מה הדרך הטובה ביותר לנגן במחשב מקומי סרט שנמצא במחשב מרוחק?
היי,
יש לי שני מחשבים (לפטופ ודסקטופ). אני נמצא על המחשב הנייד ונסה לנגן סרט ישירות מהמחשב המרוחק. אני נכנס לתיקיה משותפת (שר) ופשוט פותח את הסרט עם ה - WINDOWS MEDIA PLAYER אצלי על הלפטופ.
הבעיה היא שאחת לכמה זמן הסרט נתקע.
אם אני מעתיק קודם את הסרט, ומנגן אותו לוקאלית, אז הכל עובד בסדר. ההעתקה היא במהירות גדולה ממגה בייט לשניה, כלומר מעבר למה שנחוץ.
בשני המחשבים שלי מותקן ווינדוס 7, והרשת היא 802.11G.
האם יש איזו שהיא תוכנה שעדיפה (ע"י זה שהיא עושה באפרינג יותר טוב)? האם יש פרוטוקול יותר טוב שאפשר להשתמש בו?
בתודה מראש,
עידן
יש לי שני מחשבים (לפטופ ודסקטופ). אני נמצא על המחשב הנייד ונסה לנגן סרט ישירות מהמחשב המרוחק. אני נכנס לתיקיה משותפת (שר) ופשוט פותח את הסרט עם ה - WINDOWS MEDIA PLAYER אצלי על הלפטופ.
אם אני מעתיק קודם את הסרט, ומנגן אותו לוקאלית, אז הכל עובד בסדר. ההעתקה היא במהירות גדולה ממגה בייט לשניה, כלומר מעבר למה שנחוץ.
האם יש איזו שהיא תוכנה שעדיפה (ע"י זה שהיא עושה באפרינג יותר טוב)? האם יש פרוטוקול יותר טוב שאפשר להשתמש בו?
בתודה מראש,
עידן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
רשת אלחוטים עלולה להיות בעייתי בשביל זה.
מספיק קצת הפרעות או קליטה בפחות מ-100% בשביל הפרעות.
פרוטוקולים מהירים יותר זה UP&P ו-NFS, אבל לא בטוח שזה יעזור.
כדאי לך לחשוב על רשת חוטית, ניוד באמצעות USB, או רשת אלחוטית בפרוטוקול N.
מספיק קצת הפרעות או קליטה בפחות מ-100% בשביל הפרעות.
פרוטוקולים מהירים יותר זה UP&P ו-NFS, אבל לא בטוח שזה יעזור.
כדאי לך לחשוב על רשת חוטית, ניוד באמצעות USB, או רשת אלחוטית בפרוטוקול N.
- le1982
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- שם מלא: le1982
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: מה הדרך הטובה ביותר לנגן במחשב מקומי סרט שנמצא במחשב מרו
אני מצליח לעבוד בצורה שתיארת בסדרות 720P, אבל זה מאד תלוי ביציבות ובעוצמת הקליטה של הרשל האלחוטית אצלך, לפני שעברתי לראוטר G של לינקסיס זה תמיד היה ניתקע, היום אני מצליח להריץ ישירות מהרשת.idanpptp כתב:היי,
בתודה מראש,
עידן...
חשוב מאד שהקודקים יהיו מותקנים כהלכה (כמו שמפורט כאן בפורום)
אבל כאמור כדי לא להסתבך עדיף לעבור לרשת N או לחוטית.