לידיעת המשדרגים ל YES MAX

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

איזה מספרים, יא אללה. ואני חשבתי לרכוש עוד מכשיר (שיהיה)...

נראה לי שאני מחכה עד יעבור זעם...

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6353
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 447 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #17 

עופר,

אתה לא מאמין עד כמה הזעם הוא גדול :) ההורים שלי הזמינו סוף סוף מקס, וההתקנה נקבעה ל 6 לספטמבר. הם אמרו שהם פשוט לא עומדים בעומס ההזמנות...

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

כשהזמנתי בזמנו, לפני כמה חודשים, הייתי צריך לחכות חודש וחצי... זה מאד משתנה אבל, כי חבר שלי שהוא לקוח קיים, קיבל באותו השבוע שהזמין. הם לא מנסים לפתור את הבעיה ע"י הזמנת מלאי גדול שיפתור להם את הבעיות, הם מזמינים כמויות קטנות כל פעם, כנראה בגלל שהם מפחדים להזמין יותר מדי.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 947
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

סוף סוף הפכנו למסה.
שלא כמו שהיה כשרק היינו 2000/3000 לקוחות, אני חושב שעכשיו גם נקבל מענה מהיר יותר לדברים מציקים במקס ומכח המספרים הגדולים הגרסאות תכנה ינוקו הרבה יותר מהר. (Y)
רק שיתחילו להכניס ת'שיפורים.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

GTV
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #20 

MAX......SAY 2 YES ''NO'' OK
מכור לסאונד של אלפא -רומיאו

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #21 

GTV כתב:MAX......SAY 2 YES ''NO'' OK
...
איזה קטע, לרגע חשבתי שהסוכן הסיני שלי שלא ממש מדבר אנגלית התחבר לפורום... :D
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

didi1000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #22 

גם אלי התקשרו ודחו בשבועיים אבל להיות כנה
אני שנים לקוח שלהם והשירות עד כה היה מצויין

Berryk
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 549

שרשור שלא נקרא #23 

כל קיץ יש קושי ועומס בחודשיי יולי אוגוסט ( מקסימום ספטמבר). ביקוש לטכנאי התקנות עולה ב80% (סיבות ברורות - מעבר דירה בגלל תום חוזה, מעבר לדירות חדשות והוספת ממירים בלי שום קשר למעבר). אף חברה לא יכולה לתגבר את מערך הטכנאים שלה (כולל קבלני משנה) ב80% ל3 חודשים ואחר כך לפטרם. כל קבלני המשנה עובדים ב100% תפוקה, טכנאים של יס כמעט ולא מקבלים חופשים לתקופה זו, מערך השירות מחוייב לתת שעות נוספות בחודשיי יולי אוגוסט. אם כל זה , עדיין יש פערים בין הציפיה של הלקוח לשירות מהיר ואף מיידי (לדוגמא בחודש נובמבר התקנת ממיר נוסף מתבצעת יום למחרת) לבין הביצוע שהחברה יכולה לספק.
עומסים הם לא רק בחברת יס, אלא בכל החברות שמספקות שירותי תקשורת (מחשבים , טלפון וטלוויזיה).
בנוסף לזה יש את המהלך המאוד מוצלח של יס MAX. לא רק שאין טכנאים ואם יש, הם נמצאים בטירוף חושים אמיתי, גם מלאי הוזל במהירות גבוה פי 2 מהמתוכנן.
אנחנו, הצרכנים, רגילים לקבל סיפוק לכל הצרכים באופן מיידי- פרי תרבותינו הצרכנית. ולכן כל דחיית הסיפוק מעוררת בנו תסכול ותחושת חוסר שביעות הרצון כללית מהחברה. לאנשי שירות מאוד חשוב לשמוע את התגובות מהסוג הזה
גם אלי התקשרו ודחו בשבועיים אבל להיות כנה אני שנים לקוח שלהם והשירות עד כה היה מצויין
...
כי זה מראה על ההבנה ואף סימפטיה כלפי האנשים שמאחורי השם והמותג.
אין כמו סנדרה אין

ilanstux פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שרשור שלא נקרא #24 

לבטל
נערך לאחרונה על ידי ilanstux ב 14/08/2007 13:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

ilanstux פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #25 

אתמול הותקן ה MAX. הם הקדימו בשבועיים לאחר שצעקתי קצת.

ilanstux פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #26 

Berryk כתב:כל קיץ יש קושי ועומס בחודשיי יולי אוגוסט ( מקסימום ספטמבר). ביקוש לטכנאי התקנות עולה ב80% (סיבות ברורות - מעבר דירה בגלל תום חוזה, מעבר לדירות חדשות והוספת ממירים בלי שום קשר למעבר). אף חברה לא יכולה לתגבר את מערך הטכנאים שלה (כולל קבלני משנה) ב80% ל3 חודשים ואחר כך לפטרם. כל קבלני המשנה עובדים ב100% תפוקה, טכנאים של יס כמעט ולא מקבלים חופשים לתקופה זו, מערך השירות מחוייב לתת שעות נוספות בחודשיי יולי אוגוסט. אם כל זה , עדיין יש פערים בין הציפיה של הלקוח לשירות מהיר ואף מיידי (לדוגמא בחודש נובמבר התקנת ממיר נוסף מתבצעת יום למחרת) לבין הביצוע שהחברה יכולה לספק.
עומסים הם לא רק בחברת יס, אלא בכל החברות שמספקות שירותי תקשורת (מחשבים , טלפון וטלוויזיה).
בנוסף לזה יש את המהלך המאוד מוצלח של יס MAX. לא רק שאין טכנאים ואם יש, הם נמצאים בטירוף חושים אמיתי, גם מלאי הוזל במהירות גבוה פי 2 מהמתוכנן.
אנחנו, הצרכנים, רגילים לקבל סיפוק לכל הצרכים באופן מיידי- פרי תרבותינו הצרכנית. ולכן כל דחיית הסיפוק מעוררת בנו תסכול ותחושת חוסר שביעות הרצון כללית מהחברה. לאנשי שירות מאוד חשוב לשמוע את התגובות מהסוג הזה
גם אלי התקשרו ודחו בשבועיים אבל להיות כנה אני שנים לקוח שלהם והשירות עד כה היה מצויין
...
כי זה מראה על ההבנה ואף סימפטיה כלפי האנשים שמאחורי השם והמותג.
...

כן, אבל הענין הוא שלמרות כל העומס הזה לקוחות חדשים יחוברו באותו היום ויקבלו איזה וכמה ממירים שהם רוצים. מדוע להרים קמפיין פרסום ל MAX בחודשי העומס? בכל אופן הדבר פוגע בשרות ללקוחות ותיקים. אולי מישהו שם ילמד משהו לפעם הבאה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #27 

למה להם ללמוד? זה לא שללקוחות יש הרבה מאד אופציות... לקוחות שהזמינו בד"כ מתחייבים לתקופה מסויימת. אתה לא יכול פתאום לבוא ולהגיד להם שבא לך להתנתק.
הם מחזיקים אותנו חזק ברצועה שלהם.

בשר-טרי-מאוד
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שרשור שלא נקרא #28 

sunny_jim כתב:הם לא מנסים לפתור את הבעיה ע"י הזמנת מלאי גדול שיפתור להם את הבעיות, הם מזמינים כמויות קטנות כל פעם, כנראה בגלל שהם מפחדים להזמין יותר מדי.
...
זה לא כ"כ פשוט. השבוע פורסם בידיעות אחרונות שדו"ח תזרים המזומנים של "יס" על הפנים. בעוד שהחברה קונה את ההממירים המקליטים במחיר מלא היא מספקת אותם ללקוחותיה בהסדרי תשלומים או במסגרת של מבצע כזה או אחר. המשמעות של זה היא שהחברה מוציאה על הממירים המקליטים הרבה מאוד כסף היום אבל תתחיל להרוויח מהם רק "מחר".

אם רמת הנזילות של החברה עמדה בזמן הזה בשנה שעברה על כ- 90 מיליון הרי שהיום היא עומדת על כ- 3 מיליון. זה מטורף לגמרי.

זה קרה בגלל המבצע קיץ של "יס".

הדבר לא מצדיק את היחס של החברה ללקוחותיה הותיקים וכל לקוח חדש צריך לזכור שמחר גם הוא יהיה לקוח ותיק...
אני אחד מאלה שבחרו את ה- LCD שלהם בהתבסס על איכות התמונה שראו בתצוגה.

roys
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 51
נתן תודות: 1 פעם

דווקא בדרך כלל יש להם שירות ממש טוב

שרשור שלא נקרא #29 

באמת מעולם לא התאכזבתי מהשירות של יס.

אז קצת מוזר אבל אולי זאת באמת אי הבנה בין יס לחברת הפירסום.

BernardoK
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שרשור שלא נקרא #30 

אני רוצה להגיד לכם שגם אני היתי מאוד מרוצה מהשרות שלהם,
פעם היו לי קוביות באחד מהממירים(יש לי 4) והם גילו שצריך להחליף את הכבילה בכל הבניין 10 קומות!!!
אחרי יומיים הם סיימו את החלפת הכבילה ובדקו בכל הדירות שאין בעיות קליטה.
אך בעיניין ה-MAX אני כלל לא מבסוט.
הזמנתי את השדרוג ב-19/7 והוא נקבע ל9/8 - 20 ימי המתנה שנראו כנצח.
ב-5/8 יצרו איתי קשר והודיעו לי שאין ממירים בארץ, שהמכולה בדרך בלה בלה בלה, ודחו את ההתקנה ל26/8 40 ימי המתנה!!!!!!! :( וללא שום פיצוי מצידם.
גם חבר שלי מהעבודה נדחה על אותם הסיבות והוא גם לא קיבל שום פיצוי.

אז מה דעתכם, להתקשר ולבקש פיצוי כל שהוא על ההמתנה?

תודה
ברנרדו

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”