3100 וחיבור SVIDEO דרך רסיבר
יש לי ממיר 3100 חדש
יש לי בעיה שברגע שאני מחבר את יציאת הSVIDEO דרך הרסיבר (YAMAHA 520
יש הפרעות בתמונה וכשאני מחבר ישירות לטלויזיה בSVIDEO התמונה חלקה
יש למישהו מושג למה?
(נ.ב התקשרתי ליס לשאול אותם מדוע המערכת הביתית מזהה סרט באיכות DD רק בPROLOGIC הם ענו שהבעיה בהגדרות של המערכת שלי ולא בעיה שלהם)
תודה
יש לי בעיה שברגע שאני מחבר את יציאת הSVIDEO דרך הרסיבר (YAMAHA 520
יש הפרעות בתמונה וכשאני מחבר ישירות לטלויזיה בSVIDEO התמונה חלקה
יש למישהו מושג למה?
(נ.ב התקשרתי ליס לשאול אותם מדוע המערכת הביתית מזהה סרט באיכות DD רק בPROLOGIC הם ענו שהבעיה בהגדרות של המערכת שלי ולא בעיה שלהם)
תודה
הרסיבר נבדק
הDVD שלי מחובר דרך הרסיבר בSVIDEO לטלויזיה ואין בעיה רואים טוב
ואין חיבור נוסף
(אני לא מבין מדוע יס פשוט לא יכולים להודיע ללקוח שהאופציה של DD חסומה והתשובה שלהם שאצלם הכל מקונפג כמו שצריך הבעיה היא אצלך ,הייתי מוכן לקבל תשובה כרגע יש בעיה ואנחנו מטפלים בה מאשר אני הפכתי את הרסיבר לבדוק מה הבעיה)
תודה
ואין חיבור נוסף
(אני לא מבין מדוע יס פשוט לא יכולים להודיע ללקוח שהאופציה של DD חסומה והתשובה שלהם שאצלם הכל מקונפג כמו שצריך הבעיה היא אצלך ,הייתי מוכן לקבל תשובה כרגע יש בעיה ואנחנו מטפלים בה מאשר אני הפכתי את הרסיבר לבדוק מה הבעיה)
תודה
תבדוק שהגדרת נכון SVIDEO בממיר
כי אם לא אז התוצאה היא שחור לבן במקרים של חיבור לרסיבר או ממתגים מסוימים
למרות שנראה לי נדיר שזה המצב אצלך
לדעתי זו בעיית הגדרות במקום מסויים בדרך
למרות שנראה לי נדיר שזה המצב אצלך
לדעתי זו בעיית הגדרות במקום מסויים בדרך
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
נבדק
הכל מוגדר כמו שצריך -אם אני לוקח את אותו כבל SVIDEO ומחבר לטלויזיה ישירות מהממיר רואים נקי ללא הפראות אפילו ניתקתי את הDVD וחיברתי עם חיבורי הSVIDEO שלו ועדיין אותה בעיה
הכבלים תקינים (נבדק עם הDVD) ההגדרות בממיר תקינות(חיבור ישירות לSVIDEO בטלויזיה)
רק החיבור דרך הרסיבר יוצר רעשים (רואים בצבע אבל יש השראה ופסים רצים על המסך)
עוד רעיונות
הכבלים תקינים (נבדק עם הDVD) ההגדרות בממיר תקינות(חיבור ישירות לSVIDEO בטלויזיה)
רק החיבור דרך הרסיבר יוצר רעשים (רואים בצבע אבל יש השראה ופסים רצים על המסך)
עוד רעיונות
dudis כל מיתוג של האות מוריד מאיכותו
תשתדל תמיד לחבר את האות ישירות מהמקור למסך-כך תקבל את התוצאה הטובה ביותר
למרות שלפעמים זה פחות נוח.
אבל אל תשכח ש"נוח מת אחרי המבול"
למרות שלפעמים זה פחות נוח.
אבל אל תשכח ש"נוח מת אחרי המבול"
הבעיה שאני צריך יותר מכבל 1 SVIDEO להעביר לטלויזיה במקום כבל אחד מהרסיבר
נ.ב דיברתי שוב עם השירות של יס ואין להם מושג קלוש מדוע אני לא מצליח לשמוע בדולבי דיגיטל כי התוכנה של הממיר זהה לתוכנה של YESMAX והוא משדר קול 5.1 - אבל בסוף השיחה היא הבטיחה לבדוק אולי הממיר שלי לא תקין והיא תחזור אלי
נ.ב דיברתי שוב עם השירות של יס ואין להם מושג קלוש מדוע אני לא מצליח לשמוע בדולבי דיגיטל כי התוכנה של הממיר זהה לתוכנה של YESMAX והוא משדר קול 5.1 - אבל בסוף השיחה היא הבטיחה לבדוק אולי הממיר שלי לא תקין והיא תחזור אלי
שידור DD ב 3100
אתמול התקשרתי ליס לשאול אותם מדוע גם סרטים שמסומנים בDD נשמעים בפרולוגיק
אחרי בדיקה היא אמרה שגירסת התוכנה ב3100 לא תומכת עדיין בDD לכן שום סרט בשום ערוץ לא משודר בDD ל3100 (רק ליס מקס)
אחרי בדיקה היא אמרה שגירסת התוכנה ב3100 לא תומכת עדיין בDD לכן שום סרט בשום ערוץ לא משודר בDD ל3100 (רק ליס מקס)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: