מכבי תל אביב בכדורסל
מבית כזה מכבי צריכה להלחם על ראשות הבית עם ברסה (משימה לא פשוטה אך אפשרית) בתקווה להמנע ממפגש עם פנא ואז לדעתי הדרך סלולה לפיינל פור.
סדר המשחקים: ז׳לגריס בחוץ, ברצלונה בבית, קאנטו בחוץ, קאנטו בבית, ז׳לגריס בבית וברצלונה בחוץ.
יהיה חם בהיכל!!!
סדר המשחקים: ז׳לגריס בחוץ, ברצלונה בבית, קאנטו בחוץ, קאנטו בבית, ז׳לגריס בבית וברצלונה בחוץ.
יהיה חם בהיכל!!!
kingikra,
עוד פעם התחלנו עם פאסימיות
מכבי עוד לא הפסידה העונה ביורליג בבית ולכן אני לא חושב שברצלונה היא זאת שתעשה את זה בפעם הראשונה.
ברצלונה השנה, היא לא צסק"א ובטח שמכבי יכולה וצריכה לנצח אותה בנוקייה. דווקא המשחק הראשון בחוץ הוא טריקי ומסובך מאוד בעיני.
עוד פעם התחלנו עם פאסימיות
מכבי עוד לא הפסידה העונה ביורליג בבית ולכן אני לא חושב שברצלונה היא זאת שתעשה את זה בפעם הראשונה.
ברצלונה השנה, היא לא צסק"א ובטח שמכבי יכולה וצריכה לנצח אותה בנוקייה. דווקא המשחק הראשון בחוץ הוא טריקי ומסובך מאוד בעיני.
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אי אפשר לדעת מה יהיה מול בארסה, אבל לדעתי זה גם פחות חשוב. יותר חשוב לנצח באמת את המשחקים בחוץ נגד ז'לגריס וקאנטו וזו לא תהיה משימה קלה.
לדעתי ביום נתון מכבי בהחלט יכולים לנצח את בארסה, בטח אם נבארו לא ישחק, אידסון כמו שאנחנו יודעים יכול לתפוס יום שחור.
לדעתי ביום נתון מכבי בהחלט יכולים לנצח את בארסה, בטח אם נבארו לא ישחק, אידסון כמו שאנחנו יודעים יכול לתפוס יום שחור.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
מכבי נראית טוב מאוד כבר תקופה ארוכה ומגיע להם שאפו. אני יודע שהם שיחקו נגד קבוצות פח אבל גם אותם צריך לדעת לנצח ב 20-40 הפרש.
מאלט משתפר ממשחק למשחק גם בהיבט הקבוצתי וגם בהיבט האישי (היה קצת בלחץ במשחק שהייתי בחמישי)
בוא נקווה שבטופ 16 ילך טוב
מאלט משתפר ממשחק למשחק גם בהיבט הקבוצתי וגם בהיבט האישי (היה קצת בלחץ במשחק שהייתי בחמישי)
בוא נקווה שבטופ 16 ילך טוב
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

אני לא התאכזבתי, קצת מהמחצית השנייה. אבל זה היה משחק קשה כמו שחשבתי שהוא יהיה, סך הכל במשחק חלש של סופו מכבי השיגה ניצחון חשוב. מדאיג אותי המשחק של בלו קצת. למרות שקלע כמה סלים הוא הכריח דברים ולקח זריקות שלא מתאימות לו.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

מבלו אין לך מה לדאוג. הוא עדיין אחד השחקנים החשובים ביותר. כשהוא לא טוב בהתקפה הוא נותן הגנה מצוינת.
חוץ מזה בערב שמאלט ולנגפורד קולעים טוב מבחוץ, הנקודות שלו פחות חשובות. מספיק שהוא סוחב אחריו שומר.
אתה עדיין חושב שסמית הוא אכזבה?
חוץ מזה בערב שמאלט ולנגפורד קולעים טוב מבחוץ, הנקודות שלו פחות חשובות. מספיק שהוא סוחב אחריו שומר.
אתה עדיין חושב שסמית הוא אכזבה?
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

לבלו יש משחקים טובים יותר וטובים פחות, מה שהדאיג אותי זה הזריקות שהוא הכריח, לא מתאים לו.
בקשר לסמית' אין ספק שהוא נהיה בורג מרכזי בהגנה. וביום טוב של קליעות הוא יכול לשבור את ההגנה של היריב, אבל הוא עדיין לא שחקן שלם ולפעמים נראה לי שהוא תוקע את ההתקפה, גם אצלו דרך אגב יש זריקות שלפעמים הוא לוקח למרות שהוא יודע שהוא לא צריך לקחת.
הייתי שמח לראות אותו הולך חזק יותר לטבעת. יש לו את היכולת לעשות את זה.
בקשר לסמית' אין ספק שהוא נהיה בורג מרכזי בהגנה. וביום טוב של קליעות הוא יכול לשבור את ההגנה של היריב, אבל הוא עדיין לא שחקן שלם ולפעמים נראה לי שהוא תוקע את ההתקפה, גם אצלו דרך אגב יש זריקות שלפעמים הוא לוקח למרות שהוא יודע שהוא לא צריך לקחת.
הייתי שמח לראות אותו הולך חזק יותר לטבעת. יש לו את היכולת לעשות את זה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, לא הביאו אותו כשחקן שלם או ככוכב ולראיה המשכורת שלו (הוא מרויח 500K מקסימום). ביחס לשווי שלו הוא קניה מצוינת.
אני מסכים שבמשחק ביום חמישי בלו וסמית לקחו זריקות שממש לא מתאימות להם. אני בטוח שבלאט נתן להם בראש ונגד ברצלונה לא תראה זריקות כאלה מהם.
אני מסכים שבמשחק ביום חמישי בלו וסמית לקחו זריקות שממש לא מתאימות להם. אני בטוח שבלאט נתן להם בראש ונגד ברצלונה לא תראה זריקות כאלה מהם.