א. תתנתק עצמאית. אם לא תעשה את זה תמשיך לשלם ל2 חברות. השפעה של כל המסמכים הרשמיים של יס אפסית על חברת הוט.niko כתב:תראו,הממיר אינו העניין המרכזי, אני כבר די השלמתי עם זה, הבעיה היא ההבטחות שלא מקויימות, בעיקר
בנושא ההתנתקות מהוט,הובטח ואף מולאו טפסים,גם מבטיחים שאם תחוייב, תזוכה בחשבונית של יס.
אח"כ הם אומרים, אנחנו לא מטפלים בניתוק מהוט, למה להבטיח,לשקר? אני עכשיו משלם פעמיים![]()
אם לא היו אומרים שהם יטפלו בנושא,לא הייתי התחבר עד שהייתי מתנתק מהוט.
הבעיה היא החוסר אמינות,אני לא סובל שקרים![]()
אעדכן בהמשך....
ב. סיכוי שנציג מכירות יצליח למכור לך מוצר אם תדע שאתה הולך לעבור סיוט כזה - אפסי, לכן הם משקרים. זה לא יפה, זה פוגע בתדמית של יס אבל התופעה הזו בלתי ניתנת לשליטה כלל
ג. יס יחזיר לך הכל, עד השקל האחרון ששילמת בעקבות חיובים כפולים על שירותי הטלויזיה מיום החיבור שלך ליס. כל מה שצריך זה 4 דברים: 1. להתנתק מהוט סופית 2. לקבל מהם את כל החשבוניות מיום החיבור שלך ליס. 3. לפקסס את זה למח' חיובים כפולים (יתנו לך מס' פקס בשירות לקוחות) 4. לוודא שהם קיבלו את זה. אחרי ששלב 4 בוצע (מאוד מומלץ להקפיד עליו) תוך שבועיים הכסף אצלך בזיכוי בחשבון של יס. אם תרצה, זה גם יכול להיות בכ"א שלך. מי שאמר שלא תקבל את הכסף שלך הגזים או שלא הבין אותך כשורה. אני מכירה אישית אנשים שקיבלו זיכוי 1500 ש"ח אחרי שסידרו את הבעיה עם הוט.
זה לא כולל תשלום קנס או תשלום עבור האינטרנט
נציגי שירות הלקוחות גם הם אנשים, אפשר לדבר , איום בניתוק לא מעלה את רמת השיתוף הפעולה שמגיע לך בתור הלקוח.
בעיה של הממיר ניתן לפתור ע"י הדגשה שמדובר בהבטחה ברכישה
בהצלחה