פלנש כתב:ל"קפה אנין" יש שקיות נחמדות של 250 גר' ב-4.60 ש"ח לאחת, עם פס גומי לסגירה ידנית רב-פעמית ושסתום חד-כיווני
...
נראה מצויין.
יש לך מושג אם אפשר להזמין מהם משלוח הביתה רק של שקיות?
...
בהחלט. דני בר-לב, המנהל שלהם, שוחח איתי בנועם ובאדיבות רבה בטלפון ואפילו שלח לי מרצונו החופשי דוגמית הביתה חינם של שתי תערובות הבית שלהם, להתרשמות (אגב, הקפה שלהם פשוט מעולה! מומלץ).
אפשר לקנות שקיות כאלה אבל רק בכמויות של 10 (מה שיעלה בערך 50 ש"ח סה"כ, אבל זו השקעה חד-פעמית וזולה יחסית, ומשתלמת מאד בעיקר למי שקולה תערובות בעצמו).
moti_r כתב:חבר'ה אין קשר בין השקיות של קפה אנין למכשיר וואקום.
השקיות האלה שומרות על קפה שנקלה עכשיו, למשך כמה ימים.
הוואקום אמור לשמור על קפה שכבר הבשיל, לתקופה יותר ארוכה. זה ישמש אנשים שקונים קפה קלוי, ואני אישית מתעניין בוואקום בגלל הקפה הנטול. אני קולה 250 גרם אבל הצריכה שלי נמוכה יותר, ולדעתי יקח כ-3 שבועות לצרוך אותם. זה אומר שאני צריך לשמור עליהם בלי חמצן, ולא בשקית וואקום.
ביררתי קצת על מכשיר הוואקום וכנראה שאין אותו ב-220V, הוא נמכר רק בארה"ב.
צריך להמשיך לחפש... (היתרון של המכשיר הספציפי הזה הוא הביקורות באמאזון שמבטיחות שבאמת מדובר במוצר מוצלח).
...
ראשית תודה שעשית לנו סדר בבלאגן.
אני מתאר לעצמי שמה שאתה מחפש אולי תמצא ב-ebay, לא?
אלה שקיות ענקיות לאחסון בגדים בארון.
יש לי כאלה בבית, קניתי בקוסקו בארה"ב. מוצר מעולה! לא יאמן איך הוא מכווץ את הבגדים/שמיכות.
אני רק מקווה שהמוצר הישראלי הוא באותה הרמה.
בתור אחד שקונה קפה רק מדני, ארצה לציין שמעל הכל דני בחור נהדר.
היה אצלי שעתיים רק להסביר לי על טחינה וקפה.
אני גר מאוד קרוב אליו, אפילו הייתי אצלו לראות את הקסם קורה.
שלא לדבר על קפה משובח עם שקיות שומרות טריות.
בעבר הייתי קונה מאמיגו ואחרי שבועיים הקפה לא היה שווה כלום. היום עם השקיות שלו אני מצליח לשמור חודש אפילו והקפה באיכות טובה.
אני קונה מ'קפה בוטיק' 4 שקיות של 250 גרם שניקלו יום קודם.
השאלה שלי היא איך לאחסן את הקפה לאחר הקניה? אני מבין שהשקיות מ'קפה אנין' לא מיועדות
לשמירה על פולים למשך כמה שבועות..