הארות לגבי מכירת האחריות המורחבת במעמד ההתקנה
גם אצלי היו 2 חבר'ה נחמדים, אבל בתכלס מהרגע הראשון ועד האחרון כל מה שבאמת עניין אותם זה למכור הרחבה ב-1,500(!) ש"ח.
טענו שכדאי לי לעשות כי כל תקלה בטלוויזיה אי אפשר לתקן ודורשת החלפה שלה. שהאחריות המורחבת טובה הרבה יותר ועל 3 פיקסלים שרופים ומעלה מחליפים טלוויזיה. אה ושהם מקבלים 5%.
אפילו לא לקחו איתם את הקרטון.
בצד החיובי נתנו לי טלפון של טכנאי (שבתקווה) יפתור לי את הבעיה בטלוויזיה הישנה. גם משהו.
טענו שכדאי לי לעשות כי כל תקלה בטלוויזיה אי אפשר לתקן ודורשת החלפה שלה. שהאחריות המורחבת טובה הרבה יותר ועל 3 פיקסלים שרופים ומעלה מחליפים טלוויזיה. אה ושהם מקבלים 5%.
בצד החיובי נתנו לי טלפון של טכנאי (שבתקווה) יפתור לי את הבעיה בטלוויזיה הישנה. גם משהו.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6252
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
·Jayush כתב:גם אצלי היו 2 חבר'ה נחמדים, אבל בתכלס מהרגע הראשון ועד האחרון כל מה שבאמת עניין אותם זה למכור הרחבה ב-1,500(!) ש"ח.
בצד החיובי נתנו לי טלפון של טכנאי (שבתקווה) יפתור לי את הבעיה בטלוויזיה הישנה. גם משהו....
1500 לשלוש שנים נוספות או פחות.
כי לי אמרו כפול.
טוב שיש את הפורום הזה להתעדכן.
היום באים להתקין לי 65c7
מקווה שיעבור חלק.
למרות שיש לי ניסיון עם ח.י
סאת טלוויזיה שלישית שלי בחמש שנים.
בשתיים הראשונות היו בעיות במסגרת האחריות וטופל ללא בעיות.
טלוויזיה אחת אחרי חצי שנה הופיע פס סגול בתחתית המסך ואחרי שצילמתי ושלחתי לשירות לקוחות אמרו שצריך להחליף את הטלוויזה ושאין במלאי אבל אם אני מוכן לחכות חודשיים אקבל את הדגם של 2017 אז חיכיתי וקיבלתי יומיים אחרי ההשקה את הטלוויזיה החדשה .
ככה שאני מרוצה מאד מהשירות שלהם עד כה.
היום באים להתקין לי 65c7
מקווה שיעבור חלק.
למרות שיש לי ניסיון עם ח.י
סאת טלוויזיה שלישית שלי בחמש שנים.
בשתיים הראשונות היו בעיות במסגרת האחריות וטופל ללא בעיות.
טלוויזיה אחת אחרי חצי שנה הופיע פס סגול בתחתית המסך ואחרי שצילמתי ושלחתי לשירות לקוחות אמרו שצריך להחליף את הטלוויזה ושאין במלאי אבל אם אני מוכן לחכות חודשיים אקבל את הדגם של 2017 אז חיכיתי וקיבלתי יומיים אחרי ההשקה את הטלוויזיה החדשה .
ככה שאני מרוצה מאד מהשירות שלהם עד כה.
בגלל זה אני תמיד רוכש מסך ללא התקנה.
מעדיף לחסוך את המחיר ולהתקין בעצמי שאני יודע שיש לי ראש שקט ושהתקנתי כמו שצריך.
לרוב הם עושים עבודה לא מקצועית וזה ידוע. אני אוהב שהטלוויזיה מותקנת כמו פלס! והכל מורכב עם דיבלים רציניים לקיר ולא רופף ומחופף כמו רוב המתקינים בישראל..
מעדיף לחסוך את המחיר ולהתקין בעצמי שאני יודע שיש לי ראש שקט ושהתקנתי כמו שצריך.
לרוב הם עושים עבודה לא מקצועית וזה ידוע. אני אוהב שהטלוויזיה מותקנת כמו פלס! והכל מורכב עם דיבלים רציניים לקיר ולא רופף ומחופף כמו רוב המתקינים בישראל..
·Dymatize כתב: מעדיף לחסוך את המחיר ולהתקין בעצמי שאני יודע שיש לי ראש שקט ושהתקנתי כמו שצריך....
אבל זה פותח פתח לטענות בסגנון "ההתקנה לא נעשתה על ידינו ולכן אנחנו לא הולכים לעשות X ו-Y במסגרת האחריות" מצד היבואן.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
כן, זה קטע לחלוטין מיותר. כל השיווק הזה (אחריות, מגן ברקים, כבל וכו׳), מכניס דם רע - אם סירבת במעמד ההתקנה זה יכול להשליך על איכות ההתקנה וההסבר. אם הסכמת - אתה עלול לגלות שדפקו אותך במחיר תחת לחץ (לדעתי זאת עסקת רוכלות לכל דבר ועיניים ויש 14 יום לבטל).
ההמלצה שלי, אחרי שגם הייתי בסיטואציה הזאת, זה פשוט להגיד: ״אני מחליף מסך כל 3 שנים גם ככה אז אין לי צורך במעבר ל3 שנות אחריות״. גם אם זה שקר.
ההמלצה שלי, אחרי שגם הייתי בסיטואציה הזאת, זה פשוט להגיד: ״אני מחליף מסך כל 3 שנים גם ככה אז אין לי צורך במעבר ל3 שנות אחריות״. גם אם זה שקר.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·חחח...אני עם הDOA...ומה אני יגיד לכם, קיבלתי את המסך בערב ביום ראשון, מת אחרי כמה דקות.yfital כתב:@keyser
·
אותו הסיפורי אצלי... "רק שתדע שהפאנלים האלא רווים בעיות" ועד לה הלוחות אם של המוצרים האלא "ממש" עדינים.
זה היה כמובן אחרי שאמרו לי שההתקנה הקודמת שהיו בא היה DOA. למרות שאני מניח שזה היה באמת...
יום שני כבר דיברתי עם החנות והם דיברו עם ח.י., ביום שלישי בבוקר כבר הגיע לקחת את המסך ולשים חדש. ללא שלעות, ללא תלונות, ללא נסיון לדחוף מוצרים. כן הציעו אחריות באיזה מחיר שהמוח שלי פשוט סירב לקבל (אם המחיר לאחריות הוא רבעה ממחיר המוצר אז כמובן שזה פשוט לא משתלם לקחת אחריות אלה אם כן אתה יודע בוודאות שאתה צריך אותה). אמרתי לא תודה ושם זה נגמר. מה שהציק לי, אבל אני מבין אותם לגמרי, זה שהם סירבו להתקין לי את על זרוע שלי (ברקן 3000L חדשה שמותקן על ידי ונבדקה למשקל של 50 קילו). כמובן שגם אני לא היתי מתקין אם יש לי אפשרות לעשות קצת כסף נוסף, מצד אחד, ומצד שני אני לא יודע איך ומי התקין את הזרוע, אז זה מובן לי אבל אני חושב שניתן להגיע לאיזה פתרון טוב יותר מאשר "זרוע שלנו או בלי זרוע בכלל".
חוץ מזה, השרות היה טוב והכל נקי מסודר ומהיר. בכלל, מרגישים שיפור בשרות לקוחות בארץ.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2140
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 557 פעמים
- קיבל תודות: 292 פעמים
הגיעו אליי 2 מתקינים חביבים ומקצועיים-נתתי לכל אחד 100 שח טיפ על ההתחלה
אמרו לי שהמתקן הטלסקופי עולה כ700 שח
והרחבת אחריות שכוללת כבל HDMI והמתקן הטלסקופי עולה כ2800 שח
עשיתי חשבון כזה
כבל כ100 שח יעלה לי..
המתקן שעולה כ-300-200 שח בחנויות-אשלם למתקינים 700 שח התקנה-אין לי כח להיתעסק עם התקנה ואחכ אחריות....
בקיצור 2800-700-100 שווה כ2000 שח לשלוש שנים...
יש לי בית פרטי-הילדים משתוללים בסלון חופשי....
כתוב באחריות שלדוגמא עוד 5 שנים אחד הילדים יעיף כדור על הטלויזיה והיא תשבר-או שיתקנו או שיביאו מסך חדש באותה הדרגה של הנוכחי -קרי פרימיום
אז שילמתי,נאמר לי גם שניהיה לקוח VIP גם בשנים הנוכחיות...
לא יודע אם זה שווה או לא...אבל קיבלתי בתיאוריה עוד 3 שנים של שקט...
אני לא מתחרט על הרחבת האחריות....בסהכ נשמע לי סביר...
זה כמו לשלם ביטוח בריאות - אני מקווה לא להיתקשר אליהם לעולם!
אמרו לי שהמתקן הטלסקופי עולה כ700 שח
והרחבת אחריות שכוללת כבל HDMI והמתקן הטלסקופי עולה כ2800 שח
עשיתי חשבון כזה
כבל כ100 שח יעלה לי..
המתקן שעולה כ-300-200 שח בחנויות-אשלם למתקינים 700 שח התקנה-אין לי כח להיתעסק עם התקנה ואחכ אחריות....
בקיצור 2800-700-100 שווה כ2000 שח לשלוש שנים...
יש לי בית פרטי-הילדים משתוללים בסלון חופשי....
כתוב באחריות שלדוגמא עוד 5 שנים אחד הילדים יעיף כדור על הטלויזיה והיא תשבר-או שיתקנו או שיביאו מסך חדש באותה הדרגה של הנוכחי -קרי פרימיום
אז שילמתי,נאמר לי גם שניהיה לקוח VIP גם בשנים הנוכחיות...
לא יודע אם זה שווה או לא...אבל קיבלתי בתיאוריה עוד 3 שנים של שקט...
אני לא מתחרט על הרחבת האחריות....בסהכ נשמע לי סביר...
זה כמו לשלם ביטוח בריאות - אני מקווה לא להיתקשר אליהם לעולם!
כיף חיים.