מכבי תל אביב בכדורסל

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2443
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שרשור שלא נקרא #121 

אין ציפיות, אבל גם שאין ציפיות, מצפים לראות משחק כדורסל ולא טיילת\משחק חד צדדי

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7982
נתן תודות: 320 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שרשור שלא נקרא #122 

אתמול ללא ספק פאנא ניצחה את מכבי ולא אובראדוביץ' את בלאט. קשה לי להאמין שהמשחק מחר יהיה דומה למשחק היום. לדעתי יהיה יותר צמוד ואז באמת אובראדוביץ ינצח את בלאט בניהול משחק מבריק בסופו.
סמית אכן הפתיע לטובה אפילו אותי. היה ממש טוב בשני צידי המשחק. לנגפורד עשה מה שיכל וכל שאר השחקנים חלו במחלת העונה הזאת.
כששחקנים בעלי יכולת אישית טובה מתבלטים, השחקנים הקבוצתיים נעלמים (בלו, פניני ,אליהו והנדריקס). סופו כבר לא מה שהיה ואף שמעתי היום שדיי נסגרו על כך שהוא לא ימשיך בעונה הבאה. גיימס, יחסית אליו, לא היה רע אבל גם בטח לא היה טוב.

בקיצור, את פאנא מנצחת קבוצה ולא אוסף שחקנים, מה שמאוד בלט העונה במשחקים של מכבי.

הייתי מעדיף שמכבי יפסידו ב 40. אולי זה היה מרדים את פאנא ומותיר איזשהו סיכוי (כמו שנה שעברה בהתמודדות בין סיינה לאולימפיאקוס) אבל מי כמו השועל הגדול, אובראדוביץ', יתן לכזאת טעות לקרות. רב וחצי בסוף הוא שיחק בהילוך שני וכך שמר את הרעב אצל השחקנים שלו למשחק השני שבו כנראה תוכרע הסדרה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #123 

אוי מכבי, 2 התקפות אחרונות לא מגיעים למצב קליעה

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5877
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 296 פעמים

שרשור שלא נקרא #124 

והם מנצחים!!! :))

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שרשור שלא נקרא #125 

אךךךךךךך כמה אושר!!!! כולי מזיע מהלחץ :)
משחק ענק של שתי הקבוצות!!!

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #126 

(Y) (Y) 8O

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 670
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #127 

(Y) :D (Y)

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 10116
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #128 

טוב - המשחק הזה הוכיח דבר אחד באופן חד משמעי -
העונה - אני המנחוס של מכבי!

כשאני רואה משחקים - מכבי מפסידה.
כשאני לא רואה - היא מנצחת.
כשאני רואה בהפסקות - בדיוק כשאני הולך לקחת משהו לאכול / שירותים / בודק מייל, מכבי סוגרת פיגור / פותחת יתרון וכו'.

היום, החלטתי לא לראות את המשחק, לא להתעדכן וכו'.
חברים שלי והמשפחה לא ממש עזרו לי (SMSים וכו'), אבל עמדתי בזה - ולראיה... מכבי ניצחו.

מישהו יודע אם משודר מתישהו בסופ"ש שידור חוזר?!

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #129 

uriler כתב:טוב - המשחק הזה הוכיח דבר אחד באופן חד משמעי -

כשאני רואה בהפסקות - בדיוק כשאני הולך לקחת משהו לאכול / שירותים / בודק מייל, מכבי סוגרת פיגור / פותחת יתרון וכו'.

חברים שלי והמשפחה לא ממש עזרו לי (SMSים וכו'), אבל עמדתי בזה - ולראיה... מכבי ניצחו.

...
אני אוסר עליך לראות את המשחק השלישי :@

knazi פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3289
נתן תודות: 205 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שרשור שלא נקרא #130 

חחחחח אורי הרגת אותי..

טוב אני יתחיל במה שפתחתי אחריי המשחק הקודם, אני מוריד את הכובע בפניי סמית' וגם אוכל אותו, הוא גידל שני ביצים בדיוק בזמן הנכון שלו, משחק ענק שלו בשני צידי המגרש.

משחק ענק של מכבי, קצת קצת מזכיר את זה של נס ז'לגריס, אני עדיין בשוק מההחלטה של בלאט ללכת על סמית' בהתקפה האחרונה של המשחק אבל חוץ מזה ניהול מדהים של בלאט של המשחק, ולא יודע מה איתכם אני לא שמתי לב שיש מאמן בלתי מנוצח בצד השני.

ג'יימס שהיה לדעתי מהטובים גם במשחק הקודם היה טוב גם היום, רך מאוד אומנם אבל עושה את העבודה, כשהוא והנדריקס ביחד אין סיבה לאף אחד לעזוב את קלעי השלוש כי יש מטרייה לכל מה שמגיע לצבע.

סופו בסך הכל שיחק טוב בדקות שהיה, הראה הרבה לחימה ומאמץ, כרגיל עם המוטיבציה באות העברות המטופשות, כמובן שהגנה רפוייה שלו באמצע הרבע האחרון בחילוף על דיאמנטיטיס התחיל את החזרה של פאו למשחק.

פאפא יכול לעצבן בטירוף עם האיבודים חסריי ההיגיון שלו אבל אין מה לעשות יש בשחקן הזה משהו מיוחד. הרבה אומץ היה לבלאט ללכת איתו בדקות האחרונות במשחק טוב של אוחיון וזה השתלם לדעתי.

אוחיון עם משחק באמת מעולה כולל שתי שלשות חשיבות שתי חטיפות חשובות ניהול משחק טוב ובאמת משחק טוב, צריך ללמוד מתי להירגע ולא ללכת עם הראש בקיר מה שגרם לזה שבלאט הוציא אותו לכמה דקות להירגע.

לנגפורד במשחק שקט וטוב, תענוג לראות אותו משחק ככה.

מה אפשר להגיד על בלו? ווינר ענק, היה טוב לאורך רוב המשחק לטעמי, שתי השלושות בסוף פשוט נתנו למכבי את הניצחון.

מה אתם אומרים אליהו יהיה במכבי שנה הבאה?

משחק ענק! יהיה קשה לנצח עוד שניים ברצף גם אם זה בבית. לא יכול לחכות כבר למשחק הבא.

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 670
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #131 

מבחינה התקפית, ההוראה של בלאט לתקוף עם השחקן ששארס שומר עליו הייתה גאונית (כך בעיקר סמית עשה נקודת ברגעים שמכבי נתקעה) ומה שגרם לאוברדוביץ' לספסל את השארס ללא מעט (בהארכה ניסה לבטל את החסרון הזה ע"י שימוש בחילופי הגנה-התקפה עם שארס), אין הרבה שחקנים כמו דיוויד בלו, לא רואה אף אחד ממטר (יותר נכון מטווח NBA :) ), יוגב אוחיון - הפתעה העונה בגדול!!!.
בהגנה כאשר אתה עוצר את דיאמנטידיס ושארס או לפחות מוציא מהידיים שלהם את הכדור פנא הופכת לקבוצה בינונית, מכבי עשתה זאת הצלחה עם הרבה נחישות וחוכמה (אוחיון נצמד לדיאמנטידיס לתחתונים ושארס הושפע מהמאמץ ההגנתי שנאלץ לבצע).
בקיצור התבוסה המשחק הראשון, עשתה רק טוב למכבי והכניסה את השחקים לטירוף שהתבטא במשחק נשמה ורצון להוכיח שפער בין הקבוצות הוא לא 30-40 נקודות הפרש., עדיין הכל פתוח בשבוע הבא, כפי אמר עופר שלח, "פנא של העונה טובה יותר בחוץ מאשר בבית".
יאללה מכבי (Y) (Y) (Y)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #132 

Obi-Wan כתב:
uriler כתב:טוב - המשחק הזה הוכיח דבר אחד באופן חד משמעי -

...
אני אוסר עליך לראות את המשחק השלישי :@
...
אני אוסר עליך לראות את השידור החוזר!!!

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #133 

טוב אז גם אני חייב לסכם את הסדרה עד עתה.

לצופים\אוהדים יש נטיה לראות רק את שחקני ההתקפה הטובים. כך למשל נדב הנפלד לא קיבל קרדיט שנים עד שהכל לקלוע 8-10 נקודות למשחק.
דייויד בלא, בצדק לדעתי, נותן דקות גם לשחקנים שלא נותנים תפוקה התקפית בד"כ (סמית, יוגב, פניני ובורשטיין). אלו 4 שומרים ששומרים טוב גם ברמות הגבוהות ביותר באירופה. שניים מהם (יוגב וסמית) הוכיחו שגם התקפית יש להם מה לומר (סמית בשני המשחקים ויוגב אתמול). שמכבי של שאראס ופארקר לא טטעה אותכם, מאני טיים מנצחים בהגנה ולא בהתקפה!!!

יכול להיות שהיה נוחל לבלאט לוותר על המשחק ביום שלישי. כמה שאובראדוביץ' השתדל לא להביס בו ב 40 הפרש את מכבי, ההשפעה על השחקנים היתה מכרעת וראו את זה בכל מאבל על כל כדור אתמול.

בד"כ יש לי מועקה בלב כשמנצחים לאחר טעות שיפוט קריטית אבל השיפוט לכל אורך 45 הדקות היה מתחת לכל ביקורת לטובת קבוצת הבית (שימו לב למאזני העבירות וההליכות לקו) ככה שאני מרגיש שלם עם טעות השיפוט בסוף.

אין ספק שקשה לראות את מכבי מנצחת את שני המשחקים הבאים (פאנא זה לא טאו ואובראדוביץ' זה לא איבאנוביץ') ומשחק חמישי באואאקה יהיה קשה מנשוא אבל לפחות יש מה לראות

יאללה מכבי.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שרשור שלא נקרא #134 

ועבירה על הנדריקס לא הייתה רגע לפני הארכה?

kaplaey2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2207
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שרשור שלא נקרא #135 

רק על הנדריקס? 50% מהצעדים, 3 שניות, וה "מכות" לא שרקו שם...
מישהו רוצה שאני אתזכר אותו בקשר לעליה של הנדריקס לסל להטבעה לאחר כידרור?
עבירה ברורה ולא שרקו!

זה ידוע שביוון השופטים נותנים ליוונים "להרביץ" ביד אליהו הם יקבלו טונה של שריקות עם
צורת משחק כזה, ואל לנו לשכוח את אלמנט השיפוט הביתי שגם מהווה פקטור לא קטן ביד-נוקיהו.

בכל אופן זה קשה מאד אבל לא בלתי-אפשרי לנצח אותם פה פעמיים ולא לחזור למשחק חמישי ביוון.

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”