C7 תמונה איכות תמונה

פורום מסכי OLED בחסות LG
zax פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אני שם לב שבצפייה בערוצי 2 ועשר החדשים אני מקבל איכות תמונה די ירודה.זה מתבטא בעיקר במצבים שמצולמים מעט רחוק מהאובייקט ומשתפר כשהמצלמה מתקרבת.בארץ נהדרת זה ממש בולט.לעומת זאת יש לי פלזמה gt50 של פנסוניק ושם רואים פגז.
הc7 מחוברת לממיר 4k של יס, מישהו יכול להגיד לי מה ההמלצות להגדרות הממיר שיתנו תוצאה הכי טובה? אולי משהו בהגדרות של הטלויזיה עצמה לא מתאים?
כשאני משתמש בתמונה לבדיקה של המסך אני רואה מעולה.בקיצור מבולבל.

מעופףנועז
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

@zax
·
חכה עד שתראה את איכות הכדורגל בממיר hd של הוט , בכלל יבוא לך לזרוק את הטלוויזיה לפח...

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1100
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

מה המקור? ל LG יש מעבד תמונה מהגרועים שניתן למצוא... ברגע שאתה מזין לה תוכן ברזולוציה לא טבעית, אז זו התוצאה. אתה צריך ממיר חיצוני שיעשה את ה UPSCALING עבור הטלויזיה. יש כאן המון תלונות על איכות תמונה ירודה ב LG, ובכל זאת ממשיכים לקנות...

fmiki
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

@Rekcuf
·
טוב שלא הגזמת.... נכון שלראות ערוצים שהם לא HD זה סבל ואפילו ערוצי HD כמו 12-14 זה לא כמו לראות סרט בלוריי וכו', אבל דווקא אני חושב שהיא מתמודדת טוב מאוד עם התכנים האלו,

פותח השרשור, מה גודל המסך שיש לך היום ואיזה היה לך בפלזמה של הפנסוניק?

מעופףנועז
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #5 

@Rekcuf
·
בכל זאת כשאתה משלם 14000 שקל על פאקינג טלוויזיה "היי אנד" אתה לא מצפה לדבר כזה...
איכות הכדורגל בhd פשוט בלתי נסבלת , 8 שנים אחורה....

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2140
שם מלא: רועי
נתן תודות: 557 פעמים
קיבל תודות: 292 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

תכנס להגדרות מסך של הממיר-כמה רשום 1080P?
2560P.
אצלי 1080 ורואים אחלה
בכל מקרה הגדרות התמונה על "רגיל"
כיף חיים.

drsf1
טרול
טרול
תגובות: 15
נתן תודות: 0

שרשור שלא נקרא #7 

Rekcuf כתב:מה המקור? ל LG יש מעבד תמונה מהגרועים שניתן למצוא... ברגע שאתה מזין לה תוכן ברזולוציה לא טבעית, אז זו התוצאה. אתה צריך ממיר חיצוני שיעשה את ה UPSCALING עבור הטלויזיה. יש כאן המון תלונות על איכות תמונה ירודה ב LG, ובכל זאת ממשיכים לקנות...
...
תקשיב אתה כזה קשקשן שאין דברים כאלה. עוד אחד שתקוע עם מסך מיושן ולא מסוגל לשדרג וכל מה שיכול לעשות זה ללכלך... תתקדם ותפסיק להיות מסכן.

drsf1
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #8 

מעופףנועז כתב:@Rekcuf
·
בכל זאת כשאתה משלם 14000 שקל על פאקינג טלוויזיה "היי אנד" אתה לא מצפה לדבר כזה...
איכות הכדורגל בhd פשוט בלתי נסבלת , 8 שנים אחורה....
...
·
זה לא מסך בשביל כל אחד. מי שלא יודע לכוון אותו כמו שצריך רצוי שישאר על הזבל של לפני 8 שנים וישמור את הכסף לנסיעות הימורים בבודפשט.

zax פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 6 פעמים

c7 איכות תמונה

שרשור שלא נקרא #9 

גודל המסך הוא 55 (הפלזמה 50)ומרחק הצפייה הוא של חדר שינה סטנדרטי(לא מדדתי).מכיוון שהאות יוצא ממיר 4K של יס ההגדרה היא 2160 על 50 הרץ.האם נכון יותר לשים על 1080I או1080P כשצופים בתוכן שהוא לא 4K? ומבחינת כל מנגנוני החלקת התנועה,מה הן ההמלצות ?

מעופףנועז
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #10 

@drsf1
·
אז בוא תתן את ההארות שלך לכיונון כמו שצריך כדי לראות כדורגל כמו שצריך במקום לצאת פה על אנשים על יבש... זה פורום תמיכה לא פורום התנגשויות , אנשים אמורים לעזור פה אחד לשני .

drsf1
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #11 

@מעופףנועז
אני לא עובד בחינם. זמני יקר ושווה כסף וכיול זה לא משהו שעושים על רגל אחת.

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1100
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

Re: c7 איכות תמונה

שרשור שלא נקרא #12 

zax כתב:גודל המסך הוא 55 (הפלזמה 50)ומרחק הצפייה הוא של חדר שינה סטנדרטי(לא מדדתי).מכיוון שהאות יוצא ממיר 4K של יס ההגדרה היא 2160 על 50 הרץ.האם נכון יותר לשים על 1080I או1080P כשצופים בתוכן שהוא לא 4K? ומבחינת כל מנגנוני החלקת התנועה,מה הן ההמלצות ?
...
·

ב LG עדיף לכבות את כל מנגנוני החלקת התמונה. תנסה להגדיר את הממיר של YES שיוציא את הרזולוציה המקורית 1080i או 720P ותן למסך להציג את התוכן כמו שהוא. אם גם זה לא עוזר, תכבה את הטלוזיה ואל תדליק יותר, כך לפחות לא תתעצבן זרקת 14000 שח.. :-)

עכשיו ברצינות, גם אם תעבור על כל ביקורת מסך 4k ב RTINGS, אתה תראה שעל קטגוריה תכני 1080 הציון לעולם לא 10, זה או 8 או 9. אין מה לעשות, מי שמיהר לרכוש 4k מוקדם מידי יאלץ לסבול המון זמן עד שכלל התכנים הזמינים יהיו ברזולוציה 4k, ז"א בעוד 20 שנה בישראל.

ולאותו ליצן שכל שבוע פותח משתמש חדש, אתה כנראה מתוסכל שרכשת LG. אני עם סוני kd-50W808C רק 1080P אבל איכות התמונה של כל תוכן שאינו 4k או HDR, עולה פי כמה וכמה על איכות ה C7 או כל מסך LG או סמסונג נחותים. כמובן אני נהנה משפע סרטים ומשחקים בתלת ממד, מה שאין באף מסך דגם 2017...

לרכוש 4k היום כאשר בקושי יש תכנים זו פשוט שטות ובזבוז כסף. עד ש 4k יהפוך לפורמט נפוץ, המסכים מדגמי 2017 יהיו מיושנים ואז כבר צריך לשדרג עוד לפני שמספיקים לנצל אותם כמו שצריך...

אני אשדרג ל OLED סוני כאשר דגם כזה עם HDMI 2.1 יהיה זמין בארץ מתחת לרף ה 20k...

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

Rekcuf כתב:
...
...
·

ב LG עדיף לכבות את כל מנגנוני החלקת התמונה. תנסה להגדיר את הממיר של YES שיוציא את הרזולוציה המקורית 1080i או 720P ותן למסך להציג את התוכן כמו שהוא. אם גם זה לא עוזר, תכבה את הטלוזיה ואל תדליק יותר, כך לפחות לא תתעצבן זרקת 14000 שח.. :-)

עכשיו ברצינות, גם אם תעבור על כל ביקורת מסך 4k ב RTINGS, אתה תראה שעל קטגוריה תכני 1080 הציון לעולם לא 10, זה או 8 או 9. אין מה לעשות, מי שמיהר לרכוש 4k מוקדם מידי יאלץ לסבול המון זמן עד שכלל התכנים הזמינים יהיו ברזולוציה 4k, ז"א בעוד 20 שנה בישראל.

ולאותו ליצן שכל שבוע פותח משתמש חדש, אתה כנראה מתוסכל שרכשת LG. אני עם סוני kd-50W808C רק 1080P אבל איכות התמונה של כל תוכן שאינו 4k או HDR, עולה פי כמה וכמה על איכות ה C7 או כל מסך LG או סמסונג נחותים. כמובן אני נהנה משפע סרטים ומשחקים בתלת ממד, מה שאין באף מסך דגם 2017...

לרכוש 4k היום כאשר בקושי יש תכנים זו פשוט שטות ובזבוז כסף. עד ש 4k יהפוך לפורמט נפוץ, המסכים מדגמי 2017 יהיו מיושנים ואז כבר צריך לשדרג עוד לפני שמספיקים לנצל אותם כמו שצריך...

...
·

תגיד..אתה אמיתי? :lol:
בוא אלי ותראה מסך OLED אחרי כיול מקצועי.. בכל סוגי התכנים(מלבד SD כמובן)
השערות יעמדו לך ביחד עם האוזניים....
ויתקפו אותך רגשות אשם ותגיד: "איפה לעזאזל טעיתי" ??
נערך לאחרונה על ידי miki775 ב 13/12/2017 17:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

drsf1
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #14 

Rekcuf כתב:
...
...
·

...
·
ליצן עשה אותך יא חתיכת ילד מפגר! יא בן אדם רפה שכל ואדיוט!
אתה תקוע עם הסוני הזה כמו קוץ בתחת כי האמא שלך לא רוצה לתת לך דמי כיס כדי לשדרג. חי באיזה סרט כמו איזה גולם שסוני זה הדבר והשאר דרעק כמו מי שעשה אותך. יאללה לך תתאבד ותחנק יא אפס!

drsf1
טרול
טרול

שרשור שלא נקרא #15 

miki775 כתב:
...
...
·

תגיד..אתה אמיתי? :lol:
בוא אלי ותראה מסך OLED אחרי כיול מקצועי.. בכל סוגי התכנים(מלבד SD כמובן)
השערות יעמדו לך ביחד עם האוזניים....
ויתקפו אותך רגשות אשם ותגיד: "איפה לעזאזל טעיתי" ??
...
·
עזוב אותך מדובר על ידידנו Sexter הדפקט הוותיק מהעבר.
זה בן אדם בלי טיפת שכל בראש ובטח ובטח בלי טיפת הבנה או ידע בתחום.
בקיצור דביל עם תעודות.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”