בעית רוחב סרט ב-astraweb?
לפני יומיים חוויתי זאת לראשונה בחיבור SSL לאירופה, עברתי לשרת אירופאי ללא SSL והמהירות הייתה מקסימלית.
עכשיו הכל תקין - מלוא המהירות בSSL.
ו.. חשוב לומר שאני עם בזק בינלאומי.
(אני מתחיל להשמע כמו טוקבקטיסט מטעם
)
עכשיו הכל תקין - מלוא המהירות בSSL.
ו.. חשוב לומר שאני עם בזק בינלאומי.
(אני מתחיל להשמע כמו טוקבקטיסט מטעם
תודה דיזינגוף
אני מחובר לשרת האירופאי והמהירות היא בערך חצי מהמהירות הרגילה. SSL אינו משפיע וגם החלפת פורטים אינה משפיעה. שירות הלקוחות של החברה טוען (איך לא) שזה ספק השירות שחוסם אותי אבל הורדת קבצים גדלים מאתרים רגילים עובדת במלוא הקצב.
אני אמנם עם 012 אבל אני לקוח עסקי במסגרת מקום העבודה ולא נראה לי שהם יסתכנו להתפס בחסימה.
יש למישהו רעיון איך מוכיחים מי ה"פושע"?
תודה
אני אמנם עם 012 אבל אני לקוח עסקי במסגרת מקום העבודה ולא נראה לי שהם יסתכנו להתפס בחסימה.
יש למישהו רעיון איך מוכיחים מי ה"פושע"?
תודה
so far so good
כמובטח עדכון:
קיבלתי הודעה מ-012 שהבעיה נפתרה. ניסיתי כעת (9 בערב) וזה נראה בסדר, לפחות בחצי השעה האחרונה, נראה איך זה ימשך.
קיבלתי הודעה מ-012 שהבעיה נפתרה. ניסיתי כעת (9 בערב) וזה נראה בסדר, לפחות בחצי השעה האחרונה, נראה איך זה ימשך.
יכול להיות
חיים, יכול מאוד להיות שאתה צודק, אפילו סביר ביותר אבל היות ואני לא מחויב להם לכלום אז כל זמן שזה עובד והיות וגם האחרים אינם מלאכים ניתן ל-012 להנות מהספק.
לילה טוב.
לילה טוב.
Re: יכול להיות
אתה צודק בהחלטtzotz כתב:חיים, יכול מאוד להיות שאתה צודק, אפילו סביר ביותר אבל היות ואני לא מחויב להם לכלום אז כל זמן שזה עובד והיות וגם האחרים אינם מלאכים ניתן ל-012 להנות מהספק.
לילה טוב....
נערך לאחרונה על ידי haim512 ב 14/07/2009 14:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: יכול להיות
haim512 כתב:אתה צודק בהחלטtzotz כתב:חיים, יכול מאוד להיות שאתה צודק, אפילו סביר ביותר אבל היות ואני לא מחויב להם לכלום אז כל זמן שזה עובד והיות וגם האחרים אינם מלאכים ניתן ל-012 להנות מהספק.
לילה טוב.......