שלום לכולם, (משתמש חדש)
-
אלון_גרוסמן
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רואה הרבה שמות מוכרים מפורום תפוז, מה היתרונות/חסרונות של הפורום הזה על תפוז?
אלון
אלון
ייבוא ושיווק: בריטה פרופשיונל, מכונות קפה אוטומטיות, ציוד למכונות מכירה אוטומטיות.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
ברוך הבא אלון,
מאחר ואין הנחתום מעיד על עיסתו, אני מציע שפשוט תקרא קצת בפורום ותתרשם. יש כבר די הרבה חומר קריאה. אני לא הייתי משווה לפורומים אחרים אלא פשוט מתרשם ממה שטוב כאן ומשתדל להנות.
מהכרותי איתך ועם הכתיבה שלך בעבר, אני מאד שמח שאתה מצטרף. אנחנו נסמן אותך כ"עוסק בתחום קפה" כי זה מתחייב מחוקי האתר. בקרוב תוכל לראות את הסימון ליד שם המשתמש שלך. אני ממליץ שתעיין בכללי האתר ובחלק שמדבר על עוסקים בתחום.
ברוך הבא!
מאחר ואין הנחתום מעיד על עיסתו, אני מציע שפשוט תקרא קצת בפורום ותתרשם. יש כבר די הרבה חומר קריאה. אני לא הייתי משווה לפורומים אחרים אלא פשוט מתרשם ממה שטוב כאן ומשתדל להנות.
מהכרותי איתך ועם הכתיבה שלך בעבר, אני מאד שמח שאתה מצטרף. אנחנו נסמן אותך כ"עוסק בתחום קפה" כי זה מתחייב מחוקי האתר. בקרוב תוכל לראות את הסימון ליד שם המשתמש שלך. אני ממליץ שתעיין בכללי האתר ובחלק שמדבר על עוסקים בתחום.
ברוך הבא!
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
השמות המוכרים הם ברובם המייסדים, והמטרה - פורטל קפה שלם ולא רק פורום אחד, רמה מקצועית גבוהה של המנהלים ולא פחות חשוב - דיונים נקיים ונעימים
עליך להצטייד ב"עוסק בתחום" ו... לדרך. אנו מברכים על כל עוסק בתחום שבא לחלוק מהידע שברשותו.
עליך להצטייד ב"עוסק בתחום" ו... לדרך. אנו מברכים על כל עוסק בתחום שבא לחלוק מהידע שברשותו.
what's next?
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
אהלן אלון!! ברוך הבא.
כיף לראות אותך פה!
מחכה לראות את עבודת הפוטושופ הראשונה...
Chura - הרגת אותי מצחוק!
אפשר להשיג גם ב-230V? כי נראה לי שזה מגיע רק ב-110...
כיף לראות אותך פה!
מחכה לראות את עבודת הפוטושופ הראשונה...
Chura - הרגת אותי מצחוק!
אפשר להשיג גם ב-230V? כי נראה לי שזה מגיע רק ב-110...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Re: היי אלון! ברוך הבא
וגם נפתח שוב את הדיון המרתק לשיטת אדי בנושא רענון מסננים.coffeeaddict כתב:אני כמובן שמח על כל אחד שמגלה אותנו ומצטרף לקהילה המגניבה הזאת.
אדי...
-
אלון_גרוסמן
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על הברכות
תקנו אותי אם אני טועה:
1) אי אפשר לענות תשובה למישהו שכתב משהו בשירשור קיים אלא רק בתחתית הרשימה.
2) לא יהיו כאן ויכוחים מטופשים על "גילוי נאות", מחבואים תחת שמות בדויים ומשחקי תופסת של הקפצת הודאות.
3) זה פורום קולנוע עם שלוחת קפה כך שקשה למצוא אותו אם לא קיבלת לינק למייל (כמוני, תודות hosq).
1) אי אפשר לענות תשובה למישהו שכתב משהו בשירשור קיים אלא רק בתחתית הרשימה.
2) לא יהיו כאן ויכוחים מטופשים על "גילוי נאות", מחבואים תחת שמות בדויים ומשחקי תופסת של הקפצת הודאות.
3) זה פורום קולנוע עם שלוחת קפה כך שקשה למצוא אותו אם לא קיבלת לינק למייל (כמוני, תודות hosq).
ייבוא ושיווק: בריטה פרופשיונל, מכונות קפה אוטומטיות, ציוד למכונות מכירה אוטומטיות.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
אם יורשה לי לתקן (למרות שאני מאתר אחר בקבוצה
)
1. נכון, התשובות מצטרפות בתחתית. אם אתה רוצה לציין בדיוק למה אתה מתייחס, אתה יכול להשתמש בכפתור "צטט" שנמצא בהודעה אליה אתה מתייחס, ואז תראה משהו כזה:
2. יש מעט מקרים כאלה באתרי הקבוצה, אבל מנגנון הסימון של "עוסק בתחום" הינו מנגנון יעיל וכל עוד מכבדים את התקנון - תענוג
3. לא, זה אתר שמוקדש לקפה, שהוקם כחלק מקבוצת hometheater.
שים לב שהדומיין עצמאי, http://www.htcafe.co.il, ניתן להגיע אליו ללא כל קשר לאתר הראשון בקבוצה.
1. נכון, התשובות מצטרפות בתחתית. אם אתה רוצה לציין בדיוק למה אתה מתייחס, אתה יכול להשתמש בכפתור "צטט" שנמצא בהודעה אליה אתה מתייחס, ואז תראה משהו כזה:
ואתה כותב אחרי הציטוט את מה שברצונך להגידכותב הודעה מקורית כתב:התוכן המצוטט...
2. יש מעט מקרים כאלה באתרי הקבוצה, אבל מנגנון הסימון של "עוסק בתחום" הינו מנגנון יעיל וכל עוד מכבדים את התקנון - תענוג
3. לא, זה אתר שמוקדש לקפה, שהוקם כחלק מקבוצת hometheater.
שים לב שהדומיין עצמאי, http://www.htcafe.co.il, ניתן להגיע אליו ללא כל קשר לאתר הראשון בקבוצה.
1,2 בדיוק
3 - עובדים על זה...הפעילים כרגע הם מפה לאוזן או חברים מ HT , ונראה שבינתיים לא מעט. הפורום הוא הלב, והצ'ופר - הכתבות. העסק פה מאפשר לנו הרבה יותר עשיה, והאמת - נהנים מכל רגע. חפש את השרשור על הניסיון שלנו להשוות מטחנות שנגמר בערב בירות...היה גדול
3 - עובדים על זה...הפעילים כרגע הם מפה לאוזן או חברים מ HT , ונראה שבינתיים לא מעט. הפורום הוא הלב, והצ'ופר - הכתבות. העסק פה מאפשר לנו הרבה יותר עשיה, והאמת - נהנים מכל רגע. חפש את השרשור על הניסיון שלנו להשוות מטחנות שנגמר בערב בירות...היה גדול
what's next?