לה ליגה 2013-2014
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה הגיע...
תחילת עונה 2013-2014 בליגה הספרדית.
מי תהיה האלופה השנה? האם בארסה שחיזקה את החוד שלה בניימאר המצויין, אבל עדיין לא מצאה בלם?
אולי ריאל שסופסוף שיחררה את המיוחד?
או אולי קבוצה אחרת תאיים על ההגמוניה של שתי הגדולות?
כל העדכונים כאן.
מי תהיה האלופה השנה? האם בארסה שחיזקה את החוד שלה בניימאר המצויין, אבל עדיין לא מצאה בלם?
כל העדכונים כאן.
ריאל תהיה אלופה בפער של 6-8 נקודות מבארסה.
בארסה הייתה חייבת אבל חייבת להביא 2 בלמים תותחים להגנה במקום פיקה הבלרינה ובמקום פויול (שחקן אגדה) שלצער כל אוהדי בארסה רק פצוע בשנתיים האחרונות.ומה נסגר בסוף?לא הביאו אפילו בלם אחד.עונה אבודה לבארסה גם בליגה ובטח בצ'מפיונס.
ריאל מצד שני רק התחזקה מקצועית עם איסקו (תותח על) ובייל שעוד שניה חותם שם,והעזיבה של מוריניו רק תעשה לריאל טוב.בעונה האחרונה מוריניו היה סוס טרויאני בריאל ופירק במו ידיו את הקבוצה,אפילו עם בני טיפוחיו פפה ורונאלדו הוא הסתכסך קשות ועל מה שהיה עם קסיאס אני בכלל לא מדבר.
אז ריאל תהיה אלופה,אבל ויסקה בארסה ויסקה קטלוניה

בארסה הייתה חייבת אבל חייבת להביא 2 בלמים תותחים להגנה במקום פיקה הבלרינה ובמקום פויול (שחקן אגדה) שלצער כל אוהדי בארסה רק פצוע בשנתיים האחרונות.ומה נסגר בסוף?לא הביאו אפילו בלם אחד.עונה אבודה לבארסה גם בליגה ובטח בצ'מפיונס.
ריאל מצד שני רק התחזקה מקצועית עם איסקו (תותח על) ובייל שעוד שניה חותם שם,והעזיבה של מוריניו רק תעשה לריאל טוב.בעונה האחרונה מוריניו היה סוס טרויאני בריאל ופירק במו ידיו את הקבוצה,אפילו עם בני טיפוחיו פפה ורונאלדו הוא הסתכסך קשות ועל מה שהיה עם קסיאס אני בכלל לא מדבר.
אז ריאל תהיה אלופה,אבל ויסקה בארסה ויסקה קטלוניה
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1193
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
כל זמן ששתי הגדולות מקבלות את חלק הארי מכספי השידור, אני לא רואה שזה קורה. הלוואי ואתבדה.AviBiton כתב:זה הגיע...
כל העדכונים כאן....
אני חושב שאבי פשוט שכח לשים את הסמיילי על שאלת הבונוס הזוivanhoe888 כתב:כל זמן ששתי הגדולות מקבלות את חלק הארי מכספי השידור, אני לא רואה שזה קורה. הלוואי ואתבדה.AviBiton כתב:זה הגיע...
כל העדכונים כאן.......
משה
יוסי אתה מצחיק בחיי,לבארסה יש הגנה שכונה..איפה היא התחזקה בדיוק???ניימאר יופי של רכש והוא יוסיף להתקפה ויוריד מהתלות ההזוייה במסי,אבל מה עם ההגנה הביזיונית???שם היו חייבים לעשות רכש.
זה כמו שלרכב אין ברקסים,ובעל הרכב במקום להחליף ברקסים משדרג את הרכב עם ג'נטים מגנזיום
זה כמו שלרכב אין ברקסים,ובעל הרכב במקום להחליף ברקסים משדרג את הרכב עם ג'נטים מגנזיום
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
ירקרק זו אותה ההגנה של שנה שעברה + אותו הקישור + אותה ההתקפה (מחוזקת) של בארסה שלקחה בהליכה את הליגה.
אני לא רואה שיפור בהגנה הרעועה של ריאל מדריד, לא רואה שינוי מהותי בקישור וההתקפה נחלשה (עזיבה של היגוואין).
באמת שהכל ספקולציות, אבל לבוא ולהגיד שבארסה חלשה .... נו זו כבר דמגוגיה
אני לא רואה שיפור בהגנה הרעועה של ריאל מדריד, לא רואה שינוי מהותי בקישור וההתקפה נחלשה (עזיבה של היגוואין).
באמת שהכל ספקולציות, אבל לבוא ולהגיד שבארסה חלשה .... נו זו כבר דמגוגיה
כל קרן או מצב נייח נגד בארסה זה גול.בשנה שעברה כל משחק ההגנה הזו ספגה צמדים מקבוצות תחתית בספרד ומסי (כרגיל) היה צריך להציל את הספינה,זו לא צורה ולא דרך להמשיך כך,זה גם לא יצליח השנה.וההגנה של ריאל לעומת ההגנה של בארסה זה מבצר.
לא אמרתי שבארסה חלשה,אמרתי שההגנה שלה חלשה להחריד,ומה לעשות שבקרב בין שתי הענקיות בספרד זה מה שיכריע את הליגה השנה.
לא אמרתי שבארסה חלשה,אמרתי שההגנה שלה חלשה להחריד,ומה לעשות שבקרב בין שתי הענקיות בספרד זה מה שיכריע את הליגה השנה.