מכבי תל אביב בכדורסל
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
אם כבר הרמת להנחתה אז... למי אכפת ממכבי??? 
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
זה שרשור רק לאוהדי מכבי? אם כן אז צריך להבהיר זאת מראש... 
בתכלס מאלט מציג מספרים לא רעים בכלל ביורוליג, לא יודע איך הוא בתור עושה משחק, כנראה לא ישחק ביום ראשון אז נמתין לשלישי באדריאטית.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2011
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2011
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
ברכות על השירשור. מי שמכבי לא מעניינת אותו, אכן לא צריך להכנס לפה או שיפתח שירשור השמצות נגד מכבי. אני בטוח שלא מעט יכנסו לשם. אני יודע שאני לא 
כרגע נראה שמאלט זה טעות. ראיתי שני משחקים שלו ורכז הוא ממש לא. מייצר נקודות? יש את לנגפורד שעושה את זה דיי טוב לאחרונה. אני אישית לא אוהב שחקנים כאלה. הם סוליסטים ופוגעים בבטחון של שאר השחקנים. בשחקנים כאלה צריך להשתמש כמו שמשתמשים באנדרסון בברצלונה. שחקן שעולה מהספסל כדי לייצר כמה נקודות כשהכל תקוע. גביע לוקחים במשחק קבוצתי. בטח ובטח כשאתה נחות בעשרות מיליונים בתקציב מהמתחרות שלך.
בשבועות האחרונים לנגפורד איזן את המשחק שלו. הוא מוסר יותר ופחות הולך לבד. אם גם אצל מאלט יצליחו לייצר איזון כזה, מכבי בדרך הנכונה.
לגבי ההגרלה, ממש לא אכפת לי את מי נקבל רק שלא ניפול על השילוב הקטלני של ברצלונה\צסק"א בבית והצטלבות עם הבית של ברצלונה\צסק"א.
כל דבר אחר אני מהמר שמכבי יגיעו לפיינל פור.
כרגע נראה שמאלט זה טעות. ראיתי שני משחקים שלו ורכז הוא ממש לא. מייצר נקודות? יש את לנגפורד שעושה את זה דיי טוב לאחרונה. אני אישית לא אוהב שחקנים כאלה. הם סוליסטים ופוגעים בבטחון של שאר השחקנים. בשחקנים כאלה צריך להשתמש כמו שמשתמשים באנדרסון בברצלונה. שחקן שעולה מהספסל כדי לייצר כמה נקודות כשהכל תקוע. גביע לוקחים במשחק קבוצתי. בטח ובטח כשאתה נחות בעשרות מיליונים בתקציב מהמתחרות שלך.
בשבועות האחרונים לנגפורד איזן את המשחק שלו. הוא מוסר יותר ופחות הולך לבד. אם גם אצל מאלט יצליחו לייצר איזון כזה, מכבי בדרך הנכונה.
לגבי ההגרלה, ממש לא אכפת לי את מי נקבל רק שלא ניפול על השילוב הקטלני של ברצלונה\צסק"א בבית והצטלבות עם הבית של ברצלונה\צסק"א.
כל דבר אחר אני מהמר שמכבי יגיעו לפיינל פור.
מכבי מול ברצלונה, קאנטו וז'לגיריס...לא בית קל, אבל יכל להיות הרבה יותר גרוע. קאנטו וז'לגיריס הן יריבות קלות יחסית.
בהצלבה מכבי כנראה תשחק מול פנתינאייקוס. סדרה שתהיה כנראה ללא בתיות (אלא אם מכבי עוברת את בארסה בבית)
בהצלבה מכבי כנראה תשחק מול פנתינאייקוס. סדרה שתהיה כנראה ללא בתיות (אלא אם מכבי עוברת את בארסה בבית)
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
עד ההגרלה, לא היה אכפת לי את מי מכבי תקבל בשלב הבתים השני כל עוד היא לא תצטרך להצטלב עם בית שצסק"א\ברצלונה יהיו ראשונות בו. היום הבנתי ששום דבר חוץ מלהיות בדרג הראשון הוא לא מצב טוב. סביר להניח שנקבל את פאנא בהצלבה אבל מישהו מוכן להתחייב לי פה שלקבל את סיינה היה עדיף? לא ברור.
נקווה לטוב
נקווה לטוב