מוטרד מאוסף התלונות פה על האיכות של ה B7
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 586
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
קיבלתי את ה 55B7 יומיים לאחר המבצע, בשימוש קבוע של כמעט שבוע אני יכול להגיד רק דברים טובים עליה.
שחור מדהים, עיצוב נהדר, צבעים מושלמים.
לא מחפש לעשות בדיקות אפור או לחפש פגמים בטלוויזיה, לא ראיתי שום בעיה עד עכשיו ואין סיבה שאלך ואחפש בעיות.
עד כה 100% שביעות רצון מהקניה.
שחור מדהים, עיצוב נהדר, צבעים מושלמים.
לא מחפש לעשות בדיקות אפור או לחפש פגמים בטלוויזיה, לא ראיתי שום בעיה עד עכשיו ואין סיבה שאלך ואחפש בעיות.
עד כה 100% שביעות רצון מהקניה.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
קיים גם ב C6 למי שדאג...
אבל לחלוטין זניח מבחינתי --- רוצה לומר, שמתי לזה לב מהיום הראשון אבל החלטתי לא לתת לניואנס שמופיע ברבע אחוז מהזמן לקלקל לי שום חוויה.
בכלל נשמע לי שהחברים פה קצת "השתגעו"
צאו ופשוט תהנו מהמסכים החדשים והיפים שלכם !!!
בכלל נשמע לי שהחברים פה קצת "השתגעו"
צאו ופשוט תהנו מהמסכים החדשים והיפים שלכם !!!
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- psibeast
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1940
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
כל אתמול בלילה שיחקתי באקסבוקס עם ה OLED החדש ורק נהנתי. התמונה היתה מעולה. כששמתי את Better call Saul בנטפליקס רק כדי לבדוק איכות תמונה נשאבתי לראות איזה רבע שעה רק כי לא הצלחתי להתנתק מהתמונה במסך.tzahi כתב:אז אני אשמח גם לשמוע רשמים מאנשים שנהנים ממנה.
יש פה כאלו ?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@sky1sky10
·
זה מאד תלוי בתוכן. קודם כל, הבעיה קיימת בכל הסדרות של מארוול, והן מהוות חלק לא מבוטל מתכני ה-HDR של נטפליקס. גם Stranger Things מגורען באותה צורה, לא יודע למה.
בכל אופן, העניין של הגרעון תלוי בתוכן עצמו. גם על מסך 4K שלא תומך ב-HDR (וגם 1080P), התכנים האלה מגורענים כי ככה הם.
·
זה מאד תלוי בתוכן. קודם כל, הבעיה קיימת בכל הסדרות של מארוול, והן מהוות חלק לא מבוטל מתכני ה-HDR של נטפליקס. גם Stranger Things מגורען באותה צורה, לא יודע למה.
בכל אופן, העניין של הגרעון תלוי בתוכן עצמו. גם על מסך 4K שלא תומך ב-HDR (וגם 1080P), התכנים האלה מגורענים כי ככה הם.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
פסים אכן קיימים, אבל הבעיות האלה לא נראות בתוכן "רגיל" אלא אם הרגלי הצפייה שלכם כוללים פאטרנים של אפור 1%-10%... 
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
לא כל תכני/מקורות ה4k הם אותו הדבר. ה4k בנטפליקס הוא בקצב נתונים של משהו כמו 15 מגביט לשנייה (אפילו אין לי ממש חשק לבדוק איך זה נראה...), בבלו ריי זה יכול להגיע ל100 (וגם זה דחיסה די רצינית של הוידאו המקורי). ברור שנטפליקס מתפשרים מאד על איכות 4k כדי שיהיה ניתן להזרים את התכנים שלהם דרך הרשת בקלות יחסית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@sky1sky10
"תשיג" את Planet Earth II.
הרבה קראו לזה Reference HDR material.
אפילו על ה-VIZIO המסכנה שלי זה נראה ממש מדהים.
באמזון יש גם תוכן HDR. לא שמעתי עליו תלונות.
בנטפליקס יש סרטון על הטבע, משהו עם אוקיינוסים. ויש כמה סדרות חדשות ששמעתי שהן נראות לא רע.
יש גם מרקו פולו. יש לא מעט.
מבחינת דמואים, תפעיל את Chess של LG בחדר חשוך.
"תשיג" את Planet Earth II.
הרבה קראו לזה Reference HDR material.
אפילו על ה-VIZIO המסכנה שלי זה נראה ממש מדהים.
באמזון יש גם תוכן HDR. לא שמעתי עליו תלונות.
בנטפליקס יש סרטון על הטבע, משהו עם אוקיינוסים. ויש כמה סדרות חדשות ששמעתי שהן נראות לא רע.
יש גם מרקו פולו. יש לא מעט.
מבחינת דמואים, תפעיל את Chess של LG בחדר חשוך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
המסך תומך בפיענוח אטמוס, לכל הפחות דרך הנגן המובנה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש לך בתפריט סמארט Pictures and Videos. אתה נכנס לשם ויכול להפעיל תכנים דרך הרשת או מה שמחובר למסך בUSB. עבור ניגון דרך הרשת, אתה צריך שרת DLNA על אותו המחשב. כמו Serviio.