Xtreamer, מישהו מכיר?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
אנטנה לא כזה מעניין אותי, במילא אין לי ראוטר שתומך
פשוט מתלבט אם להזמין, כנראה אני אחכה עד ההשקה..
לא לחוץ האמת
לא לחוץ האמת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כביכול מתחילים לשלוח ב-1.7. נחיה ונראה...
אני לא קונה מוצר עד שאין ביקורת אובייקטיבית.
אני לא קונה מוצר עד שאין ביקורת אובייקטיבית.
ראית את הסרטון ? 'יכולים' - הכוונה נתמכים בפועל, לא בפוטנציה. לגבי התפריטים - כמובן שזה לבחירת המשתמש.
לגבי כתוביות - נאמר במפורש שעברית נתמכת.
מעבר לזה שגם רןאים שאתר SRATIM מקושר כבר פנימית לJUKEBOX, אז אין ספק בעניין.
לגבי כתוביות - נאמר במפורש שעברית נתמכת.
מעבר לזה שגם רןאים שאתר SRATIM מקושר כבר פנימית לJUKEBOX, אז אין ספק בעניין.
עוד נקודה חזקה לטובתם - הפיתוח של הקושחה יהיה בOPEN SOURCE, בשיתוף עם המפתחים שלהם.
לדעתי זה משהו שיכול לייצר הרבה קילר פיצ'רס תוך זמן קצר.
מעבר לזה - נראה שבאמת יש מישהו שעומד מאחורי המוצר, יש פורום, יש תשובות לשאלות שהגולשים שואלים, יש רצון ללמוד את רצונות הקהל וליישם, נראה טוב...מקווה שלא נתאכזב...
לדעתי זה משהו שיכול לייצר הרבה קילר פיצ'רס תוך זמן קצר.
מעבר לזה - נראה שבאמת יש מישהו שעומד מאחורי המוצר, יש פורום, יש תשובות לשאלות שהגולשים שואלים, יש רצון ללמוד את רצונות הקהל וליישם, נראה טוב...מקווה שלא נתאכזב...
זה מפתה מאוד.
אגב לא ראיתי תגובה של עופר לאור לדבריו של זיו. (מה מיוחד באקסטרימר).
לי מזרימדיה עם תמיכה מובנית ב-N במחיר טוב עם תמיכה בכל הפורמטים נראה כמו עיסקה מוצלחת. יש לי את ה-PS3 שהוא בסדר כמזרימדיה אבל היכולת האלחוטית שלו לא טובה בכלל.
לא הבנתי מתי הם מתחייבים להתחיל לספק. בהחלט מפחיד שמדובר בהונאה. הם לכל הפחות אמורים לספק סמפלים לאתרים כדי להשקיט את הקונים שיש מוצר אמיתי קיים ובשל. (זיו - ביקשת מהם? מה הם ענו?)
ככה יש תחושה שהם עושים RUSH למשהו לא לחלוטין סגור.
אגב לא ראיתי תגובה של עופר לאור לדבריו של זיו. (מה מיוחד באקסטרימר).
לי מזרימדיה עם תמיכה מובנית ב-N במחיר טוב עם תמיכה בכל הפורמטים נראה כמו עיסקה מוצלחת. יש לי את ה-PS3 שהוא בסדר כמזרימדיה אבל היכולת האלחוטית שלו לא טובה בכלל.
לא הבנתי מתי הם מתחייבים להתחיל לספק. בהחלט מפחיד שמדובר בהונאה. הם לכל הפחות אמורים לספק סמפלים לאתרים כדי להשקיט את הקונים שיש מוצר אמיתי קיים ובשל. (זיו - ביקשת מהם? מה הם ענו?)
ככה יש תחושה שהם עושים RUSH למשהו לא לחלוטין סגור.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

א. הם טוענים למשלוח ב1.7
ב. חשוב להבין שתמיכה בתקן N לא עוזרת ממש, חייבים חיבור חוטי בשביל 1080P או בלוריי מלא.
ב. חשוב להבין שתמיכה בתקן N לא עוזרת ממש, חייבים חיבור חוטי בשביל 1080P או בלוריי מלא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
shkop,
הנושא בטיפול, אל חשש.
אני יכול לומר לכם כי החברה מאוד מסקרנת ענקים כמו DViCO ו Popcorn Hour. היום יצא לי לדבר עם שניהם והשאלה הראשונה שהם שאלו אותי הייתה לגבי ה Xtreamer.
הנושא בטיפול, אל חשש.
אני יכול לומר לכם כי החברה מאוד מסקרנת ענקים כמו DViCO ו Popcorn Hour. היום יצא לי לדבר עם שניהם והשאלה הראשונה שהם שאלו אותי הייתה לגבי ה Xtreamer.