מכבי תל אביב בכדורסל

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7982
נתן תודות: 320 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שרשור שלא נקרא #1201 

רמי הדר עשה שינוי מדהים בקבוצה! הבעיה היא שבעונת יורוליג ארוכה צריך כל הזמן לשנות כי אחרת לומדים אותך. כמה ניסיון יש לרמי הדר כדי לשנות תוך כדי תנועה? אפס.
זה בדיוק מה שקורה למכבי במשחקים האחרונים ולא נראה כאילו היא בדרך לצאת מזה. האם יביאו מאמן בכיר במקום הדר? לא ברור.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #1202 

איפה ויצ'יץ?
הוא לא המנהל המקצועי בקבוצה?

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שרשור שלא נקרא #1203 

וואו, נגמרו לי המילים.
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #1204 

א. לשחרר את גאודלוק
ב. להחליף את הדר
ג. להחליף את ההנהלה

בסדר הזה...

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שרשור שלא נקרא #1205 

@kingikra
גאודלוק הוא השחקן האחרון שצריך לשחרר. מבין השחקנים, הייתי משחרר קודם כל את ווימס, שהיה מאחורי הפיטורים של אדלשטיין, מאבד מלא כדורים ונותן משחק סביר פעם ב4-5 משחקים.
גאודלוק כל משחק בא ומשחק טוב, פשוט צריך לאפס אותו ולבנות משחק קבוצתי סביבו בו הוא לא מכדרר אלא מקבל כדור אחרי חסימה לקאצ' אנד שוט, סטייל קורבר בNBA.
כנ"ל צירבס, לשחק נכון איתו, להכניס לו כדורים כמו שהיו עושים לסופו, משחקים בשבילו.
הדר התפטר, אז פחות משהו לעשות.
לפטר את אבי אבן, הנחש שאין לו אפילו הצלחה אחת וכל מה שיש לו זה קשרים ותחחכים.
אחרי זה, את וויצ'יץ שהיה שחקן גדול, אבל מנהל מקצועי הוא לא.
להביא מאמן מוערך בחוזה לשנתיים לפחות ולתת לו לעבוד בלי דרמה ובחישות מאחורי הקלעים.

הסיכוי ש50% מזה יעשה שואף לאפס ולכן אני בסוג של יאוש מהקבוצה.
באמת שאני לא זוכר כזה מצב גרוע ואני התחלתי לאהוד את מכבי בימים שהיא לא הייתה מצליחה לעבור את ההצלבה, שהייתה משולה אז לטופ סיקסטין.
היו לה שחקנים בינונים ומטה, אבל הם היו לוחמים ונותנים הכל על המגרש, הרוח המכביסיטית שלא קיימת בהיכל מאז שבלאט עזב...

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #1206 

הקרנף

לקחת שני שחקנים שהיכולת ההגנתית שלהם שווה לאפס והפכת אותם לכוכבי הקבוצה.
בלי קשר למה שכתבתי בשורה הראשונה, כשרמי הדר נכנס לתפקיד, הוא המשיך את דרכו העלובה של אדלשטיין שניים - שלושה משחקים ואז נכנס לרצף נצחונות שהקבוצה שיחקה ממש טוב. לאחר אולימפיאקוס הקבוצה שוב חזרה לסורה עד שיא השפל אתמול בערב.
לגלות לך מי לא שיחק ברצף הנצחונות?... נראה לי שאתה יודע את התשובה.
קבוצת כוכבים, כישרונית ככל שתהיה, לא תצליח כשכל אחד עושה מה שהוא רוצה. אין שחקן באירופה שלא ניתן לעצור! גאודלוק הוא מלך העושים מה שהם רוצים. הוא מפרק את המשחק הקבוצתי של מכבי לחתיכות וגרוע מכך, מעלים את חבריו לקבוצה. אני חושב שההבדל בין ווימס של תחילת העונה ושל המשחקים האחרונים לבין ווימס של רצף הניצחונות זה בטחון וכשגאודלוק לא בתמונה הוא שופע בכזה ונראה אחרת לגמרי.
שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מת על שחקנים כמו ווימס אבל אין מה להשוות בינו לבין גאודלוק בצד ההגנתי ובעיקר בצד הקבוצתי.
צירבס לדעתי זה פלופ. לא יכול להיות שחקן ברמה כזאת (ובהתקפה אני יודע שהוא מוכשר בטירוף) שעוברים אותו כאילו הוא לא קיים ולא לוקח ריבאונדים.
מחליף אותו בתפקיד שחקן שלא רק שהוא לא ווייצ'יץ\באסטון\טרנס מוריס\נייט האפמן אלא אף שחקן דיי מוגבל שמזכיר מאוד את יניב גרין רק טיפה יותר מוכשר. עם הכשרון שלו ועם מחליף כזה הוא אמור לשלוט בעמדה ללא עוררין. אני מניח שמכבי גם בנו על זה.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #1207 

הנה עוד מישהו שחושב כמוני
eshed2.jpg
(42.97 KiB) הורד 7258 פעמים

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #1208 

kingikra כתב:לקחת שני שחקנים שהיכולת ההגנתית שלהם שווה לאפס והפכת אותם לכוכבי הקבוצה.
...
משחק כדורסל, הוא משחק לכאורה פשוט, לשים את הסל בכדור, או כמו שאומרים "פוט דה בול אין באסקט", השחקנים שיודעים לעשות את זה הכי טוב הם גאודלוק וצירבס.
מסביבם צריך לבנות קבוצה, שבה רכז ינהל את ההתקפה, ימסור אסיסטים לחברים וכו' ולא שהם ינסו לעשות מבצעי אחד על אחד.
כמו כן, סביב "חורים" הגנתיים כאלו, צריך שחקני הגנה טובים ושחקן 4 מגן טוב (מה שממש אין למכבי).

בלי קשר למה שכתבתי בשורה הראשונה, כשרמי הדר נכנס לתפקיד, הוא המשיך את דרכו העלובה של אדלשטיין שניים - שלושה משחקים ואז נכנס לרצף נצחונות שהקבוצה שיחקה ממש טוב. לאחר אולימפיאקוס הקבוצה שוב חזרה לסורה עד שיא השפל אתמול בערב.
...
ממש לא נכון, הוא זרק את כל מה שאדלשטיין לימד וניסה לפשט את התרגילים וזה בעיני ביזיון שאתה עוזר מאמן, לא עומד מאחורי המאמן הראשי ולא מאמין בכלל בשיטה שלו.
אם כבר, הנצחונות הראשונים, היו עוד חלק מהשיטה של אדלשטיין (כי קשה לשנות מהר הרגלים) בה הקבוצה הגיעה לסקור גבוה אבל התקשתה בהגנה.
אחרי כמה משחקים, ה"שיטה" של הדר התחילה להיראות, הסקור של הקבוצה ירד משמעותית וההגנה, אוי ההגנה.
וזה ממאמן שבא על טיקט של מאמן הגנה...

לגלות לך מי לא שיחק ברצף הנצחונות?... נראה לי שאתה יודע את התשובה.
...
אתה מוזמן לגלות לי. גאודלוק היה שותף מלא לנצחונות של מכבי, והם נבעו בעיקר מהתהלבות שאחרי החלפת מאמן שנעלמה די מהר...
חוץ מזה, אני טוען שלא משתמשים בשניהם נכון, זה עניין של שיטה ודרך של מאמן שלא הייתה למי שעמד על הקווים לפני זה.

קבוצת כוכבים, כישרונית ככל שתהיה, לא תצליח כשכל אחד עושה מה שהוא רוצה. אין שחקן באירופה שלא ניתן לעצור! גאודלוק הוא מלך העושים מה שהם רוצים. הוא מפרק את המשחק הקבוצתי של מכבי לחתיכות וגרוע מכך, מעלים את חבריו לקבוצה. אני חושב שההבדל בין ווימס של תחילת העונה ושל המשחקים האחרונים לבין ווימס של רצף הניצחונות זה בטחון וכשגאודלוק לא בתמונה הוא שופע בכזה ונראה אחרת לגמרי.
...
אני מסכים שא"א לתת לכל אחד לעשות מה שהוא רוצה, אבל אם כבר, ווימס הוא שחקן שלא בנוי על שטף קבוצתי, אלא על מהלכי אחד על אחד וזריקות משוגעות שלפעמים נכנסות ולפעמים לא. הוא מנסה לשחק סטייל לברון ג'יימס אבל הוא רחוק ממנו שנות אור.
דווקא את גאודלוק, אני כן רואה בשטף הקבוצתי.
תנסה לדמיין או לבדוק כמה סלים כל אחד עשה כתוצאה מאסיסטים ותראה שאני צודק (וזה כשאין שיטה ואין מאמן, עם מאמן טוב זה אמור להשתפר מאוד).

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מת על שחקנים כמו ווימס אבל אין מה להשוות בינו לבין גאודלוק בצד ההגנתי ובעיקר בצד הקבוצתי.
...
לא אמרתי שגאודולוק הוא שחקן הגנתי טוב, או אפילו סביר, אבל גם שארס לא היה שחקן הגנתי גדול ועדיין נחשב אחד השחקנים הכי טובים ששיחקו במכבי.
קבוצה אמורה להיות בנויה ככה שאחד מחפה על החסרונות של השני, אם אחד לא כל כך טוב בהגנה אבל טוב בהתקפה, אז הצמד שלו אמור לחפות עליו. לכן הציוות יוגב-גאודלוק עובד יחסית טוב. כנ"ל היה עובד ציוות של 4 הגנתי יחסית לצירבס...

צירבס לדעתי זה פלופ. לא יכול להיות שחקן ברמה כזאת (ובהתקפה אני יודע שהוא מוכשר בטירוף) שעוברים אותו כאילו הוא לא קיים ולא לוקח ריבאונדים.
...
אני עוד לא החלטתי סופית לגביו, גם אני מאוד מתעצבן מהשטויות שהוא עושה, עבירות מפגרות, הגנה שערורייתית ועוד, אבל אם תשווה את היחס שקיבל סופו, איך טיפלו בו בכפפות צמר, עבדו בשבילו ושמו לידו שחקן הגנתי, תבין שיש לו פונטיציאל גדול.
אגב, על סופו אמרו גם שהוא פלופ עד שהוא הגיע למכבי...
כנראה כמו רוב האנשים האנשים הגדולים, הוא די רגיש ונפגע מההורדה שלו לספספל והיחס אליו...

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #1209 

יש לי מה לענות על כל סעיף וסעיף אבל זה מתחיל להזכיר לי ויכוחים על ימין ושמאל בפוליטיקה. בחיים לא נשכנע אחד את השני וזה בסדר גמור!
מה שאני כן יכול להגיב עליו זה עובדות. הלכתי לבדוק את עצמי שוב לגבי נוכחותו של גאודלוק בשלושת הניצחונות.
בהפסד שלפניהם לפאנא הוא שיחק וקלע נקודה אחת פחות מווימס שהוביל את הקלעים. לאחר מכן בניצחונות על פנרבחצ'ה וקאזאן הוא היה פצוע ובנצחון על אולימפיאקוס הוא חזר מהפציעה אבל מיעט לשחק.
אחרי זה בהפסד לאפס הוא כבר שיחק את הדקות שלו ומכבי חזרה להראות רע.
לגבי מתי הדר ניצח ומתי הפסיד אז הוא אכן ניצח את גאלאטסראי וזלגיריס החלשות מאוד במשחקים לא טובים אבל מיד אח"כ הפסיד לברצלונה ולפאנא.
מבחינתי רצף הנצחונות לא כולל בתוכו את גאלא וזלגיריס. אלו היו נצחונות שהיו מנצחים גם בלי מאמן.

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #1210 

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 33219.html

"אגב, לפני שנתיים אבי אבן נסע כדי לראות את מקל ורוצ'סטי בניז'ני, וכבר אז הם דיברו בצורה חמה על המאמן"

אם הציטוט נכון, ולאבי אבן וניקולה יש יד ורגל במינוי, מכבי שוב הולכת ליפול בגדול השנה.
אני בכלל לא מדבר על ההתבזות שתהיה היום בהיכל.

כל עוד אבי אבן הסרטן נמצא במכבי, היא תמשיך לצלול עוד יותר ויש לה עוד הרבה לאן ליפול...

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #1211 

@kingikra
אז את מי צריך להעיף מהקבוצה (אם בכלל), את גאודלוק עם 19 נקודות או עאלק לברון גיימס עם 0 נקודות ו-7 איבודים כולל איבודים קריטיים ברגעים מכריעים בסוף?!
גם באיבודים אשם גאודלוק?

אני אגיד לך מי אשם- המאמן (לובין בסה"כ המשיך את "השיטה" של הדר), שלא נותן דקות למקל כי הוא מכדרר יותר מדי (להזכירך, מדובר ברכז), אבל עושה הנחות לפרימדונה ווימס שמכדרר ומאבד כל הזמן.
כנ"ל גאודלוק שמכדרר המון כצריך יותר לנצל אותו לקאצ' אנד שוט (והוא לפחות לא מאבד המון כדורים וקולע המון).

אגב, גאודלוק נתן עבודה לא רעה בכלל בהגנה כשהמון פעמים הלכו עליו וראית אותו מתרוצץ מצד לצד וברור שזה גם מאוד עייף אותו...

בכלל, מכבי הפתיעה אותי מאוד לטובה עם נחישות יחסית גבוה, אבל המאצ'אפ הברור בין המאמנים די הוכיח את עצמו, כשאיטודיס היה מוכן לזרוק את תוכנית המשחק שלו כשראה שלא הולך והושיב על הספספל את שחקני החמישיה שלא תפקדו וזרק את כל השחקנים שלו לראות מי יכול לתת תפוקה כבר ברבע הראשון.
אם הדר היה עושה את זה בבלגרד, אני חותם לך שלא היתה כזאת תבוסה.
כמו ישראלי מצוי, הדר (ולובין שהמשיך אותו) מקובע בעאלק שיטה שהביא מהבית ולא משנה אותה גם כשהיא לא מצליחה. אם הייתה שיטה לפחות הייתה לזה הצדקה, אבל בישראל כמו בישראל הכל זה ישראבלופ...

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שרשור שלא נקרא #1212 

אגודה גמורה

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #1213 

אומר ככה, ישבתי היום על הפרקט. הקבוצה גמורה. אהבתי מאוד לראות את השחקנים של צסק"א שלהבדיל ממכי אף אחד מהם לא כוכב אבל כולם יעילים וממושמעים.
גאודלוק? ווימס? זה לא הסטייל שלי. פחות מעניין אותי ההברקה בהתקפה או זה שקולע. יותר מעניין אותי שחקן ששומר כמו שצריך ובהתקפה כמו חיל, עושה בדיוק מה שהמאמן אומר לו לעשות. מבחינתי, ויטאלי פרידזון זה אליל. שחקנים שבלאט מעריך זה בדיוק השחקנים שלי.

קרנף,

אני לא יכול להתווכח מי היה טוב יותר במשחק הזה כי ברור שזה היה גאודלוק (אם אפשר לקרוא לזה טוב יותר) אבל מצד שני לובין אמר את זה הכי טוב שאפשר, אי אפשר לבוא בטענות לווימס. הוא עשה עבודה מצוינת בהגנה.

בגאטסקיס יכול להביא את מכבי לאליפות וגביע אבל לעלות לשלב הבא ביורוליג (זה הדבר היחיד שמעניין אותי) אני בספק.

miki775
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #1214 

kingikra כתב:אומר ככה, ישבתי היום על הפרקט. הקבוצה גמורה. אהבתי מאוד לראות את השחקנים של צסק"א שלהבדיל ממכי אף אחד מהם לא כוכב אבל כולם יעילים וממושמעים.
גאודלוק? ווימס? זה לא הסטייל שלי. פחות מעניין אותי ההברקה בהתקפה או זה שקולע. יותר מעניין אותי שחקן ששומר כמו שצריך ובהתקפה כמו חיל, עושה בדיוק מה שהמאמן אומר לו לעשות. מבחינתי, ויטאלי פרידזון זה אליל. שחקנים שבלאט מעריך זה בדיוק השחקנים שלי.

קרנף,

אני לא יכול להתווכח מי היה טוב יותר במשחק הזה כי ברור שזה היה גאודלוק (אם אפשר לקרוא לזה טוב יותר) אבל מצד שני לובין אמר את זה הכי טוב שאפשר, אי אפשר לבוא בטענות לווימס. הוא עשה עבודה מצוינת בהגנה.

בגאטסקיס יכול להביא את מכבי לאליפות וגביע אבל לעלות לשלב הבא ביורוליג (זה הדבר היחיד שמעניין אותי) אני בספק.
...
·
אליפות וגביע??
הגזמת..
ההשפלות רק התחילו
תתכונן..

miki775
טרול
טרול