Yes Max 2.0 - באגים באגים באגים
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
אתמול נתקלתי בבאג הראשון. תוכנית שהקלטתי מערוץ יס סטאר הוקלטה כרבע שעה אחרי שהיא התחילה (הכיוון שלי הוא 5 דקות לפני תחילת התוכנית ו 10 דקות אחרי הסיום).
אני משתמש די כבד במקס ויחסית הגירסה הנוכחית היא סבירה לגרסאות קודמות של המקס ששם היו לי הקלטות שנכשלו בלי סוף
אני משתמש די כבד במקס ויחסית הגירסה הנוכחית היא סבירה לגרסאות קודמות של המקס ששם היו לי הקלטות שנכשלו בלי סוף
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
הבעיה של הקלטה באיחור, מוכרת לי מאד. היה לי אותה באופן קבוע בבית הלבן עונה שישית(ששודר בשלישי ב-22) וגם באנטרפרייז (שבת ב-22) מה שגרם לי לחשוב שיש בעיה למכשיר עם השעה 22. דווקא מאז הגירסא החדשה לא נתקלתי בבעיה עדיין...
שאלה לי לגבי הזמנת הקלטה של סדרות שמופיעה פעמיים-
אם אני לא אמחק אחת מהן, האם הסדרה תוקלט כרגיל? האם היא תוקלט פעמיים? לא תוקלט בכלל?
בעיה נוספת שקרתה לי אתמול, הממיר הפסיק להקליט, פשוט סירב פקודה. ריסט פתר את הבעיה, נראה לי שקשה לדיסק לעבוד 24 1
שעות ביממה...
אי אפשר להגיד ש-yes עושים לנו את החיים משעממים...
שאלה לי לגבי הזמנת הקלטה של סדרות שמופיעה פעמיים-
אם אני לא אמחק אחת מהן, האם הסדרה תוקלט כרגיל? האם היא תוקלט פעמיים? לא תוקלט בכלל?
בעיה נוספת שקרתה לי אתמול, הממיר הפסיק להקליט, פשוט סירב פקודה. ריסט פתר את הבעיה, נראה לי שקשה לדיסק לעבוד 24 1
שעות ביממה...
אי אפשר להגיד ש-yes עושים לנו את החיים משעממים...
שירות לקוחות של יס מאשרים את קיומם של מספק תקלות בגרסה החדשה כולל הקלטת סדרות בעיתית ובעיות נוספות במהלך צפיה כמו קפיאה של התמונה.
למי שמקליט סדרות הייתי ממליץ לא לסמוך על הפיצ'ר החדש ולהקליט כגיבוי גם את השידור החוזר
למי שמקליט סדרות הייתי ממליץ לא לסמוך על הפיצ'ר החדש ולהקליט כגיבוי גם את השידור החוזר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
בהחלט רצוי למחוק מהרשימה הקלטות כפולות כי הן יתבצאו בו זמנית עם שני הטיונרים וזה גורם לבעיה.
השארה של סעיף אחד ברשימה עובד יפה.
השארה של סעיף אחד ברשימה עובד יפה.
מאוד חבל שאין משהו כמו שיש בכל וידאו פשוט: תכנות להקלטה ביום קבוע בשעה קבועה. רוב הערוצים הזרים, ובהחלט כל ערוצי הסדרות למינהן, משדרים בימים קבועים. כך, למשל, אפשר פשוט לתכנת וידאו להקליט כל יום רביעי בשעה 22:00 בערוץ בי בי סי פריים, למשך חצי שעה, וזהו. כן, זה פרימיטיבי ביחס להקלטת סדרות מתוך EPG, אבל זה עדיין שיפור לעומת שום כלום, שזה כרגע המצב לגבי כל הערוצים למעט ערוצי הבית של יס!
- oferlaor
- מנהל

הם אמורים להרחיב את סימון הסדרות גם לערוצים הזרים.
מסכים איתך שגם תכנות לפי זמן היה יכול להיות תוספת טובה.
מסכים איתך שגם תכנות לפי זמן היה יכול להיות תוספת טובה.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

א. התוכנית הוקלטה באופן תקין, לא בדקתי אם אפשר היה להעביר ערוצים בזמן השידור.
ב. הקלטה לפי זמנים קיימת ב-HOT MAGIC
ג. בכתבה בעיתון הארץ , סמנכל מ-yes, אמר שבקרוב הם יוסיפו סימון בערוצי ה- broadcast בלבד, לא דיברו על ערוץ 3 אפילו.
אני מאד מקווה שהם יוסיפו בנוסף סימון גם לערוץ 3 ולערוצים הזרים.
אני מאד מקווה ש-yes ידביקו את הפער בנוגע לפונקציונליות של ה-HOT MAGIC, הם רוצים להיות החברה שמובילה טכנולוגית , לא?
ב. הקלטה לפי זמנים קיימת ב-HOT MAGIC
ג. בכתבה בעיתון הארץ , סמנכל מ-yes, אמר שבקרוב הם יוסיפו סימון בערוצי ה- broadcast בלבד, לא דיברו על ערוץ 3 אפילו.
אני מאד מקווה שהם יוסיפו בנוסף סימון גם לערוץ 3 ולערוצים הזרים.
אני מאד מקווה ש-yes ידביקו את הפער בנוגע לפונקציונליות של ה-HOT MAGIC, הם רוצים להיות החברה שמובילה טכנולוגית , לא?
- oferlaor
- מנהל

עוד כמה תופעות מוזרות שראיתי אתמול בלילה:
1. תוך כדי צפיה בתוכנית מוקלטת, הופיע הודעה על המסך ל שניה אחת ("According to our agreement you are not allowed to watch this channel..") ויותר לא הספקתי לקרוא. ביס אמרו לי להתעלם מהודעות כאלו.
2. למרות שהיתה הזמנה יחידה לסדרה "הבית הלבן" שתי הקלטות רצו, בו-זמנית על אותו פרק. הספקתי אחת מהן בצורה ידנית ומחקתי . מקווה שלא יקרה עוד פעם.
1. תוך כדי צפיה בתוכנית מוקלטת, הופיע הודעה על המסך ל שניה אחת ("According to our agreement you are not allowed to watch this channel..") ויותר לא הספקתי לקרוא. ביס אמרו לי להתעלם מהודעות כאלו.
2. למרות שהיתה הזמנה יחידה לסדרה "הבית הלבן" שתי הקלטות רצו, בו-זמנית על אותו פרק. הספקתי אחת מהן בצורה ידנית ומחקתי . מקווה שלא יקרה עוד פעם.
- oferlaor
- מנהל

אצלי קרה ההיפך - המכשיר החליט להפסיק לאלתר את כל ההקלטות. REBOOT וזה עבר לו מיד.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

באג נוסף שדווח עליו בפורום SelecTV ושגם אני נתקל בו -
בכל תוכנית מוקלטת יש שניה של שקט במקום אקראי במהלך התוכנית.
קריטי לא, מוזר כן!
בכל תוכנית מוקלטת יש שניה של שקט במקום אקראי במהלך התוכנית.
קריטי לא, מוזר כן!
- oferlaor
- מנהל

אצלי יש שקט בשניה הראשונה של הקלטה, אבל לא שמתי לב לשניה של שקט במהלך תוכנית.
יש בעיה בשידור של יס - קטיעות קצרות של אודיו במוזיקה של הקרדיטים של תוכניות מסויימות.
יש בעיה בשידור של יס - קטיעות קצרות של אודיו במוזיקה של הקרדיטים של תוכניות מסויימות.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

אתמול זה קרה לי באמצע דיאלוג לקראת סוף עקרות בית נואשות
- oferlaor
- מנהל

כשזה קורה, תחזור שנית על הקטע.
נראה לי שזה פשוט לא עומד בקצב הנתונים אם הוא בדיוק שומר משהו לדיסק.
אני גם חושב שראיתי משהו דומה ואז בעצם חוויתי ניתוק זמני בין היס מקס לרסיבר (רואים על הרסיבר שאין מקור לשניה).
נראה לי שזה פשוט לא עומד בקצב הנתונים אם הוא בדיוק שומר משהו לדיסק.
אני גם חושב שראיתי משהו דומה ואז בעצם חוויתי ניתוק זמני בין היס מקס לרסיבר (רואים על הרסיבר שאין מקור לשניה).
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

חזרתי שנית, עוד אתמול, בשביל לודא, אובדן הקול היה באותו קטע.
הפעולה היחידה שהדיסק עשה דווקא באותו זמן היה ניגון הפרק בלבד.
לא בדקתי אם הקשר אבד עם הרסיבר, אני אבדוק כשאני אגיע הביתה.
הפעולה היחידה שהדיסק עשה דווקא באותו זמן היה ניגון הפרק בלבד.
לא בדקתי אם הקשר אבד עם הרסיבר, אני אבדוק כשאני אגיע הביתה.