שרשור תגובות: משהו פה אמר אוזניות לספורט? ה-HAKII Action הפתיעו גם אותי

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
KSE1500
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 561
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

20/08/2022 20:12  
shahar31 כתב:
הייתי שמח לשמוע ממך איך הן ביחס לjabra במידה ובדקת אותן בעבר.
עברתי דרך עשרות אוזניות במהלך חיי, כולל כאלה שחצו את ה500$, והjabra 75 הן הכי נוחות שהיו לי לספורט בפער ניכר.
...
אני חושב שה 75 עברה דרכי פעם אחת ובכנות אני לא זוכר.
דבר אחד אני יודע שהטיפים של COMPLY, בעיני, הכי טובים שיש ... והם באים מובנים בערכה של JABRA בהרבה מהדגמים שלהם - וזו הסיבה לנוחות שיש לך בשימוש שלהן.
מעבר לאיכות הסאונד של COMPLY זו גם הסיבה שאני בחרתי בם שהם גם הכי נוחים באוזן.
אפשר גם לחתוך אותם וממש להתאים למבנה ה IEM/TWS. עשיתי פוסט נרחב על הנושא באחד הפורומים בחו"ל.

חשוב לזכור - האוזן היא כמו טביעת אצבע, שונה אצל כל אחד... וכן זו אכן בעיה לפעמים, לקנות משהו בידיעה שאולי זה לא יהיה נוח.
לכן הבית שלי (העסק) תמיד פתוח ואפשר לבדוק כל אוזניה כולל TWS.

AvivMustaky
סמל אישי של משתמש
כתב
כתב
תגובות: 673
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 224 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

20/08/2022 20:12  
shahar31 כתב:
הייתי שמח לשמוע ממך איך הן ביחס לjabra במידה ובדקת אותן בעבר.
עברתי דרך עשרות אוזניות במהלך חיי, כולל כאלה שחצו את ה500$, והjabra 75 הן הכי נוחות שהיו לי לספורט בפער ניכר.
...
קשה מאוד להשוות בין שניהם, בעיקר כי העיצוב החיצוני שלהם שונה מאוד ומיועד לקהל יעד ספציפי.
אוזניות עם וו הם משהו שלא כולם אוהבים ומצד שני יש שיכול לעשות ספורט רק עם עיצוב כזה .
באופן אישי ומההתנסות שלי עם מספר רב של אוזניות כפתור הן לא מתקרבות לנוחות ולקיבוע באוזן של אוזניות וו.
הכול כמובן תלוי משתמש ונוחות.

shahar31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 557
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

21/08/2022 8:58  
AvivMustaky כתב:
קשה מאוד להשוות בין שניהם, בעיקר כי העיצוב החיצוני שלהם שונה מאוד ומיועד לקהל יעד ספציפי.
אוזניות עם וו הם משהו שלא כולם אוהבים ומצד שני יש שיכול לעשות ספורט רק עם עיצוב כזה .
באופן אישי ומההתנסות שלי עם מספר רב של אוזניות כפתור הן לא מתקרבות לנוחות ולקיבוע באוזן של אוזניות וו.
הכול כמובן תלוי משתמש ונוחות.
...
אני מאלה ש "לא סובלים" את הוו, ולכן אני לא רץ לקנות מהסוג הזה. ה75 יושבות לי בצורה מטורפת באוזן - חדר כושר / ריצות של 10 ק"מ. זה לא זז.

KSE1500
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 561
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

19/08/2022 12:25  
NimrodVaida כתב:
סקירה מהממת כמו תמיד!
אז אפשר להכנס איתן לבריכה ?
...
טוב ... אז הגעתי לבריכה היום אחה"צ... בשורות טובות וגם "רעות" :)

1. האוזניה חסינה למים ועובדת מצויין
2. הטיפים של COMPLY נשארו יציבים באוזן ולא יצאו/החליקו ממש טוב.
3. שחיתי עם האוזניות ולא הרגשתי אותם בכלל
4. ...זה לא עובד טוב בזמן שחיה.. :( רק אם הראש מעל המים אז סבבה.

הסבר - בגלל שלאוזניה זו יש לחצני TOUCH ברגע שאני מכניס את הראש למים - הם כנראה סוגרים מעגל ואז מתחילים "כאילו" לחיצות.

אז הדבקתי מדבקות חזקות על אזור הלחצנים ... וזה פותר את הבעיה .... אבל אני לא בטוח שאזור או הדרייבר עצמו חסין/עמיד במים.

בקיצור - אני לא יכול לאשר שימוש בבריכה ולכן לא ממליץ ולא אתמוך באחריות למי שיעשה זאת.

אבל הניסוי הוכיח שהן פשוט מצויינות באוזן, לא מורגשות בכלל ויציבות מאוד אפילו בזמן שחיה + עמידות למים / גשם וזיעה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”