בקשר לסגירת המחלקה הפרטית של בזק בינלאומי טק, לשעבר בזק בינלאומי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 643
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

27/04/2023 6:11  
רמאש כתב:
עדכון בנושא הזה : אז עכשיו כל מי שבבזק בינלאומי טק,והוא לקוח פרטי כאשר נגמר לו המבצע באינטרנט, ויש לו משם למשל אינטרנט של ספקית ותשתית במהירות גלישה בהורדה של 100 מגה, ובמהירות העלאה של 5 מגה, עם השכרת נתב לזה, אז אין לו יותר מבצעים מבזק בינלאומי טק, והוא משלם מחיר חודשי קבוע של 128.90 שקל, מה שמוזר פה זה שאם קודם הייתי אומר להם שהמחיר הכספי החודשי לתשלום להם לאינטרנט שהוא יקר לי אז הם היו אומרים לי שמבחינת איכות הם הכי טובים באינטרנט והם היו מבקשים ממני בצורה לא מחייבת שבאינטרנט אני אהיה לקוח שלהם ושאני לא אהיה למשל לקוח של חברת בזק, אבל שהשבוע אני אמרתי להם שהמחיר הכספי החודשי לתשלום להם לאינטרנט שהוא יקר לי אז הם המליצו לי לעבור לבזק בטענה שכיום הם עובדים איתם ביחד, ולי נראה שהסיבה האמיתית שכיום בבזק בינלאומי טק, שטוב להם להמליץ בצורה לא מחייבת ללקוחות שלהם שהם יהיו לקוחות של בזק, זה כי אולי עוד מעט חברת בזק בינלאומי טק, לא תעבוד עם לקוחות פרטיים, אז טוב לה להמליץ בצורה לא מחייבת ללקוחות שלה להיות לקוחות בחברת בזק שנמצאת בינתים בקשר טוב עם חברת בזק.
...
אני חזרתי לבזבל לפני חודשיים מבזק , סיב 1000/250 - קשה לי להאמין ש014 תפסיק לספק שירותי אינטרנט - כנראה שמי שירצה להישאר אצלם יצטרך לשלם יותר וללא מבצעים - אבל כנראה יהנה מאיכות טובה יותר מאשר יש לספקית החדשה בזק

Danik56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #17 

הספקית בזק לא מציאה גדולה בנתיים

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 467
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

27/04/2023 10:23  
gabif כתב:
אני חזרתי לבזבל לפני חודשיים מבזק , סיב 1000/250 - קשה לי להאמין ש014 תפסיק לספק שירותי אינטרנט - כנראה שמי שירצה להישאר אצלם יצטרך לשלם יותר וללא מבצעים - אבל כנראה יהנה מאיכות טובה יותר מאשר יש לספקית החדשה בזק
...
אפשר בבקשה לדעת במה לדעתך בזק בינלאומי טק יותר טובה מבזק?

rosenyo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

27/04/2023 10:23  
gabif כתב:
...
כתבת "בזבל...איכות טובה יותר מבזק" - אולי בגלל הנתב ?
איזה נתב הותקן לך ?

gabif
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 643
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

הציוד אצלי פרטי , לאחר שבדקתי את הספקית החדשה בזק במשך 9 חודשים - הגעתי למסקנה שהניתובים שלה לחול לא טובים , הרבה תקלות ב iptv ובכלל תחושה שמדובר בהוט נט 2 החדשה- חזרה לבזבל (כפי שהייתי בה לפני שעברתי לבזק החדשה) פתרה את כל הבעיות

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”