אני לא בטוח שמוטי יכול לארגן כל כך הרבה בירות "מלכה"uriler כתב:hosq,
אתם כל הזמן מתלהבים מהערבים האלה, אבל בינתיים הם בפורמט סגור
אני מחכה שנתחיל לראות אירועים פתוחים לחברי האתר...
שלום לכולם, (משתמש חדש)
אורילר, הם פשוט לא היו רשמיים, פשוט נחתנו אצל מישהו והתחלנו להכין קפה
מה לא קורה לך לפעמים?
נו טוב ננסה לארגן משהו, אני מכיר לפחות אחד בפורום עם מטחנה שכל מפגש יהיה קטן עליה (וזה אם הוא לא שדרג בינתיים למשהו תעשייתי...כפיר הגודל לא קובע!!)
מה לא קורה לך לפעמים?
נו טוב ננסה לארגן משהו, אני מכיר לפחות אחד בפורום עם מטחנה שכל מפגש יהיה קטן עליה (וזה אם הוא לא שדרג בינתיים למשהו תעשייתי...כפיר הגודל לא קובע!!)
what's next?
ישבתי לפני כמה ערבים במסעדה, אירחתי עם הבוסית חו"ליים מהעבודה.
שולחן לידינו, אותו סיפור, עם יפנים.
החבר'ה לידינו השיקו בקבוקי בירה מלכה, מצמצו בשפתיים, והנהנו בהסכמה נהנתנית.
אני נעצתי סכין ומזלג בסטייק לא מדמם, בתוגה, עת מארחת א' נכנסה לטראנס פירוט שמות כל עובדי החברה+סמכויותיהם המדויקות. אורחינו האיצו לגימותיהם מהלף שלהם.
שולחן לידינו, אותו סיפור, עם יפנים.
החבר'ה לידינו השיקו בקבוקי בירה מלכה, מצמצו בשפתיים, והנהנו בהסכמה נהנתנית.
אני נעצתי סכין ומזלג בסטייק לא מדמם, בתוגה, עת מארחת א' נכנסה לטראנס פירוט שמות כל עובדי החברה+סמכויותיהם המדויקות. אורחינו האיצו לגימותיהם מהלף שלהם.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
עוד שיש לו קXX ...hosq כתב:אני מכיר לפחות אחד בפורום עם מטחנה שכל מפגש יהיה קטן עליה (וזה אם הוא לא שדרג בינתיים למשהו תעשייתי...כפיר הגודל לא קובע!!)...
בכל מקרה אני ממש שוקל לקנות את המטחנה בגודל ארון חשמל שמני שלח לינק אליה, פיניתי מקום בשיש וחצבתי בקירות כדי להשקיע אותה פנימה.
אהה ואת הג'ין נחליף לקולה מקצועי של 15 קילו
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
Re: תודה על הברכות
זה הדבר החשוב ביותר והסיבה המרכזית לכך שהקמנו את הקהילה הזו. הרעיון הינו שיהיה פה מקום לשיחות מקצועיות, ענייניות וחבריות, ושהאוירה תהיה כמה שיותר חיובית. גם אם הדרך לשם מאלצת לפעמים הפעלת שיטות "אח גדול", אנחנו לא מהססים וכל סטייה לכוונים שליליים תיעצר. כל עוד מקפידים על התקנון ועל כבוד הדדי הפורטל והפורומים מהנים ביותר, ואני שוב מזמין אותך לקרוא חומר שפורסם כאן ולהתרשם גם מהתוכן וגם מהאוירה.אלון_גרוסמן כתב:2) לא יהיו כאן ויכוחים מטופשים על "גילוי נאות", מחבואים תחת שמות בדויים ומשחקי תופסת של הקפצת הודאות....
כתוב "פורום קפה" בגוגל, והתוצאה השישית היא "www.htcafe.co.il".אלון_גרוסמן כתב:3) זה פורום קולנוע עם שלוחת קפה כך שקשה למצוא אותו אם לא קיבלת לינק למייל (כמוני, תודות hosq)....
אגב, התוצאה החמישית היא סרטון שלי ביוטיוב...
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- ארמגדון_שלומי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 65
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים