Philips Starter kit- דור 3 החדש בכ-570₪ עד הבית *עודכן 3.4
- tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@minime
·
תודה רבה רבה על ההסבר.. מי שלא רוצה להשקיע סכום נכבד יכול להסתפק בסיני. עכשיו עוד שאלה קטנה ההאב הזה זה משהו שאני מקבל בדיל שפה?
ועוד שאלה אני מתקין אותו במקום המפסק של האור הקיים בבית ?
או במקום אחר עם נקודת חשמל?
·
תודה רבה רבה על ההסבר.. מי שלא רוצה להשקיע סכום נכבד יכול להסתפק בסיני. עכשיו עוד שאלה קטנה ההאב הזה זה משהו שאני מקבל בדיל שפה?
ועוד שאלה אני מתקין אותו במקום המפסק של האור הקיים בבית ?
או במקום אחר עם נקודת חשמל?
- tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@minime
·
לסיכום שאני אבין את הכל חח. המפסק של האור חייב להשאר דלוק כל הזמן, כל עוד אני רוצה להדליק/לכבות דרך האפליקציה.
וההאב הזה הוא חובה?
כאילו אני סתם דוגמה יכול לחבר אותו בחדר שלי והנורה תהיה בסלון?
·
לסיכום שאני אבין את הכל חח. המפסק של האור חייב להשאר דלוק כל הזמן, כל עוד אני רוצה להדליק/לכבות דרך האפליקציה.
וההאב הזה הוא חובה?
כאילו אני סתם דוגמה יכול לחבר אותו בחדר שלי והנורה תהיה בסלון?
·אתה יכול לפרט כמה זמן וחפירות לקח לך לגרום לדברים האלו לעבוד?mp3lll כתב:Triple-z
כל מה שכתבת הוא מחוסר ידע, וזה בסדר לכן אסביר..
אצלי עובד עם אלקסה, עובד עם IFTTT ועובד עם HOME KIT ועובד עם home assistant וכל זה בעשרה דולר למנורה.
נ.ב האפלקציה באנגלית מלאה ולא בסינית....
אתה לא מחשיב את ההשקעת זמן שלך לכסף בטח.. אבל הכוונה שלי מן הסתם שזה לא עובד בצורה קלה ומובנית, מניח שיש כל מיני קומבינות קוד פתוח שדורשות זמן וחפירה בשביל שהדברים יעבדו, אשמח אם תפרט לנו כמה זה מסובך או קל ומה זה דורש בדיוק.
אגב למישהו יש מנורה של LIFX? ראיתי מספר יתרונות על הפיליפס: מחיר, לא צריך ברידג', אפשר להתחיל בקטן (יחסית לפיליפס כמובן לא לשיומי) ולקנות מנורה אחת ב60 דולר. חזקה יותר מהפיליפס ומהשיומי עם 1100 לומן ותומכת באלקסה ו-IFTTT (בלי חפירות וקומבינות תכנותיות למינהן) וכמובן אפליקציות לאנדרואיד ואייפון רק חיסרון מבחינתי זה שאין הומקיט ובפיליפס יש..
·אני לא מבין מה פשר הויכוח הזה בכלל..Triple-z כתב:·אתה יכול לפרט כמה זמן וחפירות לקח לך לגרום לדברים האלו לעבוד?......
אתה לא מחשיב את ההשקעת זמן שלך לכסף בטח.. אבל הכוונה שלי מן הסתם שזה לא עובד בצורה קלה ומובנית, מניח שיש כל מיני קומבינות קוד פתוח שדורשות זמן וחפירה בשביל שהדברים יעבדו, אשמח אם תפרט לנו כמה זה מסובך או קל ומה זה דורש בדיוק.
אגב למישהו יש מנורה של LIFX? ראיתי מספר יתרונות על הפיליפס: מחיר, לא צריך ברידג', אפשר להתחיל בקטן (יחסית לפיליפס כמובן לא לשיומי) ולקנות מנורה אחת ב60 דולר. חזקה יותר מהפיליפס ומהשיומי עם 1100 לומן ותומכת באלקסה ו-IFTTT (בלי חפירות וקומבינות תכנותיות למינהן) וכמובן אפליקציות לאנדרואיד ואייפון רק חיסרון מבחינתי זה שאין הומקיט ובפיליפס יש.....
יש מי שאוהב ליסוע במרצדס ויש כאלו שיסתפקו במאזדה
ודרך אגב,ולדעתי האישית,שיאומי זה סוג של חיקוי של המותגים האמיתיים
לא ויכוח, אני באמת רוצה להבין איך להפעיל את השיומי שלי עם הום קיט באייפון כפי שהוא טוען שאפשר, זה כנראה לא עניין פשוט לכן אני שואל.
ראיתי בפוסט אחר שהוא אמר ששבר תראש על זה..
עדיין לא קניתי HUE או LIFX אבל אם הפתרון להפוך את השיומי לתואמת כל הדברים שהוא אמר שהיא תואמת לא מאוד מסובך זה בהחלט עניין מבורך
ראיתי בפוסט אחר שהוא אמר ששבר תראש על זה..
עדיין לא קניתי HUE או LIFX אבל אם הפתרון להפוך את השיומי לתואמת כל הדברים שהוא אמר שהיא תואמת לא מאוד מסובך זה בהחלט עניין מבורך
לגבי הדבר הראשון ששאלת: כן, ברור, אחרת ה-Wifi לא יעבוד (כי המנורה לא מקבלת זרם חשמלי. זה כמו לנתק את הממיר או המודם מהתקע..לא מוזרם לו חשמל אז הוא לא יעבוד...)tal001 כתב:@minime
·
וההאב הזה הוא חובה?
כאילו אני סתם דוגמה יכול לחבר אותו בחדר שלי והנורה תהיה בסלון?...
לא יודע לעזור לך לגבי ה"האב".
אני רק אגיד שאני אישית כל הזמן מכבה ומדליק את המנורה מהמפסק...ברגע שאני לוחץ על המפסק כדי להדליק (היא נדלקת עם המצב האחרון שהשארתי אותה), לוקח לה פחות משנייה ולהידלק. וכמובן שמיד גם ה-Wifi נכנס לפעולה, ואם אני רוצה - אני משנה צבעים וכ'ו דרך הפלאפון (הרי הפלאפון תמיד איתי, וה-wifi בפלאפון תמיד דלוק).
ודווקא בגלל זה לא מצליח להבין למה לחדר שינה צריך פיליפס.
גם אצלי רוב הזמן בחדר שינה אני מדליק מהמתג ורוב היום הוא במצב כבוי, להבדיל ממך אני משתמש בנורה סינית שאין לה אפילו wifi אלא רק בלוטות׳. אין לי צורך להדליק את האור מרחוק כשאני מחוץ לבית ואני מסתפק באור צהוב ברוב הזמן, לקריאה אני מחליף ללבן.
גם אצלי רוב הזמן בחדר שינה אני מדליק מהמתג ורוב היום הוא במצב כבוי, להבדיל ממך אני משתמש בנורה סינית שאין לה אפילו wifi אלא רק בלוטות׳. אין לי צורך להדליק את האור מרחוק כשאני מחוץ לבית ואני מסתפק באור צהוב ברוב הזמן, לקריאה אני מחליף ללבן.
- שושו_השועל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אצלי בבית יש 2 HUE בסלון, סטריפ LED במטבח, ועוד אחת בחדר השינה. מרוצה עד הגג, וגם ההנהלה מאוד מרוצה כשיש לה עוצמת הארה משוגעת במטבח בדיוק באיזור שהיא מבשלת ואופה.
ההתממשקות עם גוגל הום ואלקסה ללא דופי, היא פשוט אומרת ״COOKING TIME" והסטאפ במטבח עובר למצב בישול. אנחנו בעתיד
ההתממשקות עם גוגל הום ואלקסה ללא דופי, היא פשוט אומרת ״COOKING TIME" והסטאפ במטבח עובר למצב בישול. אנחנו בעתיד