לה ליגה 2013-2014

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שרשור שלא נקרא #1426 

לצערי היינו ונרטבנו והתקררנו...
מבחינת כדורגל, פער רמות תהומי ביננו לבין ק״ש (שהיא אחת האהובות עלי בכדורגל בישראל)

מבחינת תפאורה וצבע, יש לנתניה במה להתגאה, בעלים חדשים, איצטדיון מדהים, אני מקווה שנבנה פה משהו טוב לשנים הבאות .....

לעניין הלה ליגה,
אם ברצלונה תיקח את הליגה, זו תהיה האליפות הכי מגעילה ולא הוגנת, לא שזה יעניין מישהו, לריאל בוודאי שלא מגיע אחרי תצוגות הנפל בשבועיים האחרונים ובעיקר ההפסד ההוא לסביליה.....

באסה

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1193
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #1427 

תמיד אמרתי שריאל לא תיקח אליפות השנה.
ואם אתלטיקו לא תיקח, היא יכולה לבוא בטענות רק לעצמה, כי ברצלונה לא יותר טובה ממנה.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שרשור שלא נקרא #1428 

taoyossi כתב:

לעניין הלה ליגה,
אם ברצלונה תיקח את הליגה, זו תהיה האליפות הכי מגעילה ולא הוגנת, לא שזה יעניין מישהו, לריאל בוודאי שלא מגיע אחרי תצוגות הנפל בשבועיים האחרונים ובעיקר ההפסד ההוא לסביליה.....

באסה
...
הפוך גוטה הפוך

אם ריאל תיקח אליפות (ומזל שהיא לא) זו תהיה האליפות הכי מגעילה ולא הוגנת - הוציאה נקודה אחת מתוך 12 בארבעת המשחקים מול בארסה ואתלטיקו.
אם בארסה תזכה באליפות זה יהיה אחרי שהוציאה 6 נקודות מריאל ו 4 מאתלטיקו.

ריאל הפסידה את התואר הזה במפגשים הישירים מול הגדולות ולא במעידות נגד הקטנות שכפי שכבר הבנת או לא...גם בארסה וגם אתלטיקו שמטו מול אותן קטנות לאורך כל העונה יותר נקודות מאשר ריאל שמטה.

אתלטיקו השנה הקבוצה הכי טובה בספרד,כולי תקווה שזה יספיק לה לאליפות השנה למרות שאני אוהד בארסה.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #1429 

ממש אבל ממש לא הפוך....
ל ד ע ת י

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #1430 

כרגיל,דעותייך מאוד מגובות בהסברים חכמים ולוגיים.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #1431 

יש כאן 97 עמודים....
יואיל נא כבודו לקרוא ולהבין את הפרשנות שלי האישית למשחקים, על מנת להבין למה לדעתי, בארסה היא השלישית מבין קב׳ הצמרת שראויה לתואר.

״כרגיל....״

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #1432 

יוסי היקר

אין לך שום פרשנות לכדורגל.אצלך זה תמיד כך : שברצלונה מנצחת או זוכה בתארים זה תמיד רק בגלל השופטים,שריאל מנצחת או זוכה בתארים זה כי היא טובה וחזקה ומגיע לה. זה ההסבר שריאל זכתה באליפות אחת בשש השנים האחרונות,או שרונאלדו זכה באליפות אחת מסכנה עם ריאל בחמשת השנים שלו שם.

ועכשיו לעניינו - כתבת בהודעה למעלה למה אם בארסה תזכה באליפות השנה זו תהיה האליפות הכי מסריחה ולא הוגנת והוספת לגבי ריאל השנה שהיא לא תזכה כי שמטה הרבה נקודות מול קבוצות קטנות. אני מנגד,בתגובה עניינית ולוגית הוכחתי לך וליתר הקוראים כאן מעבר לכל ספק שריאל השנה לקחה נקודה אחת מתוך 12 במפגשים מול בארסה ואתלטיקו בליגה,ושמטה פחות נקודות השנה בליגה מול הקטנות לעומת בארסה ואתלטיקו.מצד שני,אם וכאשר בארסה תזכה באליפות השנה זה יהיה למרות ששמטה יותר נקודות מריאל מול הקטנות בליגה ,ובעיקר בגלל שלקחה 6 מ 6 נגד ריאל בליגה ו 4 מול אתלטיקו.זה נוקאאוט בדיון לוגי ופשוט.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #1433 

ירקרק,
אם אין לי פרשנות לכדורגל, אז מה דעתי חשובה?

כתבתי כבר בעבר - לריאל לא מגיע לזכות באליפות בגלל העובדה שכשלה מול אתלטיקו ומול בארסה (הסיבה לא חשובה).

יחד עם זאת ומבלי לגרוע מהכתוב לעיל, אני מוסיף,
שגם בארסה אינה ראויה, שכן הכדורגל שלה היה הכי מכוער (לדעתי) מבין שלושת הגדולות,
יכול אתה בצדק לטעון, שגם אתלטיקו לא שיחקה כדורגל סוחף, לאחרונה לפחות יש תירוץ, עם תקציב שהוא עשירית משל ריאל ובארסה, היא סיפקה כדורגל לוחם מלא תשוקה ורצון ולו רק בגלל זה ראויה היא מהשתיים האחרות.

ולסיום,

כל אוהד כדורגל וגם אני איני שונה, חולם שקבוצתו תיקח את כל התארים האפשריים, זה לא סוד שריאל כיוונה השנה להשיג את חלום ה"דסימה" וכל השאר הוא בונוס גם גביע המלך....

ובכל זאת שמגיעים למצב של הובלת הליגה בייתרון משמעותי (ערב הקלאסיקו השני) ובועטים בדלי (הפסד לבארסה ולסביליה), אזי אי אפשר להגיד שהלה-ליגה לא היתה חשובה ושאין תחושת החמצה...

האמת שאף פעם לא חשבתי להשתמש בלוגיקה למשחק שהוא הכל חוץ מאשר לוגי.... (אני עוד צריך לחשוב על זה)

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #1434 

יוסי

אני פשוט לא מבין איך לדעתך ריאל יותר ראוייה לתואר האליפות השנה מבארסה שהיא לקחה פאקינג נקודה אחת מתוך 12 אפשריות במשחקים מול שתי הגדולות האחרות????? למה ריאל יותר ראוויה לאליפות מבארסה שהפסידה לה פעמיים השנה בליגה? למה לעזאזל?אם בארסה תיקח אליפות זה כי היא לקחה 10 נקודות מתוך 12 מול ריאל ואתלטיקו,זו עובדה.

כתבתי כבר מלכתחילה היום וכל השנה הנוכחית ( עד שפרשתי לגמרי מהשרשור הזה אתה כבר יודע למה...כי הבכי שלך בלתי נסבל) - אתלטיקו הכי טובה והכי ראוייה השנה,ולדעתי היא גם תזכה באליפות.אבל אחריה הכי ראוייה זו בארסה וממש לא ריאל,אתה לא יכול להיות ראוי לאליפות או יותר ראוי מבארסה לדוגמה שאתה עושה תיקו אחד ומפסיד בשלושה משחקים מול היריבות שלך בקרב ראש בראש,זה כזה פשוט.זה כזה לוגי.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #1435 

נסיים בזאת,
מכבד את דעתך, לא מסכים איתה.

שבת שלום

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #1436 

בהחלט נסיים,אתה לא חייב להסכים,זה ברור,גם לא ציפיתי שתסכים לעובדות מוצדקות שנקבעו על המגרש הירוק,תמיד אפשר לכתוב לדעתי ובזה הכל מסתכם...

לדעתי,באיירן ראוייה יותר השנה מריאל לזכיה בליגת האלופות.אז מה אם ריאל ניצחה אותה פעמיים השנה באלופות,אין לזה בכלל משמעות....

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #1437 

גם אני חשבתי שבאיירן תיקח.....

מזל שהיינו טובים יותר בנוק אאוט שאין עליו חולק ועוררין על הדרך והתוצאה .....

בדיוק אותה באיירן שהשפילה ללא חולק ועוררין את בארסה שנה שעברה באותו המעמד

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #1438 

שמישהו יעזור לי כאן....אלוהים.אתה לא מסוגל לזהות גרם של ציניות.

עובדתית ועל המגרש - לריאל מגיע יותר מבאיירן השנה בליגת האלופות כי היא ניצחה אותם פעמיים במפעל.על אותו משקל - לבארסה מגיע יותר מריאל השנה בליגה כי היא ניצחה אותה פעמיים בליגה,מה לא ברור יוסי מה? ואם זה לא מספיק בפעם המיליון אני אחזור - ריאל לקחה נקודה אחת מתוך 12 מול אתלטיקו ובארסה השנה.בשביל שבארסה תזכה באליפות היא תצטרך 10 נקודות מול אתלטיקו וריאל,כי 7 כבר יש לה מולן ויש עוד מפגש מול אתלטיקו.

זהו,סופית נטשתי הדיון.אני מקווה שמישהו אחר כאן יצליח טוב ממני להסביר לך דברים כאלה פשוטים.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #1439 

(Y)

taoyossi
סמל אישי של משתמש