לידיעת המשדרגים ל YES MAX
שעעוריה בנושא צרכנות
אני מנוי של חברת YES, הזמנתי התקנה של ממיר YES MAX. אמרו לי עומס התקנות לכן יש לחכות כ 3 שבועות. קבעתי התקנה. ביום ההתקנה התקשרו מ YES ואמרו שחסר להם ממירים והם צריכים לקבל מכולה עם ממירים וביקשרו לדחות את ההתקנה לעוד 3 שבועות. באותו יום (אתמול) ראיתי ש YES ממשיכים במסע פרסום אגריסיבי ל YES MAX. נראה לי מוזר שהם מפרסמים בטלויזיה מוצר שלא קיים להם במלאי לחודש הקרוב. התקשרי ל YES כלקוח חדש ואמרו לי שאין שום בעית מלאי וניתן להתקין לי (כלקוח חדש) את YES MAX תוך יום יומיים!!! לדעתי החברה מזלזלת ומשקרת כאן ללקוחות הותיקים, כדי למשוך לקחות חדשים. יש לפרסם מידע זה כדי להפסיק תופעה מכוערת כזו.
אני מנוי של חברת YES, הזמנתי התקנה של ממיר YES MAX. אמרו לי עומס התקנות לכן יש לחכות כ 3 שבועות. קבעתי התקנה. ביום ההתקנה התקשרו מ YES ואמרו שחסר להם ממירים והם צריכים לקבל מכולה עם ממירים וביקשרו לדחות את ההתקנה לעוד 3 שבועות. באותו יום (אתמול) ראיתי ש YES ממשיכים במסע פרסום אגריסיבי ל YES MAX. נראה לי מוזר שהם מפרסמים בטלויזיה מוצר שלא קיים להם במלאי לחודש הקרוב. התקשרי ל YES כלקוח חדש ואמרו לי שאין שום בעית מלאי וניתן להתקין לי (כלקוח חדש) את YES MAX תוך יום יומיים!!! לדעתי החברה מזלזלת ומשקרת כאן ללקוחות הותיקים, כדי למשוך לקחות חדשים. יש לפרסם מידע זה כדי להפסיק תופעה מכוערת כזו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ilanstux,
אני יודע שיש להם מחסור רציני במכשירים (הייתי בישיבה אצלם והם אמרו שהספקים פשוט מתקשים לעמוד בקצב הביקוש...).
לדעתי יש כאן קצר בתקשורת בין חברת הפרסום של יס לבין יס עצמם.
זה באמת בעיה רצינית וכדאי מאוד שהם ישפרו את הנושא ודחוף.
האירוניה הגדולה היא בכך שבשנתיים הראשונות הם פשוט לא הצליחו למכור את היס מקס שישבו כאבן שאין לה הופכין במחסנים והעלו אבק. עכשיו, שהציבור סוף סוף הבין את הפואנטה (וכשהם הורידו את המחיר כ"כ) פתאום אם לא מצליחים לעמוד בביקוש...
אם תעשו חשבון שיש להם 300,000 לקוחות ושהם כבר עברו מזמן את קו ה-50,000 מכשירים אפשר להבין שהם כבר חדרו לאחוז מאוד ניכר מסך הלקוחות שלהם...
אני יודע שיש להם מחסור רציני במכשירים (הייתי בישיבה אצלם והם אמרו שהספקים פשוט מתקשים לעמוד בקצב הביקוש...).
לדעתי יש כאן קצר בתקשורת בין חברת הפרסום של יס לבין יס עצמם.
זה באמת בעיה רצינית וכדאי מאוד שהם ישפרו את הנושא ודחוף.
האירוניה הגדולה היא בכך שבשנתיים הראשונות הם פשוט לא הצליחו למכור את היס מקס שישבו כאבן שאין לה הופכין במחסנים והעלו אבק. עכשיו, שהציבור סוף סוף הבין את הפואנטה (וכשהם הורידו את המחיר כ"כ) פתאום אם לא מצליחים לעמוד בביקוש...
אם תעשו חשבון שיש להם 300,000 לקוחות ושהם כבר עברו מזמן את קו ה-50,000 מכשירים אפשר להבין שהם כבר חדרו לאחוז מאוד ניכר מסך הלקוחות שלהם...
- michael100
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 286
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
גם לי דחו התקנה בתירוץ של חוסר מכשירים.
לפחות נתנו פיצוי וזאת מבלי שביקשתי כלל.
לפחות נתנו פיצוי וזאת מבלי שביקשתי כלל.
לא צריך להקליט. הם מאשרים שלקוחות חדשים מקבלים מייד. פשוט מחרבנים לך בפרצוף. הם יודעים שאני בהתחייבות ושגם ל הוט אין מכשירים כרגע, אז הם עושים מה שהם רוצים.zovirax כתב:תתקשר שוב, תקליט את השיחה... ואם גם הנציגה הזו היא אומרת שתוכל לקבל את המקס מיידית,
תתקשר שוב כלקוח קיים ותשמיע לה את השיחה הזו.
זה יהיה ניסוי מעניין...
- oferlaor
- מנהל

ממש ככה, או שהם משקרים ללקוחות החדשים, ורגע לפני ההתקנה מודיעים להם שחסרים ממרים מסוג זה ונותנים להם פיצוי בצורת כמה סרטים או ערוצים. זה מה שעשו לי לפני השידרוג המתוכן. יתכן שהם מכסים את עצמם בצורת איזה סעיף בהסכם שמאפשר להם לעשות את זה.oferlaor כתב:וואלה?
כלומר, לקוחות חדשים מקבלים ולקוחות ותיקים לא?...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופר
נשמח אם בישיבה הבאה שלך שם תסב את תשומת ליבם לעניין הזה.
לא יכול להיות זלזול בלקוחות קיימים לטובת חדשים. שלא יקחו אותנו כמובן מאליו.
אם הם רוצים להתחרות ב- Hot, שישעשו זאת בתחומים מקצועיים ולא להתעמר בלקוחות.
Giliboy
נשמח אם בישיבה הבאה שלך שם תסב את תשומת ליבם לעניין הזה.
לא יכול להיות זלזול בלקוחות קיימים לטובת חדשים. שלא יקחו אותנו כמובן מאליו.
אם הם רוצים להתחרות ב- Hot, שישעשו זאת בתחומים מקצועיים ולא להתעמר בלקוחות.
Giliboy
...
זה דווקא נשמע כאסטרטגיה שיווקית נכונה. קודם כל לתת עדיפות ללקוחות חדשים, שיתחילו לשלם את חבילת ה בסיס, ובעדיפות שניה לקוחות ותיקים.
כנראה שהם מעריכים ששיעור הפורשים בגלל הפליה זו יהיה קטן.
אני גם הייתי כועס כלקוח ותיק, כשלוקחים אותי כמובן מאליו.
כנראה שהם מעריכים ששיעור הפורשים בגלל הפליה זו יהיה קטן.
אני גם הייתי כועס כלקוח ותיק, כשלוקחים אותי כמובן מאליו.
- oferlaor
- מנהל

Giliboy,
תמיד (בכל חברה) מעדיפים לקוחות חדשים כאשר החברה בתנופת צמיחה (ע"ע תוכניות שדרוג טלפונים סלולריים).
בשנים האחרונות החברות היו בעיקר במצב של שימור לקוחות ולא גיוס לקוחות. כפי הנראה המקס כרגע משמש כמנוע לגיוס לקוחות חדשים.
ממה שאני מבין המצב ישאר כך עד שהם יקבלו משלוח גדול של מכשירים בקרוב ואז הכל ירגע...
תמיד (בכל חברה) מעדיפים לקוחות חדשים כאשר החברה בתנופת צמיחה (ע"ע תוכניות שדרוג טלפונים סלולריים).
בשנים האחרונות החברות היו בעיקר במצב של שימור לקוחות ולא גיוס לקוחות. כפי הנראה המקס כרגע משמש כמנוע לגיוס לקוחות חדשים.
ממה שאני מבין המצב ישאר כך עד שהם יקבלו משלוח גדול של מכשירים בקרוב ואז הכל ירגע...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופרoferlaor כתב:Giliboy,
ממה שאני מבין המצב ישאר כך עד שהם יקבלו משלוח גדול של מכשירים בקרוב ואז הכל ירגע......
אפשר להבין את האסטרטגיה, אבל שים לב מה הבחור מספר בפתיחת השרשור:
לאחר שחיכה שלושה שבועות והגיע יום ההתקנה המיוחל, הוא קיבל שיחת טלפון שדחתה את מועד ההתקנה בעוד 3 שבועות. יש גבול כמה אפשר לתעדף לקוח חדש על לקוח קיים.
אני בטוח שאפשר היה להוציא את הלקוח הרבה יותר מרוצה, ועם תחושה הרבה יותר טובה מכל העניין הזה.
אבל על מה אנחנו מוציאים אנרגיות,
מה להם ולתודעת שירות..?!?!
...