אם גאודלוק שחקן או לא נדע בהמשך. אני עוד לא הבנתי אם הוא יודע לעשות הגנה וגם אם כן, נהריה זה לא הברומטר.הקרנף כתב:משחק פשוט משוגע. מכבי חזרו מהקבר.
גאודלוק חתיכת שחקן, סוג של רוצ'סטי שחור (מבחינת סגנון משחק, לא צבע). שוטר חסר רחמים, עם חדירה ואתלטיות.
הבעיה העיקרית של מכבי, היא הפציעות, שפיני רמז שהיא באשמת המאמן (יותר מדי אימונים), אבל זה סתם כי הוא מת לחזור לאמן במכבי ולא אוהב את ארז.
לא יכול להיות שכל עונה, כבר כמה שנים, שחקנים של מכבי נפצעים בפציעות מפגרות. זה נטו אחריות של הצוות הרפואי הלא ממש מקצועי של מכבי ברשות פנאן ג'וניור.
בעיה נוספת, אלכסנדר, שחקן שמשחק רק בצד אחד של המגרש ומראה אדישות למשחק, מה שמרתיח את המאמן.
אייברסון, עשה שטויות אתמול, וגם הוא עצבן את המאמן.
מקל לא בעניינים ונראה מאוד כבוי. איפה השחקן שהגיע בסוף שנה שעברה? כרגע בר טימור עדיף עליו (וזה לא כי טימור תותח).
מעבר לזה, כל השחקנים במכבי, למעט אוחיון ווימס לא שומרים גדולים בלשון המעטה. איפה שחקנים כדגומאת דרק שארפ ונדב הנפלד, שהלחם והחמאה שלהם היה ההגנה? ההגנה של מכבי יותר מחוררת מגבינה צהובה....
ווימס שחקן הגנה טוב? אני עוד לא הגעתי למסקנה הזאת.
מה שכן, לשניהם יש moves מהסרטים. לגאודלוק היו כמה הטעיות אתמול שחבל על הזמן.
לי כבר נמאס לדבר על מקל. יש לי ויכוח של שנים עם בן דוד שלי לגביו בכלל וכהשוואה לאוחיון. מה שמעניין זה שכל אחד שאני מדבר איתו על מקל טוען שהוא לא שחקן ובן דוד שלי טוען שכל מי שהוא מדבר איתם טוענים שהוא שחקן טוב מאוד. לפעמים נראה לי כאילו שאנחנו חיים ביקומים מקבילים
אלכסנדר זה אלכסנדר. שחקן משלים למשימות מיוחדות. אף אחד לא בנה עליו לככב בחמישיה. מה שיותר מדאיג זה צירבס שמרגע לרגע נראה כאילו שההכנה היתה בעצם... הכנה?
יכול להיות שהצוות המקצועי הוא זה שאשם בפציעות אבל יכול להיות גם שהשחקנים לא סתם היו מציאה מבחינה כספית (כמובן יחסית לגדולות של אירופה).