מחפש את הנגן עם האיכות סאונד הטובה ביותר
שלום,
אני מחפש את הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה שיש,
אל תתחשבו בחסרונות של נגנים, אפילו לא בבאגים שיש בנגנים, כניראה יבדוק אחר כך מה טוב בשבילי.
אז כמה שאלות,
1. מה הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה שיש בארץ (אל תריצו לי דגמים של cowon, אם cowon היא בעלת הסאונד הכי טוב אז תביאו פשוט את הדגם הכי טוב שלהם, להזכיר רק סאונד )
2. מה הנגן אם האיכות סאונד הכי טובה שיש בעולם ?
3. באיזה מקום אתם מדרגים את הcowon j3 (להזכיר שוב רק סאונד)
תודה,
אני מחפש את הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה שיש,
אל תתחשבו בחסרונות של נגנים, אפילו לא בבאגים שיש בנגנים, כניראה יבדוק אחר כך מה טוב בשבילי.
אז כמה שאלות,
1. מה הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה שיש בארץ (אל תריצו לי דגמים של cowon, אם cowon היא בעלת הסאונד הכי טוב אז תביאו פשוט את הדגם הכי טוב שלהם, להזכיר רק סאונד )
2. מה הנגן אם האיכות סאונד הכי טובה שיש בעולם ?
3. באיזה מקום אתם מדרגים את הcowon j3 (להזכיר שוב רק סאונד)
תודה,
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
אני מדבר על נגנים נידים, שהולכים איתם ברחוב, זה ניראה חצי מערכת סטראו.MartinHSabag כתב:http://www.hometheater.co.il/article019 ... MAN-HM-801...
תודה בכל אופן,
משהו,
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
ab1,
הנגן HiFiMAN HM-801 שהוצע לך מהווה את אחד הנגנים הניידים הטובים ביותר כיום וזאת בשל הממירים שהוא מכיל - וזה הקריטריון שהדגשת שהכי חשוב לך.
תתחדש על ה- cowon.
הנגן HiFiMAN HM-801 שהוצע לך מהווה את אחד הנגנים הניידים הטובים ביותר כיום וזאת בשל הממירים שהוא מכיל - וזה הקריטריון שהדגשת שהכי חשוב לך.
תתחדש על ה- cowon.
טוב, כניראה אתם צודקים, אבל לא ניראה לי שאני יסתובב עם דבר כזה ברחוב,ziv_r כתב:ab1,
תתחדש על ה- cowon....
יש עוד דברים בשוק בארץ או בעולם שעוקפים את הJ3 בסאונד,
(עוד לא כניתי את הנגן, בישביל זה אני מברר)
אני רוצה לדעת גם על נגנים בארץ וגם באולם כי אני לא יודע אם אני יזמין.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 229 פעמים
בארץ = שכח מהארץ, מגוון אפסי בפועל
בעולם = יש יצרנים כאלו ואחרים, נגני על כמו הHM שהביאו לך... נגן נייד לא יכול להיות נגן איכותי אלא אם הוא במידה של הHM פשוט יש יותר מדי דברים לדחוס בגלל זה אנשים עושים פשרות ויורדים לנגנים בגודל נורמלי אבל בלי אודיו שיתחרה במערכת ביתית איכותית
COWON היא חברה עם איכות מעולה ומחיר מציאותי = החברה העדיפה במקרה שלך
אחרי שסגרת שאתה רוצה COWON אתה בודק מה הצרכים שלך בדיוק ואיזה נגן מתאים לך
בגלל זה לי אישית יש 3 נגנים
D2 - מוזיקה
A3 - וידאו (כבר לא ראשי) והקלטה של וידאו
ונגן של AINOL - וידאו (קורא MKV מלא)
בעולם = יש יצרנים כאלו ואחרים, נגני על כמו הHM שהביאו לך... נגן נייד לא יכול להיות נגן איכותי אלא אם הוא במידה של הHM פשוט יש יותר מדי דברים לדחוס בגלל זה אנשים עושים פשרות ויורדים לנגנים בגודל נורמלי אבל בלי אודיו שיתחרה במערכת ביתית איכותית
אחרי שסגרת שאתה רוצה COWON אתה בודק מה הצרכים שלך בדיוק ואיזה נגן מתאים לך
בגלל זה לי אישית יש 3 נגנים
D2 - מוזיקה
A3 - וידאו (כבר לא ראשי) והקלטה של וידאו
ונגן של AINOL - וידאו (קורא MKV מלא)
אז מה הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה של cowon ?iakovl כתב:בארץ = שכח מהארץ, מגוון אפסי בפועל
אחרי שסגרת שאתה רוצה COWON אתה בודק מה הצרכים שלך בדיוק ואיזה נגן מתאים לך...
ומה לגבי נגנים של סוני ששמעתי שיש להם איכות סאונד טובה מאוד, ומה לגבי הזון HD הנגנים האלה או אחרים לא מגיעים לcowon?
הזון לא, אחרים, תגדיר אחרים (לסוני יש נגנים מעולים, אבל לא בארץ, ושירות גרוע).ab1 כתב:אז מה הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה של cowon ?iakovl כתב:בארץ = שכח מהארץ, מגוון אפסי בפועל
אחרי שסגרת שאתה רוצה COWON אתה בודק מה הצרכים שלך בדיוק ואיזה נגן מתאים לך...
ומה לגבי נגנים של סוני ששמעתי שיש להם איכות סאונד טובה מאוד, ומה לגבי הזון HD הנגנים האלה או אחרים לא מגיעים לcowon?...
אני גם ממליץ שתיקח נגן כמו ה- J3 שכבר הוצע לך ותשדך לו אוזניות ברמה גבוהה ותשמע בדחיסה Lossless (אתה אולי יכול להוסיף גם מגבר נייד, אך מהתגובה שלך על ה- HiFiMan לא נראה לי שזה הכיוון שלך), לא תקבל יותר מזה במחירים שפויים*.
*עד 1000$
אבל יש לסוני נגן עם סאונד יותר טוב מהJ3?liam כתב: הזון לא, אחרים, תגדיר אחרים (לסוני יש נגנים מעולים, אבל לא בארץ, ושירות גרוע)....
אתה אומר לפרט,
טוב,
1. ראיתי כאן באיזה הודעה שכתבו משהו על הנגן Teclast T51
2. ראיתי באתר של הנגן הזה שהבאתם שיש להם עוד נגנים שניראים נידים יותר מה לגביהם ?
3. ומה לגבי שאר הנגנים של cowon אין להם סאונד יותר טוב מהJ3 (הD3 X7 A3 וכו')?
סוני מול Cowon הייתי הולך על ה- Cowon בלי למצמץ.
ה- Teclast T51 נחשב ברמת SQ של ה- HiFiMan וכל הנגנים של HiFiMan נחשבים למעולים.
ה- +D2/D2 של Cowon בעל SQ טוב יותר מה- J3, אך הוא כבר לא מיוצר ובקושי נמכר, לגבי C2 ו- D3 אני לא מכיר אותם כדי לחוות דעה.
ה- Teclast T51 נחשב ברמת SQ של ה- HiFiMan וכל הנגנים של HiFiMan נחשבים למעולים.
ה- +D2/D2 של Cowon בעל SQ טוב יותר מה- J3, אך הוא כבר לא מיוצר ובקושי נמכר, לגבי C2 ו- D3 אני לא מכיר אותם כדי לחוות דעה.