sony str-az7000es
אתם יכולים לגלות לי איך עושים השוואה למכשיר שצריך
לספק חוויה רב ערוצית? והכוח שלו הוא לאחר כיול?
מי יעזור לי לשמוע אותו בחנות??
לדעתי - קונים את הרסיבר שנותן את הכיול הנחשב ביותר
בתקציב הנתון. במקרה הזה דנון/מרנץ אמורים לספק
חוויה טובה מהמתחרים בגלל דיראק .
בתקציב גבוה יותר יש את ארקם/אנתם.
בתקציב גבוה יותר יש את ארקם/אנתם.
Paradigm S4
Svs SB3000 X2
SVS Ultra Center
Svs Prime Elevation
Yamaha 3070
Rotel 1585
Svs SB3000 X2
SVS Ultra Center
Svs Prime Elevation
Yamaha 3070
Rotel 1585
-
ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1273
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 441 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
צודק ,אולי באמת כדאי להמתין לביקורות מהשטח.26/02/2023 19:28Avi_Dagan כתב: חכה לביקורות מקצועיות באתרים כמו Audioholics (לא יוטיוב ואתרי בדיחה כמו What Hi Fi) ולביקורות משתמשים חדשים על נוחות השימוש, באגים וכיול. בישראל נדיר שיתנו לך לבדוק בבית ובחנות יש הרבה משתנים שיטו את ההתרשמות לכאן או לכאן. בתכלס בלי השוואה A/B רוב ההתרשמויות הסובייקטיביות יהיו אנקדוטליות.
בסופו של דבר הרמקולים ויכולות הכיול עושים את ההבדל העיקרי ובנוסף יש את השיקול של לאיזה מגבר יש את הפיצ'רים הדרושים לך ובאיזה מחיר....
תודה .
עופר.י
אכן בעייתי, במיוחד לאור התנאים והציוד השונים לחלוטין בחנות. בחנות כנראה הבדיקה צריכה להיות ללא כיול ואז במעבר ממגבר למגבר כבר שכחת 95% ואפילו הבדל מזערי בווליום יגרום לאחד להשמע יותר טוב מהשני.26/02/2023 20:04LiorShap כתב: אתם יכולים לגלות לי איך עושים השוואה למכשיר שצריך
בתקציב גבוה יותר יש את ארקם/אנתם....
דיראק בדנון/מרנץ זה נחמד מאוד אם אתה מוכן לשלם אקסטרה על קניית הרשיון ומיקרופון נורמלי וזה ללא DLBC.
Jack of some trades, master of none
השאלה שלי היא, במידה ואני רוצה להשוות (מבחינת מחיר ותמורה) את הדנון X3800 ל סוני str-az5000es - הם אמורים לעלות בערך אותו דבר בארץ
ונגיד שאני לא מוכן להוסיף 2500 ש"ח בשביל קניית הרשיון ומיקרופון נורמלי DIRAC, האם במצב הזה אפשר להשוות ביניהם?
כי בינתיים מהרשמים באינטרנט אומרים שהסוני עושה עבודה מופעלה ע םה 360 שלהם.
2500 ש"ח זה לא קצת כסף במיוחד בתקופה הזאת ואנשים רוצים לרכוש מוצר ולקבל את המירב בלי להוסיף עוד מעבר...
ונגיד שאני לא מוכן להוסיף 2500 ש"ח בשביל קניית הרשיון ומיקרופון נורמלי DIRAC, האם במצב הזה אפשר להשוות ביניהם?
2500 ש"ח זה לא קצת כסף במיוחד בתקופה הזאת ואנשים רוצים לרכוש מוצר ולקבל את המירב בלי להוסיף עוד מעבר...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
איך הגעת ל 2,500 ש"ח ?28/02/2023 15:38gabiuzan כתב: השאלה שלי היא, במידה ואני רוצה להשוות (מבחינת מחיר ותמורה) את הדנון X3800 ל סוני str-az5000es - הם אמורים לעלות בערך אותו דבר בארץ
2500 ש"ח זה לא קצת כסף במיוחד בתקופה הזאת ואנשים רוצים לרכוש מוצר ולקבל את המירב בלי להוסיף עוד מעבר......
רישיון + מיקרופון טוב יעלו אולי חצי מזה.
כפי שכבר כתבתי פה קודם, ה360 הזה זה מצב סראונד חדש (?) של סוני שקיים גם בדגמים החדשים של דנון ומרנץ.28/02/2023 15:38gabiuzan כתב: השאלה שלי היא, במידה ואני רוצה להשוות (מבחינת מחיר ותמורה) את הדנון X3800 ל סוני str-az5000es - הם אמורים לעלות בערך אותו דבר בארץ
2500 ש"ח זה לא קצת כסף במיוחד בתקופה הזאת ואנשים רוצים לרכוש מוצר ולקבל את המירב בלי להוסיף עוד מעבר......
לפי זה דיראק יעלה 349 יורו (כ1400 ש"ח), אם כי לא מופיע באתר שלהם:...
viewtopic.php?f=1&t=375809&start=15#p3258223+
מיקרופון של miniDSP זה $79 ישירות מהחברה. אחרי משלוח ומיסים מניח שבסביבות 120-140 (מהאתרים המעצבנים שצריך להרשם כדי לקבל עלות משלוח, אבל המשלוח מארה"ב יקר בטירוף). אז אולי לא 2,500 אבל גם לא חצי.
Jack of some trades, master of none
יצא לי היום לשוחח עם הנציג שאנו עובדים איתו בישפאר.24/02/2023 10:40ofer1973 כתב: ידוע למישהו מתי הרסיבר sony str-az7000es אמור להיות זמין בארץ ?
וכמה לדעתכם הוא יכול לעלות ?...
שאלתי אותו מתי מגיע הרסיבר המדובר ושאר הסדרה הרלוונטית.
התשובה שלו הייתה שהוא יגיע ברבעון השני של 2023, כלומר ייתכן שאולי אפילו כבר באפריל אבל לא ידע לומר בדיוק מתי במהלך הרבעון זה יגיע. מה שכן, סיכמנו שאיך שיהיה לו מידע נוסף, עם צפי הגעה מדוייק ומחירון שיוכל להעביר לי הוא ישר יצור איתי קשר.
אם תרצו, אוכל לאעדכן פה כשיהיה לי מידע נוסף, מחירים ומועד אספקה ומי שירצה כמובן שיוכל להזמין דרכנו - Martin-Sound.