Yes Max 2.0 - באגים באגים באגים
-
eyalron
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
לשמחתי קמתי היום בבוקר וגיליתי ששודרג אצלי המקס.
חזרתי בערב מהעבודה ורצתי לנסות את הפיצ'רים החדשים.
לצערי כמות התקלות והבאגים אצלי גדולה.
1. הזמנה של סדרות פשוט לא מקליטה אותן אצלי - למרות שמדובר בשידור הראשון שלהם והאופציה אושרה כנכונה.
2. תוכניות מוזמנות מופיעות פעמיים ברשימה
3. הזמנת תכנית כסדרה אם היא כבר מוזמנת להקלטה נותנת שגיאת מערכת. ניתן להקליט את הסדרה רק אם מבוטלת ההקלטה הראשונית.
4. תוך כדי תפעול המקס לא ניתן יותר היה לבצע הקלטות באמצעות לחצן הקלטה. עד לביצוע ריסטרט למכשיר.
5. יש כרגע הקלטות שמופיעות במקס שאני לא מצליח למחוק. כלומר לחיצה עליהן מביאה אותי לאפשרות מחיקה - אבל בפועל שום דבר לא נמחק.
דיברתי עם יס. התקלות קרו שוב גם תוך כדי שיחה עם נציגת השירות (שהיתה חביבה במיוחד ועשתה כמיטב יכולתה לסייע) מחר יגיע טכנאי עם מקס חלופי. נקווה שזה יפתור את הבעיות.
מה המצב אצלכם? מישהו חווה באגים דומים?
חזרתי בערב מהעבודה ורצתי לנסות את הפיצ'רים החדשים.
לצערי כמות התקלות והבאגים אצלי גדולה.
1. הזמנה של סדרות פשוט לא מקליטה אותן אצלי - למרות שמדובר בשידור הראשון שלהם והאופציה אושרה כנכונה.
2. תוכניות מוזמנות מופיעות פעמיים ברשימה
3. הזמנת תכנית כסדרה אם היא כבר מוזמנת להקלטה נותנת שגיאת מערכת. ניתן להקליט את הסדרה רק אם מבוטלת ההקלטה הראשונית.
4. תוך כדי תפעול המקס לא ניתן יותר היה לבצע הקלטות באמצעות לחצן הקלטה. עד לביצוע ריסטרט למכשיר.
5. יש כרגע הקלטות שמופיעות במקס שאני לא מצליח למחוק. כלומר לחיצה עליהן מביאה אותי לאפשרות מחיקה - אבל בפועל שום דבר לא נמחק.
דיברתי עם יס. התקלות קרו שוב גם תוך כדי שיחה עם נציגת השירות (שהיתה חביבה במיוחד ועשתה כמיטב יכולתה לסייע) מחר יגיע טכנאי עם מקס חלופי. נקווה שזה יפתור את הבעיות.
מה המצב אצלכם? מישהו חווה באגים דומים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
1. דווקא עובד יפה במכשיר שיש לי
2. ראיתי משהו דומה, הסדרה סומנה להיות מוקלטת פעמיים.
אני אפנה את יס לשרשור הזה.
2. ראיתי משהו דומה, הסדרה סומנה להיות מוקלטת פעמיים.
אני אפנה את יס לשרשור הזה.
לי יש בעיה בעת הקלטת סדרות, כלומר לא פרק ספיציפי, כאשר השידור הוא "שידור חוזר".
למשל כאשר רציתי להקליט את "איך פגשתי את אמא" (YES13), הוא נתן לי את האפשרות רק כאשר בחרתי בשידור של שעה 21:00 בערך, ולא בשידור החוזר של שעה 01:00 (נתן לי רק אפשרות להקליט את הפרק הנוכחי, ולא את כל הסדרה)
זה נראה לכם פשוט איזה שדה שנמצא ב EPG, שלפיו ה MAX מזהה שזה באמת סדרה? אם כן, למה לא עושים את זה גם לשידורים החוזרים?
למשל כאשר רציתי להקליט את "איך פגשתי את אמא" (YES13), הוא נתן לי את האפשרות רק כאשר בחרתי בשידור של שעה 21:00 בערך, ולא בשידור החוזר של שעה 01:00 (נתן לי רק אפשרות להקליט את הפרק הנוכחי, ולא את כל הסדרה)
זה נראה לכם פשוט איזה שדה שנמצא ב EPG, שלפיו ה MAX מזהה שזה באמת סדרה? אם כן, למה לא עושים את זה גם לשידורים החוזרים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
בין ה לילה של יולי 20 ל-21 התוכיות שהוקלטו לא הוקלטו נכון כנראה. כאשר אני מנסה לראות אותם אין אפשרות כזו במסך, רק אפשרות למחוק אותן.
אם בכל זאת לוחצים על PLAY בשלט מופיע הודעה שיש בעיה עם ההקלטה הזו.
אם בכל זאת לוחצים על PLAY בשלט מופיע הודעה שיש בעיה עם ההקלטה הזו.
התאכזבתי לגלות שמאז ה-21 ליולי, זה קרה עוד כמה פעמים, ועוד יותר מרגיז ,העובדה שכאשר כבר ויתרתי ורציתי למחוק, כמה מה הקלטות הדפוקות סירבו להמחק. והן עדיין שם, ברשימת התוכניות המוקלטות, רק שאת אלה אני כבר לא יכול לראות ולא למחוק.
האם מישהו נתקל באותה בעיה?
בנוסף הזמנה להקלטת כל הסדרה THE WEST WING 7 הקליטה לי, עד עכשיו, פרק מהסופרנוס!
והזמנת הקלטה של תוכנית OZ בשבת האחרונה הקליטה רק 15 דקות הראשונות!
אני לא פריק של טלויזיה ומבין שבכל תוכנה יש באגים, ומוכן לקבל גלי'צ ב-EPG מדי פעם, אך תדירות התקלות מאז ששוחררה ה גרסה האחרונה היא ברמה של תוכנה חובבנית
האם מישהו נתקל באותה בעיה?
בנוסף הזמנה להקלטת כל הסדרה THE WEST WING 7 הקליטה לי, עד עכשיו, פרק מהסופרנוס!
והזמנת הקלטה של תוכנית OZ בשבת האחרונה הקליטה רק 15 דקות הראשונות!
אני לא פריק של טלויזיה ומבין שבכל תוכנה יש באגים, ומוכן לקבל גלי'צ ב-EPG מדי פעם, אך תדירות התקלות מאז ששוחררה ה גרסה האחרונה היא ברמה של תוכנה חובבנית
- oferlaor
- מנהל

יתכן והמכשיר שלך תקול (כלומר, הפורמט של הדיסק התברבר).
אתה צריך ליצור איתם קשר שינסו לעשות לך פורמט או אפילו להחליף אותו.
אתה צריך ליצור איתם קשר שינסו לעשות לך פורמט או אפילו להחליף אותו.
-
eyalron
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
המשך הסאגה - ביקור טכנאי
אתמול בלילה הגיע אלי טכנאי של יס לבדוק ולטפל בבעיות (היגע גם עם יס מקס חלופי אם יצטרך)
היחס שקיבלתי מהטכנאי היה מצויין.
רוב הבאגים אכן אושרו על ידו כבאגים ידועים - באותו יום בבוקר נתקל בבעיות דומות אצל בעלי מקסים אחרים.
עשינו כמה ניסויים נוספים - ובסוף הוחלט על אתחול הדיסק (לקח 3 דקות) ואז הכל חזר לשגרה.
יתכן שחלק ממנו נדפק ביום של הפסקת החשמל שבאה מיד אחרי שדרוג הגרסה.
בכל מקרה, תואם לי ביקור טכנאי נוסף למעקב ביום רביעי אחרי שיהיה לי זמן לנסות שוב להקליט סדרות וכו.
מעבר לזה כל הבאגים שרשמתי למעלה נרשמו גם על ידו והובטח שיועבר לאנשים המתאימים בYES.
היחס שקיבלתי מהטכנאי היה מצויין.
רוב הבאגים אכן אושרו על ידו כבאגים ידועים - באותו יום בבוקר נתקל בבעיות דומות אצל בעלי מקסים אחרים.
עשינו כמה ניסויים נוספים - ובסוף הוחלט על אתחול הדיסק (לקח 3 דקות) ואז הכל חזר לשגרה.
יתכן שחלק ממנו נדפק ביום של הפסקת החשמל שבאה מיד אחרי שדרוג הגרסה.
בכל מקרה, תואם לי ביקור טכנאי נוסף למעקב ביום רביעי אחרי שיהיה לי זמן לנסות שוב להקליט סדרות וכו.
מעבר לזה כל הבאגים שרשמתי למעלה נרשמו גם על ידו והובטח שיועבר לאנשים המתאימים בYES.
תודה עופר, אני אוכל לפרמט בעצמי כאשר לא תהיה ברירה. רק חבל לי על ה-20+ תוכניות וסרטים שעוד לא הספקתי לראות.
מאחר שאני לקוח חדש של YES MAX , אולי משהיה כבר בשידרוגים קודמים יכול לספר האם מצפה לנו המתנה ארוכה עד שישדרגו לצורך תיקון באגים.
מאחר שאני לקוח חדש של YES MAX , אולי משהיה כבר בשידרוגים קודמים יכול לספר האם מצפה לנו המתנה ארוכה עד שישדרגו לצורך תיקון באגים.
- oferlaor
- מנהל

- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני יודע שתמיד קל להיות ביקורתי, אבל:
נראה שהיה פה נסיון שיווק מוקדם של המכשיר, מפאת לחצים ברורים.
חבל שזה על חשבון הצרכן - הרי המקס מתיימר להיות המכשיר שגם חמותי, שלא יודעת לשלוח SMS, אמורה להפעיל בהצלחה.
חבל, ממש חבל.רוב הבאגים אכן אושרו על ידו כבאגים ידועים...
נראה שהיה פה נסיון שיווק מוקדם של המכשיר, מפאת לחצים ברורים.
חבל שזה על חשבון הצרכן - הרי המקס מתיימר להיות המכשיר שגם חמותי, שלא יודעת לשלוח SMS, אמורה להפעיל בהצלחה.
בתור מישהו מהראשונים שקנו את המקס, לגירסה הקודמת לקח בערך שנה עד שהיא התייצבה. זה מתחיל בהקלטות שנכשלות, מתישהו זה מתוקן, ואז יש תקלות אחרות. אחרי שנה הכל עובד חלק. בהצלחה...mark13 כתב:מאחר שאני לקוח חדש של YES MAX , אולי משהיה כבר בשידרוגים קודמים יכול לספר האם מצפה לנו המתנה ארוכה עד שישדרגו לצורך תיקון באגים....
- oferlaor
- מנהל

unsound_methods,
ממש לא היה ניסיון שיווק. קיבלתי את המכשיר כמה ימים לפני ההשקה של התוכנה - הבדיקה משקפת בערך 3 ימי עבודה עם המכשיר. כשבדקתי אותו במהלך הימים הללו לא ראיתי בעיות בכלל. קחו בחשבון שהמכשיר היה מחוק לגמרי (ללא תוכן) ורוב הבעיות החלו לצוץ אחרי יותר משבוע כשהוא כבר התחיל להתמלא וכאשר התחלתי לעשות שימוש יותר כבד במכשיר.
בכל מקרה, אני מדווח את כל הבעיות באופן קבוע לחברה. אני יודע שהם מטפלים בזה, אבל לא ידוע לי מתי צפוי עדכון תוכנה נוסף.
ממש לא היה ניסיון שיווק. קיבלתי את המכשיר כמה ימים לפני ההשקה של התוכנה - הבדיקה משקפת בערך 3 ימי עבודה עם המכשיר. כשבדקתי אותו במהלך הימים הללו לא ראיתי בעיות בכלל. קחו בחשבון שהמכשיר היה מחוק לגמרי (ללא תוכן) ורוב הבעיות החלו לצוץ אחרי יותר משבוע כשהוא כבר התחיל להתמלא וכאשר התחלתי לעשות שימוש יותר כבד במכשיר.
בכל מקרה, אני מדווח את כל הבעיות באופן קבוע לחברה. אני יודע שהם מטפלים בזה, אבל לא ידוע לי מתי צפוי עדכון תוכנה נוסף.