·אתה חי בסרט רציני.Rekcuf כתב:·......
ב LG עדיף לכבות את כל מנגנוני החלקת התמונה. תנסה להגדיר את הממיר של YES שיוציא את הרזולוציה המקורית 1080i או 720P ותן למסך להציג את התוכן כמו שהוא. אם גם זה לא עוזר, תכבה את הטלוזיה ואל תדליק יותר, כך לפחות לא תתעצבן זרקת 14000 שח..
עכשיו ברצינות, גם אם תעבור על כל ביקורת מסך 4k ב RTINGS, אתה תראה שעל קטגוריה תכני 1080 הציון לעולם לא 10, זה או 8 או 9. אין מה לעשות, מי שמיהר לרכוש 4k מוקדם מידי יאלץ לסבול המון זמן עד שכלל התכנים הזמינים יהיו ברזולוציה 4k, ז"א בעוד 20 שנה בישראל.
ולאותו ליצן שכל שבוע פותח משתמש חדש, אתה כנראה מתוסכל שרכשת LG. אני עם סוני kd-50W808C רק 1080P אבל איכות התמונה של כל תוכן שאינו 4k או HDR, עולה פי כמה וכמה על איכות ה C7 או כל מסך LG או סמסונג נחותים. כמובן אני נהנה משפע סרטים ומשחקים בתלת ממד, מה שאין באף מסך דגם 2017...
לרכוש 4k היום כאשר בקושי יש תכנים זו פשוט שטות ובזבוז כסף. עד ש 4k יהפוך לפורמט נפוץ, המסכים מדגמי 2017 יהיו מיושנים ואז כבר צריך לשדרג עוד לפני שמספיקים לנצל אותם כמו שצריך...
אני אשדרג ל OLED סוני כאשר דגם כזה עם HDMI 2.1 יהיה זמין בארץ מתחת לרף ה 20k......
יש עוד מקורות חוץ ממיר. בכלל, מי קונה מסך 4K לתוכן 720P/1080I מעפן?
בוא תשחק על אולד ב4K, בוא תראה סרט עם שחורים מושלמים...אני מבין שאתה עוד לא "שם" ובגלל זה הדיבור המוזר.