צודק - תודה על התיקון ועל האיחולים.Alex_Neni כתב:הדרך לבטא את זה היא באמת "מאצר" ולא "מאזר", חוץ מזה, תתחדש....
תיקנתי את הכותרת בהתאם.

צודק - תודה על התיקון ועל האיחולים.Alex_Neni כתב:הדרך לבטא את זה היא באמת "מאצר" ולא "מאזר", חוץ מזה, תתחדש....

תודה!!מני כתב:תתחדש ! המראות מלבבים...
גיליתי (לא מפתיע, כמובן) כבר שזה מאד מושפע מהתערובת, כמובן. אתמול קיבלתי קצת קפה קלוי מקופיאדיקט, והייתי צריך לתקן לטחינה קצת יותר עדינה כדי לקבל זרימה טובה.מני כתב:המכונה שלי מכוונת לטחינה מעט יותר גסה מאשר אצלך, נקודה בודדת מימין לחץ המסומן ושם מצאתי את הנחלה בדרך כלל....

זו לא טחינה חוזרת. מה שקורה במחלק מנות הוא שאם נשארו גושים מהטחינה, ה"סיבוב" דרך מחלק המנות וההוצאה החוצה מפרקים את הגושים הללו.מאור_בר כתב:רעיון ממש מגניב לפרק גושים ע"י טחינה חוזרת. תתחדש!...
אהה.... הבנתי. ואני כבר חשבתי לנסות לטחון פעמיים ברוקי ולראות מה יקרה...joncafe כתב:זו לא טחינה חוזרת. מה שקורה במחלק מנות הוא שאם נשארו גושים מהטחינה, ה"סיבוב" דרך מחלק המנות וההוצאה החוצה מפרקים את הגושים הללו.מאור_בר כתב:רעיון ממש מגניב לפרק גושים ע"י טחינה חוזרת. תתחדש!......

תודה!!דעה_עכורה כתב:תתחדש ותהנה! זוג יפה....
כן, אה? ניכרת האהבה שלי לנירוסטטה מתמגנטת...דעה_עכורה כתב:אהבתי גם את סט המגשים שמחתל את הפינה....