בקשר לסגירת המחלקה הפרטית של בזק בינלאומי טק, לשעבר בזק בינלאומי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 467
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

יש התקדמות גדולה לקראת סגירת המחלקה הפרטית של בזק בינלאומי טק, כתוצאה מחתימת הסכם כספי לפרישת עובדים בין בזק לבין חברות הבת שלה, בזק בינלאומי טק ופלאפון, כחלק מההסכם הזה 300 מעובדי בזק בינלאומי יפרשו מרצון חופשי, ומי שנשאר שם מהם יקבל תנאים יותר טובים.
https://www.themarker.com/advertising/2 ... df8ad80000
נכון לעכשיו משרד התקשורת מסרב שאם המחלקה הפרטית בבזק בינלאומי טק תיסגר אז שחברת בזק בהקדם האפשרי תעביר אליה את הלקוחות מהמחלקה הפרטית של בזק בינלאומי טק, וזאת כדי למנוע פגיעה בתחרות בין החברות בישראל.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 24/03/2023 18:56, נערך 4 פעמים בסך הכל.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: סגירת המחלקה הפרטית של בזק בינלאומי

שרשור שלא נקרא #2 

בזק בינלאומי טק מתכוננת לסגירת מחלקת הלקוחות הפרטיים שלה, השלב הראשון לשינוי, בבזק בינלאומי טק מתכננים לשנות את הלוגו שלהם בצורה שהוא יהיה בלי התוכי, ויותר יתאים לדעתם לשוק העסקי.
https://m.maariv.co.il/business/tech/Article-969783
לפי דעתי בעוד כמה חודשים חברת בזק בינלאומי טק תסגור את מחלקת הלקוחות הפרטיים שלה.

וגם היום ביום רביעי שפניתי למשרד התקשורת אז אמרו לי שהוא עדיין מסרב שאם המחלקה הפרטית בבזק בינלאומי טק תיסגר אז שחברת בזק בהקדם האפשרי תעביר אליה את הלקוחות מהמחלקה הפרטית של בזק בינלאומי טק וזאת לדעתו כדי למנוע פגיעה בתחרות בין החברות בישראל.

עדכון:
לפני כמה זמן אתר האינטרנט של בזק בינלאומי טק השתנה כולל שינוי הסמל של בזק בינלאומי טק בדף הראשי.
https://www.bezeqint.net/
אבל בינתים יש בו גם את האזור של לקוחות פרטיים עם סמל התוכי.
https://www.bezeqint.net/priv
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 24/03/2023 18:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

Puzzler
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #3 

אני לקוח של בינלאומי, וכשהתכתבתי איתם לפני כמה ימים על חידוש חבילה, 2 נציגים שונים הציעו לי לעבור לבזק.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 649
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

עדיין מציעים שיחות בינלאומית, עדיין חבילות פייבר\VDSL, אבל איזו ידיעה חשובה! התוכי יוצא לפנסיה!

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #5 

05/01/2023 11:12  
Puzzler כתב:
אני לקוח של בינלאומי טק, וכשהתכתבתי איתם לפני כמה ימים על חידוש חבילה, 2 נציגים שונים הציעו לי לעבור לבזק.
...
למי שלא יודע מחודש אוגוסט בבזק בינלאומי טק החליטו להפסיק לעבוד עם הוט.
כתוצאה מזה יש להם כיום ללקוחות פרטיים רק 2 מהירויות גלישה, כל המחירים כוללים מע''מ,
1, מהירות גלישה הורדה 100 מגה, העלאה 5 מגה, מחיר שכירות נתב לחודש זה על מ 10 שקל ל 13 שקל, מחיר על ספק ותשתית 100 שקל, בתאריך 16.4.2023, ספק ותשתית יעלה 116 שקל, ושכירות נתב לחודש זה 13 שקל,
2, מהירות גלישה הורדה 1 ג'יגה, העלאה 250 מגה, מחיר שכירות נתב לחודש נשאר 19.90, ספק ותשתית 120 שקל, התקנת סיבים אופטיים גם לבית פרטי וגם לדירה זה תשלום חד פעמי של 400 שקל.
הבעיה בבזק שלהם אין אפשר גלישה במהירות העלאה של 5 מגה, יש להם מהירות העלאה של 3 מגה, ומהירות העלאה של 10 מגה שזה יותר יקר כספית לחודש ממה שאני בלי נדר משלם עכשיו לבזק בינלאומי, אולי ב 10 שקל לחודש יותר, ואני ניסיתי את המהירות העלאה של 3 מגה וזה לא התאים לי כמו המהירות העלאה של 5 מגה.
אבל אם בבזק בינלאומי טק לא יעשו בהמשך מבצע יותר גדול כמו שהיה להם קודם בערך כמו על ספק ותשתית 59.90 שקל לחודש כולל מע''מ ואחר כך 99.90 שקל כולל מע''מ, עם שכירות נתב של 9.90 שקל לחודש, אז בלי נדר אולי אני אעבור לחברת אינטרנט אחרת, בינתים יש לי בעיה בקבלת אינטרנט סיבים אופטיים, וגם אין בדירה שלי תשתית סיבים אופטיים.
לדעתי אולי הסיבה שבבזק בינלאומי טק לא עושים ללקוחות פרטיים מבצע גדול יותר במחיר כספי זה כי לדעת הנהלת בזק בינלאומי טק לא כדאי באם בעוד כמה חודשים המחלקה ללקוחות פרטיים של בזק בינלאומי טק תיסגר אז לעשות מבצע גדול במחיר הכספי כי אז אין שם את הלקוחות הפרטיים ויש הפסד כסף מלעשות מבצע במחיר כספי גדול.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 24/03/2023 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 649
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

אף חברה לא מצרפת לקוחות חדשים להוט, אבל העיקר לכתוב מגילות לא רלוונטיות

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #7 

08/01/2023 20:48  
shaked כתב:
אף חברה לא מצרפת לקוחות חדשים להוט, אבל העיקר לכתוב מגילות לא רלוונטיות
...
לא כולם יודעים שבזק בינלאומי טק הפסיקה לעבוד עם הוט.
והיה חשוב לי לכתוב שם למי שלא יודע אז על עוד דברים גם בקשר לבזק בינלאומי טק וגם בקשר לאפשרות מעבר בין בזק בינלאומי טק לבין בזק.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 24/03/2023 18:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #8 

בינתים בחברת בזק בינלאומי מודיעים על שינוי שם החברה לבזק בינלאומי טק,
כאשר קודם בבזק בינלאומי רצו שהשם טק רק יסביר על זה שחברת בזק בינלאומי בשמה לשעבר עוסקת יותר בנושא הטכנולוגי, בלי שינוי שם החברה העסקית הזו, ואחר כך בבזק בינלאומי היו בדעה שעדיף יותר שבגלל שחברת בזק בינלאומי עוסקת יותר בנושא הטכנולוגי אז גם לשנות את שם החברה העסקית הזו לבזק בינלאומי טק, בנוסף לזה בחברת בזק בינלאומי טק, פרסמו שצריך להיות בקרוב אירוע בקשר לבזק בינלאומי טק בשם בזק בינלאומי TOP 100 שצריך להיות בין התאריכים 26.3.2023 ל 27.3.2023, במלון דן קיסריה, כאשר את הכנס הזה מארגן ארגון בשם אנשים ומחשבים ובאירוע הזה הנהלת חברת בזק בינלאומי טק תספר בהרחבה על מה שצריך להיות בקרוב בבזק בינלאומי טק, ורוב הסיכויים שבזמן האירוע הזה אז שחברת בזק בינלאומי טק תכריז בצורה רשמית שהשם של החברה שלה הוא בזק בינלאומי טק, וגם יכול להיות שבזמן האירוע הזה אז שחברת בזק בינלאומי טק תגיד מתי בערך או בדיוק היא סוגרת את מחלקת הלקוחות הפרטיים שלה בכל מה ששיך לה, שזה שירותים של אינטרנט כולל טלפון דרך האינטרנט כולל שיחות טלפון לחוץ לארץ.
ויכול להיות שבהמשך הזמן שגם השם של כתובת אתר האינטרנט של חברת בזק בינלאומי לשעבר ישתנה לשם החדש של החברה הזו לשם בזק בינלאומי טק.
כאשר השם של מנכ״ל החברה הזו מתחילת שנת 2023, הוא רון גלב, כאשר לחברות האחרות של חברת בזק שזה חברות יס, ופלאפון, יש מנכ"ל אחר בשם אילן סיגל, שקודם הוא היה גם המנכ"ל של בזק בינלאומי טק בנוסף לשל יס ופלאפון.
https://www.pc.co.il/upcoming-conferenc ... noredirect

elad919
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
שם מלא: אלעד אלעד
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

מה יהיה עם לקוחות פרטיים כמוני שהם מנויים פרטיים של בזק בינלאומי בשוק סיטונאי סיבים?

האם יעבירו אותנו לבזק ?

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #10 

25/03/2023 21:19  
elad919 כתב:
מה יהיה עם לקוחות פרטיים כמוני שהם מנויים פרטיים של בזק בינלאומי בשוק סיטונאי סיבים?

האם יעבירו אותנו לבזק ?
...
בינתים משרד התקשורת לא מאשר העברה מידית כזו לבזק, כי הוא בדעה של לתת ללקוח להחליט לאיזו חברה עסקית הוא מעדיף לעבור.

elad919
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
שם מלא: אלעד אלעד
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

צודק משרד התקשורת, ההחלטה היא רק שלנו
ומקווה שמשרד התקשורת ימשיך להתעקש ולהשאיר את הלקוחות בבזק בינלאומי

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #12 

היום, יום שני היה האירוע השנתי של חברת בזק בינלאומי טק, אז בקשר לנושא האשכול הזה, מנכ"ל בזק בינלאומי טק אמר שהוא מעדיף שהחברה העסקית שלו תעבוד רק עם לקוחות עסקיים, כלומר פניה רקאל השוק העסקי, בטענה שלדעתו זה הכי טוב במצב של עכשיו בקשר לחברת בזק בינלאומי טק,
https://www.pc.co.il/featured/383745/
אבל הוא לא אמר מתי בדיוק חברת בזק בינלאומי טק מפסיקה לעבוד עם לקוחות פרטיים, בינתים אני מנחש שהפסקת העבודה הזו תהיה בחודשים הקרובים, אולי בהמשך בחברת בזק בינלאומי יגידו מתי הם מפסיקים לעבוד עם לקוחות פרטיים.

lambda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

בלגן גדול יש שמה: נגמרה לי החבילה של 100 מגה, הבניין שלי לא מחובר לסיבים, התקשרתי לברר מה קורה.
ענתה לי נציגה שאמרה שהם כבר לא מציעים חבילות וכלום, ושמעתה זה יעלה 115 שח לחודש. לא מרוצה? תעבור לבזק, לא מעניין אותה כלום.
ביקשתי 200 מגה (ללא סיבים), והיא אמרה שהיא מקשרת אותי לתמיכה טכנית לראות אם זה אפשרי. בתמיכה אמרו שזו כנראה נציגה חדשה שלא יודעת מה היא שחה, ושהשאלה הזאת יכולה להתברר רק בשירות לקוחות (???). נותבתי שוב לשירות לקוחות, ואז התנתק הקו.
די מעוצבן התקשרתי שוב לשירות לקוחות, הפעם נפלתי על בחור די נחמד, שאמר שאני יכול לקבל 200 מגה אבל זה כרוך בהגעת טכנאי שצריך לעשות משהו בארון, ואם לא הוא יכול להציע להמשיך עם החבילה שיש לי (100/10) לשנה נוספת ב 99.90.
אמרתי לו תעשה ככה ונפרדנו כידידים.
קיצור תלוי על מי אתה נופל וצריך ללחוץ קצת, אבל נראה שבסופו של דבר הם עדיין מציעים חבילות ללקוחות פרטיים במחירי שוק רגילים, לפחות לשנה הקרובה.
אגב למרות שמהירות ההעלאה שלי אמורה להיות 10 מגה אני בפועל מקבל רק 5 ומשהו, ובתמיכה נאמר לי שהם לא יכולים לעשות כלום, זה המקסימום שהתשתית שלי יכולה לתת.
לא מבין בדיוק את העניין הזה, אבל לא כל כך משנה, ומהירות ההורדה קרובה ל 100.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #14 

בבזק בינלאומי שינו את שעות הפעילות של שירות הלקוחות שלהם למשל בצאט, ועכשיו בימים א' עד ה' זה בין השעות,
7 בבוקר ל 3 אחר הצהריים. ושישי וערבי חג זה בין השעות 7 בבוקר ל 12 בצהריים.
אבל התמיכה הטכנית עובדת בצאט הזה כל היממה.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #15 

עדכון בנושא הזה : אז עכשיו כל מי שבבזק בינלאומי טק, והוא לקוח פרטי כאשר נגמר לו המבצע באינטרנט, ויש לו משם למשל אינטרנט של ספקית ותשתית לא של סיבים אופטיים ושזה במהירות גלישה בהורדה של 100 מגה, ובמהירות העלאה של 5 מגה, עם השכרת נתב לזה, אז אין לו יותר מבצעים מבזק בינלאומי טק, והוא משלם מחיר חודשי קבוע של 128.90 שקל, מה שמוזר פה זה שאם קודם הייתי אומר להם שהמחיר הכספי החודשי לתשלום להם לאינטרנט שהוא יקר לי אז הם היו אומרים לי שמבחינת איכות הם הכי טובים באינטרנט והם היו מבקשים ממני בצורה לא מחייבת שבאינטרנט אני אהיה לקוח שלהם ושאני לא אהיה למשל לקוח של חברת בזק, אבל שהשבוע אני אמרתי להם שהמחיר הכספי החודשי לתשלום להם לאינטרנט שהוא יקר לי אז הם המליצו לי לעבור לבזק בטענה שכיום הם עובדים איתם ביחד, ולי נראה שהסיבה האמיתית שכיום בבזק בינלאומי טק, שטוב להם להמליץ בצורה לא מחייבת ללקוחות שלהם שהם יהיו לקוחות של בזק, זה כי אולי עוד מעט חברת בזק בינלאומי טק, לא תעבוד עם לקוחות פרטיים, אז טוב לה להמליץ בצורה לא מחייבת ללקוחות שלה להיות לקוחות בחברת בזק שנמצאת בינתים בקשר טוב עם חברת בזק.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 27/04/2023 10:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”