Philips Starter kit- דור 3 החדש בכ-570₪ עד הבית *עודכן 3.4
Philips Hue LED lamp E27 10W 3er Starter Set incl. Bridge 2.0
הערכה כוללת:
3 נורות צבעוניות דור 3 (10W וטווח צבעים גדול בהרבה מהדורות הקודמים)
וברידג' שיאפשר לכם לחבר עוד מוצרי HUE (כמו פס הלד דור 1 ו-2 שבמבצע) של פיליפס ולשלוט עליהם דרך הסמארטפון או שלט לוג'יטק.
המחיר 146€ ועד הבית 570₪
המבצע באמזון גרמניה נגמר. המחיר קפץ חזרה.
[img2=500x200]https://dyn.Void.com/pricehistory.png? ... B01LZ8QYPI[/img2]
מבצעים נוספים על ערכות HUE
Philips Starter Kit 2 Hue White Ambient Light Bulbs + Connection Bridge + Dim Switch Dim Switch
99€
פס לד (דור 2 החדש שניתן לשרשר לו עד 10 מטר)
49€ ויוצא 220₪ עד הבית
https://www.hometheater.co.il/vt271452.html
הערכה כוללת:
3 נורות צבעוניות דור 3 (10W וטווח צבעים גדול בהרבה מהדורות הקודמים)
וברידג' שיאפשר לכם לחבר עוד מוצרי HUE (כמו פס הלד דור 1 ו-2 שבמבצע) של פיליפס ולשלוט עליהם דרך הסמארטפון או שלט לוג'יטק.
המחיר 146€ ועד הבית 570₪
המבצע באמזון גרמניה נגמר. המחיר קפץ חזרה.
[img2=500x200]https://dyn.Void.com/pricehistory.png? ... B01LZ8QYPI[/img2]
מבצעים נוספים על ערכות HUE
Philips Starter Kit 2 Hue White Ambient Light Bulbs + Connection Bridge + Dim Switch Dim Switch
99€
פס לד (דור 2 החדש שניתן לשרשר לו עד 10 מטר)
49€ ויוצא 220₪ עד הבית
https://www.hometheater.co.il/vt271452.html
נערך לאחרונה על ידי minime ב 04/04/2017 15:13, נערך 4 פעמים בסך הכל.
למי שלא הלך על המבצע הקודם,
מבצע נוסף על הערכה באמזון גרמניה כ-650₪ עד הבית
[img2=150x74]https://storage.googleapis.com/openscre ... pPB_3g.png[/img2]
מבצע נוסף על הערכה באמזון גרמניה כ-650₪ עד הבית
[img2=150x74]https://storage.googleapis.com/openscre ... pPB_3g.png[/img2]
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
לא מבין למה לשלם סכומים כאלה על מנורות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
לא ברור לי למה לשלם כל כך הרבה כסף על נורה חכמה, שיש נורה כזו לשיומי בערך ב-60 שקלים.
קניתי 2 לחדר שינה ואת האמת שעם כל הגימיק שיש בדבר...זה באמת נחמד הפונקציה של הצבעים והיכולת לשלוט בבהירות. בעיקר לחדר שינה.
אני אישית לא אוהב להיות בחדר חשוך לחלוטין ולצפות בטלוויזיה, או סתם באופן כללי לשהות בחדר זמן רב שהוא חשוך. מצד שני האור של המנורות ה"סטדנרטיות" הוא די חזק...
ככה שהפתרון של הנורה חכמה הוא לא פחות ממושלם עבורי. אני בוחר בבהירות הכי נמוכה, שם צבע רנדומלי (מצאתי שאדום ותכלת הם הכי נעימים, אבל בטח זה אינדבידאולי) וזה ממש כיף לשהות ככה בחדר עם אור עדין. עוד אפשר לקרוא ככה ספר במיטה (לדוגמה), ושזה לא יפריע לבת הזוג.
לי עוד אין ילדים, אך לדעתי זה גם תפור לחדר של ילדים קטנים שמעדיפים לא לישון בחושך (או מפחדים).
אפשר להחליט איתם על צבע שהם אוהבים (או לגוון, לתת להם לשחק עם זה), לבחור בבהירות הכי נמוכה, וזה אור סופר עדין שלא מסנוור בכלל ולא יפריע להם לשינה.
כמו כן, אתם לא תאמינו כמה הנורות האלה חזקות שהם על הבהירות הכי גבוהה...
בקיצור - במחיר שפיליפס דורשים, נשמע לי מוגזם. אבל במחיר של Xiaomi, אני מצאתי את זה כמשתלם ונחמד מאוד.
אני רכשתי את הנורות מגיר-בסט:
http://www.gearbest.com/smart-lighting/ ... tml?wid=21
וחיברתי אותם למנורת קיר של איקאה:
https://www.ikea.co.il/catalogue/Lighti ... g/60163876
הנורה של שיומי זו נורה סטנדרטית עם הברגה E27, ואילו הבית מנורה של איקאה הוא מתאים לנורות קטנות עם הברגה E14 - לכן הזמנתי מתאם ב-6 שקלים:
http://www.dx.com/p/e27-female-to-e14-m ... Ntjk1XyvIU
***שימו לב: הנורה של שיומי היא טיפה'לה ארוכה יותר מאהיל שצירפתי (של איקאה), בגלל המתאם שמאריך מעט! לכן, מי שחשובה לו האסתטיקה, אני ממליץ על מנורה עם אהיל גדול יותר ***
קניתי 2 לחדר שינה ואת האמת שעם כל הגימיק שיש בדבר...זה באמת נחמד הפונקציה של הצבעים והיכולת לשלוט בבהירות. בעיקר לחדר שינה.
אני אישית לא אוהב להיות בחדר חשוך לחלוטין ולצפות בטלוויזיה, או סתם באופן כללי לשהות בחדר זמן רב שהוא חשוך. מצד שני האור של המנורות ה"סטדנרטיות" הוא די חזק...
ככה שהפתרון של הנורה חכמה הוא לא פחות ממושלם עבורי. אני בוחר בבהירות הכי נמוכה, שם צבע רנדומלי (מצאתי שאדום ותכלת הם הכי נעימים, אבל בטח זה אינדבידאולי) וזה ממש כיף לשהות ככה בחדר עם אור עדין. עוד אפשר לקרוא ככה ספר במיטה (לדוגמה), ושזה לא יפריע לבת הזוג.
לי עוד אין ילדים, אך לדעתי זה גם תפור לחדר של ילדים קטנים שמעדיפים לא לישון בחושך (או מפחדים).
אפשר להחליט איתם על צבע שהם אוהבים (או לגוון, לתת להם לשחק עם זה), לבחור בבהירות הכי נמוכה, וזה אור סופר עדין שלא מסנוור בכלל ולא יפריע להם לשינה.
כמו כן, אתם לא תאמינו כמה הנורות האלה חזקות שהם על הבהירות הכי גבוהה...
בקיצור - במחיר שפיליפס דורשים, נשמע לי מוגזם. אבל במחיר של Xiaomi, אני מצאתי את זה כמשתלם ונחמד מאוד.
אני רכשתי את הנורות מגיר-בסט:
http://www.gearbest.com/smart-lighting/ ... tml?wid=21
וחיברתי אותם למנורת קיר של איקאה:
https://www.ikea.co.il/catalogue/Lighti ... g/60163876
הנורה של שיומי זו נורה סטנדרטית עם הברגה E27, ואילו הבית מנורה של איקאה הוא מתאים לנורות קטנות עם הברגה E14 - לכן הזמנתי מתאם ב-6 שקלים:
http://www.dx.com/p/e27-female-to-e14-m ... Ntjk1XyvIU
***שימו לב: הנורה של שיומי היא טיפה'לה ארוכה יותר מאהיל שצירפתי (של איקאה), בגלל המתאם שמאריך מעט! לכן, מי שחשובה לו האסתטיקה, אני ממליץ על מנורה עם אהיל גדול יותר ***
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

גם אני עובד עם שיאמי ב 10 דולר, מחובר למערכת HA ושליטה מלאה כולל תרחישים.
יש לי נורה של שיומי ואין בכלל מה להשוות לפיליפס מה אתם רציניים? נכון זה זול, אבל *** של יכולות וחרא של אפליקציה שלפחות באייפון היא על הפנים, בשעון בכלל לא עובד WIDGETS גם לא עובדים כמו שצריך בקיצור זה על הפנים
ואתם שואלים למה לשלם הרבה על הפיליפס? כי זה מוצר ברמה הרבה יותר גבוהה.
תומך בשירותים הרבה יותר מתקדמים וטובים כמו למשל:
APPLE HOME KIT - מאפשר שימוש בקונטרול סנטר באייפון ואפילו סירי בשביל שליטה ולא באיזה אפליקציה בסינית
AMAZON ALEXA - מאפשר שליטה קולית חכמה למי שיש אמזון אקו בבית יש להם סקילס וכו
IFTTT - מאפשר לבצע המון דברים חכמים בשילוב עם הרבה שירותי ווב גם לשלב עם אלקסה וכו
אפשר להגדיר הדלקה וכיבוי לפי מיקום למשל שנכנסים ויוצאים מהבית וכו
ואני מניח שיש אפילו עוד יכולות לפיליפס האלו שאני לא מכיר.
בשיומי רק שמתי טיימר מתי להידלק ולהיכבות וקצת דימר דרך האפליקציה הגרועה שלהם, זה לא רמה בקיצור אבל למי שמחפש רק את הכי זול אז מניח שזה נותן פתרון..
ואתם שואלים למה לשלם הרבה על הפיליפס? כי זה מוצר ברמה הרבה יותר גבוהה.
תומך בשירותים הרבה יותר מתקדמים וטובים כמו למשל:
APPLE HOME KIT - מאפשר שימוש בקונטרול סנטר באייפון ואפילו סירי בשביל שליטה ולא באיזה אפליקציה בסינית
AMAZON ALEXA - מאפשר שליטה קולית חכמה למי שיש אמזון אקו בבית יש להם סקילס וכו
IFTTT - מאפשר לבצע המון דברים חכמים בשילוב עם הרבה שירותי ווב גם לשלב עם אלקסה וכו
אפשר להגדיר הדלקה וכיבוי לפי מיקום למשל שנכנסים ויוצאים מהבית וכו
ואני מניח שיש אפילו עוד יכולות לפיליפס האלו שאני לא מכיר.
בשיומי רק שמתי טיימר מתי להידלק ולהיכבות וקצת דימר דרך האפליקציה הגרועה שלהם, זה לא רמה בקיצור אבל למי שמחפש רק את הכי זול אז מניח שזה נותן פתרון..
Triple-z: ברוב המוצרים, ברובם המוחלט אפילו, הסיניים יהיו פחות טובים...אין ספק ואני בטוח שכולם יסכימו איתך.
אך מה עם הבן אדם שצריך את הפיצ'ר הזה לשימוש מינימלי?
1. אין לי אייפון, האפליקציה עובדת אצלי בסדר גמור. לא ניסיתי את השעון המעורר כי זה לא קריטי. אני מגדיר שעון מעורר מהפלאפון, כמו כולם אני משער, ומתחיל את היום שלי כרגיל - לא זקוק לנורה תתעורר יחד איתי...
2. בשביל מה אני צריך שליטה קולית על הנורה ליד מיטת השינה? או בכללי לשלוט עם הקול על מכשיר חשמלי בבית? לא מוצא לזה שימוש יום-יומי אצלי...אני נכנס לחדר ולוחץ על המפסק, והמנורה נדלקת תוך פחות משנייה, בדיוק במצב האחרון שהשארתי אותה. זהו - מספיק לי.
אם מתחשק לי לשנות צבע או בהירות, אני נכנס דרך האפליקציה (יש קיצור דרך במסך הבית בנקסוס שלי) ומתחיל לשחק. בהתחלה אתה מתלהב מהצבעים אבל עם הזמן זה יורד...
3. גם פה אינני יכול להזדהות איתך - סלח לי, אך לא ברור לי מדוע חשבת לשלב web או אלכסה. זה כולה נורה!
לי מספיק מה שיש לנורה להציע למרות מגבלות האפליקציה. אם ההבדל במחיר בהשוואה לפיליפס היה זניח, אתה יודע מה, אפילו 50 שקל שזה לא כזה זניח - כמעט פי 2 במחיר, אולי הייתי משקיע וקונה את הפליפס (למרות שמעל 100 שקלים לנורה זה חתיכת שגעון, אבל ניחא)....אך זה לא המצב - ההבדלים הם תהומיים.
זה כמו להשוות בין פלאפון של שיומי ב-1000 שקל לבין גלקסי S7 edge ב-2500 שקל.
ברור שהמוצר של סמסונג יהיה טוב יותר כמעט בכל תחום. אין על זה עוררין.
אך מה עם מי שלא זקוק לזה? ורוצה רק דברים מינימליים - לדבר בוואטסאפ, להיכנס למייל, לגלוש מידי פעם ולשמוע מוזיקה? האם היית אומר לו שיילך בכל המרץ על ה-S7 רק כי הוא יותר חזק?
אך מה עם הבן אדם שצריך את הפיצ'ר הזה לשימוש מינימלי?
1. אין לי אייפון, האפליקציה עובדת אצלי בסדר גמור. לא ניסיתי את השעון המעורר כי זה לא קריטי. אני מגדיר שעון מעורר מהפלאפון, כמו כולם אני משער, ומתחיל את היום שלי כרגיל - לא זקוק לנורה תתעורר יחד איתי...
2. בשביל מה אני צריך שליטה קולית על הנורה ליד מיטת השינה? או בכללי לשלוט עם הקול על מכשיר חשמלי בבית? לא מוצא לזה שימוש יום-יומי אצלי...אני נכנס לחדר ולוחץ על המפסק, והמנורה נדלקת תוך פחות משנייה, בדיוק במצב האחרון שהשארתי אותה. זהו - מספיק לי.
אם מתחשק לי לשנות צבע או בהירות, אני נכנס דרך האפליקציה (יש קיצור דרך במסך הבית בנקסוס שלי) ומתחיל לשחק. בהתחלה אתה מתלהב מהצבעים אבל עם הזמן זה יורד...
3. גם פה אינני יכול להזדהות איתך - סלח לי, אך לא ברור לי מדוע חשבת לשלב web או אלכסה. זה כולה נורה!
לי מספיק מה שיש לנורה להציע למרות מגבלות האפליקציה. אם ההבדל במחיר בהשוואה לפיליפס היה זניח, אתה יודע מה, אפילו 50 שקל שזה לא כזה זניח - כמעט פי 2 במחיר, אולי הייתי משקיע וקונה את הפליפס (למרות שמעל 100 שקלים לנורה זה חתיכת שגעון, אבל ניחא)....אך זה לא המצב - ההבדלים הם תהומיים.
זה כמו להשוות בין פלאפון של שיומי ב-1000 שקל לבין גלקסי S7 edge ב-2500 שקל.
ברור שהמוצר של סמסונג יהיה טוב יותר כמעט בכל תחום. אין על זה עוררין.
אך מה עם מי שלא זקוק לזה? ורוצה רק דברים מינימליים - לדבר בוואטסאפ, להיכנס למייל, לגלוש מידי פעם ולשמוע מוזיקה? האם היית אומר לו שיילך בכל המרץ על ה-S7 רק כי הוא יותר חזק?
אנחנו מדברים על נורה חכמה, הפיליפס הרבה יותר חכמה ועם הרבה יותר יכולות, אם אתה צריך או לא זה כבר סיפור אחר.
נניח ששליטה קולית מיותר עדיין יש לה הרבה יתרונות ודברים מעניינים שאפשר לעשות איתה שאין בשיומי.
מעצבן אותי שהאפליקציה של שיומי כזאת מעפנה איטית והתמיכה שלהם בשעון אפל וWIDGETS באייפון היא על הפנים זה פשוט לא עובד
אפילו הכיתוב מתחת לאפליקציה שלהם באייפון הוא בסינית ולא באנגלית, מגוחך..
אם זה היה תומך בHOMEKIT כלומר הדלקה וכיבוי מובנים באייפון מהקונטרול סנטר וסירי זה היה מעולה..
אין לי עדיין פיליפס בשביל לתת לך יותר מידי דוגמאות אבל אני יודע שאתה יכול גם להוסיף להן חיישן תנועה שידליק אותן שאתה נכנס לחדר או שמישהו מתקרב למרפסת ועוד ועוד ועוד, זה מוצר ברמה הרבה יותר גבוהה והמחיר שלו בהתאם.
615 שקל מאמזון כולל הכל לעומת 1000 בארץ זה בהחלט מחיר מעולה למוצר הזה, ברור שאם משווים למוצר סיני זול זה נשמע יקר, אבל כבר הסברתי חלק קטן מההבדלים ולמה זה יותר שווה למי שבאמת רוצה תאורה חכמה.
נניח ששליטה קולית מיותר עדיין יש לה הרבה יתרונות ודברים מעניינים שאפשר לעשות איתה שאין בשיומי.
מעצבן אותי שהאפליקציה של שיומי כזאת מעפנה איטית והתמיכה שלהם בשעון אפל וWIDGETS באייפון היא על הפנים זה פשוט לא עובד
אפילו הכיתוב מתחת לאפליקציה שלהם באייפון הוא בסינית ולא באנגלית, מגוחך..
אם זה היה תומך בHOMEKIT כלומר הדלקה וכיבוי מובנים באייפון מהקונטרול סנטר וסירי זה היה מעולה..
אין לי עדיין פיליפס בשביל לתת לך יותר מידי דוגמאות אבל אני יודע שאתה יכול גם להוסיף להן חיישן תנועה שידליק אותן שאתה נכנס לחדר או שמישהו מתקרב למרפסת ועוד ועוד ועוד, זה מוצר ברמה הרבה יותר גבוהה והמחיר שלו בהתאם.
615 שקל מאמזון כולל הכל לעומת 1000 בארץ זה בהחלט מחיר מעולה למוצר הזה, ברור שאם משווים למוצר סיני זול זה נשמע יקר, אבל כבר הסברתי חלק קטן מההבדלים ולמה זה יותר שווה למי שבאמת רוצה תאורה חכמה.
מכל מה שרשמת, נשמע לי שהחיסרון המרכזי זה עבור מי שיש לו אייפון. עבור מי שמשתמש באנדרואיד, זה לא רלוונטי גם ככה. שאר החסרונות לא רלוונטיים לרוב האוכלוסייה בארץ (גם אם כבר יש לך איכשהו alexa, זה מוצר לא שימושי בעליל כאן), אבל נו, מניח שזה תלוי בתקציב שאתה מוכן להשקיע.
מן הסתם מי שמוכן להשקיע הרבה כסף בשביל המוצר הכי טוב בשוק זה משהו אחד, אבל לא נשמע פה שהמוצר שעולה חמישית מהכי טוב בשוק הוא גרוע, אם כבר - ההיפך.
ההשוואה לטלפונים נכונה. כל כך הרבה אנשים רוצים לרכוש את הטלפון הכי יקר שיש, ובתכל'ס? טלפון של 1000 ש"ח כיום נותן ל-95% מהאנשים בדיוק מה שנותן טלפון ב-3000 ש"ח, למעט מצלמה.
מן הסתם מי שמוכן להשקיע הרבה כסף בשביל המוצר הכי טוב בשוק זה משהו אחד, אבל לא נשמע פה שהמוצר שעולה חמישית מהכי טוב בשוק הוא גרוע, אם כבר - ההיפך.
ההשוואה לטלפונים נכונה. כל כך הרבה אנשים רוצים לרכוש את הטלפון הכי יקר שיש, ובתכל'ס? טלפון של 1000 ש"ח כיום נותן ל-95% מהאנשים בדיוק מה שנותן טלפון ב-3000 ש"ח, למעט מצלמה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

Triple-z
כל מה שכתבת הוא מחוסר ידע, וזה בסדר לכן אסביר..
אצלי עובד עם אלקסה, עובד עם IFTTT ועובד עם HOME KIT ועובד עם home assistant וכל זה בעשרה דולר למנורה.
נ.ב האפלקציה באנגלית מלאה ולא בסינית.
כל מה שכתבת הוא מחוסר ידע, וזה בסדר לכן אסביר..
אצלי עובד עם אלקסה, עובד עם IFTTT ועובד עם HOME KIT ועובד עם home assistant וכל זה בעשרה דולר למנורה.
נ.ב האפלקציה באנגלית מלאה ולא בסינית.
אחלה הסבר, אשמח לפירוט איך בדיוק מנורה של שיומי עובדת לך עם הום קיט, אשמח להפעיל גם את שלי.
אתה עם אייפון? איזה אפליקציה מהאפסטור התקנת באייפון? אצלי האפליקציה אכן באנגלית אבל הכיתוב מתחת לאייקון שלה בספרינגבורד של האייפון הוא בסינית משום מה, עם הסמל הירוק הזה שלהם..
אתה עם אייפון? איזה אפליקציה מהאפסטור התקנת באייפון? אצלי האפליקציה אכן באנגלית אבל הכיתוב מתחת לאייקון שלה בספרינגבורד של האייפון הוא בסינית משום מה, עם הסמל הירוק הזה שלהם..
- tal001
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מכל הבלגן פה לא הבנתי מה ההבדל העיקרי בין השיואמי לפיליפס..
האם ההשקעה לפיליפס שווה את זה? כי הפערים הם ענקיים..
אשמח להכוונה וייעוץ לפני רכישה.
ואני עם אייפון.השליטה לא קיימת על נורות השיאומי?
האם ההשקעה לפיליפס שווה את זה? כי הפערים הם ענקיים..
אשמח להכוונה וייעוץ לפני רכישה.
ואני עם אייפון.השליטה לא קיימת על נורות השיאומי?
ההבדלים הם:
פיליפס
יתרונות:
מותג הכי טוב בתחום = איכות ללא פשרות
אמינות,
טווח צבעים הכי טוב כיום,
עצמת אור טובה 800LM ל-10W כאשר האור על 6500K
אחריות של אמזון,
פונקציונליות מגוונת יותר
תמיכה במספר רב של אפלקציות צד שלישי באפסטור\פלייסטור כולל סירי ו-הומקיט המובנה ב-IOS
חסרונות:
מצריך לרכוש את ההאב על מנת לקבל את הפונקציונליות מהסלולרי (ניתן להשתמש גם רק במפסק-שלט שלהם אשר מספיק לנורות הלבנות),
מחיר,
מחיר,
מחיר
שיאומי
יתרונות:
מחיר,
מחיר,
מחיר,
אין צורך בהאב, הכל מנוהל ע"י חשבון MI שצריך לפתוח על מנת לנהל מספר נורות ומעלה.
קונצרן סיני בהתהוות
חסרונות:
קיימת רק אפל' אחת לשליטה מאוד מוגבלת ומעצבנת.
צריך לפתוח חשבון MI של שיאומי בשביל לקבל פונקצונליות רחבה יותר
בכל זאת, סיני, מלבד הצהרות שיאומי שמדובר בלדים של OSRAM, אני בספק אם זה נכון, אולי רק הלבן של OSRAM.
עצמת אור נמוכה 600LM ל-9W כאשר האור על 6500K...עד כמה שניתן לסמוך על נתונים של הסינים.
אישית לא ממליץ על אור כחול או אור לבן 6500K. המודעות לאור הלד הכחול שמזיק עלתה בשנים האחרונות
ובשנה האחרונה בפרט והיצרנים המובילים מתחילים לשווק את המוצרים עם התייחסות לנושא.
פיליפס
יתרונות:
מותג הכי טוב בתחום = איכות ללא פשרות
אמינות,
טווח צבעים הכי טוב כיום,
עצמת אור טובה 800LM ל-10W כאשר האור על 6500K
אחריות של אמזון,
פונקציונליות מגוונת יותר
תמיכה במספר רב של אפלקציות צד שלישי באפסטור\פלייסטור כולל סירי ו-הומקיט המובנה ב-IOS
חסרונות:
מצריך לרכוש את ההאב על מנת לקבל את הפונקציונליות מהסלולרי (ניתן להשתמש גם רק במפסק-שלט שלהם אשר מספיק לנורות הלבנות),
מחיר,
מחיר,
מחיר
שיאומי
יתרונות:
מחיר,
מחיר,
מחיר,
אין צורך בהאב, הכל מנוהל ע"י חשבון MI שצריך לפתוח על מנת לנהל מספר נורות ומעלה.
קונצרן סיני בהתהוות
חסרונות:
קיימת רק אפל' אחת לשליטה מאוד מוגבלת ומעצבנת.
צריך לפתוח חשבון MI של שיאומי בשביל לקבל פונקצונליות רחבה יותר
בכל זאת, סיני, מלבד הצהרות שיאומי שמדובר בלדים של OSRAM, אני בספק אם זה נכון, אולי רק הלבן של OSRAM.
עצמת אור נמוכה 600LM ל-9W כאשר האור על 6500K...עד כמה שניתן לסמוך על נתונים של הסינים.
אישית לא ממליץ על אור כחול או אור לבן 6500K. המודעות לאור הלד הכחול שמזיק עלתה בשנים האחרונות
ובשנה האחרונה בפרט והיצרנים המובילים מתחילים לשווק את המוצרים עם התייחסות לנושא.