מחפש את הנגן עם האיכות סאונד הטובה ביותר
לא הייתי פוסל את הסוני כל כך מהר , סדרת הX שלהם נחשבת טובה מאוד , ודי הרבה חברה עברו מהCOWON אליה , מאידך יש גם כאלו שחזרו לCOWON . יש על זה הרבה שירשורים ב HEAD-FI , אני מציע שתחפש שם , ותראה איזה העדפות מוסיקה משרת יותר טוב הסוני ואיזה הCOWON
ד"א ההיפימאן לא נחשב שם כמציאה כל כך גדולה כמו שרוצים לצייר אותו , בשרשור ארוך מאוד של איזה נגן היית רוצה לקנות , או איזה נגן היית לוקח לאי בודד הוא קיבל הרבה פחות נקודות מהסוני ומהJ3
ד"א ההיפימאן לא נחשב שם כמציאה כל כך גדולה כמו שרוצים לצייר אותו , בשרשור ארוך מאוד של איזה נגן היית רוצה לקנות , או איזה נגן היית לוקח לאי בודד הוא קיבל הרבה פחות נקודות מהסוני ומהJ3
ה- HiFiMan דווקא כן נחשב מציאה בתחום ה- SQ, השאר כבר נתון לוויכוח (מה שקורה ב- Head-fi). אני אישית לא אהבתי אותו, מוכן "להתפשר" על נגן של Cowon במקומו.
@ab1
לדעתי אתה שובר את הראש יותר מידי, כפי שכתבתי אתה בהחלט לא תרגיש שינוי בין J3 לבין נגני HiFiMan בתנאים נורמלים (וגם בתנאים אידיאלים רוב הסיכויים שלא תשים לב לשיפור/שוני).
עם איזה אוזניות אתה משתמש ? איזה עוד ציוד יש לך ?
@ab1
לדעתי אתה שובר את הראש יותר מידי, כפי שכתבתי אתה בהחלט לא תרגיש שינוי בין J3 לבין נגני HiFiMan בתנאים נורמלים (וגם בתנאים אידיאלים רוב הסיכויים שלא תשים לב לשיפור/שוני).
עם איזה אוזניות אתה משתמש ? איזה עוד ציוד יש לך ?
קודם כל אין איכות טובה ביותר.הטובה בשבילי יכולה להיות זוועה בשבילך.ab1 כתב:שלום,
אני מחפש את הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה שיש,
אל תתחשבו בחסרונות של נגנים, אפילו לא בבאגים שיש בנגנים, כניראה יבדוק אחר כך מה טוב בשבילי.
אז כמה שאלות,
1. מה הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה שיש בארץ (אל תריצו לי דגמים של cowon, אם cowon היא בעלת הסאונד הכי טוב אז תביאו פשוט את הדגם הכי טוב שלהם, להזכיר רק סאונד )
2. מה הנגן אם האיכות סאונד הכי טובה שיש בעולם ?
3. באיזה מקום אתם מדרגים את הcowon j3 (להזכיר שוב רק סאונד)
תודה,...
שנית:הסאונד הוא באוזניות ולא בנגן.שוב עניין של טעם אישי.
DENONKYO כתב: קודם כל אין איכות טובה ביותר.הטובה בשבילי יכולה להיות זוועה בשבילך....
לא מסכים בכלל , לנגן יש סאונד משלו , ולאוזניות יש סאונד משלהן , ולכן אם אתה רוצה את הטופ אתה צריך את הטופ בשניהם , אבל לשלול את הנגו במשוואה , זה לא נכוןDENONKYO כתב: שנית:הסאונד הוא באוזניות ולא בנגן.שוב עניין של טעם אישי....
Cowon הם נגנים סך הכל לא רעים, אבל כבר מזנן לא הכי טובים. מי שבאמת מחפש אכות ועוקב אחרי התפתחות שוק הנגנים מזמין דברים מחו''ל.
יש כבר כמה נגנים שכדאי לשים לב עליהם:
COLORFLY http://www.colorful-europe.de
שיש להם 2 דגמים: C4 PRO ו CK4- דגם יותר פשות ויותר זול.
עולים ~600 אירו ו ~150 דולר.
HiFiMan
HM-801, HM-601, HM-602
HM-801 הוא דגם הכי טוב והכי יקר:
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=72
HM-601 עולה ~ 260 דולר
HM-602 עולה ~300 -400 דולר.
ואני כבר יותר משנתיים משתמש ב Teclast T51. הוא פחות טוב מ HM-801 ו C4 PRO אבל בקלות עולה על כל COWON שהיו לי אתם A3, D2, S9
COWON S9 אהבתי קצת יותר מכולם, אבל T51 הוא ברמה כבר אחרת.
יש כבר כמה נגנים שכדאי לשים לב עליהם:
COLORFLY http://www.colorful-europe.de
שיש להם 2 דגמים: C4 PRO ו CK4- דגם יותר פשות ויותר זול.
עולים ~600 אירו ו ~150 דולר.
HiFiMan
HM-801, HM-601, HM-602
HM-801 הוא דגם הכי טוב והכי יקר:
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=72
HM-601 עולה ~ 260 דולר
HM-602 עולה ~300 -400 דולר.
ואני כבר יותר משנתיים משתמש ב Teclast T51. הוא פחות טוב מ HM-801 ו C4 PRO אבל בקלות עולה על כל COWON שהיו לי אתם A3, D2, S9
COWON S9 אהבתי קצת יותר מכולם, אבל T51 הוא ברמה כבר אחרת.
כמה זמן מחזיק לך הTelcast בממוצע?
יש לי S9, אני אוהב את העיצוב והסאונד נקי ודינאמי אבל תמיד יש תחושה שהוא נשמע כמו נגן דיגטלי. טונאליות לא טבעית ממש, גם עם אוזניות שנוטות לצד החם, כמו SE530 וESW9. מהבחינה הזו אתה מוצא את הT51 עדיף?
יש לי S9, אני אוהב את העיצוב והסאונד נקי ודינאמי אבל תמיד יש תחושה שהוא נשמע כמו נגן דיגטלי. טונאליות לא טבעית ממש, גם עם אוזניות שנוטות לצד החם, כמו SE530 וESW9. מהבחינה הזו אתה מוצא את הT51 עדיף?
ל S9 יש סוללה די חזקה ו T51 לא יכול להתחרות בו מבחינה זאת. היצרן מדבר על 10 שעות עם קבצי MP3. אבל כשמנגים מכרטיס זכרון הסוללה מתרוקנת יותר מהר. בLOSSLESS הסוללה מחזיקה ~6 שעות. בקבצי ווידאו - 5-6 שעות כשהנגן היה חדש, אבל זה גם תלוי בגודל ואיכות הוידאו.
לגבי הסאונד והשוואה עם S9- אם אתה באזור ת''א אז נוכל לארגן פגישה ותוכל להשוות עם אוזניות שלך. (או שלי
)
לגבי הסאונד והשוואה עם S9- אם אתה באזור ת''א אז נוכל לארגן פגישה ותוכל להשוות עם אוזניות שלך. (או שלי