Xtreamer, מישהו מכיר?
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
חברה אני ביטלתי את העסקה .
עכשיו אני גם בטוח שהם עדיין לא שלחו את המכשיר עבורי .
לחברה הזו אין שירות לקוחות , כבר שבוע אני שולח אימיילים לשאול מה קורה והאם המכשיר נשלח , הם פשוט מתעלמים .
יצרתי קשר כאמור עם TNT כבר שלוש פעמים ואין חבילה על שמי . הטלפון שמופיע בחשבון PAYPAL כטלפון של שירות לקוחות של MVIX הוא טלפון לא מחובר .
מבחינתי שירות חשוב יותר מהכל - מה יקרה אם תהיה בעיה במכשיר ? עם מי אני אדבר?!!
בקיצור מבחינתי נכון לעכשיו לא רלוונטי .
מאחל לכל השאר שהמכשיר יגיע בזמן ויעשה את מה שמובטח לעשות . אני מאמין במכשיר - אני פשוט לא מאמין בחבלי הלידה של השירות .
שגיא
לחברה הזו אין שירות לקוחות , כבר שבוע אני שולח אימיילים לשאול מה קורה והאם המכשיר נשלח , הם פשוט מתעלמים .
יצרתי קשר כאמור עם TNT כבר שלוש פעמים ואין חבילה על שמי . הטלפון שמופיע בחשבון PAYPAL כטלפון של שירות לקוחות של MVIX הוא טלפון לא מחובר .
מאחל לכל השאר שהמכשיר יגיע בזמן ויעשה את מה שמובטח לעשות . אני מאמין במכשיר - אני פשוט לא מאמין בחבלי הלידה של השירות .
שגיא
א. שים לב לאן מוביל הקישור הראשון ששמת.......zovirax כתב:תמיד מאוורר קטן יהיה מרעיש.
http://pbx.mine.nu/xtreamer/IMG_1261.JPG
אולי יש מאוורר בגודל הזה איכותי
לדוגמא זה:
http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=306
זה פלאג רגיל שם?...
ב. נדרש מאוורר בגודל 25x25x10mm.
מה עם הנתונים הללו? ניסית את הטלפון שמופע בקישור?sagyle כתב:חברה אני ביטלתי את העסקה .
שגיא...
http://www.xtreamer.net/174/content-pag ... mpany.aspx
שמתי לב שהקישור חדש יחסית
אם כבר מדברים על בי"ס...dizingof כתב:Itay_Pollak כתב:יש סיכוי שאתה מקליט את הרעש שזה עושה?...קח את ההקלטה לבי"ס לקולנוע בייתי , זה יהיה בטוח שיעור מאלף
...
אחרי 572 הודעות ו- 27931 צפיות במשהו כמו 37 ימים (מתוכם 34 ימים בהם אף אחד בכלל לא ראה את המוצר), אפשר לומר שלא משנה מה המוצר הזה שווה, את אופן השיווק שלו צריכים ללמוד בבי"ס לשיווק
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
אני ממש לא מסכים.mediaplay כתב: אם כבר מדברים על בי"ס...
אחרי 572 הודעות ו- 27931 צפיות במשהו כמו 37 ימים (מתוכם 34 ימים בהם אף אחד בכלל לא ראה את המוצר), אפשר לומר שלא משנה מה המוצר הזה שווה, את אופן השיווק שלו צריכים ללמוד בבי"ס לשיווק...
לא נעשה למוצר הזה שום שיווק, אין סביבו שום באזז מחוץ לעולם של ה"פריקים" (אנחנו, avsforum וכו').
"שיווק" היה אפשר לומר אם היית רואה שרשור של 600 הודעות ו 30,000 צפיות בפורום עקרות בית, או "מוסכניקים פנסיונרים" - שהם לא קהל היעד שטבעי שיתעניין במוצר.
גם שיווק לפריקים זה שיווק.uriler כתב:אני ממש לא מסכים.mediaplay כתב: אם כבר מדברים על בי"ס...
אחרי 572 הודעות ו- 27931 צפיות במשהו כמו 37 ימים (מתוכם 34 ימים בהם אף אחד בכלל לא ראה את המוצר), אפשר לומר שלא משנה מה המוצר הזה שווה, את אופן השיווק שלו צריכים ללמוד בבי"ס לשיווק...
לא נעשה למוצר הזה שום שיווק, אין סביבו שום באזז מחוץ לעולם של ה"פריקים" (אנחנו, avsforum וכו').
"שיווק" היה אפשר לומר אם היית רואה שרשור של 600 הודעות ו 30,000 צפיות בפורום עקרות בית, או "מוסכניקים פנסיונרים" - שהם לא קהל היעד שטבעי שיתעניין במוצר....
אתה לא מסכים שכמות הבאזז שהצליחו לייצר לפני ההשקה היא חריגה באופן מעורר הערכה? הרי כל יומיים מדברים אצלינו על מוצר חדש אבל אף שרשור לא מדגדג את הקרסוליים של השרשור הזה.
אבל אני כן מסכים שבהנחה שהם מכוונים לחדור למיינסטרים, אז המבחן הגדול שלהם הוא בשיווק לקהל שמחוץ לעולם הזה.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
אני לא חושב שזה שיווק - כי כל זב חוטם שהיה מעצב אתר וכותב את מה שהם כתבו היה מקבל את אותו היחס...mediaplay כתב: גם שיווק לפריקים זה שיווק.
אתה לא מסכים שכמות הבאזז שהצליחו לייצר לפני ההשקה היא חריגה באופן מעורר הערכה? הרי כל יומיים מדברים אצלינו על מוצר חדש אבל אף שרשור לא מדגדג את הקרסוליים של השרשור הזה.
אבל אני כן מסכים שבהנחה שהם מכוונים לחדור למיינסטרים, אז המבחן הגדול שלהם הוא בשיווק לקהל שמחוץ לעולם הזה....
הם פשוט ידעו מה לכתוב (והספיק אחד ששאל פה אם מישהו מכיר - כדי שכולם יקפצו
נשמע לא כל כך נורא
ashk כתב:http://pbx.mine.nu/xtreamer/xfailure.3g2Itay_Pollak כתב:יש סיכוי שאתה מקליט את הרעש שזה עושה?......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני בכלל לא משוכנע שהבעיות קשורות בכלל לטמפ'.
גמגומים יכולים להיגרם מהמון סיבות - בעיות פיענוח, באגים ב-FIRMWARE, בעיות בצ'יפ (ב-מודלים הראשונים של 863X היו בעיות כאלה), בעיות בקצבי נתונים מהרשת, מהדיסק וכו'.
גמגומים יכולים להיגרם מהמון סיבות - בעיות פיענוח, באגים ב-FIRMWARE, בעיות בצ'יפ (ב-מודלים הראשונים של 863X היו בעיות כאלה), בעיות בקצבי נתונים מהרשת, מהדיסק וכו'.
טוב, נראה שהבעיה היא כנראה ב-networking או במימוש של פרוטוקול SMB...
התקנתי דיסק 160GB, והעתקתי את הקבצים הבאים:
Africa The Serengeti.m2ts - 12.5GB
Transformers.2007.PROPER.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv - 14.2GB
שני הקבצים, שקודם לכן (בסטרימינג) היו בלתי ניתנים לצפיה, או קופאים מדי כמה שניות, מנוגנים כרגע
מהדיסק הפנימי בצורה מושלמת.
Batnun
.
שני הקבצים, שקודם לכן (בסטרימינג) היו בלתי ניתנים לצפיה, או קופאים מדי כמה שניות, מנוגנים כרגע
Batnun
.
באיזה מהירות המאוורר ?Batnun כתב:טוב, נראה שהבעיה היא כנראה ב-networking או במימוש של פרוטוקול SMB...
Batnun
....
ניסית גם דרך USB ?
אתה מרוצה בנתיים ?
מקווה לקבל סוף סוף ביום ראשון/שני