יש סיכוי לארגן רכישה קבוצתית ל LG B6 55/65 [עדכון: יש הנחות]
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
אני עדיין לא יכול לחשוף כלום, אבל יש לכם למה לצפות ב-OLED גם השנה, גם בגזרת דגמי ה- 4k , ולא רק ב-55"
בקבוצת ח.י. נחגוג את ה Black Friday & Cyber Mondey בין התאריכים 21.11 עד 28.11 כולל.
מי שבאמת רציני ורוצה יותר מידע, מוזמן לפנות בפרטי ואשתדל לענות בהקדם.
בקבוצת ח.י. נחגוג את ה Black Friday & Cyber Mondey בין התאריכים 21.11 עד 28.11 כולל.
מי שבאמת רציני ורוצה יותר מידע, מוזמן לפנות בפרטי ואשתדל לענות בהקדם.
- keyser
- עוסק בתחום

הנה זה בא חברים יקרים.
מבצע בלאק פריידיי & סייבר מאנדיי שלנו, החל ממחר 21.11 ועד 28.11 כולל, או עד גמר המלאי...
בגזרת ה OLED המבצעים העיקריים הם:
55B6 במחיר 9,990 ש"ח.
55C6 במחיר 12,990 ש"ח.
65B6 במחיר 18,990 ש"ח.
65C6 במחיר 19,990 ש"ח.
ניתן להשיג החל ממחר אצל המשווקים הנבחרים, והחל מהיום בחצות באתרי הסחר הזריזים
אולסייל, לאסט פרייס, וואלה שופס, פי אלף, הייטק זון ועוד.
תתחדשו ותהנו
תמונות...
מבצע בלאק פריידיי & סייבר מאנדיי שלנו, החל ממחר 21.11 ועד 28.11 כולל, או עד גמר המלאי...
בגזרת ה OLED המבצעים העיקריים הם:
55B6 במחיר 9,990 ש"ח.
55C6 במחיר 12,990 ש"ח.
65B6 במחיר 18,990 ש"ח.
65C6 במחיר 19,990 ש"ח.
ניתן להשיג החל ממחר אצל המשווקים הנבחרים, והחל מהיום בחצות באתרי הסחר הזריזים
תתחדשו ותהנו
תמונות...
- AviadGabay
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
@keyser
·במילה אחת. אכזבה. בארה"ב 65 אינץ עולה 1000 שח אחרי מס. פה כמעט פי 2. חבל זה פספוס של ח.י. כנראה שנלך על סמסונג.
·במילה אחת. אכזבה. בארה"ב 65 אינץ עולה 1000 שח אחרי מס. פה כמעט פי 2. חבל זה פספוס של ח.י. כנראה שנלך על סמסונג.
- keyser
- עוסק בתחום

גם אם תקנה סמסונג, אני הכי מאחל לך שתתחדש ותהנהAviadGabay כתב:@keyser
·במילה אחת. אכזבה. בארה"ב 65 אינץ עולה 1000 שח אחרי מס. פה כמעט פי 2. חבל זה פספוס של ח.י. כנראה שנלך על סמסונג....
נערך לאחרונה על ידי keyser ב 20/11/2016 22:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviadGabay
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
@keyser
·באופן עקרוני לא הייתי מגיב בד"כ. חשוב להבין את הפרופורציות. גם אם ח.י לא מרוויחה הרבה, עדין 19,000 על 65 אינץ לדגם b זה מה שהייתי משלם לפני בלק פריידי ב p1000. כך שבשורה אמיתית ומבצע אמיתי אין פה. (לעומת שנה שעברה על דגם 55 אינץ). מפרגן ל oled של LG. אבל המחיר בארץ מצחיק גם אחרי שיטת המיסוי על טלויזיות בגודל 55 אינץ. במחיר טוב לא היתי חושב פעמים בהשוואה לסמסונג, אבל המחיר עדין לא תחרותי מספיק לצערי.... ולא אשב על הגדר ואמתין עד שיתאים לי המחיר.
שלא תבין אותי לא נכון, אולי האכזבה שלי כי שנה שעברה באמת היה מבצע מדהים, והשנה פשוט לא.
·באופן עקרוני לא הייתי מגיב בד"כ. חשוב להבין את הפרופורציות. גם אם ח.י לא מרוויחה הרבה, עדין 19,000 על 65 אינץ לדגם b זה מה שהייתי משלם לפני בלק פריידי ב p1000. כך שבשורה אמיתית ומבצע אמיתי אין פה. (לעומת שנה שעברה על דגם 55 אינץ). מפרגן ל oled של LG. אבל המחיר בארץ מצחיק גם אחרי שיטת המיסוי על טלויזיות בגודל 55 אינץ. במחיר טוב לא היתי חושב פעמים בהשוואה לסמסונג, אבל המחיר עדין לא תחרותי מספיק לצערי.... ולא אשב על הגדר ואמתין עד שיתאים לי המחיר.
שלא תבין אותי לא נכון, אולי האכזבה שלי כי שנה שעברה באמת היה מבצע מדהים, והשנה פשוט לא.
- keyser
- עוסק בתחום

באהבה איש יקר.AviadGabay כתב:@keyser
שלא תבין אותי לא נכון, אולי האכזבה שלי כי שנה שעברה באמת היה מבצע מדהים, והשנה פשוט לא....
הכל באהבה. רק אל תטעה בבקשה.
במקרה את העלויות של פי אלף אני קובע. לא היית משלם לפני הבלאק פריידיי 19,000 ש"ח, אלא אם הם מחליטים להפסיד עליך הרבה כסף, והם בדרך כלל לא...
כל אחד ושיקוליו, הכל לגיטימי. רק בוא נשמור על פרופורציות.