Xtreamer, מישהו מכיר?
רמת השירות המובטחת היא גבוהה (שליח עד הבית שיחליף את המוצר) אך חשוב לדעת שהיא ניתנת בתשלום....
חוצמזה, על פי הנאמר ע"י משתמשים בפורום הרשמי שזקוקים לשירות היא "על הנייר בלבד" הם אפילו לא מגיבים למיילים...שלא לדבר על לשלוח חלופי.
בקצב שדברים קורים, כנראה גם אני אצטרך להחליף את המכשיר ואז אוכל להעיד ממקור ראשון על רמת השירות.
חוצמזה, על פי הנאמר ע"י משתמשים בפורום הרשמי שזקוקים לשירות היא "על הנייר בלבד" הם אפילו לא מגיבים למיילים...שלא לדבר על לשלוח חלופי.
בקצב שדברים קורים, כנראה גם אני אצטרך להחליף את המכשיר ואז אוכל להעיד ממקור ראשון על רמת השירות.
ברשותכם ולאור האמור בשרשור הנ"ל, אני רוצה לסטות טיפה מהנושא.
איך הגענו למצב שכל הרוכשים של מזרימי המדיה בעולם (ואני בתוכם - DVICO 6500) מוכנים לקנות מכשיר שמראש אנחנו יודעים שהוא יוצא לשוק במצב של "רחוק מלהיות מושלם" וברוב המקרים אפילו רחוק ממה שהחברה המייצרת הבטיחה לנו?
איך הגענו למצב שכל הרוכשים של מזרימי המדיה בעולם (ואני בתוכם - DVICO 6500) מוכנים לקנות מכשיר שמראש אנחנו יודעים שהוא יוצא לשוק במצב של "רחוק מלהיות מושלם" וברוב המקרים אפילו רחוק ממה שהחברה המייצרת הבטיחה לנו?
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 337
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני קורא את כל התגובות בפורום, וחשוב לי לספר על חווית השימוש שלי:
אני משתמש ב XTREAMER כבר שבוע, ועד עתה הבעיות היחידות שנתקלתי בהן היו נושא כתוביות המוטמעות בקבצי MKV, שצריך להסירן בכדי שניתן יהיה לקרוא קובץ SRT שמצורף בנפרד, ופעם אחת שהתנתק לי החיבור לרשת האלחוטית..
אני מנגן בעיקר תכני 1080P + 720P בפורמט MKV/TS, ואתמול בערב ראיתי 2 סרטים ברצף (כ-4 שעות) ללא בעיות. הילדים שלי "חורשים" עליו כל סוף השבוע ללא שום בעייה (היום הוא עובד כבר כ-7 שעות רצוף!).
אני ממליץ בחום על המכשיר בהתבסס על הנסיון שלי איתו עד כה.
Best value for your money !!!
אני משתמש ב XTREAMER כבר שבוע, ועד עתה הבעיות היחידות שנתקלתי בהן היו נושא כתוביות המוטמעות בקבצי MKV, שצריך להסירן בכדי שניתן יהיה לקרוא קובץ SRT שמצורף בנפרד, ופעם אחת שהתנתק לי החיבור לרשת האלחוטית..
אני מנגן בעיקר תכני 1080P + 720P בפורמט MKV/TS, ואתמול בערב ראיתי 2 סרטים ברצף (כ-4 שעות) ללא בעיות. הילדים שלי "חורשים" עליו כל סוף השבוע ללא שום בעייה (היום הוא עובד כבר כ-7 שעות רצוף!).
Best value for your money !!!
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
עסוקים בלעדכן , מדי פעם , באגים יש היו ותמיד יהיו אבל זה לא אומר שאין מוצרים טובים בשוק היום כמו 6500 , PCH , HDX וכוMadCow כתב:זו שאלה שאני תמיד שאלתי את עצמי, והסיבה מדוע לא קניתי סטרימר עד היום. נראה לי ממש מוזר שאנשים קונים מוצר וחלק גדול מהזמן עסוקים בלעדכן אותו ולמצוא באגים....
זמן ההנאה מהמוצרים האלו גדול בהרבה מזמן ה"התעסקות" אם בכלל,
אתה בשקט יכול לרכוש היום סטרימר שיתן לך תמורה מלאה,
לטעמי מדובר ביותר מדי באגים. אל תשכח שהמוצרים שאתה מדבר עליהם הם טובים היום בעוד שהם יצאו לשוק לפני מעל שנה.Rino כתב:עסוקים בלעדכן , מדי פעם , באגים יש היו ותמיד יהיו אבל זה לא אומר שאין מוצרים טובים בשוק היום כמו 6500 , PCH , HDX וכוMadCow כתב:זו שאלה שאני תמיד שאלתי את עצמי, והסיבה מדוע לא קניתי סטרימר עד היום. נראה לי ממש מוזר שאנשים קונים מוצר וחלק גדול מהזמן עסוקים בלעדכן אותו ולמצוא באגים....
זמן ההנאה מהמוצרים האלו גדול בהרבה מזמן ה"התעסקות" אם בכלל,
אתה בשקט יכול לרכוש היום סטרימר שיתן לך תמורה מלאה,...
שמח לשמוע
שמח לשמוע שהכל עובד כמו שצריך בXSTREAMER... יש כאלה שפשוט נגדוofir_nim כתב:אני קורא את כל התגובות בפורום, וחשוב לי לספר על חווית השימוש שלי:
Best value for your money !!!...
יש לי PCH 100 כבר יותר משנה. שקיבלתי אותו לא היתה בו תמיכה בכתוביות בעברית קבצים רבים לא נוגנו ועוד המון בעיות.
Xtreamer אחרי 3 שבועות די יציב ונותן תמונה מעבר למלאה למחיר שלו.
אני בטוח שאחרי כמה עדכונים הוא יהיה שווה אם לא י ותר טוב וכל זה בכמעט חצי מחיר.
ככה שאני מרוצה
Xtreamer אחרי 3 שבועות די יציב ונותן תמונה מעבר למלאה למחיר שלו.
אני בטוח שאחרי כמה עדכונים הוא יהיה שווה אם לא י ותר טוב וכל זה בכמעט חצי מחיר.
ככה שאני מרוצה
- yeuda
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1356
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
ביקורת נוספת על המכשיר
http://www.hardware.info/nl-NL/articles ... ler_test/1
google translate יכול לעזור
http://www.hardware.info/nl-NL/articles ... ler_test/1
google translate יכול לעזור
התרשמות ראשונית
ובכן גם אני ניסיתי את הסטרימר ולהלן התרשמות ראשונית:
סרטי sd מנגן חופשי ללא בעיות. HD 720 ללא בעיות . רעש לאחר עדכון תוכנה - לא משמעותי.
חלק מסרטי 1080P מרצדים עד כדי אי יכולת צפייה .
בעיות עיקריות : כתוביות - לא רואה כתוביות עברית
חיבור אלחוטי- עדיין לא הושג . אצלי חלוקת ה IP בראוטר היא ידנית - האם ייתכן שלא תומך בחלוקה ידנית אלא אוטומטית בלבד ?
סה"כ - שווה את תמורת המחיר אך עדיין מטריד בעיקר נושא 1080P , והכתוביות . בעיית החיבור האלחוטי מניח שתפתר כך או כך
סרטי sd מנגן חופשי ללא בעיות. HD 720 ללא בעיות . רעש לאחר עדכון תוכנה - לא משמעותי.
חלק מסרטי 1080P מרצדים עד כדי אי יכולת צפייה .
בעיות עיקריות : כתוביות - לא רואה כתוביות עברית
חיבור אלחוטי- עדיין לא הושג . אצלי חלוקת ה IP בראוטר היא ידנית - האם ייתכן שלא תומך בחלוקה ידנית אלא אוטומטית בלבד ?
סה"כ - שווה את תמורת המחיר אך עדיין מטריד בעיקר נושא 1080P , והכתוביות . בעיית החיבור האלחוטי מניח שתפתר כך או כך
מה הבעיה עם הכתוביות בדיוק ? מה אתה רואה ? איזה קונטיינר, ומה הפורמט של הכתוביות ?
לא אמורה להיות בעיה למעט קבצי MKV שיש להם תרגום מובנה והעברית בקובץ נפרד.
לגבי ה1080P - מאיפה אתה מנגן ? רשת או USB ?
לגבי האלחוט - לא יודע, אין לך אפשרות לנסות עם IP אוטומטי ? אצלי זה עובד. לרוב.
לגבי האלחוט - לא יודע, אין לך אפשרות לנסות עם IP אוטומטי ? אצלי זה עובד. לרוב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
שאלהkarpe כתב:מה הבעיה עם הכתוביות בדיוק ? מה אתה רואה ? איזה קונטיינר, ומה הפורמט של הכתוביות ?
לגבי האלחוט - לא יודע, אין לך אפשרות לנסות עם IP אוטומטי ? אצלי זה עובד. לרוב....
האם פורמטי הסאונד החדשים שבקבצי M2TS נתמכים (כפי שהובטח ) או שעדיין לא ?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
מדהים ענין הזה. אני לא מבין איך מפרסמים(מוכרים) מוצר, שבנתונים שלו מופיע שחור על גבי לבן שהוא תומך בפונקציה כזו או אחרת ובתכלס הוא מגיע ללא תמיכה בפונקציה זו ואז מתחילים ההבטחות שהעסק יטופל בהמשך?oferlaor כתב:istarmini,
ממה שאני מבין זה יהיה רק בהמשך....
במידה וזה המצב, שישלחו את המכשיר ויגבו את הכסף בהמשך שהכל יעבוד כמובטח.
לדעתי זה גובל בהונאה.
האמת לחבר שלי שקנה לא ממש מפריע הענין הזה כי הוא מוריד בשלב זה MKV אבל אותי זה ממש מרגיז.