· הטענות בחו"ל הן שדווקא המסכים הקעורים של סדרת ה-C הם העדיפים מבחינת הסיכוי לתקלות והאחידות.jacko-il כתב:·......
ה- EG960Y כבר לא רלוונטית כיום.
מאז כבר הספיקו להוציא את ה- EG920Y העדכנית יותר וכיום כבר בסדרה החדשה של ה- C6 (ושאר החברים). בתכני FHD SDR ההבדלים יהיו די מינוריים (אבל קיימים. ממערכת הפעלה זרירה יותר ועד ליכולות פאנל טובות יותר, כמו אחידות סביב השחור, גאמוט צבע ועוד). ההבדלים המהותיים הם בתמיכה בכל מה שקשור ל- HDR.
אבל בכל מקרה, אני לא חושב שה- EG960Y רלוונטית כיום. צריך להיות עליה חתיכת הנחה/מבצע כדי להעדיף לרכוש אותה על פני הסדרה החדשה.
לגבי ההבדלים בין ה- B ל- C , כבר נכתב על זה רבות כאן ובלא מעט אתרי סקירות בעולם - ההבדלים הם פאנל קעור מול שטוח ותמיכה בתלת מימד. בשאר בפרמטרים המסכים דומים.
ה- E וה- G זה כבר סיפור אחר. הם גם שונים לגמרי מבחינה עיצובית וגם הצ'יפסט (ערכת שבבים / חומרה) של המסך (כרטיס המסך אם תרצה) שונה לגמרי. בנוסף, לדעתי (דגש על דעתי כי בניגוד לשאר הדברים שרשמתי לזה אין לי הוכחות) הפאנלים המגיעים ל- E ול- G עוברים מיון קפדני יותר ונבחרים אלו שעוברים בדיקות מחמירות יותר....
יש סיכוי לארגן רכישה קבוצתית ל LG B6 55/65 [עדכון: יש הנחות]
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8629
- נתן תודות: 1401 פעמים
- קיבל תודות: 335 פעמים
·rgulian כתב:הדגם שאני רוצה זה UH.........
מן הסתם.
אבל חוששני שתצטרך לשלם עליו מחיר מלא
65UH651Y משתתף במבצע
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
@קרמריקה
·
לא הבנתי מהן הטענות. אתה אומר שטענות אומרות שסדרת C עדיפה מבחינת אחידות ותקלות. ניתן להבין מזה בדיוק שני דברים הופכיים אחד לשני, אז אשמח אם תבהיר. כמו כן, אשמח אם תפרט על הטענות הללו ומי העלה אותן והיכן. לא יצא לי לקרוא טענות כאלה (לכאן או לכאן). כל הביקורות מצביעות על כך שה- B וה- C דומות כמעט לחלוטין.
@Grappa
לא ברור לי איך לא היה מובן מהפוסט הקודם, אך בכל זאת אחדד - ה EG920 כבר לא רלוונטית כיום. זה המשפט הראשון שרשמתי. מה השוואה בינה למה שנמכר היום משנה בכלל? אולי תחדד..
·
לא הבנתי מהן הטענות. אתה אומר שטענות אומרות שסדרת C עדיפה מבחינת אחידות ותקלות. ניתן להבין מזה בדיוק שני דברים הופכיים אחד לשני, אז אשמח אם תבהיר. כמו כן, אשמח אם תפרט על הטענות הללו ומי העלה אותן והיכן. לא יצא לי לקרוא טענות כאלה (לכאן או לכאן). כל הביקורות מצביעות על כך שה- B וה- C דומות כמעט לחלוטין.
@Grappa
לא ברור לי איך לא היה מובן מהפוסט הקודם, אך בכל זאת אחדד - ה EG920 כבר לא רלוונטית כיום. זה המשפט הראשון שרשמתי. מה השוואה בינה למה שנמכר היום משנה בכלל? אולי תחדד..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
· בפורומים שאני בטוח שאתה מכיר טוב יותר ממני, הקונצזנוס שם למיטב הבנתי (מתוך קריאה של כמעט כל פוסט בנושא) היא שהמסכים הקעורים עדין נחשבים לקניה בטוחה יותר בהשוואה לדגמי B (שזה ברור) אבל גם בהשוואה ל-E ו-G היקרות יותר.jacko-il כתב:@קרמריקה
·
@Grappa
לא ברור לי איך לא היה מובן מהפוסט הקודם, אך בכל זאת אחדד - ה EG920 כבר לא רלוונטית כיום. זה המשפט הראשון שרשמתי. מה השוואה בינה למה שנמכר היום משנה בכלל? אולי תחדד.....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

שוב, רשמתי גם קודם - לא יצא לי להתקל בדעות כאלה, אשמח אם תפנה עם קישורים..
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2470
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 374 פעמים
@jacko-il
·
מתנצל על החפירה ותודה על התשובות.
המשפט הראשון שרשמת היה"
"ה- EG960Y כבר לא רלוונטית כיום."
960!
בנוסף ציינת
"מאז כבר הספיקו להוציא את ה- EG920Y"
920
שאלתי לגבי ה 920 שהספיקו להוציא מאז, האם גם היא לא רלוונטית?
·
מתנצל על החפירה ותודה על התשובות.
המשפט הראשון שרשמת היה"
"ה- EG960Y כבר לא רלוונטית כיום."
960!
בנוסף ציינת
"מאז כבר הספיקו להוציא את ה- EG920Y"
920
שאלתי לגבי ה 920 שהספיקו להוציא מאז, האם גם היא לא רלוונטית?
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Grappa
·
כן, אותה תשובה.
אין סיבה לקנות כיום את ה- EG920 על פני הסדרות החדשות למעט סיבה כמו הנחה סופר משמעותית. היכולות של הסדרות החדשות טובות יותר מהסדרות הישנות. SIMPLE AS THAT.
·
כן, אותה תשובה.
אין סיבה לקנות כיום את ה- EG920 על פני הסדרות החדשות למעט סיבה כמו הנחה סופר משמעותית. היכולות של הסדרות החדשות טובות יותר מהסדרות הישנות. SIMPLE AS THAT.
לא הבנתי איפה יש פה הנחה של BLACK FRIDAY בחיפוש מהיר בזאפ לדגם B6
המחיר מתחיל ב9800 ועוד עם אחריות ח.י
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=930820
המחיר מתחיל ב9800 ועוד עם אחריות ח.י
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=930820
·איזה הזמנת ובכמה רכשת ?wegabi כתב:לאחר צפיה נוספת במגוון מסכים זה לצד זה, מבחינתי לפחות הדילמה נפתרה.
אני אחיה בשלום עם 55 כל עוד הפער באיכות התמונה הוא כה גדול.
הוזמנה OLED מפיוצ'ר...
ובכללי לכולם -
בקרוב (בתקווה שהכל יעבור בשלום במכס) מגיע אליי ה PS4 PRO ובלי קשר גם הגיע הזמן להתחדש (כיום יש לי את הC7000 של סמסונג
) באיזו טלוויזית 4K. על איזו טלוויזיה תמליצו לי בסכום של 10K ? כיום יש לי 46 אינץ' וזה מספק אותי אבל אם בתקציב הזה יש משהו יותר גדול אני לא אתנגד מדי
כמובן שחשוב לי שיהיה 4K וHDR
תודה רבה