מכבי תל אביב בכדורסל
פאנה לדעתי יותר מוכשרת ממכבי, אבל הניצחון הזה היה מתוק מדבש, לאור ההשפלה שהייתה ביום שלישי.
אני בהחלט לא אתאכזב אם מכבי לא תיקח את הסידרה שידה על העליונה אבל, כפי שציינתי, גם להפסד יש צורה ובטח לא כמו שהיה ביום שלישי.
אני בהחלט לא אתאכזב אם מכבי לא תיקח את הסידרה שידה על העליונה אבל, כפי שציינתי, גם להפסד יש צורה ובטח לא כמו שהיה ביום שלישי.
איזה אוהדים אתם.....
איזה פסימיות......
אפשר לחשוב שפאנא זאת שיקגו בולס של ג'רדן....
כרגע היתרון בסדרה הוא של של מכבי ובהיכל הכל יכול לקרות....
המנצחת במשחק הבא לדעתי היא זאת שתעלה....
אני הולך עם מכבי....
אגב, עוד תצוגת שיפוט קטסטרופלית אתמול... ברור שבכל המשחק היו טעויות אבל אי שריקה לשאראס על
הזריקה האחרונה שלו זה בעיני דורש מכתב פיטורין... לא רוצה שופטים כאלה גם כאשר פעם ב הם שורקים בעדנו
איזה פסימיות......
אפשר לחשוב שפאנא זאת שיקגו בולס של ג'רדן....
כרגע היתרון בסדרה הוא של של מכבי ובהיכל הכל יכול לקרות....
המנצחת במשחק הבא לדעתי היא זאת שתעלה....
אני הולך עם מכבי....
אגב, עוד תצוגת שיפוט קטסטרופלית אתמול... ברור שבכל המשחק היו טעויות אבל אי שריקה לשאראס על
הזריקה האחרונה שלו זה בעיני דורש מכתב פיטורין... לא רוצה שופטים כאלה גם כאשר פעם ב הם שורקים בעדנו
אין קשר למכביסט אמיתי ולאופטימיות.
הלוואי שמכבי תיקח את הסידרה, תאמין לי שאני מייחל לזה לקרות ויש סיכוי נהדר.
אך עדיין, אומנם פאנה היא לא שיקגו כפי שתיארו אותה אך היא יותר כשרונית ומי שעקב אחר הקבוצה הזאת ראה שדווקא במשחקי חוץ, ידם על עליונה.
מקווה שהפוסטים הבאים יהיו אחרי שמכבי תנצח ביום שלישי
הלוואי שמכבי תיקח את הסידרה, תאמין לי שאני מייחל לזה לקרות ויש סיכוי נהדר.
אך עדיין, אומנם פאנה היא לא שיקגו כפי שתיארו אותה אך היא יותר כשרונית ומי שעקב אחר הקבוצה הזאת ראה שדווקא במשחקי חוץ, ידם על עליונה.
מקווה שהפוסטים הבאים יהיו אחרי שמכבי תנצח ביום שלישי
אגדות וגיבורים לא נוצרים כאשר הסיכוי נוטה לטובת הקבוצה שלך ואז אתה כצפוי מנצח!
האגדות נוצרות כאשר הכד הקטן מספיק לשמונה ימים שלמים!
כאשר מכבי מנצחת 78:77!
כאשר מכבי מבצעת את נס בדאלונה!
כאשר דרק שארפ מחזיר את מכבי של שאראס, פארקר ובאסטון הגדולים מהשאול לסל של אחד למליון!
על הניסים האלה אוהדי הספורט בעולם קמים בבוקר והולכים "לאהוד" את קבוצתן, כדי שיום אחד בעתיד הם יגידו שגם הם היו שם שגם הם האמינו בנס!
מכבי ביצעה נס מדהים במשחק השני, נס שיכנס להיסטוריה שלנו, וזה כנגד קבוצה עוצמתית בעידוד קהל מטורף של 20 אלף איש, וזה אחרי השפלה במשחק הראשון. חבר'ה, זה נעשה כנגד אלופת אירופה ועדין כולם פה סקפטים! בולשיט....אני לא קונה את זה שאוהד ספורט מאמין שהקבוצה שלו לא מנצחת. אני לא מאמין לזה שאוהדי הפועל כדורגל לדוגמא באמת מאמינים כל הזמן שאין להם סיכוי לנצח! בולשייט (הם סתאם מנסים לבדל את עצמם מהאחרים). כל אוהד ספורט מאמין, אפילו אם בסתר ליבו, שהקבוצה שלו מנצחת....זה מהות האוהד בעיני! כל מי שאומר אחרת בעיני הוא פשוט מסווה\מדחיק את האמת האמיתית הפנימית שלו בגלל החשש באכזבה!
מכבי דפקה את הייונים ביוון ועדיין אתם לא מאמינים....בדיוק כמו שלא האמנתם ששנה שעברה היה לנו סיכוי להגיע לגמר היורליג. ככה, בגלל משחק כמו שלשום, נוצרות אגדות.....והלוואי שעוד אחד בדרך.....אולי, יום אחד בעתיד מישהו ישאל אתכם איפה אתם הייתם כאשר מכבי העיפה את אלופת אירופה בשלב רבע הגמר אחרי תבוסה נוראית במשחק הראשון וכדאי לכם לא לענות לו "שת'אמת אתם לא האמנתם!"
כאשר דרק שארפ מחזיר את מכבי של שאראס, פארקר ובאסטון הגדולים מהשאול לסל של אחד למליון!
על הניסים האלה אוהדי הספורט בעולם קמים בבוקר והולכים "לאהוד" את קבוצתן, כדי שיום אחד בעתיד הם יגידו שגם הם היו שם שגם הם האמינו בנס!
מכבי ביצעה נס מדהים במשחק השני, נס שיכנס להיסטוריה שלנו, וזה כנגד קבוצה עוצמתית בעידוד קהל מטורף של 20 אלף איש, וזה אחרי השפלה במשחק הראשון. חבר'ה, זה נעשה כנגד אלופת אירופה ועדין כולם פה סקפטים! בולשיט....אני לא קונה את זה שאוהד ספורט מאמין שהקבוצה שלו לא מנצחת. אני לא מאמין לזה שאוהדי הפועל כדורגל לדוגמא באמת מאמינים כל הזמן שאין להם סיכוי לנצח! בולשייט (הם סתאם מנסים לבדל את עצמם מהאחרים). כל אוהד ספורט מאמין, אפילו אם בסתר ליבו, שהקבוצה שלו מנצחת....זה מהות האוהד בעיני! כל מי שאומר אחרת בעיני הוא פשוט מסווה\מדחיק את האמת האמיתית הפנימית שלו בגלל החשש באכזבה!
מכבי דפקה את הייונים ביוון ועדיין אתם לא מאמינים....בדיוק כמו שלא האמנתם ששנה שעברה היה לנו סיכוי להגיע לגמר היורליג. ככה, בגלל משחק כמו שלשום, נוצרות אגדות.....והלוואי שעוד אחד בדרך.....אולי, יום אחד בעתיד מישהו ישאל אתכם איפה אתם הייתם כאשר מכבי העיפה את אלופת אירופה בשלב רבע הגמר אחרי תבוסה נוראית במשחק הראשון וכדאי לכם לא לענות לו "שת'אמת אתם לא האמנתם!"
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
אחחחח.......איזה סופ"ש חלומי.....ביום רביעי נהייתי "חולה" לאחר המשחק הראשון.
ראיתי את השידור החוזר אולי 3-4 פעמים וכל פעם התרגשתי מחדש בשלשה האחרונה של בלו.
לא אחזור על מה שכבר נאמר, אבל זה המצב האופטימלי ביותר שיכולנו לקוות לו.(2-0 למכבי זה לא ממש ריאלי)
לדעתי יהיה טירוף בהיכל בשלישי ובחמישי(מזל שיש לי מנוי) ואם הפרוות והרולקסים יתנו תצוגה כמו בשנה שעבר נגד קאחה אני מאמין שאנחנו לוקחים אותם.
אם זה ילך למשחק 5 אני ממש לא אופטימי.
יאללה מכבי.....
נ.ב לאחר האזעקות במשחק שכמעט ורצתי לממ"ד בגללן
(בכל זאת גר בדרום) צריך לגייס את רפי גינת למשחקים האלה.
ראיתי את השידור החוזר אולי 3-4 פעמים וכל פעם התרגשתי מחדש בשלשה האחרונה של בלו.
לא אחזור על מה שכבר נאמר, אבל זה המצב האופטימלי ביותר שיכולנו לקוות לו.(2-0 למכבי זה לא ממש ריאלי)
לדעתי יהיה טירוף בהיכל בשלישי ובחמישי(מזל שיש לי מנוי) ואם הפרוות והרולקסים יתנו תצוגה כמו בשנה שעבר נגד קאחה אני מאמין שאנחנו לוקחים אותם.
אם זה ילך למשחק 5 אני ממש לא אופטימי.
יאללה מכבי.....
נ.ב לאחר האזעקות במשחק שכמעט ורצתי לממ"ד בגללן
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
צודק ועדיין אני אמשיך להנמיך ציפיות בדיוק בגלל מה שאמרתosherov כתב:אגדות וגיבורים לא נוצרים כאשר הסיכוי נוטה לטובת הקבוצה שלך ואז אתה כצפוי מנצח!
מכבי דפקה את הייונים ביוון ועדיין אתם לא מאמינים....בדיוק כמו שלא האמנתם ששנה שעברה היה לנו סיכוי להגיע לגמר היורליג. ככה, בגלל משחק כמו שלשום, נוצרות אגדות.....והלוואי שעוד אחד בדרך.....אולי, יום אחד בעתיד מישהו ישאל אתכם איפה אתם הייתם כאשר מכבי העיפה את אלופת אירופה בשלב רבע הגמר אחרי תבוסה נוראית במשחק הראשון וכדאי לכם לא לענות לו "שת'אמת אתם לא האמנתם!"...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
מסכים , ועדיין אני מתקשה להאמין שאוברדוביץ לא ינצח משחק אחד לפחות בת''א .osherov כתב:אגדות וגיבורים לא נוצרים כאשר הסיכוי נוטה לטובת הקבוצה שלך ואז אתה כצפוי מנצח!
מכבי דפקה את הייונים ביוון ועדיין אתם לא מאמינים....בדיוק כמו שלא האמנתם ששנה שעברה היה לנו סיכוי להגיע לגמר היורליג. ככה, בגלל משחק כמו שלשום, נוצרות אגדות.....והלוואי שעוד אחד בדרך.....אולי, יום אחד בעתיד מישהו ישאל אתכם איפה אתם הייתם כאשר מכבי העיפה את אלופת אירופה בשלב רבע הגמר אחרי תבוסה נוראית במשחק הראשון וכדאי לכם לא לענות לו "שת'אמת אתם לא האמנתם!"...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

וואי וואי נשבע לך שריגשת אותי עם הקליפ הזה , יש לי צמרמורת
טוב כבר הכנתי לי את כל המאזטים הבירות והשוטים החריפים לערב
אוברדוביץ הזה הורג אותי עם הפוזות שלו , והשריקות ללא אצבעות
וכו'.....
טוב כבר הכנתי לי את כל המאזטים הבירות והשוטים החריפים לערב
אוברדוביץ הזה הורג אותי עם הפוזות שלו , והשריקות ללא אצבעות
- bossgt6
- חבר מביא חבר

איי יאי ...אני צופה בקליפ הזה שוב ושוב ואני אומר אין יותר מתוק מלנצח את אוברדוביץ .