מכבי תל אביב בכדורסל

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2443
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שרשור שלא נקרא #136 

פאנה לדעתי יותר מוכשרת ממכבי, אבל הניצחון הזה היה מתוק מדבש, לאור ההשפלה שהייתה ביום שלישי.

אני בהחלט לא אתאכזב אם מכבי לא תיקח את הסידרה שידה על העליונה אבל, כפי שציינתי, גם להפסד יש צורה ובטח לא כמו שהיה ביום שלישי.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #137 

איזה אוהדים אתם.....
איזה פסימיות......
אפשר לחשוב שפאנא זאת שיקגו בולס של ג'רדן....
כרגע היתרון בסדרה הוא של של מכבי ובהיכל הכל יכול לקרות....
המנצחת במשחק הבא לדעתי היא זאת שתעלה....
אני הולך עם מכבי....

אגב, עוד תצוגת שיפוט קטסטרופלית אתמול... ברור שבכל המשחק היו טעויות אבל אי שריקה לשאראס על
הזריקה האחרונה שלו זה בעיני דורש מכתב פיטורין... לא רוצה שופטים כאלה גם כאשר פעם ב הם שורקים בעדנו

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שרשור שלא נקרא #138 

אוהדים מציאותיים/ריאליים/אמיתיים/הגיונים/יודעים להודות שיש קבוצה מוכשרת יותר

תבחר.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7982
נתן תודות: 320 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שרשור שלא נקרא #139 

Almogc, אם לא ידעת, osherov, הוא מכביסט אמיתי. אופטימיסט בטירוף.
החיים שלי היו דבש אם הייתי חושב כמוהו. ישר כוח.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שרשור שלא נקרא #140 

אין קשר למכביסט אמיתי ולאופטימיות.
הלוואי שמכבי תיקח את הסידרה, תאמין לי שאני מייחל לזה לקרות ויש סיכוי נהדר.

אך עדיין, אומנם פאנה היא לא שיקגו כפי שתיארו אותה אך היא יותר כשרונית ומי שעקב אחר הקבוצה הזאת ראה שדווקא במשחקי חוץ, ידם על עליונה.

מקווה שהפוסטים הבאים יהיו אחרי שמכבי תנצח ביום שלישי (Y)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #141 

שלא תבין לא נכון, אני המרתי על סוויפ לפאנא ואחרי המשחק הראשון חשבתי שקיבלתי גושפנקא.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #142 

אגדות וגיבורים לא נוצרים כאשר הסיכוי נוטה לטובת הקבוצה שלך ואז אתה כצפוי מנצח!
האגדות נוצרות כאשר הכד הקטן מספיק לשמונה ימים שלמים!
כאשר מכבי מנצחת 78:77!
כאשר מכבי מבצעת את נס בדאלונה!
כאשר דרק שארפ מחזיר את מכבי של שאראס, פארקר ובאסטון הגדולים מהשאול לסל של אחד למליון!
על הניסים האלה אוהדי הספורט בעולם קמים בבוקר והולכים "לאהוד" את קבוצתן, כדי שיום אחד בעתיד הם יגידו שגם הם היו שם שגם הם האמינו בנס!

מכבי ביצעה נס מדהים במשחק השני, נס שיכנס להיסטוריה שלנו, וזה כנגד קבוצה עוצמתית בעידוד קהל מטורף של 20 אלף איש, וזה אחרי השפלה במשחק הראשון. חבר'ה, זה נעשה כנגד אלופת אירופה ועדין כולם פה סקפטים! בולשיט....אני לא קונה את זה שאוהד ספורט מאמין שהקבוצה שלו לא מנצחת. אני לא מאמין לזה שאוהדי הפועל כדורגל לדוגמא באמת מאמינים כל הזמן שאין להם סיכוי לנצח! בולשייט (הם סתאם מנסים לבדל את עצמם מהאחרים). כל אוהד ספורט מאמין, אפילו אם בסתר ליבו, שהקבוצה שלו מנצחת....זה מהות האוהד בעיני! כל מי שאומר אחרת בעיני הוא פשוט מסווה\מדחיק את האמת האמיתית הפנימית שלו בגלל החשש באכזבה!

מכבי דפקה את הייונים ביוון ועדיין אתם לא מאמינים....בדיוק כמו שלא האמנתם ששנה שעברה היה לנו סיכוי להגיע לגמר היורליג. ככה, בגלל משחק כמו שלשום, נוצרות אגדות.....והלוואי שעוד אחד בדרך.....אולי, יום אחד בעתיד מישהו ישאל אתכם איפה אתם הייתם כאשר מכבי העיפה את אלופת אירופה בשלב רבע הגמר אחרי תבוסה נוראית במשחק הראשון וכדאי לכם לא לענות לו "שת'אמת אתם לא האמנתם!"

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

שרשור שלא נקרא #143 

אחחחח.......איזה סופ"ש חלומי.....ביום רביעי נהייתי "חולה" לאחר המשחק הראשון.
ראיתי את השידור החוזר אולי 3-4 פעמים וכל פעם התרגשתי מחדש בשלשה האחרונה של בלו.

לא אחזור על מה שכבר נאמר, אבל זה המצב האופטימלי ביותר שיכולנו לקוות לו.(2-0 למכבי זה לא ממש ריאלי)

לדעתי יהיה טירוף בהיכל בשלישי ובחמישי(מזל שיש לי מנוי) ואם הפרוות והרולקסים יתנו תצוגה כמו בשנה שעבר נגד קאחה אני מאמין שאנחנו לוקחים אותם.
אם זה ילך למשחק 5 אני ממש לא אופטימי.

יאללה מכבי.....

נ.ב לאחר האזעקות במשחק שכמעט ורצתי לממ"ד בגללן :lol: (בכל זאת גר בדרום) צריך לגייס את רפי גינת למשחקים האלה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #144 

osherov כתב:אגדות וגיבורים לא נוצרים כאשר הסיכוי נוטה לטובת הקבוצה שלך ואז אתה כצפוי מנצח!
כאשר דרק שארפ מחזיר את מכבי של שאראס, פארקר ובאסטון הגדולים מהשאול לסל של אחד למליון!
על הניסים האלה אוהדי הספורט בעולם קמים בבוקר והולכים "לאהוד" את קבוצתן, כדי שיום אחד בעתיד הם יגידו שגם הם היו שם שגם הם האמינו בנס!

מכבי ביצעה נס מדהים במשחק השני, נס שיכנס להיסטוריה שלנו, וזה כנגד קבוצה עוצמתית בעידוד קהל מטורף של 20 אלף איש, וזה אחרי השפלה במשחק הראשון. חבר'ה, זה נעשה כנגד אלופת אירופה ועדין כולם פה סקפטים! בולשיט....אני לא קונה את זה שאוהד ספורט מאמין שהקבוצה שלו לא מנצחת. אני לא מאמין לזה שאוהדי הפועל כדורגל לדוגמא באמת מאמינים כל הזמן שאין להם סיכוי לנצח! בולשייט (הם סתאם מנסים לבדל את עצמם מהאחרים). כל אוהד ספורט מאמין, אפילו אם בסתר ליבו, שהקבוצה שלו מנצחת....זה מהות האוהד בעיני! כל מי שאומר אחרת בעיני הוא פשוט מסווה\מדחיק את האמת האמיתית הפנימית שלו בגלל החשש באכזבה!

מכבי דפקה את הייונים ביוון ועדיין אתם לא מאמינים....בדיוק כמו שלא האמנתם ששנה שעברה היה לנו סיכוי להגיע לגמר היורליג. ככה, בגלל משחק כמו שלשום, נוצרות אגדות.....והלוואי שעוד אחד בדרך.....אולי, יום אחד בעתיד מישהו ישאל אתכם איפה אתם הייתם כאשר מכבי העיפה את אלופת אירופה בשלב רבע הגמר אחרי תבוסה נוראית במשחק הראשון וכדאי לכם לא לענות לו "שת'אמת אתם לא האמנתם!"
...
צודק ועדיין אני אמשיך להנמיך ציפיות בדיוק בגלל מה שאמרת :-)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #145 

אריה, לא זכור לי שראיתי ממך כזה להט בקשר לריאל מדריד... :)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שרשור שלא נקרא #146 

osherov כתב:אגדות וגיבורים לא נוצרים כאשר הסיכוי נוטה לטובת הקבוצה שלך ואז אתה כצפוי מנצח!

...
מסכים , ועדיין אני מתקשה להאמין שאוברדוביץ לא ינצח משחק אחד לפחות בת''א .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

שרשור שלא נקרא #147 

יאללה איזה מתח.
מחכה כבר לצאת לכיוון ההיכל.

קבלו קליפ להיכנס לאוירה.

לדעתי זה משחק המפתח. מי שינצח היום יקח את הסידרה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #148 

וואי וואי נשבע לך שריגשת אותי עם הקליפ הזה , יש לי צמרמורת

טוב כבר הכנתי לי את כל המאזטים הבירות והשוטים החריפים לערב

אוברדוביץ הזה הורג אותי עם הפוזות שלו , והשריקות ללא אצבעות 8) וכו'.....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שרשור שלא נקרא #149 

משהו מוכן לוותר על הכרטיס שלו תמורת 1000 ש"ח ? :wink:

מבחינתי לשבת על המדרגות...

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #150 

איי יאי ...אני צופה בקליפ הזה שוב ושוב ואני אומר אין יותר מתוק מלנצח את אוברדוביץ .

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”