לידיעת המשדרגים ל YES MAX
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
איזה מספרים, יא אללה. ואני חשבתי לרכוש עוד מכשיר (שיהיה)...
נראה לי שאני מחכה עד יעבור זעם...
נראה לי שאני מחכה עד יעבור זעם...
כשהזמנתי בזמנו, לפני כמה חודשים, הייתי צריך לחכות חודש וחצי... זה מאד משתנה אבל, כי חבר שלי שהוא לקוח קיים, קיבל באותו השבוע שהזמין. הם לא מנסים לפתור את הבעיה ע"י הזמנת מלאי גדול שיפתור להם את הבעיות, הם מזמינים כמויות קטנות כל פעם, כנראה בגלל שהם מפחדים להזמין יותר מדי.
סוף סוף הפכנו למסה.
שלא כמו שהיה כשרק היינו 2000/3000 לקוחות, אני חושב שעכשיו גם נקבל מענה מהיר יותר לדברים מציקים במקס ומכח המספרים הגדולים הגרסאות תכנה ינוקו הרבה יותר מהר.
רק שיתחילו להכניס ת'שיפורים.
שלא כמו שהיה כשרק היינו 2000/3000 לקוחות, אני חושב שעכשיו גם נקבל מענה מהיר יותר לדברים מציקים במקס ומכח המספרים הגדולים הגרסאות תכנה ינוקו הרבה יותר מהר.
רק שיתחילו להכניס ת'שיפורים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
כל קיץ יש קושי ועומס בחודשיי יולי אוגוסט ( מקסימום ספטמבר). ביקוש לטכנאי התקנות עולה ב80% (סיבות ברורות - מעבר דירה בגלל תום חוזה, מעבר לדירות חדשות והוספת ממירים בלי שום קשר למעבר). אף חברה לא יכולה לתגבר את מערך הטכנאים שלה (כולל קבלני משנה) ב80% ל3 חודשים ואחר כך לפטרם. כל קבלני המשנה עובדים ב100% תפוקה, טכנאים של יס כמעט ולא מקבלים חופשים לתקופה זו, מערך השירות מחוייב לתת שעות נוספות בחודשיי יולי אוגוסט. אם כל זה , עדיין יש פערים בין הציפיה של הלקוח לשירות מהיר ואף מיידי (לדוגמא בחודש נובמבר התקנת ממיר נוסף מתבצעת יום למחרת) לבין הביצוע שהחברה יכולה לספק.
עומסים הם לא רק בחברת יס, אלא בכל החברות שמספקות שירותי תקשורת (מחשבים , טלפון וטלוויזיה).
בנוסף לזה יש את המהלך המאוד מוצלח של יס MAX. לא רק שאין טכנאים ואם יש, הם נמצאים בטירוף חושים אמיתי, גם מלאי הוזל במהירות גבוה פי 2 מהמתוכנן.
אנחנו, הצרכנים, רגילים לקבל סיפוק לכל הצרכים באופן מיידי- פרי תרבותינו הצרכנית. ולכן כל דחיית הסיפוק מעוררת בנו תסכול ותחושת חוסר שביעות הרצון כללית מהחברה. לאנשי שירות מאוד חשוב לשמוע את התגובות מהסוג הזה
עומסים הם לא רק בחברת יס, אלא בכל החברות שמספקות שירותי תקשורת (מחשבים , טלפון וטלוויזיה).
בנוסף לזה יש את המהלך המאוד מוצלח של יס MAX. לא רק שאין טכנאים ואם יש, הם נמצאים בטירוף חושים אמיתי, גם מלאי הוזל במהירות גבוה פי 2 מהמתוכנן.
אנחנו, הצרכנים, רגילים לקבל סיפוק לכל הצרכים באופן מיידי- פרי תרבותינו הצרכנית. ולכן כל דחיית הסיפוק מעוררת בנו תסכול ותחושת חוסר שביעות הרצון כללית מהחברה. לאנשי שירות מאוד חשוב לשמוע את התגובות מהסוג הזה
כי זה מראה על ההבנה ואף סימפטיה כלפי האנשים שמאחורי השם והמותג.גם אלי התקשרו ודחו בשבועיים אבל להיות כנה אני שנים לקוח שלהם והשירות עד כה היה מצויין...
אין כמו סנדרה אין
Berryk כתב:כל קיץ יש קושי ועומס בחודשיי יולי אוגוסט ( מקסימום ספטמבר). ביקוש לטכנאי התקנות עולה ב80% (סיבות ברורות - מעבר דירה בגלל תום חוזה, מעבר לדירות חדשות והוספת ממירים בלי שום קשר למעבר). אף חברה לא יכולה לתגבר את מערך הטכנאים שלה (כולל קבלני משנה) ב80% ל3 חודשים ואחר כך לפטרם. כל קבלני המשנה עובדים ב100% תפוקה, טכנאים של יס כמעט ולא מקבלים חופשים לתקופה זו, מערך השירות מחוייב לתת שעות נוספות בחודשיי יולי אוגוסט. אם כל זה , עדיין יש פערים בין הציפיה של הלקוח לשירות מהיר ואף מיידי (לדוגמא בחודש נובמבר התקנת ממיר נוסף מתבצעת יום למחרת) לבין הביצוע שהחברה יכולה לספק.
אנחנו, הצרכנים, רגילים לקבל סיפוק לכל הצרכים באופן מיידי- פרי תרבותינו הצרכנית. ולכן כל דחיית הסיפוק מעוררת בנו תסכול ותחושת חוסר שביעות הרצון כללית מהחברה. לאנשי שירות מאוד חשוב לשמוע את התגובות מהסוג הזהכי זה מראה על ההבנה ואף סימפטיה כלפי האנשים שמאחורי השם והמותג.גם אלי התקשרו ודחו בשבועיים אבל להיות כנה אני שנים לקוח שלהם והשירות עד כה היה מצויין......
כן, אבל הענין הוא שלמרות כל העומס הזה לקוחות חדשים יחוברו באותו היום ויקבלו איזה וכמה ממירים שהם רוצים. מדוע להרים קמפיין פרסום ל MAX בחודשי העומס? בכל אופן הדבר פוגע בשרות ללקוחות ותיקים. אולי מישהו שם ילמד משהו לפעם הבאה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
למה להם ללמוד? זה לא שללקוחות יש הרבה מאד אופציות... לקוחות שהזמינו בד"כ מתחייבים לתקופה מסויימת. אתה לא יכול פתאום לבוא ולהגיד להם שבא לך להתנתק.
הם מחזיקים אותנו חזק ברצועה שלהם.
הם מחזיקים אותנו חזק ברצועה שלהם.
- בשר-טרי-מאוד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה לא כ"כ פשוט. השבוע פורסם בידיעות אחרונות שדו"ח תזרים המזומנים של "יס" על הפנים. בעוד שהחברה קונה את ההממירים המקליטים במחיר מלא היא מספקת אותם ללקוחותיה בהסדרי תשלומים או במסגרת של מבצע כזה או אחר. המשמעות של זה היא שהחברה מוציאה על הממירים המקליטים הרבה מאוד כסף היום אבל תתחיל להרוויח מהם רק "מחר".sunny_jim כתב:הם לא מנסים לפתור את הבעיה ע"י הזמנת מלאי גדול שיפתור להם את הבעיות, הם מזמינים כמויות קטנות כל פעם, כנראה בגלל שהם מפחדים להזמין יותר מדי....
אם רמת הנזילות של החברה עמדה בזמן הזה בשנה שעברה על כ- 90 מיליון הרי שהיום היא עומדת על כ- 3 מיליון. זה מטורף לגמרי.
זה קרה בגלל המבצע קיץ של "יס".
הדבר לא מצדיק את היחס של החברה ללקוחותיה הותיקים וכל לקוח חדש צריך לזכור שמחר גם הוא יהיה לקוח ותיק...
אני אחד מאלה שבחרו את ה- LCD שלהם בהתבסס על איכות התמונה שראו בתצוגה.
דווקא בדרך כלל יש להם שירות ממש טוב
באמת מעולם לא התאכזבתי מהשירות של יס.
אז קצת מוזר אבל אולי זאת באמת אי הבנה בין יס לחברת הפירסום.
אז קצת מוזר אבל אולי זאת באמת אי הבנה בין יס לחברת הפירסום.
אני רוצה להגיד לכם שגם אני היתי מאוד מרוצה מהשרות שלהם,
פעם היו לי קוביות באחד מהממירים(יש לי 4) והם גילו שצריך להחליף את הכבילה בכל הבניין 10 קומות!!!
אחרי יומיים הם סיימו את החלפת הכבילה ובדקו בכל הדירות שאין בעיות קליטה.
אך בעיניין ה-MAX אני כלל לא מבסוט.
הזמנתי את השדרוג ב-19/7 והוא נקבע ל9/8 - 20 ימי המתנה שנראו כנצח.
ב-5/8 יצרו איתי קשר והודיעו לי שאין ממירים בארץ, שהמכולה בדרך בלה בלה בלה, ודחו את ההתקנה ל26/8 40 ימי המתנה!!!!!!!
וללא שום פיצוי מצידם.
גם חבר שלי מהעבודה נדחה על אותם הסיבות והוא גם לא קיבל שום פיצוי.
אז מה דעתכם, להתקשר ולבקש פיצוי כל שהוא על ההמתנה?
תודה
ברנרדו
פעם היו לי קוביות באחד מהממירים(יש לי 4) והם גילו שצריך להחליף את הכבילה בכל הבניין 10 קומות!!!
אחרי יומיים הם סיימו את החלפת הכבילה ובדקו בכל הדירות שאין בעיות קליטה.
אך בעיניין ה-MAX אני כלל לא מבסוט.
הזמנתי את השדרוג ב-19/7 והוא נקבע ל9/8 - 20 ימי המתנה שנראו כנצח.
ב-5/8 יצרו איתי קשר והודיעו לי שאין ממירים בארץ, שהמכולה בדרך בלה בלה בלה, ודחו את ההתקנה ל26/8 40 ימי המתנה!!!!!!!
גם חבר שלי מהעבודה נדחה על אותם הסיבות והוא גם לא קיבל שום פיצוי.
אז מה דעתכם, להתקשר ולבקש פיצוי כל שהוא על ההמתנה?
תודה
ברנרדו