER בשנת 2006 יהיה לנו HDTV. אם זה יהיה ע"י מקלטים לוייניים, על ידי תכני TS או PPV VOD HD DIVX, או בכל דרך אחרת.

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2055
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

Re: ל il62 - על אילו ערוצים אתה בדיוק מדבר ? הרי

שרשור שלא נקרא #29 

עלי_שביט כתב:ההימור של הכבלים לערות HD1 היה מטופש ובזבוז זמן אבל לפחות יש להם הזדמנות להתנסות בזה, למרות ששידורי הערוץ יומרו בקרוב ל MPEG4 DVBS2 והם ייאלצו להחליף את הממיר שכבר שי למעט המנויים שכבר לקחו ממיר כזה....( הימור רע של EURO1080 -ספקית הערוץ, שעסקיה לא ממש פורחים בתחום זה). בקיצור - סבלנות ( די הרבה, למעשה...).
...
מי אמר שהם יצטרכו להחליף ממיר?
מה הבעיה של HOT לקלוט את הערוץ מהאויר ב-MPEG4 ולקודד מחדש ה- MPEG2 לקהל לקוחותיה? נכון, תהיה ירידה מזערית באיכות, אבל הלקוחות כנראה לא ירגישו...

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #30 

עופר ידידי, זו לא הייתה במטרה להתנגח באיש. עלי שביט הוא אדם בעל שיעור קומה בתחום השידורים הדיגיטליים בארץ ובעל קשרים עם גורמי מפתח במשרדי ממשלה בתחום, אבל הוא צריך במקום להיות פסימי ולדכא יוזמות של אנשים מלנסות לקדם לחץ על הגורמים האלו, להיות פעיל באופן חיובי ולהשרות אווירת תקווה שתיתן לחברים מוטיווציה לעניין. על כך אני מתרעם, לא משהו אישי ביני לבינו.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”