טוב... שיהיה כאן: UBUNTU 10.04 LTS
-
ufffnick
- גורו

- תגובות: 4620
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 465 פעמים
כן...
גם אני יכול לומר שהדונגל של AVERTV זוהה מייד באובונטו,
אבל דרש מסע חיפוש דרייברים ב- XP,
ושלא נדבר על התעוקה הנפשית שגרם לי ויסטה...
לא מבין מה המסר שיסית להעביר...
גם אני יכול לומר שהדונגל של AVERTV זוהה מייד באובונטו,
אבל דרש מסע חיפוש דרייברים ב- XP,
ושלא נדבר על התעוקה הנפשית שגרם לי ויסטה...
לא מבין מה המסר שיסית להעביר...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
מקווה שאני לא אצטער על השדרוג הזה 
לי אישית - הצרות הכי גדולות שהיו זה בשיתוף (איי שם רחוק מאחוריי)
בעיות עם הכרטיס רשת.
ובעיות בMOUNT לכונן חיצוני.
חוץ מזה - אני כמעט לא משתמש במערכת - אלא בעיקר כשרת.
מה שכן היה מעניין אותי זה לשים את MYIHOME על הלינוקס בשביל הJUKEBOX שיהיה אוטומטי.
גם תוכנת NZB יכול להיות נחמד - אולי - אם זה כ"כ פשוט - אני אנסה להתקין את זה והמחשב הזה יהיה קל יותר.
לי אישית - הצרות הכי גדולות שהיו זה בשיתוף (איי שם רחוק מאחוריי)
בעיות עם הכרטיס רשת.
ובעיות בMOUNT לכונן חיצוני.
חוץ מזה - אני כמעט לא משתמש במערכת - אלא בעיקר כשרת.
מה שכן היה מעניין אותי זה לשים את MYIHOME על הלינוקס בשביל הJUKEBOX שיהיה אוטומטי.
גם תוכנת NZB יכול להיות נחמד - אולי - אם זה כ"כ פשוט - אני אנסה להתקין את זה והמחשב הזה יהיה קל יותר.
-
ufffnick
- גורו

למה MYIHOME?
יש לך את היתרון של NFS יציב ופשוט כשמדובר במערכת לינוקס...
לגבי NZB,
כתבתי בסינפטיק NZB ועלו 3 תוכנות שיכולות לענות על הצרכים שלך, לפחות לאחת מהן (בדקתי) יש ממשק GUI.
תהנה
יש לך את היתרון של NFS יציב ופשוט כשמדובר במערכת לינוקס...
לגבי NZB,
כתבתי בסינפטיק NZB ועלו 3 תוכנות שיכולות לענות על הצרכים שלך, לפחות לאחת מהן (בדקתי) יש ממשק GUI.
תהנה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כן, התקנתי עכשיו את SABNZBD.
מטריף איך שהמערכת של לינוקס בנוייה לגמריי אחרת. רק למצוא את המקום של הקבצים לוקח לי יותר מידיי זמן
.
בכל מקרה, עכשיו אני אחפור בזה ונראה איך זה מסתדר
לגבי MYIHOME - לא בשביל ההזרמה של המדיה - אלא בכדי ש YAMJ ירוץ קבוע.
מטריף איך שהמערכת של לינוקס בנוייה לגמריי אחרת. רק למצוא את המקום של הקבצים לוקח לי יותר מידיי זמן
בכל מקרה, עכשיו אני אחפור בזה ונראה איך זה מסתדר
לגבי MYIHOME - לא בשביל ההזרמה של המדיה - אלא בכדי ש YAMJ ירוץ קבוע.
-
ufffnick
- גורו

קח בחשבון שעקומת הלמידה של מערכת הפעלה (באשר היא) דורשת זמן וסבלנות.
לי יש את זה היום עם מערכות של MS (מאז XP).
למערכות לינוקס עברתי בגירסא 7.04 של אובונטו, ולאחר שהסתגלתי (מהר מאוד יחסית),
אני מתקשה עם המבנה של חלונות שהגיעו אחרי XP.
לגבי MYIHOME - אין לי מושג...
חיפוש קצרצר בגוגל מצא שיש גרסאות לינוקסיות של זה, אבל אני בטוח שאת זה אתה מסוגל לעשות לבד...
לי יש את זה היום עם מערכות של MS (מאז XP).
למערכות לינוקס עברתי בגירסא 7.04 של אובונטו, ולאחר שהסתגלתי (מהר מאוד יחסית),
אני מתקשה עם המבנה של חלונות שהגיעו אחרי XP.
לגבי MYIHOME - אין לי מושג...
חיפוש קצרצר בגוגל מצא שיש גרסאות לינוקסיות של זה, אבל אני בטוח שאת זה אתה מסוגל לעשות לבד...
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
דרך אגב, לכל מי שרוצה לשחק עם אובונטו בלי להתחייב - ניתן להתקין את אובונטו מתוך ווינדוס ממש בתור כאילו תוכנה שניתן אח"כ להסיר.
היתרון - פשוט להתקין ולהסיר, לא צריך להזיז מחיצות. חיסרון - גישה לדיסק מעט יותר איטית (האמת שלא ממש מורגש אצלי).
אתמול הסרתי את גרסה 8.4 והתקנתי את החדשה בקלות.
הדרך המומלצת להתקנה (לדעתי) - לצרוב את הגרסא של אובונטו על דיסק, להפעיל את הדיסק, ולבחור "התקנה מתוך ווינדוס". יש דרך קצרה יותר של התקנה דרך האינטרנט, אבל היא לא תמיד עובדת.
איתי - myihome עובד על הכיפאק - לפחות הגרסא הקודמת שלהם איתה עבדתי בעבר, אז לא אמורה להיות בעיה גם עם הגרסא האחרונה.
ובשבילי חשוב לא פחות תוכנת הכתוביות subs4me של אלון - למזלנו הוא כתב אותה בג'אווה, אז היא אמורה לעבוד גם באובונטו. אתמול התחלתי לשחק איתה ולא ראיתי בעיות מהותיות. כמובן שצריך לשנות את הקבצי batch שהוא משתמש בהם, אנסה לסדר את זה ולשתף.
מילה אחרונה לגבי ג'אווה - זה לא מותקן בצורה דיפולטית באובונטו, צריך להתקין את זה בצורה יזומה.
הוראות התקנה אפשר למצוא ברשת - למשל כאן http://www.ubuntugeek.com/how-install-s ... -lynx.html.
היתרון - פשוט להתקין ולהסיר, לא צריך להזיז מחיצות. חיסרון - גישה לדיסק מעט יותר איטית (האמת שלא ממש מורגש אצלי).
אתמול הסרתי את גרסה 8.4 והתקנתי את החדשה בקלות.
הדרך המומלצת להתקנה (לדעתי) - לצרוב את הגרסא של אובונטו על דיסק, להפעיל את הדיסק, ולבחור "התקנה מתוך ווינדוס". יש דרך קצרה יותר של התקנה דרך האינטרנט, אבל היא לא תמיד עובדת.
איתי - myihome עובד על הכיפאק - לפחות הגרסא הקודמת שלהם איתה עבדתי בעבר, אז לא אמורה להיות בעיה גם עם הגרסא האחרונה.
ובשבילי חשוב לא פחות תוכנת הכתוביות subs4me של אלון - למזלנו הוא כתב אותה בג'אווה, אז היא אמורה לעבוד גם באובונטו. אתמול התחלתי לשחק איתה ולא ראיתי בעיות מהותיות. כמובן שצריך לשנות את הקבצי batch שהוא משתמש בהם, אנסה לסדר את זה ולשתף.
מילה אחרונה לגבי ג'אווה - זה לא מותקן בצורה דיפולטית באובונטו, צריך להתקין את זה בצורה יזומה.
הוראות התקנה אפשר למצוא ברשת - למשל כאן http://www.ubuntugeek.com/how-install-s ... -lynx.html.
שידרגתי לאחרונה גם כן והמחשב משמש אותי כמדיה סנטר מלא ע"ג xmbc.
מעבר לכך שה-xmbc איכותי יותר, מהיר יותר, מקיף יותר ומרשים יותר מהמדיה סנטר של ווינדוס 7 (כבר היה לי והפסקתי להשתמש) ה-xmbc נגיש לכל metasearch שהוא בתחום הסרטים והסדרות והמוזיקה ולא צריך תוכנות נוספות לטובת מידע על סדרות וסרטים.
בנוסף, ליכולת לשלוט באופן מלא על ה-xmbc דרך האיפון אין כל תחליף בשום צורה שהיא.
החיסרון היחידי מבחינתי בעבודה עם לינוקס הוא העדר כל יכולת (לרבות ע"י wine) להשתמש ב-itunes לטובת מוזיקה והזרמת אודיו לחדרים אחרים ע"ג airtunes.
מעבר לכך, מושלם!
מעבר לכך שה-xmbc איכותי יותר, מהיר יותר, מקיף יותר ומרשים יותר מהמדיה סנטר של ווינדוס 7 (כבר היה לי והפסקתי להשתמש) ה-xmbc נגיש לכל metasearch שהוא בתחום הסרטים והסדרות והמוזיקה ולא צריך תוכנות נוספות לטובת מידע על סדרות וסרטים.
בנוסף, ליכולת לשלוט באופן מלא על ה-xmbc דרך האיפון אין כל תחליף בשום צורה שהיא.
החיסרון היחידי מבחינתי בעבודה עם לינוקס הוא העדר כל יכולת (לרבות ע"י wine) להשתמש ב-itunes לטובת מוזיקה והזרמת אודיו לחדרים אחרים ע"ג airtunes.
מעבר לכך, מושלם!
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אתה בטוח שאי אפשר להתקין itunes? לא ניסיתי, אבל ראה כאן למשל: http://www.jonathanmoeller.com/screed/?p=1647
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אחרי שאני אצליח לסדר את היציאה הקואקסלית במחשב שלי.
אם מישהו רוצה לעזור אני אשמח.
אני מקווה לחבר מסך בסלון שיראה את BOXEE או MYTHTV.
רעיונות יתקבלו בברכה.
יש לי לוח אם של FOXCONN 915A - P והלינוקס מזהה את הכרטיס קול כ ALC880 (מחשב ישן)
אני שומע אודיו ביציאת האוזניות, אבל לא ביציאות הדיגיטליות.
APLAY - L
מראה שורה בלבד של יציאה אנלוגית.
אם מישהו רוצה לעזור אני אשמח.
אני מקווה לחבר מסך בסלון שיראה את BOXEE או MYTHTV.
רעיונות יתקבלו בברכה.
יש לי לוח אם של FOXCONN 915A - P והלינוקס מזהה את הכרטיס קול כ ALC880 (מחשב ישן)
אני שומע אודיו ביציאת האוזניות, אבל לא ביציאות הדיגיטליות.
APLAY - L
מראה שורה בלבד של יציאה אנלוגית.